Коментари - Съдът обявява присъдите за автобуса убиец от ”Тракия” в понеделник | dnes.dir.bg
назад

Съдът обявява присъдите за автобуса убиец от ”Тракия” в понеделник

Бургаският окръжен съд ще обяви присъдите по делото за катастрофата на автобуса на "Ентуртранс" на АМ "Тракия" в понеделник - 30 септември. Прокуратурата поиска общо 40 години затвор за тримата подсъдими.

Обратно в новината

Коментари - Съдът обявява присъдите за автобуса убиец от ”Тракия” в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

автобуса носи следи от недопустимо техническо въздействие вероятно по пътя към местопроишествието е бил преоблъчен от терористични камери.Подобни скенери деструктури за първи път засякох в Варна на булеварда към София пред нов мол.в продължение на педесет метра по време на преминаване и спиране пред сфетофара колите се преоблъчват до увреждане.Проверете кой е монтирал онази техника. След преминаване край деструктура всички лагери на ходовата част почнаха да вият, а след няколко дни при ремонт с е установи че смазката е деструктурирана.

Swebus

Не е вярно, че автобуса се е преобърнал. Това са измислици. Беше се ударил в лявата мантинела запалил и и след това спрял в аварийната лента ....

Шофьорът, ако е знаел, че автобусът не е наред, не е трябвало да тръгне на път. Ако вие си купите билет за самолет и пилотът излети, въпреки, че му е известно, че самиолетът е неизправен, и ако самолетът падне, пилотът виновен ли ще е или не?

Жалко за шофьора. Според мен най-виновен е собственика.

Ченгел много съжалява за случилото се. Е как няма да съжалява тоя Ченгел, като му предстои да поостане зад решетките? Ще съжалява, разбира се, манафът му рязан!

"присъдите за автобуса убиец".. Е га ти подвеждащото заглавие! Ще съдят автобус ли?