17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде спрете се д тези тестове!Няма сила на земята която да налага това пране на пари. Легално.И двамата сме всксинирани,приятелят ми е и с. Бустерна доза,но ако се наложи да ваксинират децата, не.ще.му купя сертификат.

Ако Кунчев беше жив щеше да излезе пред камерите да го видим..

Теглят през две седмици по 500 милиона , нямало пари в бюджета . В същото време дават милиарди за излишни тестове. Хиляди деца умират без пари за лечение,но Кацаров иска да тества .

ВАКСИНА ИЛИ НЕ Е ВАКСИНА В официалния сайт на Moderna подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места там се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести. Производителите на РНК „ваксини“ не лъжат, когато упорито настояват, че не целят чипиране. Чипирането просто не е необходимо при тяхната технология. Тяхната технология всъщност разглежда човешките биологични клетки и тъкани като „несъвършен компютър“, който може да стане по-мощен и по-ефективен, когато се управлява от изкуствена „операционна система“, създадена от не безпогрешни експериментатори. 1. РНК технологията не подсилва имунната система, ами я разглежда като пречка; 2. Все още не са решени редица проблеми с иРНК технологията, което означава, че всеки, който се инжектира с тази платформа („софтуер“), е доброволец в експеримент с много неизвестни. Можем ли да говорим за ваксини (серуми), когато производителят в прав текст казва, че това е нещо съвсем различно? — Не можем. Можем ли да говорим и за имунизация, когато производителят признава, че имунната система е една от най-големите пречки за неговата „софтуерна“ платформа? — Не можем. Можем ли да твърдим, че иРНК технологията е ефективна, когато производителят не крие, че тепърва му предстои да преодолява предизвикателства и пречки? — Не можем, ако сме честни. Можем ли да твърдим, че „ваксините“ са безопасни, когато производителите им честно заявяват, че още експериментират и търсят как да инструктират клетките да произвеждат правилния протеин в правилните количества? — Можем или не можем.

Кацаров ако иска денонощно да си стои с клечка в носа. Децата ни няма да чоплят.

Ангел Кунчев при китайската тенисистка ли е?

Ще ви ваксинираме всички Български деца...през 6 месеца ще ги бодем-след 5-10 години ще почнат да умират или да развиват други болести.В Нашите колонии в Австрия,Германия,Австралия вече ще бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Трябва да си нулираме дълга от 32 трилиона.Вие USA за тъпи ли ни имате? Гледаме си интереса,а вие мрете бе идиоти.ОСВЕН КОВИД-ДРУТИ БОЛЕСТИ ВЕЧЕ НЯМА.

Каца, и ти си продажна и долна душица... и ти ще отидеш при Кунчев... в отвъдното.

Кунчев си е здрав алооо

Тоя кога ще се сети да ползва малко математика. Витанов защо не го е светнал за груповите тестове. Един клас от 30 човека плюят в една епруветка,, разбъркват, и ако излезе отрицателна всички в клас с един тест. Ако не тестват 2 епруветки с половината ученици. В повечето случаи ще са отрицателни и най много 10 теста са нужни ако има 1 заразен в клас от 30. Тоест спестяват поне 2/3 от тестовете, а ние знаем че най-вероятно е да няма даразен и да спестят 29 теста от 30. Къде са ви олимпийските математици? Май зад граница.

Даже може да е по градове... Например всички ученици в София, в една кофа ( може и няколко да трябват )....

Тестване веднъж седмично за големите и всички ученици в клас. Когато има повече тестове, да се включват в тестването и малките. Когато има достатъчно, тестване всички 1 или 2 пъти седмично в зависимост от заболеваемостта. Върнете децата в училище!

Това го предрекохме още в началото

Вълната почна да затихва и хайде да си търсим вируси в носа на пак да се засили Няма ли кой да те гръмне малоумен тъпанар

Искаме Кунчев, Искаме Кунчев, Искаме Кунчев, Искаме Кунчев......

В България живеят най-тъпите хора на Европа, затова сме обречени на мизерия.

Психопат! Да побъркаме децата заради родителите им ли. Тези деца ще ни плащат пенсиите, ако не са полудели половината дотогава. Направете ваксината задължителна за нас, тях ги оставете на мира!!!

Задължителна за майка ти само!

Също като мене,! С ваксина без ваксина всички ще умрем

По-добре ние, а не децата. А не знам дали знаете, но липсата на ваксина не ви прави безсмъртен

Ти си Трол.

И искам да те чипирам, но първо ще ти пусна chem trails-))))

Кои деца, тези дето по нощите павкат като комини боклуци, пият, някой се дрогират, ходят облечени като проститутки, шофират пияни нищо, че вчера са взели книжки! Хайде първо им обърнете внимание у дома, след това скачайте като полудели, че ще им вземат ДНК! То пък ефно ДНК!

Около мене няма такива деца, вие къде живеете

ТАкъв е материала такова е изделието.

Дори и тогава няма да ги оставят. Те са още по - лесни за мед. Насилие

Тука е сборище на антиваксъри и на антиковид психари. Спрете се да си натрапвате мнението на всички. Като не ви изнася не се ваксинирайте, не се лекувайте не се тествайте но недейте да налагате мнението си на другите хора. Колкото и да не ви се вярва болницте са препълнени с болни хора и колкото и да се отрича Ковида си го има и причинява смърт. Все пак се гледа интереса на булшинството общество а не на някакви си които си мислят, че ще ги чипират или убият с ваксини.

Къде е Кунчев???

Станиславе, просто 75% от българите не са се ваксинирали, ЯВНО НВ ИСКАТ

Пфайзер ,сценаристите на тази измамам,посягат към целта си -децата.изроди долни.абее,къд е кунчев??!!!!!!!!!!!

Един ден ще има Световен трибунал за всички Доктори,Медии,Математици и разпространителите на Коронавируса-Грипчето.Сигурен съм...хората вече разбраха,че всичко е лъжа и измама.ГОЛЯМО ШОУ ЩЕ БЪДЕ-ОТСЕГА ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИТЕ ОСЪДЕНИ ДА ГИ ЗАСЕЛЯТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ...

Звездите ли ти го нашепват? Поредният умник.

Първия ще бъдеш ти в Северна Корея...ако дотогава не пукнеш от ваксините.

Но това няма да стане. Той ще си жевее добре, а ти ще мизерстваш, Не защото не си ваксиниран а защото си тъп.

Кой ви дава трубуна бе малоумници? Тия брътвежи можеш да си ги завреш там дето слънце не те огрява. Бахти тъпото чифте...

Специанално за тебе, като в Китай ;-)

Засрамете се бе! Докога ще жертвате децата заради 200 000 бабички електорат. Направете ваксини те над 60г задължителни и пуснете децата на училище.

Поредната Глупост на Цацаров , Спри се Съветниците те лъжат купени от Медецинската Мафия !

"ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН-ЕДНО ЗА МЕН И 100 ВАКСИНИ ЗА ТЕБ"-ТОВА МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА...@

Да се излагаш, бе Кацаров!

На дъщеря ми й тече кръв от носа след PCR. Не бих и причинила този стрес през 2 дни.

PCR се прави по кръвен път, не в носа. Сигурно говорите за антигенните тестове. Но въпреки невежеството си сте събрали завиден брой плюсове на последователи. Не се учудвам. Преобладават.

Явно не знаеш къде се намираш. Пий си ракията и лягай!

Мутафчийски, Кунчев, Кацаров, Денков, тва са слуги на Световната банка и СЗО срещу голямо заплащане. Само, че човек, който си продава душата на Сатаната гори в Ада. Един по едни всички ще изгорят там като факли.

Отиди да се прегледаш. Менталните проблеми не се лекуват, но с правилните медикаменти мижеш да водиш що годе "нормален" живот.

В България ваксинирани са 1000 деца. В САЩ са 1 милион. Неадекватник

Аз пък предлагам, налагащите ни ковид идиотизма с мерките, да отидат под локдаун в затвора, за постигнатото от тях. Дотук в България от средата на 2020г. до по-предната седмица (до тогава са данните в НСИ), докараха 49 хиляди повече починали. Какво ли би било без мерките? Може би както го сравняваха със САРС-КоВ-1, когато е бил по света отчитан (2003-2004г.), в България са едни от най-малките смъртности. Те сигурно ще отричат и че го е имало тук. Колкото и страшен да е ковида, не мога да си представя пик над 5 хиляди. А реалният е сигурно над 50 хиляди - закъсняват данните в НСИ. Дори онази бройка на починали лица констатирани с ковида (не се отчита от какво са починали - неясно какъв процент реално), е много по-малка от предизвиканата смъртност. Част дори починали реално от ковида, биха били част от стандартната смъртност, че на толкова констатирани, щяха да си умрат няколко хиляди и биха умрели и без ковида за същият период.

Краварските пръскачки излезнаха днес в небето и яко го пръскат вече....

В град Пловдив, РЗИ Пловдив и РУО Пловдив незаконно върнаха в клас големите ученици - без тестове, без зелен сертификат, с което нарушиха последните заповеди на министрите на здравеопазването и МОН и насоките за необходимо тестване при заболеваемост над 250 на 100 000. В Пловдив регистрираната от РЗИ заболеваемост е малко под 500, а реалната е няколко пъти над обявената, защото масово заболели не се тестват, за да няма карантина и ограничения. Болниците в Пловдив са пълни. Това безумие трябва да спре!

Моля, другаркоооо, пък те не са спазили заповедта пък!

Побъркахте хората с тоя Коронавирус(и неговите щамове). Австрия,Германия и в Гърция ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ??? ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ.Сега за новия щам-нови ваксини? Лъжа и измама е всичко.

В Англия 70 процента от умрелите са напълно ваксинирани, другите 30 не се знае ама вероятно са набодени само с една.

Само 7 области? Кажете колко % от учениците са в тези 7 обасти. Да не излезе " само " 50% от децата не са в клас.

По една декларация рано сутрин че не са болни от ковид. После ако се окаже, че са заразни да се подвеждат под наказателна отговорност за документи с невярна информация. За малките вместо подпис може с отпечатък от палеца.

Направо да ги затварят в Арена Армеец!

НЕ

Вече 1 месец тестват децата от 1 до 4 клас. И за този период случайте са под 100 да не кажа и по малко. При няколко стотин хиляди теста. Кому е нужно това тестване на децата като справката показва, че е безмислено или по скоро имаме наше момче което вкарва тестове и да вземем едни кинти?

Демек, предлага всеки втори ден да им се бърка с клечка в синусите? Е тука вече ще го духате, тъпанари ...

Не на седмица или две

Такива като тоя продажник и предател отиват при Кунчев в отвъдното. Лошото е това, че Съдбата хвърля в Ада, в казана с катрана и техните най близки хора, които по принцип са невинни. Защо Съдбата така постъпва, да наказва и техните деца?.. Защото да не станат и те у.роди като своите родители.

Кацаров още играе на дребно. Урсула вече иска да ни ваксинира насила.

имам предвид ония дето щеше в понеделник да е на работа???

Сигурно си е в кабинета затрупан със задачи, явно си чете е- майлите още!

Те тук минахте червената граница.

"учителите" първи се продадоха

Вчера чух, че тези ваксинирани с двойна доза Астра зенека, ако се ваксинират с трета различна, са пред голям риск!

Не носел отговорност. Хахаха какъв наглец, а 10000 заплата може да взима но отговорност не.

Задължителни тестове и Задължителна ваксинация! Ганьо разбира само от бой и вила на врата! А дотогава, антиваксъри-идиоти, пълнете траповете!

Яж мухоморки бе, антигъбар!!!

Кацаров,бягай да си биеш ваксини в задника за новия щам,да плюеш върху тестове и да ти бъркат с клечки .ОСТАВИ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НАМИРА,СЛУГА НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ!

Дир, що не пишете че Мъск плаче за пари, щото Спейс хикс няма пари?

Много боклуци в БГ трябва да завършат като Мусолини!

хора седнали да смятат парите на другите. Ето ви още тогава. Парите дадени за ваксини у нас са колкото за 50км. магистрала. Оборота от тях е по-малко отколкото е чистата печалба на банките само у нас и само от такси. Не сте и смешни всъщност. Жалки сте.

Нaчeлo нa изпълнитeлнaтa влacт нa EC cтoи пoддръжницa нa Pfizеr Някoлкo рeдa, нaпиcaни oт извecтния фрeнcки журнaлиcт Пиeр-Aлeн Дeпo, дoбaвихa гoривo към мacoвитe прoтecти cрeщу зaдължитeлнитe вaкcинaции и caнитaрнитe пacпoрти във Фрaнция. Журнaлиcтът cъoбщи, чe cъпругът нa глaвaтa нa Eврoпeйcкaтa кoмиcия Урcулa фoн дeр Лaйeн, Хaйкo фoн дeр Лaйeн, e мeдицинcки дирeктoр в Оrgеnеsis, aмeрикaнcкa биoтeхнoлoгичнa кoмпaния, cпeциaлизирaнa в гeннaтa тeрaпия. „В eкcпeримeнтaлнитe „вaкcини“ cрeщу СОVID ca oткрити гeнни мeтoди“, нaмeкнa прoзрaчнo Дeпo, имaйки прeдвид aмeрикaнcкитe РНК вaкcини Pfizеr и Mоdеrnа, кoитo ce купувaт в oгрoмни мaщaби oт влacтитe нa EC. Cкaндaлнaтa нoвинa ceгa ce рaзнacя кaтo пoжaр в coциaлнитe мрeжи, и причинявa ужac дoри cрeд нeвъзмутимитe фрaнцузи. „Урcулa фoн дeр Лaйeн, нaшият глaвeн купувaч нa cтoтици милиoни дoзи вaкcини, ce oкaзвa, чe имa cъпруг Хaйкo, кoйтo упрaвлявa Оrgеnеsis, биoтeхнoлoгичнa кoмпaния, cпeциaлизирaнa в гeннaтa тeрaпия. Ceгa вcичкo ни cтaнa яcнo“, пишe извecтният фрeнcки икoнoмиcт и прeдприeмaч Фрaнcoa Дюкрoк. Трябвa дa ce кaжe, чe кoрупциoннитe cкaндaли и oбвинeниятa в нeпoтизъм cъпътcтвaт кaриeрaтa нa глaвaтa нa изпълнитeлнaтa влacт нa EC прeз цялaтa й пoлитичecкa кaриeрa.

Хем искаме децата на училище, хем искаме да не ти тестват. Няма как да стане. Навсякъде по света се тестват. Предпочитам децата да са здрави, и да не разнасят вируси. На училище най-добре, но тествани.

Ако "навсякъде по света" се самоунищожат, и ние ли да го направим?

Затова ли имаме най-висока смъртност, щото сме най-умни и най-неваксинирани?

Нали направихте 100 000 теста и намерихте 7 положителни! Какво се опитвате да докажете?!?!!? Че децата не боледуват??? Кому са нужни тези тестове? Ааааа, сетих се! Комисионите! Тях гоните! ФАШИСТИ! Валидирате отказ на образование на основа медицинско състояние! ФАШИСТИ!