Момиче загина в катастрофа на АМ ”Тракия”

Един човек загина, а други двама са ранени при катастрофа на АМ "Тракия", съобщи говорителят на ОД МВР - Пазарджик Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал в района на 82-ри километър по посока Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Момиче загина в катастрофа на АМ ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално по магистрала Тракия има много от т.нар. "водни огледала". Аз съм карала в супер силен с 60км/ч и колата пак поднасяше. То не бяха локви, а локвища. А си влязал в нея - а те е хвърлила в съседното платно. В този случай органичаването на скоростта не помага. А отбиване в аварийното платно докато спре дъжда е смешно решение на проблема

Важното е ,че отрязваме лентичката ,и хоп-в джобчето! След два месеца-кърпим и пак сме на далавера. Пада и % на безработицата. Комисионите . А изгиналите- карали са с несъобразена скорост. Мир на душите им.

До 6387! 60 км/ч....нещо се изхвърли! Пътувам всяка седмица поне два пъти от Пловдив до Сф. Нагледал съм се на хвърлени от аквапланинг на 10-на места. След тунела видиш ли кола на "Пътна помощ" да стои отстрани при дъжд, едно на ум че там има локва. В повечето случаи виновни са гумите и задкормилното устройство! Повечето хора не знаят, че при попадане в такава ситуация не трябва да се върти волана докато не се излезе от локвата, дори и движението да е в завой! Попадал съм в аквапланинг преди години с чисто нов Jaguar S-Type на изкачването към Вакарел, точно където е паметника на моториста при скорост около разрешената.... Личният ми автомобил е най-обикновена "Астра", но с нея не съм имал дерт, защото не съм карал в силен дъжд с повече от 100 км/ч.

Срам, не срам, признавам - и аз карам понякога със 150 по магистралите. Обаче ме изпреварват поне със 70-80. Колко прави това не знам, щото не мога да броя до толкоз. А онзи ден ме вози едно, дето караше със 160 по обикновените пътища в дъжд. Та... алкохолната проба може да е отрицателна, ама интелектуалната е същата. Конската сила - мярка за пишкоудължител... за който има нужда.

Много си прав, пич. Ама много. Малоумниците са повече отколкото си мислим, но това, че си го написал точно няма да промени нищо, защото просто няма да бъде прочетено от когото трябва. Нито пък ще бъде разбрано. За съжаление утре-в другиден ни чака нова смъртоностна статистика. И ще бъде някого от нас. Следващият комлексар.

Сега вече наистина се отказах за моя 2221 РД да искам мерджана и да я пробвам по АМ Тракия .

Този път написаното е без скоби, тирета, въпросителни и удивителни.Направо чудо за вашия ум. Поздравления!

Имате право ! Дори и аз избягвам любезностите когато се прекали . ... Извинете -- има ли нещо специфично за четене в 958 ?

Мокрите пътища са винаги опасни. А при загуба на контрол над автомобила и аз бих направил същото - по-добре надясно, отколкото наляво. Това че точно там е имало дърво, и че пътникът на задната седалка не е бил с колан е друга тема.

Поредния пикльо с мерцедес. Едва ли колата сама е изгубила управление. Кой знае с кого са тръгнали да се състезават.

Тия вторите ако са били с колани... Следващия път ще знаят.

тъперс, при удар одзад коланите не помагат. трябват облегалки за главата на седалките

Каква е ролята на облегалките при челен удар, интелектуалецо комплексиран?

И меките седалки ги засилват напред в облегалките на предните. Направи сам извод за себе си!

И този убавец, където тати му купил колата, защо не се е убил сам, ами все невинни загиват?

А убиеца, дето е прерязал лентата на магистрала, която при първия дъж се пълни с локви предизвикващи аквапланинг, какво да прави?