Момче и момиче загинаха на пътя след удар в дърво

Шофьор на 18 г. и момиче на 16 г. загинаха след удар в дърво край пернишкото село Стефаново тази нощ. Верижна катастрофа на Е-79 край Бараково стана на обяд.

Обратно в новината

Коментари - Момче и момиче загинаха на пътя след удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е хубаво да се подигравате с мъката на хората.Деца.Който няма дете не може да разбере мъката на родителите и близките на тези ДЕЦА.Нека почиват в мир.Съболезнования към близките.А на тези от вас който пишат тези не уважителни коментари -дано никога не ви се случва такова нещо.

Когато чета такива новини ми идва с глас да рева!Що за чудо е това?Колко време трябва да мине и какво още трябва да се случи,за да се разбере,че такива водачи за пишман водачи! Чалгата на 6,ръката на коляното на кака,вместо на волана; и газ. Да,ама не!Мерки трябват.Драконовски мерки за водачи,които нямат стаж поне 3 години.Та те са още деца,без опит,а сядат зад волана на мощни автомобили. В такива случаи момчето решава да се прави на мъж. Особено,ако има млада публика.И естествено в един момент изтърва колата. Резултатът е катастрофален!

Има една приказка за калпавия.... или за кривата ракета и космоса. Та и сега все чалгата ви е виновна, ако не е тя Путин ще е виновен... Всички останали са перфектни.

За грешно проектирания нов разклон при Бараково вина имат в АПИ. Ново стройтелство (покрай магистралата) и да оставиш на първокласен път такова пресичане или отклонение!!! Никой ли в АПИ не е чувал за кръгово? Кръгово с нормални габарити.

Като станат още 1000 катастрофи там някой началник в АПИ може да се позасрами и да предприемат нещо.....

Горното беше грешка. Всъщност исках да кажа че е необходима по-добра сигнализация при такива дейности на пътя от АПИ.

Като чуя Перник и Волксваген, особено "Гоуф", и ми се изяснява картината...!

Бях си лятото в България и шофирах около 3 хил. километра. 99.9% от шофьорите са си нормални хора и няма никакви проблеми. Но останалият 0.01% са си пълни идиоти, и са достатъчни за драмите по пътищата. Лека им пръст на децата!

Невероятно но факт-все повече млади и неразумни не искат да остареят голяма вина имат родителите защо ???

защото или са предали своите "ценности" на децата или са ги оставили на отглеждане на баби, нани и съмнителни институции.

Стига с това момче и момиче, кажете какво стана с дървото!

ГЛУПАК! Намерил повод да се прави на оригинален. Простотията не ходи по гората, ходи по такива тъпи копелета като теб.

Тази нощ пак ще има жертви по пътищата, другата пак, и така.. докато има неузрели тикви, ще продължавам да съм прав за съжаление! Таке че някои родители да почват да се подготвят за най-черните им дни! Идват..

3dfx

При такъв удар не можеш да загинеш, ако си с колан. Използвайте ги тези колани...

Сигурен съм че пили и БЕЗ колани.. е тогава какво да се очаква?!! Аиде...

"Бясно карай на червено, направи с мене нещо откачено" (цитирам по памет стар текст, но сигурно сега има по-пресни примери). Ценности, какво да ги правиш.

ако го нямаше дървото край пътя можеше и да останат живи. иначе неразумното каране няма възраст и народност. по цял свят се трепат и млади и стари.

Ако не беше дървото щеше да е скала или пропаст.

Не "ако го нямаше дървото край пътя", правилно е да се каже "ако го нямаше дървото зад волана"!!!

Но дървото живее повече от теб. И е било там преди те да минат, стояло си е, и не е причина за смъртта им, сещаш ли се? И се вижда дървото, не е невидимо. Бог да ги прости! Никакви драконовски мерки не трябват, идеология трябва.

Сигурно маркировката е била прясна и иги е заслепила

Не е хубаво да загиват млади хора, но все пак 16р 17р 18 г. - къде са родителите на тия пикльовци и защо им дават коли? Сега ще ми реват

Сигурна бях, че пътищата са виновни. Защото вариантите са два - или колите или пътищата. Няма как да е друго. Е, и международното положение е фактор, но чак след пътищата и скапаните немски коли.

Как върви тролингУ днеска? Мед пуска ли? Пуска ли мед? А парички от КАНАЛДЖИЙСТВО ПАДАТ ЛИ?

Винаги съм казвал, че след като пълнолетие в България се навършва на 40 години (щот дотогава мама и тати ни хранят, че и пари пращат), е редно и книжки да се получават след 40. А ако дотогава не ни е дошъл акъла ... не знам кво да кажа!

Каква поредна селска авто-драма! Не се научиха, ей!

да бе да - пак првителството виновно. Качването и слизането от нам коя си магистрала била проектирана от малоумник. А ти какъв си - казват ти - имало е трафик поради маркировка на пътя. Някаква селска кола се врязва в последната спряла кола с такава скрост, че я изхвърля извън пътя. Е, какво да се прави не всички са Шумахер.

видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. То от всеки селянин на който баща му и майка му са карали каруца не става шофьор. И понеже сме много бедни, оплакваме се - загиваме-е-е, та с трошките се трепеме. Шофьора кога стана на 18, кога взе книжка, кога се утепа. Баща му и майка му да си блъскат главите защо са му купили кола- сигурно е бил отличник.

Много съжалявам за децата. Дано почиват в мир...Съболезнования на близките...

Качването и слизането от магистралата при село Бараково, Кочериново и Рилци е проектирано от малоумник, жертви ли чакат, за да бъде поправено....

Малоумници са шофьорите, които си мислят, че правилника не се отнася за тях.

Аз за това не пътувам след 21.30 ч. Срещата със селските пияници е неприятно мероприятие

баце, след 22-23 в София пък почват гонките. По-зле е от среща със селски пияници.

Кво правят тези малолетни след 22ч. по улиците? Нема нищо случяйно...

След като даваме за пример САЩ, защо не въведем техните правила, закони и организация за движение по пътищата. Много от проблемите ще бъдат решени. Но ние само си говорим, даваме за пример другите страни, но нищо не се прави защото не отърва на някои да си правят каквото искат.

Защото не ние с теб правим законите. А парламентаристите, които единствено пишат закони, не искат да копират законите от САЩ, защото няма да могат да крадат от бюджета.

Вината е основно на родителите на младия "шофьор". Ако такива хора започнат да си съдят за съучастничество в убийство (да защото това, което е направило дребното пишлеме си е точно умишлено убийство) много бързо ще им мине мерака да дават колата на "чедото" да се повози. Ако иска тъпака да се самоубива - прав му път. Но да убива други хора, дори и да са прости и тъпи като него не трябва. Нека се самоубиват сами. И стига врясъци - Боже какво стана? Става логичното - тъпаци с безмерно самочувствие, кухи тикви и "жалостиви" родители убиват себе си и други хора. Това става!

Чоки

Чакай малко бе.... Той е на 18 години. Правоспособен шофьор е... Как така родителите ?

Ако колата не е негова, може и още как. Сега кажи, че на 18 години вече е спестил няколко хилядарки и си я е купил сам.

Катастрофата е станала около 1 часа през нощта- а аз да питам плачещите сега родители- КЪДЕ БЯХТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ бе кратуни прости и защо дъщеря Ви не си е вкъщи ами е обикаляла улиците като някоя.. .да не казвам какво?! На тоя пикльо сега ще му се размина само с уплаха, ама Вие цял живот ще се проклинате!

Винаги е жалко , когато загиват млади хора. Има, обаче нещо друго. Важно е самите родители да учат децата си да отказват, да казват "не", "няма да го направя", "не искам". Без това да е налице винаги ще има загинали заедно с полуделите водачи. Ако го виждате, че е пиян, редно ли е да се качите при него? Не? А колко от вас са го правили и го правят все още? Ако го знаете, че избухва и се втурва да кара, редно ли е да го поощрявате вместо да слезете, да му вдигнете скандал и да го изругаете като говедото, което е просто и необуздано и ще ви убие?Не? А колко стоят и си мълчат , докато необузданите водачи водят междупланетния си кораб от Галактиката на простотията, към Галактиката на Глупостта? Няма начин да няма загинали невинни хора с толкова много резистентни към необуздани хора, които не знаят какво е самоконтрол. Мисля, че е редно заедно с всеки изпит да има и първоначален психотест за самоконтрол и такива, които го нямат да не взимат разрешително за управление на мпс. Лошото е, че тогава съвсем ще полетят с други средства...българинът е пълноценен наследник на тракийските си прадеди. Носи смъртта със себе си за разкош. А с тази лудост стъписва и мори враговете си.

Да, Бог да прости мъртвите, но... Вижте отново, 18-годишно пишлеме, което се прави на състезател от Ф1. И преди, пак по подобен повод, казах, сега повтарям - забрана на самостоятелно кормуване на младежи до 23 години, каквото, и където, и както да коментираме. Тези момченца с жълто около устата, избиват връстниците си, понякога и себе си, просто защото нямат, а и няма как да имат, опит в шофиране на сегашните мощни автомобили. Ако е да карат каруцата на дядо си - нека и без него да препускат, но в кола до 23 години - само с придружител!!! Българската нация се топи, но скоростта на топенето се усилва и с действията на тези пишлемета, които с виждаме всеки ден, на всяко шосе, независимо в София, Петрич, Видин или село Горно Надолнище.

Не е ли по-смислено, ограничението да не е до възраст, а до стаж? Какво значи, възрастта, когато тук опира до опит и преценка.

Разбира се, че е до опит, но рядко някой 30-35 годишен без опит ще се прави на Фитипалди.

В Дружба по електрическите стълбове вече пълно с некролози заради такива ла-й-на.

Значи защото един малоумник незнае как да кара трябва всички да страдат ? Да ти напомня ли ,че когато се е влизало в казарма , на по 18,19 години сме карали кразове ,танкове ? но имаше здрави изпити , полигони , аха значи тогава на 19 можеш сега на 23 неможеш .. глупости .. просто няма полигони няма място на което да ти преподадът теория като хората. не е до възрастта ,просто липса на условия желание и ред .За това е по правилно да се стегне контрола по време на кормуването , не да слагат камери .. а яко кормуване .. до припадък , колата да се срастне с теб и тогава няма проблем .

В казармата се влиза млад точно защото на 18 нямаш респект нито за своя нито за чуждия живот. Да се взима книжка на 23 е абсурдно, но в някои държави има закони примерно да не можеш да караш нищо над 100 коня докато не навършиш определена възраст.

На ненавършени 18 влязох в казармата. На ненавършени 19 командвах взвод специални автомобили/ 48 цистерни с горива и масла/. На ненавършени 20 постъпих на работа като таксиметров шофьор. За да хвана плана ,на ден трябваше да имам /първоначално / 315 ПЪЛНИ километри- считай около 500км общо. На 22 имах семейство. На 23 имах дете! Не мисля ,че си прав за 23 годишните "бебета"! Виж за това КАК ГИ ВЪЗПИТАВАМЕ...!!!

Това е диагнозата: Пк.

А какво е станало с дървото, пострадало ли е ?

Дано се е разминало само с уплаха и леки телесни повреди.

Имало е три момичета в колата и шофьора е бил под силен психологически натиск да се докаже, като потентен самец.

Колкото повече джигити - толкова по-малко джигити...

Лошото е, че понякога страдат и невинни.

Ами то си има едно правило ,което навсякъде се казва дистанция.И това се изучава в нормалните курсове,но го няма в купените книжки на безмозъчните българи.

Дистанцията между дървото и колата, колко трябва да е?

Пасата е много корава и яка кола , за да се смачка така както е на снимката това е било мега зверски удар. Идиотът е карал с над 100 и е изпуснал завой или се поднесъл , жалко за пострадалите пасажери. Иначе за такива говеда нека естественият подбор работи...

Май ще трябва да се посадят много повече дървета около пътя - така всеки ще кара внимателни, за да не излети от пътя и да не се нацели...

Очевидно катастрофите са свързани с манталитета. По правило са с Фолксфаген, като споменатите две.

оградете Перник с бодлива тел, и докато не се изтрепят идиотите не ги пускайте. Нормални хора страдат заради ненормалници!

Поредният селяндур зад волана уби човек.

А стига бе! Аман от такива милозливи родители като тебе, ако си родител де! Не да го върже, ами да не му дава колата на 18 г. посред нощите! Толкова ли е трудно да се сети? Заради тази лигоч по дечицата слушаме детски писъци по ресторантите, гледаме как ги кърмят по моловете, как им се купуват и дават коли в невръстна възраст! За сведение връстниците на тия по Европа карат я колело, я пърпоретка! А у нас - за завършването подарък кола! Да, в Щатите карат масово на тази възраст, ама не пият до 21 г.! У нас и пият, и карат, и се друсат, и ама купува цигари и презервативи! Пфу!

Горкото дърво ! Добре ,че на негово място не беше някоя майка с количка или трудно подвижен възрастен човек !

който бързо живее бързо и умира, а като прибавим и неразумно нещата са още по-жалки А живота е прекрасен !!!!!!!!!!!!!!!!

...се получава с мутантите!!! Редът е определен - първо деградация и после коли, и... магистрали.

18-годишен шофьор и 16-годишно момиче загинаха след челен удар в дърво край пернишкото село Стефаново тази нощ Бог да ги прости.Това е част от "джихада" по пътищата.

а заден удар в дърво има ли, или страничен, примерно?

... страничен има... ако e извил волана последно... помисли, батка...

Има и заден! Зависи колко пъти си се завъртял преди удара.

Жалко за малкото коте

Нормална селска нощ с класически завършек!

Възпитание, възпитание и пак възпитание! Жалко за децата! Родителите сега ще си скубят косите, а къде са били...?

Някой беше казал - цитирам: Промоция! На всички гъзарчета за сезона предлагаме екстри на конкурентна цена! Кожена тапицерия на ковчег, 4х4 обков, скоростно пренасяне до гробищата (не падаме под 140), лети дръжки, кадене с дизел, турбо оплакване с 400 ватова уредба и Азис, гарантирано място в новините! Заповядайте!

Тези непълнолетни какво търсят посред нощите в кола на един пикльо/да ги прости Бог/. Да би мирно си спало у дома........

"самокатастрофирал" - нови български думи всеки ден :-) ... за развитието на езика ни :-)

На мене ми написаха акт след като се счупи картера на един пропаднал канал на средата на пътя. Причината е "Самокатастрофирал с пътната настилка"

Предлагам всички актове на КАТ с правописни,пунктуационни и стилистични грешки да се считат за невалидни.

лош превод от пиянски руски.

какво правят тия деца из нощите........

Правят се на големи - пият, пушат, дискотеки, чалгарници................секс.