Кацаров: Новата детска болница ще се строи на терен в двора на УБ "Лозенец"

Но самото изграждане може да отнеме над 5 години, затова решихме малките пациенти да се обслужват от бившата Правителствена болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо е проститутка, която може да си купи всеки богаташ.

Значи, правителствената болница разполага с ПАРК ОТ 160 ДЕКАРА. АЛООУ, СОФИЯ ! Градският парк в който и да е български град е с по-малка площ. АЛООУ, СОФИЯ ! Не ви ли е СРАМ , БЕ , НАГЛЕЦИ. ?! ДЕЕБА И КЕЛЕПИРДЖИИТЕ ВИ, ДЕЕБА !

Сега е университетска болница - лекуват и обучават студенти!

А къде ще лекувате богоизбраните главанаци?

Чичо Стойчо, защо толкова се напиняш, при положение, че вече си на уволнявка? Единственото, което може да се предположи, е материален интерес.

СТОЙЧО-О-О-О, БЕГАЙ У ДУПНИЦА,ЧЕ И бОНКО ВЕЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗОСТАВИ!

Само на нас - българските овце ,могат да ни пускат такива кьорфишеци и партенки ,за да се избегне фокуса върху хилядите починали тази есен българи от Пандемията ...За това са виновни РАДЕВ и Кацаров и в нормалните държави отдавна, да са ги привикнали за отговорност ...

Където и да я построят,обучените кадри ги няма. А без хора не става. И сега има достатъчно база,но хората или емигрираха или се пенсионираха. И сега педиатрите и неонатолозите не достигат. А пък детски анестезиолози още по-малко.

"...разполага с над 160 декара терен, на който може да се строи." Сладък имот в Лозенец, те това е кой да го заграби. И не ги е срам да ползват болни деца за претекст.

Защо да е детска болница,като Фандъкова може да го даде на дружките си за МОЛ.

и кой е тоя луд дето ще ходи у Лозенец на МОЛ ? По-лесно ще отидеш до Пловдив или Перник, отколкото на мол в Лозенец. Нещо не ти спори троленето да знаеш. Виж терена на сегашната болница е идеален за МОЛ, Мунчо за това не ще да строи болница там.

С него се разпорежда Министерство на здравеопазването и Областния управител!

Лозенец е квартал в центъра, лозен е селото до софия. Болницата в лозенец е до южния парк. И няма никакво значение къде ще се строи важното е да го направят, а не да си разтягат локуми.

Така или иначе ще се прави от нулата. Що избираме най-скъпия и презастроен квартал, в района на скапания мол (бе грам инфраструктура и улици, с гигантски задръствания и в синя зона) вместо да я построим някъде на полето, където линейките ще могат да стигат бързо и лесно. Кеф ти към Кремиковци, кеф ти около летището, кеф ти по северната тангента. Земя бол, ама дай да се заврем на най-тясното и следващите 100 години да ни псува цяла София. Няма ли един архитект да му каже що не трябва да е там?

Имаш терен в центъра на столицата. Идеално позициониран между трите най-големи университетски болници. Целият научен, медицински потенциал е съсредоточен там. Ако трябва да се извика национален консултант или се нужда е от специализирано оборудване което в момента е недостъпно, то е на една 500м разстояние. Болницата е идеално свързана, метро, трамвай, тролей, автобуси. На 5 мин. с такси от всяка томка. Директна връзка от Централната Гара и Летището. Вместо това ще строим в правителственната болница , строена от комунистите като болница на елита, специално изградена далече извън града, да е далече от раята, затворен комплекс в който да имат достъп само Волгите на БКП. Кацаров щял да кара пациентите с хеликоптери до там. МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТА, И НА ЦЯЛОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО.

Не си схванал. Цялата работа е да не се дострои готовият груб строеж с перфектна комуникация във високата част на територията на Александровска болница с изключителната възможност за комплексна грижа за пациентите. Там е заровено кучето на облизващите се за този терен. Затова подхвърлят яловата идея за уж правителствена болница. Искат си кеф ти мол, кеф ти офис сграда, кеф ти санаториум за богати. А приказките колко ги е грижа за децата на тия около кацата са още един измамен трик, та белким кацата се задържи за повърхнината, че никой не я иска. Искат си терена, за себе си, а децата - да му мисли кой ги е раждал. Немай грижа.

Само Борисов може да построи болницата ..Сбирщината от МЕТЕЖНИЦИ и по.мияри на РАДЕВ, не могат и един пирон да забият ...Иначе са професионално изпечени крадци от комунистическата - ДС Школа ...

Но Борисов 12 г. не я построи.Само крадеше.

Що нея направим на Мусала, таман въздуха ще е по-чист и гледката ще е страхотна. Мунчо ще направи транспортно фирма и ще извозва пациенти и персонал с хеликоптери, а може и някоя писта за Грипени да опънем.

Че си идиот и простак разбрахме! Че си Мунчо, също разбрахме! Че си платен трол герберски е ясно! Хайде, пий хапчетата и не осмърдявай форума!

007 отивай да пасеш патките, хайде, че укасне ...

На това му се вика трай коньо за зелена трева

Там до Лозенец метро има ли ? Ами градски транспорт, колко е развит. ? Пирогов и ВМА на 5 мин ли са от Лозенец. ? Тоя е идиот и Мутчо е утрепка. Ана сегашният терен в центъра на София ще направят МОЛ.

Браво, крайно време беше да се направи нещо и за децата.

Иванов ТЪП СИ, толкова си тъп, че няма смисъл да ти се обяснява защо !

Ще имате детска болница. Ама друг път

Явно ще се краде, а стойчо обича тия работи. 5 г. да строиш каквото и да било, освен Хеопсовата пирамида, си е живо кощунство.

Майките с увреждания, които спряха строежа в александровска болница сега къде са. Вместо да имаме нова модерна болница за децата след 1-2 години, ще чакаме 5-10 за болница-мираж с хеликоптери. Колко деца ще измрат до тогава. Гадове

Мнго кометари посочиха непреодолими несъответствия в архитектурата и потребностите на паратурата за детската болница - най-елементарното започнатия строеж е с по-ниски тавани.

Ама болница с ниски тавани е по-хубаво от никаква болница и откраднати пари. Нали, другарю Радев

Ако имаш предвид една партийна другарка от Дай,България, по съвместителство архихектка някъде из Пловдив - да, тя се намеси да прави някакви експертизи ужким от Камарата на архитектите, ама на техни бланки, което не е Съюза на архитектите в България. Та около нея се събраха плачещи майки, не че не е имало защо и за какво да плачат, влизам им в положението и ги подкрепям, които ѝ хванаха вера и се заподписваха като невидели подписки, но без да четат върху какво се подписват, само изглеждаше, че е като срещу Борисов и така се нароиха подписи срещу това днес да имаме готова действаща национална многопрофилна детска болница. Сега плачещите майки си търсят друга пчела-майка, сиротите, но за нищо на света не се съгласяват, че да имат днес национална педиатрия с осигурени проекти и финансиране е по-добре отколкото да нямат. Дали ще склонят на лъжите на настоящия измамник, дето ще гони болницата на Софийския университет, че да настанява там националната детска болница, та да се съберат още хиляди плачещи майки, не знам.

.

Ваксинирай се с Бустер, че да караш Лек КОВИД като Кунчев, не позволявай да те Сполети Съдбата на Главният Здравен Инспектор на Републиката Кунчев!

"Имам приблизително равен брой приятели - 100 ваксинирани и 100 - преболедували. От ваксинираните 30 се разболяха (половината след бустера), 5 стигнаха до болница, 1 почина. От преболедувалите само двама го караха втори пъти - с леко подсмърчане и главоболие, за 2-3 дни. Личната ми статистика води до личния извод че естествения имунитет е по-добър от този от т.н. ваксини. Т.е. Мангъра вероятно е прав. Само дето на нас преболедувалите ни се създават сериозни пречки да живеем нормално. Кога е било това в човешката история - на хора с имунитет да им се пречи да живеят нормално. -НЕ, НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!_" Да добавя,че заедно с ваксиниран изкарахме ковид, той тежко, при мен не се усети.

Аз пък се съмнявам в това, което казваш. Според личните ми впечатления, от всички мои познати двама починаха и те бяха от неваксинираните фенове на Мангъров. Не познавам нито един, който да се е разболял, след като се е ваксинирал...

Всички коментари са предимно политически. Но ето един който не е политически. Ако е на мястото на стария строеж, там от едната страна е белодробна болница в която има отделение в кето лекуват деца. от другата страна е инфекциозна. Изобщо е в район с много болници. дори нормално знаете човек отива първо в Пирогов, също не много далече. Изобщо човек отивайки натам с дете което има нужда, или не дай си боже линейка, лесно може да обиколи няколко болници докато се приеме там където най добре ще се погрижат. А ако отиде при болница Лозенец, ще е далече, ще се минава през тапи и задръствания. Особено ако човек сам си води детето, ще е много сложно да стигне. И тук вече отивам политически, явно е че удобството детската болница да е сред други болници се змиеня с друго място заради политичски интереси.

Най ми харесва идеята на Стойчо за хиликоптера. С който ще докарват болните деца. Доближава се до идеята на Слави за македонския космонавт. Сега ми става ясно, защо с в коалиция.

Цялата идея беше теренът до Медицинска академия да се открадне, а новата болница "ама най-рано след 5 години".. ама авентуално, не обещаваме!

Всички скочиха че не искат стария стоеше искат нова болница им се обясни че това няма да стане близките години. Периодът от пет години е изключително оптимистичен за България. Със сигурност няма да стане за пет години а ще са повече. Затова сега няма да сте в стария строеж но няма да имате и болница. Ами честито.

Китай? Нови болници със сериозни бройки легла? Построени в почти невъзможно кратки срокове И ОБОРУДВАНИ!!! ЕХО? Може, разбира се, но е нужно желание.

Няма обществени поръчки.

Минавам само да кажа, че положението с паркирането около болницата ще е перфектно.. Достъпът на линейки в часовете със задръствания също ще е перфектен.

Човека ти казва. Децата ще ги карат с хеликоптери. Или поне с колите на УБО

И пак ще се крадат пари, ще се изнасят с чували.. И ще потъват в Швейцария.. Както винаги е било..

Недопустимо е този ПИЯНИЦА и некадърник Кацаров , още да не е арестуван и пратен на съд ...Заради него измряха хиляди хора ,а той бездейства и имитира мерки ....

Всяко решение в полза на обществото трябва да бъде подкрепено, друг е въпроса, че считам този за абсолютно невменяем, явно днес се явява като говорител на по- разумни люде!

ОК, но онова недостроено скеле до Александровска, което стои така от почти 40 години, пак ли ще остане?!

Тъпанарите от ГЕРБ загубиха години, за да се опитат да уредят своите фирми. Децата заслужават нормална детска болница!0

5 години ще строите детска болница?? Айде бе? Китайците за 10 дена построиха супер модерна КОвид болница, що не ги поканите? Сигурен съм, че ще я направят за 5 дена срещу 10 пъти по-малко от "заложеното" в бюджета за кражби

Питайте Фандъкова колко време прави детска градина в Кръстова вада. 6 години не стигат и е в отвратително състояние.

те китайците я посториха, ама там алиекспрес доставя за 24 часа всичко от маски до калцуни. А ние ще трябва да чакаме и чакъл и жилязу и бетон да дойде с транссибирския експрес. Но да, ако не беше тъжно, щеше да е смешно как при нас всичко отнема хилядолетия..... и после започваме отначало.

5 години ще е само процедурата по избор с жаленето и съдебните дела. После процедура за всеки уред и т. Н. 20 години минимум..

Тоя не го ли махнах.