Тежка равносметка от катастрофа при Владая

Микробус се преобърна на пътя София - Перник вчера вечерта. Седем души пострадаха, един от тях почина в болница няколко часа след катастрофата.

Обратно в новината

Коментари - Тежка равносметка от катастрофа при Владая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Холандия (или Нидерландия) при перфектни пътища максималната скорост е 110 км/ч. Но когато завали или атмосферните условия станат неблагоприятни, абсолютно всички намаляват скоростта до 70 км/ч и няма нито един дето да бърза, всички се влачат, но се движат. а тука бързащите правят катастрофи. Те не стигат до никъде, а другите остават в 3 часово задръстване. Та мисля че Холандския вариант е доста добър.

у Нидерландия, породата булгаропитек-универсал е забранена за развъждане... за тава така. а тука ги пускат без намордници и каишки, че им дават и МПС-та да карад дори...

Колата кенеф, шофера перничанин.Какво друго е нужно да се обяснява ???

Вчера правих аквапланинг по магхистрталата от Благоевград към София със 180.Защо не съм се пречукал.Ами много просто.Колата,гумите и шофьора са ок.

Виновни са пътищата! Трябва по пътя да може да се кара с над 120 независимо, дъжд ли е, сняг ли е, пек ли е... И естествно, никакви влачещи се по него с ограничението да не се пречкат!

Там скоростта трябва да се ограничи на 60 и да се наслагат камери. Това ще намали значително тежките произшествия.

Масов се кара със 130-140 по раздрънканите бг пътища. Контрол няма!

Има проблем в чуторите на булгаристанските чукундури.

Думите ми са потвърдени от"777".Всички водачи сме малоумни, тъпаци и нарушители, според няколко капацитета и крадците в МВР И МС.Не напразно в европейските учебници на картата ба БГ пише-МАФИЯ.Как пък един път не се намери държавата виновна в безотговорно отношение лъм пътищата.Като си платя данъците и винетката искам да карам без-"несъобразена скорост" и "не съобразяване с пътната дупкова обстановка'-"превишена скорост и несъобръзяване с метеорологичноо време да-но трябва да се докаже.Това е.

Може селски,може да "караш с несъобразена скорост" каруцата си,той коня си знае пътя и темпото а ти може да си пийваш дори до като я "шофираш" и това е резултат от от факта,че тези малоумници учебник по физика не са виждали а за законите му пък да не говорим

И още нещо селски комуноид,понеже сте с доста ограничен РАМ каквото ви набият в канчетата това храчите тук и ползвате думи и съкращения които изобщо не познавате.....преди говорехте за "монархо фашизъм",дума която само селски идиот може да композира а напоследък все за "мафия" говорите а изобщо не знаете значението на това съкращение-Morte Alla Francia Italia Anela означава мафия и се използва в друг контекст но ви лепне на тъпите селски зурлички да я плещите......даже чалгарите са по-умни от вас

Браво! С изказването си даваш пример за "селски бек". Научил си, явно случайно, едно съкращение - и вече имаш право да обиждаш хората с друго мнение. Да, типично разсъждение на селски бек. А човекът е прав, и това че си от противниковия лагер - на малцинството, не помага с аргументите ти. Та тук не става дума за мафия. Кажи сега по въпроса за пътищата - шофьорите ли са виновни за състоянието им?

Това не е микробус а Дамас. Суперевтина кошница, с летни гуми.

Тежката равносметка е, че вали ли дъжд, няма контрол по пътищата. Контролните органи са на топло и сухо.

Ка си го представяш контрола - по 1 полицай през 100 метра, като при преминаване на делегации от летището до центъра? Както го е казал един писател: разрухата не е в клозетите ни, разрухата е в главите ни!

Карат кенефи с гуми стъкло с несъобразена скорост.Какво друго да стане ???

....по перфектни пътища, нали.

Ами като няма перфектни пътища, ще караш със съобразена с пътя и пътните условия скорост. То все някой друг ни е крив...

къде са служителите на КАТ колко се водят на заплата а на пътя не се среща нито един работещ нито от карулките се показват/ за какво седят вътре / нито патрулки се движат

Пътят е много натоварен и ако може всички да карат по него, а никой не ползва магистралата!!!! Ами ще стават такива тежки инциденти- неизправни коли, самонадеяни шофьори и скоростиииии....

Кога най после ,ще направят коли за малоумни шофьори ????????

,,формула-б,,...???

Днес всички шофьори карат внимателно, съобразено с времето. Толерантни са. Всички са в размисъл от снощната катастрофа на пътя София-Перник. Но на бас че довечера новините ще бъкат от тъпи катастрофи по пътищата !!!

Ами да, размисъл без мозък, резултат - довечера си в новините.

Тази сутрин пак имаше обърната на таван кола в канавката ! Само че в другото платно към София ! Значи има проблем !!!

Има проблем и той е все на два крака и без мозък.....има и още,те се въдят като бълхите

Въпросното кръстовище ако изобщо може да се нарече така е най-опасното пътно съоръжение, което съм виждал. Не случайно там е пълно с мемориални плочи и венци. Належащо е да се направи на две нива.

Какво кръстовище какви 5 лева? Ти изобщо на ясно ли си с мястото? Че и на 2 нива ?

Вдеки ден минавам оттам по два пъти. Има 2-3 участъка на които при ВСЕКИ дъжд има катастрофи. Толкова ли е трудно да се вземат мерки, различни от табелите за скоростта? Оправете го тоя път веднъж и завинаги...

Ами почнете да ги спазвате тия табели за скоростта де. Ама не, пернишка чест не дава

Вчера вечерта подобен леш и по Тракия към София. Дъжд, тъмно, път с коловози и неравности, пълни с вода, един се метнал в канавката, друг преди Траянови врата пък кацнал на мантинелата, трети нанизал още двама. Един нямал гуми, друг нямал фарове, трети нямал представа, КАТ го нямало, държавата я нямала, всички нямали акъл. Жалка, циганско-селяндурска паплач, и няма да измрат, щото са много оттам откъдето изпълзяват и все повече се въдят, ами ще изтребят и малкото останал културен, интелигентен и възпитан човек.

ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !!!

повечето от изброените бяха с регистрационни номера от германия и си пътуват транзит германия турция, турция германия. само че в германия са кротки като кьопек с намордник, а тук са като отвързани аслани по пътищата. и наш'те катаджии ги пазят... нали като минат каапъкуле се чувстват горди европейци! знаят си правата!

Колко човека са били в микробуса?Днес сутринта точно това коментираха за претъпкани микробуси,а това води и до инциденти.

Поредната проява на шофьорска немощ. Нормално, не случайно пернишкия шофьоризъм е възпят в народната митология!

Перник-София през Владая, Пловдив-Асеновград и Русе-Бяла са отсечки, които са известни от годинииииии. Ама нищо, но от сърце.

Известни с идиотията на ползващите ги

най-страшното нящо в България е булгаропитек (мажки индивид) зад волана... Господ го е ИЗМИСЛИЛ. не требе да наказва. има маже за тва. от породата булгаропитек-универсал. те ще се погрижат за сичко, за което Господ е забравил...

Там се кара бавно. И КАТ не излизат от караулката а за парички роптаят. Скоростааааааааааа............................. хора ???????

ЛИПСВА РАВНОСМЕТКА ЗА ПОРЕДНАТА ТЕЖКА КАТАСТРОФА ПО ПЪТИЩАТА НА БЪЛГАИЯ !!!

Явно Вчера беше ДЕНЯТ Х за улигуфрените. Целия ден катастрофи с умрели

Само жалко, че заедно с ОлигОфрените си отиват и невинни хора.

Първата ми мисъл, като прочетох заглавието беше, че някой някъде по висините, си е дал тежка равносметка от състоянието на пътищата в страната по принцип, та и в участъка около Владаян. Но не би. Жалко за хората. В такова време трябва да се кара внимателно, ама понякога ...

И аз това щях да кажа. В горната новина не виждам никаква равносметка. Никакъв извод, няма дори сянка от мисъл.

Селяндурите си карат без да се съобразяват с физичните закони.

Ами там има едни ограничения на скоростта но те са само за балъците, а катаджиите от караулката в такова време не се мърдат да излязат на пътя

НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ШОФЬОРА, НАЛИ ?

ЗА ВСИЧКИ КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ЛАЯТ СРЕЩУ ПИРОГОВ. НАЛИ ВИЖДАТЕ КОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ДАЖЕ НА ЗАГУБА.ЗАЩОТО ТАКИВА ПАЦИЕНТИ НОСЯТ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗАГУБИ. ЩО НЕ ГИ ЗАКАРАХА В ЧАСТНИТЕ ХИЛ КЛИНИК ИЛИ ТОКУДА КЪДЕТО СЕ НАЛИВАТ ОГРОМНИТЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА ЗДРАВЕ. И НАКРАЯ КОЙТО Е ВИНОВЕН ОСОБЕНО ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН ДА СИ ПЛАЩА ЗА ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ ОТ СВОЯ ДЖОБ.

Жалка работа! Толкова пострадали хора заради дивотия! Кога ще се спрете бе, идиоти!