Загинали и много ранени при влаковата катастрофа в САЩ

Американските власти потвърдиха за трима загинали при дерайлирането на пътническия влак в щата Вашингтон, предадоха агенциите. Ранените са над 100.

Обратно в новината

Коментари - Загинали и много ранени при влаковата катастрофа в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"train car" е пътнически вагон в превод, а не коли, изпаднали са от моста вагоните а не коли.

Май при превода вагоните са се превърнали в коли. Между другото 'tractor' на английски означава и влекач (камион), освен трактор. Така че внимавайте вагоните да не стават коли, а тракторите влекачи или обратното.

"От влака върху магистралата са се изсипали много коли, които той е превозвал."(пътническия влак?) ... страхотен "превод"; В америка "car" изначава също "вагон"

няма какво да ми крачат из огънатите релси, ами да събират бърже 30 милиона долара, да изхарчват 6-7 от тях да погасят щетите, а останалите в швейцарски банки?!Ако не знаят как да го направят , да питат кмета на Хитрино!Няма да се занимаваме цял ден тука, с две огънати джелеза! Па и тях могат да разчистят до довечера, ако имаха няколко от "Факултето"....!

loyola

Пак ги изпреварихме американците (с Хитрино), както пееше Т Колев. Интересно, че все още не са отворили дума за руските хакери ?

Ние знаем, че те знаят, че са руснаците, които обаче не знаят. Вместо да си признаят хакерската атака над влака и пъкления план на Путин, мълчат гузно. Доказателствата обаче са налице, но няма да бъдат представени, тъй като касаят тайни на ФБР и ЦРУ, ние трябва да вярваме без тях - службите никога за нищо не са излъгали.

Мдаа сороспиите жално заквичаха за съчувствие, а когато в света се случват такива катастрофи защо квичите злорадо и хвърляте помия по другите хора м?

Яз мислим дека САЩ веднага трябва да стоварят войски в Бирма и да започнат операция "Блатна лютика". Намирисва ми, че този път от там е дошъл атентатът.

Хотели как лучше, получилось как всегда. Mашинистите са се налокали с царевична пърцуца. Човешкият живот не струва пукната пара в тази изостанала страна.

Така и не можах да разбера , там колите с пътнически влакове ли се превозват?

там имаха до към 80та година кина, в които ходеха с колите си, що да нямат и влакове, в които да се качват с колите си?! Американска им работа...!

да си гледат облъчения радиоактивен путлеристан, правърнал се в един огромен Азьорск и да не се занимават с Нормалния Свят.

буахахахахахаха,американският слон -най големияат слон в стъклен магазин Путин- враг на купонната система на САЩ и първи враг на клошарите в Манхатън.

Абе идиоти български, проявете съчувствие, има загинали хора, не се усирайте, както обикновено.

А те проявяват ли съчувствие към някого. Ако имаха по-малко военни бази по света, може би и железниците им биха били в по -добро състояние.

Путлер-Мутлер, напоследък все на краварите им се евава макята.

Проверих. Нема загинали хора. Сите са американци, па те колкото повече загиват, толкоз по-добре за човечеството. Нали требе да бъдем хуманисти.

"От влака върху магистралата са се изсипали много коли, които той е превозвал."

Вероятно има хора, които няма да разберат защо сте цитирали това. В случая става дума за вагони, но когато една медия разчита на google translator те се превръщат в коли.

Този път грешката не е в Google Translator. Замисли се и ще разбереш.

Не може да бъде. Тй е фейк. Такива неща у великата САЩ не се случват. Това е пропаганда на СССР

На вагона пише КАСКАДИ

планинска верига, най-голямата в северозападната част на САЩ

Аха аз пък помислих, че вагоните им могат да правят каскади. А понеже гледам, че не могат и малко се обърках.

Ако се беше случило в друга държава би предизвикало съчувствие. Но, в страна която се е самообявила за най-най-най-най мога да кажа. Оправете си собствената страна , тогава обявявайте целия свят за своя собственост.

Путин и руснаците. Веднага санкции.

Абсолютно! Тази атака е извършена с бойно отровно вещество от военни складове контролирани от режима на Асад, с логистична подкрепа от Иран!

А Северна Корея?!