Като в екшън филм: Играчи от НФЛ обраха гостите на градинско парти в САЩ

Освен парите на гостите, обирджиите са откраднали часовници, един от които е на стойност 25 хиляди долара

Обратно в новината

Коментари - Като в екшън филм: Играчи от НФЛ обраха гостите на градинско парти в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българския реднек е екстара ербап когато расистката работа му я вършат наготово от американския му брат реднек и той наготово се капичне на софрата в расистката държава да папка, но когато е в България е по нисък от тревата пред мангалските безобразия нищо че това ни повече ни по малко унищожава държавноста ( освен в слуайте на вътрешно емигрирали отродени главочи за който "няма такава държава") защото "наведена глава сабя не я сече", нъл тъй .... Голяма работя сте реднеците с цървулите!

Защо бият черните в Америка ? Защото трябва .

Вари го , печи го - мамуна си е мамун.

Мангали, с*р.

Негъра може да го изкараш от гетото, ама е трудно да изкараш гетото от негъра. Толкова им е сивото вещество явно на тези. Да имаш осигурени договори за милиони долари, осигурен хубав живот за напред и зорлем да се буташ да те вкарат в затвора, колко трябва да си тъп само...

Крави, сър! Луди крави сър!

НеGри- нормално е за тях и всички пигментирани.

Чернилки...цигани...Да си ги отглеждат и повече права да им дават!

Не.г.р.и. сър.

Ег...ти пауъара....

Маймуни, сър!

Нормално е полицията и адвокатите да си мерят капите... ама защо и Лигата се меси, да не би да проговарят с колко да ги откупят;)

Повечето от американските филми и екшъни са Вредна турско- негърска пропаганда... Само някои от филмите на Жан Клод ван Дам НЕ са вредни и са интересни... Скоро гледах филми на друг американец- Джеф Ункот. Уж екшън с бойни изкуства, а всъщност са пълни с арабско- китайсак пропаганда. В единия филм, се разкзваше за двама братя- полицаи. Единия брат решил да помага на банда за Пренасяне и продажба на наркотици ( руска банда). Истината е че арабите и колумбийците правят Наркотици- Херон, кокаин, а не руснаците. Та втория брат Предател, дето щял да подпомага Наркотрафиканте в филма, каза че щял да ходи да живе в Южна Америка, като натрупа пари от наркотици.... АБсолютно Вреден Филм. В друг филм на Джеф Ункот, гледах как един Кореец- Рико му дължи пари от залози.. Корееца чакаше американеца да се напие и да му каже да се бият, за да може корееца да си въре дълговете. И искаше американеца да заложи и жена си... Пак ВРЕДНА корейска китайска пропаганда.. За да я има Българяи и жени и мъже са трепали араби, китайци и негри.. НЕ сме давали жена на тия, колкото и пари да имат... Ако арабина, китаеца имат много пари, прсото сме ги убивали и сме им взимали парите. Така са правили и испанци и англичани с араби и индианци.

някой днес виждал ли е Влади Горанов? След скрийншотовете на Черепа, остава и часовника да са му задигнАли! Ше го мисля са...

Видя ли как никой нищо не казва. Почти има медийно затъмнение. Всички партии мълчат, а трябва да е новината на десетилетието - политическият чадър над Божков.

е по -яка от всякаква дрога -много ми е весело от тоя цирк .ашколсун на говедарите !

Тези риби са ги ошушкали няколко пъти, преди да се усетят и са решили да си върнат загубеното наведнъж...но рибата си остава риба, особено ако е дребна цаца.

Негрите са по- мръсни, по- черни и по- гадни от цигани и турци.. Циганите спят, кой с който намери. А негрите спят дори с животни и затуй пренасят СПИН и Ебола..

Позицията в американския футбол е "куотърбек", а не корнърбек?

Има ги и двете позиции. Куотърбек е в нападение и това е човека, който хвърля топката. Корнърбек е в защита и това е човека, чиято цел е да предотврати хващането на пас

Once a nigga, always a nigga. Като циганите, така и негрите. Колкото и добре да го третират белите, той си остава циганин/негър.

само австрийски художник ще оправи нещата.

Абе тия не изкарват ли досттъчно?!

Сигурно изкарват. Ама природата си е природа.

Не достатъчно. Винаги можеш да профукаш още повече

на етноса:)))

До това води прекалено гледане на гангстерски филми !

PEYTSCH

Че тези поне на фотото не са бели ! Ама никак и никога няма как да са бели...

М,,,,,а завинаги си остава , м.....л .

Гладът какво ли не прави....

"в кеш"... Минете поне курс по езикова култура преди да ви сложат да превеждате статии!

Тъп, по-тъп, играч в НФЛ.

...и после- негър!

Какво е накарало тези богати мъже с колежанско образование да извършат подобно долно престъпление срещу приятели? Въпросът ми е риторичен, знам отговора от дете, от филма "Шака Зулу"- африкански владетел продаваше сънародниците си в робство на белите хора.

Ха, ха, колежанско образование! Тези със спортните стипендии често не могат да си напишат името. В САЩ висшето имаше стойност докъм 90-те. Сега всичко е такива "спортисти", Gender studies, African-American studies и по някой Liberal arts за цвят, които по цял ден се занимават само със SJW каузи и простотии. Цивилизациите и културите често приключват с ритуално самоубийство.

Особено ако се има предвид, че "колежанското образование" са го получили без да знаят къде е колежа - защото са били във фурболния отбор на колежа. И въобще могат да позлват цели двеста английски думи (в Щатите това е речниковия запас на 2/3 от афро-американците от негърски произход).

Вари го, печи го, все си е прегорял тиган. Акъл поема и става човек един на сто.

Сигани, сър....

Само една дума - негри.

Хубавото на праораздаването в Щатите е, че като извадиш оръжие по време на някаква престъпление, автоматичнично минаваш към закона RICO. А той предвижда задължителна ефективна присъда от 10 години, няма "ама той е негър, това е расизм", "ама това е хомофобия, щото бил обратен" и т.н. Когато оня негър Симпсън уби бившата си жена (типична златотърсачка между другото) и новият и приятел, той отърва кожата защото защото адвокатите изкараха че полицаите действали като расисти, когато го арестували, т.е. не са били обективни (а не защото е невинен). Но идиотът си е идиот - няколко години след това в Лас Вегас опита да ограби някакви продавачи на спортни антики и взе, че извади пистолет - и никакъв расизм този път не можа да го спаси.

Жива да не бях! Не знаех, че има позиция корнърбек във футбола... А това, че ТЪПИТЕ американци с РЪЦЕ играят игра, която наричат КРАКТОПКА си е лично тяхно извращение. Нормалните хора наричат играта РЪГБИ!!!

И аз имам същото мнение като теб за така нареченият "Американски футбол", но в интерес на истината, трябва да се уточни, че името в USA не идва от КРАК-ТОПКА, а от дължината на топката, която е 1 фут (1feet).

От много блъскане по главата, така става... ставаш безмозъчен дебил...

Това е било място за нелегални залагания и тъмнозелените глупаци за си мислели че никой няма да се оплаче в полицията.ТЪПИ ПАРЧЕТА!!

Колкото и да ги дресират, то си им е в ДНК-ро. Откривателя на ДНК го е казал, но джендърите му отнеха нобеловата награда заради това.

IQ-то е наследствено и с много зор, учене и бой може да се покачи с максимум 2 пункта. Случката спокойно може да мине за тест за интелигентност и тези вече доказано са с IQ под 84. Отделно, ученето и напъването, почт нищо не могат да повишат, но редовните мозъчни сътресения в този тъпанарски американски футбол доказано го свалят успешно. От години се знае какво прави с мозъците този "спорт", и онзи хубавец OJ Simpson е нагледен пример.

особености на етносите....партита, хазарт, скъпи коли и часовници, пистолети и николети....

Келеши!!! От глезотий и разпуснатост какво да очакваш!