Влак се вряза в автомобил в Австрия, пет души са загинали

В Австрия, пет души, включително три деца, станаха жертва на сблъсък между влак от крайградска железопътна линия и лек автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Влак се вряза в автомобил в Австрия, пет души са загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилното заглавие на статията трябва да е: "влак помете автомобил на неохраняван прелез" (даже има журналистически драматизъм). А относно това кой е виновен в случая - през такъв прелез водача на мпс е длъжен да се съобрази, да се огледа, услуша и ако е безопасно да премине. В случай, че загасне, мпс се повреди и т.н. - си има процедура , която започва с напускане на мпс, опит за сигнализиране на идващи влакове и най-вече трезва мисъл, че няколко стотин тона имат огромен спирачен път. Очевидно е, че машинистите не се "изстрелват" по релсите - за да ви прегазят с влака си . :)

Вие в ред ли сте? 3 деца са загинали, а говорите единствено за "грабителите ни евросъюзнически", Б.Б. и дали били българи или цигани ... Отвратителни сте!

"НеохраняВАН", а не "неохраняЕМ"!!! И вие сте обучаеми, но очевидно не сте добре обучени.

Тези ако не са някой мангасари от бг или Румъния няма да повярвам че австриец може да направи такова нещо.

Някои "редактори" доказват,че не само имената им не са с български произход ,но дори и с българския не са наред... КАК ЗВУЧИ САМО :.... "ВЛАК СЕ ВРЯЗА В АВТОМОБИЛ..." Почти като в стария виц:... ..."И така другари съдии....пострадалият сам е налетял на ножа и така ....12...пъти..."... А, не сте ли съгласни ,или ще ме ...трият ...

при нас също имаше загинали ,не веднъж при такъв индицент и понеже все сме загрижени за грабителите ни евросъюзнически ,се питам някой в евросъюза п,ука ли му че нацията ни загива и се самоубива ,та на нас да ни пука за евросъюзниците гадни

Е, не всички могат да бъдат на Вашата висота. Но на всички е ясно, че да се радва на смъртта на човешко същество, или да се шегува на подобна тема, може само полуидиот...

Не сме сигурни, че загиналите са човешки същества, ясно? Ако са някои "мургави" , то новината за болшинството ще е радостна или трагична, заради малкото на бр. жертви!

Първият полуидиот вече се обади в 13:29. Следващите, моля...

Долу руската агресия срещу мирни хора! Само правителството, начело с преимера ген. Бойко борисов и президента г-н Росен Плевнелиев, може да озапти разюздалата се руска върхушка, нападаща невинни хора и отнемаща демократичните ценности на хората!

Хапчетата, бре...

Дерзайте.

как влак се врязва в автомобил ? ми то и жилищен блок се врязва в автомобили ! и крайпътните дървета и те !

Двама възрастни и шест деца в малка кола - това прилича на Рено Клио. И ние сме се возили по 5-6 дечурлига в Лада по времето на соца, когато отивахме да се къпем в някоя река. Дали са мангусти или местни идиоти (спомняте ли си случая с онзи австриец, който над 30 години държал в мазето си едно момиче и му направил Х деца) - жалко за децата, пострадали са от глупостта или самонадеяността на шофьора.

Момичето му беше и дъщеря отгоре на всичко...

Ай стига бе, ние мислехме, че само в Русия стават такива инциденти!

А, че то, Вие тъпите, не можете да мислите по рождение, бре...

А стига бе! Шмугна му се под колелата, викате?!

Значи седи си автомобилчето необезпокоявано и някакъв си влак идва отнякъде и се врязва в него.Що за заглавие е това ?!

Ясна работата според полицията - не спрял на прелеза,той на 26,приятелката му на 32 и шесте им деца на 4,5, 7,8,11 и 12 години! Познайте дали са австрийци!!! Дали австриец няма да спре на жп прелез!!!!!

А-а, грешиш! Ако голямото им е на 12, то "приятелката" трябва да е на макс. 24 некъде!

Въобще не греши - "таткото" е бил на 14, когато му се е родило първото дете.

видях новината и се стреснах ,пак българи загинали ,не това са евросъюзниците зарад които загива българската нация ,айде и те да се изтрепат ,зарад техните нужди правим магистрали и загиват сънародниците ни

Друго си е по коларски пътища - кретат си каручките, животът спокоен, няма страшни катастрофи. Има да ни завиждат евроюзниците...

100 на 100 са българи от ромски произход

Знаех си, че скоро ще започнем да си внасяме и чужди пътни инциденти. Пролятата тук кръв явно не е достатъчно.

Пък да знаеш колко умрели по еврогейските мазета има със спринцовки в ръка... Ама това ви го пазим за десерт...

Какви коментари, какво чудо, да умреш от смях. А заглавието кърти мивки. Влака си има път, всеки който стои на неговият път е излишен. Влака не е тръгнал по магистралата/шосето та да се вреже в кола? На колата и не е мястото там? Ама за Българската действителност ...толко?

Я сега да видим еврогейските фенове какво ще кажат за австрийците? Щото много обичат да плюят българските шофьори, домати и краставици?

Като им гледам разбитата мизерна кошница на цена 3000 лева българска пара, и шесте или осемте деца,както и нинджа изпълнението мнооого ме съмнява да са австрийци.По скоро некви маймуняци от балканският полуостров може би Турция или Африка..Не,че нещо знаеме си стоката хах

"Във влаковата композиция, която е била от два вагона, имало по-малко от десет пътници" У нас тази линия отдавна щеше да е обявена за нерентабилна и закрита.

...освен ако не обслужва ромския вилает...

И днес има новина с кръв, да се въртят банерите.

радостното е , че този път не е у нас !уф !!!

двамата с минусите, толкова ли ви е кеф , когато загиват българите !? малки мозъчета недоразвити .

К'ва радост, бре малоумнико...

Не проумяхте ли облекчението; ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЗАГИНАЛИТЕ ЦИГАНИ НЕ СА (ПОНЕ ЗА СЕГА) ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД! НЯМА ДА СЕ ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕ "СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ" и прахосват пари народни

къде са скрили, най вероятно са отстрани

Не се научиха, да завиват тия машинисти!

Вчера на новините за няколко катастрофи в България имаше коментари, че те се случвали понеже нямало казарма вече. Сега няма ли да поискате д авърнат казармата и в Австрия ?

върнат бе пернат?

Защото човек трябва да има право на избор. Слагай фуражката и чиба в някоя порутена казарма.

Не ми се спори с прости хора, защото това си е чиста загуба на време. Айде живей....

В Австрия всъщност има казарма или наборна армия. Преди две години имаше референдум за отменяне, но австрийците бяха против

Но който не иска да се занимава със шапкарски истории може да служи в цивилната сфера - червения кръст или самаритербунда и пр.

И колко години им е казармата, знаеш ли? 6 месеца.

От прост човек, неверни изводи и тъп коментар...

Горката страна - напълни се с балканждии!

по-точно калайджии