Кацаров към медицинските сестри: Не е честно да протестирате срещу нас

Министърът на здравеопазването се е срещна с протестиращите здравни специалисти

Обратно в новината

Коментари - Кацаров към медицинските сестри: Не е честно да протестирате срещу нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе. Намалили броя доктори да спестят пари. И се хвали. Браво бе каца, много хубаво сте направили.

Както се казва в Дон Кихот: от малко съм и много четене му пресъхна мозъка. Еднокнижника поне в това отношение нямаше проблеми. С европейски фондове щял да прави привлекателна професията.. Абе вие дето не се сетихте че трябва да поставите вахта на кораба, толкова ли не се сещате че Европа дава пари само за да вземе евтини мед сестри?

За вас новото нормално, а за мен дежаву.

Ти къде видя честно та искаш честно?

А честно ли бе цялостното ти отношение към всичко постигнато до март 2021? Или започна да ти пука за честността след това? А, Балтов? Честно ли бе да го омаскариш?

СЛУЖЕБНИЯТ е за още малко и завинаги аут.

пак е виновен Бойко Борисов, нали?

След червената сган,трева не никне запомнете!!!

Аз ли бъркам нещо или Кацаров е министър на здравеопазването вече 6 месеца? Аз ли бъркам нещо или Кацаров или Кацаров масово уволнява и назначава свои хора навсякъде? Ако бъркам, тогава да не би трябвало да протестират срещу него. Но ако той министъра на здравеопазването не виждам срещу кого другиго трябва да протестират.

Верно ли?

тоя живее на друга планета

Да ви е честито 4тото червено правителство. НЕ ви стигна Лукановата зима, не ви стигна Виденовата зима, не ви стигна Орешарската зима, не... трябваше още веднъж да изживеете червената вихрушка да съсипе страната. всеки сам си сърба попарата. Гласувайте за подмянта.

КацаРов, пак ли Бойко е виновен бе? Или имат право да протестират само майките с увреждания и сестрите на сестра Мая Галева? Твоя патрон Радеф, що не излезне пак с вдигнат юмрук да обяснява, колко е загрижен за Законите и Заплатите? Само да му падне имунитета след изборите, Гешев всички ще ви натика където ви е мястото.

Ако наистина е казал,че "Изменихме медицинските стандарти, за да намалим изискуемия брой лекари и така да се осигурят повече средства за възнаграждения на сестрите и акушерките",този е за разстрел.

Тука няма коментари, трудно е да посочиш Радев като виновен.