Църквата изказа съболезнования на близките на загиналите

Патриарх Неофит изказа съболезнования на близките на загиналите при катастрофата на АМ "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Църквата изказа съболезнования на близките на загиналите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемери скапани, вие, както и служителите на "най-мирната" религия, сте отживелица, която обаче е като рак на тялото на изтормозеното човечество.

Много лицемерно от страна на поповете, при положение, че ако ги попиташ как тъй смотаният им бог допуска такива нещастия с невинни хора, ще кажат, че щом е станало, значи е имало защо!

хм, ежедневно има загинали по пътищата, защо точно сега и точно и само за тези съболезнования и траур?! Бог да спаси душите им! И на всички невинни жертви в Абсурдистан

Прав е патриарх Неофит! Нито са християни, нито са демократи съществата, разпоредили и извършили атаката насред Великденските празници. Не, че в друго време имат оправдание. Свети Боже,Свети Крепкий въздай правосъдие над хищниците-лешоядите и мършоядите, които подпалиха и подхранват войната и отнеха толкова животи! Знайно е, че който прави зло, зло му се връща във вид на възмездие. Не е тоя случаят, дето да си поставиш другата буза, за да те удари някой, защото нито е християнин, нито е човек тоя, дето разпореди и извърши среднощното нападение!