Двама загинаха край Ст. Загора (снимки, видео)

Тежка катастрофа с две жертви е станала между микробус и ТИР на околовръстния път на Стара Загора в района на бензиностанция Ромпетрол.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха край Ст. Загора (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички цигани карат с купени книжки. Незабавна проверка на ДАИ и издадените на ромите книжки. 90% от тях дори са неграмотни.Не говорим за 8 клас. Нямат представа от пътни знаци и табели.

Конкретно предложение. На микробуси, баничарки и дачии комби задължително да се монтира ограничител на скоростта, не повече от 100 км/ч. И трите типа коли, ги карат с газ до ламарините, защото по принцип са служебни, сиреч - чужди. Много често ми се случва, карам на магистралата с постоянна разрешена скорост и по баира изпреварвам микробус. Пет минути след това надолнище и той вече отпред. Да не говорим за редовно днижещите се с 150-160 км/ч дачии комби, които лично аз съм кръстил "летящият куфар". Като видя такова съоръжение в огледалото, направо ми става лошо.

А ти с какъв автомобил си, приятелю Б

Среден клас, пет години, на 100 000 км, каран само от мен, с доста добро ниво на сигурност, технически изправен, с нови гуми от висок клас и надежден акумулатор. Всички системи на автомобила работят. Ако те интересува цвета - сребрист. Оборудна с аптечка, пожарогасител в срок на годност, нова напомпена резервна гума, крик, вериги, лопата, кабели за стартов ток, въже за теглене - сертифицирано, прожектор с лед светлини, две сигнални жилетки, триъгълник и комлект инструменти, за всички дейности неизискващи сервиз. Застраховки ГО и Каско и винетка. Да имаш да ме питаш друго, свързано с предложението ми на микробуси, баничарки и служебни летящи куфари да бъде монтиран краен ограничител за скорост?

Просто е, хората припадат в автомобилите си от махмурлук. За това трябва да се разреши шофирането на поне 2-3 бири. Българина е битов алкохолик. Належащо е.... иначе е ясно, тира набил спирачки и глупака от зад се е размазал като говно, щото се е готвил да изпреварва с този строшеняк и е набирал от далеч.

Хайде да не се мислим за велики!!! Колко от нас минават с автомобилите си през обстоен технически преглед? Лично аз проверявам моят Форди в най-стриктният пункт за годишни технически прегледи в Троян, където подлагат спирачната система на действителен стрес тест!!! Колко от нас проверяват за евентуални проблеми по ходовата част на автомобила например? Много от катастрофите се причиняват и от неизправности по автомобила, а не се ли замисляте, че водачът може да е бил диабетик например и да е загубил съзнание поради ниско ниво на кръвната захар!!!

A полицая от снимката е около 300 кила, а се вижда само половината! Кога ще ги стегнат малко тия, как ще се затича след престъпник!!

искам да попитам следното по темата с катастрофите всеки има свое мнение та пускам и аз едно интересно мие кои е тоя родител които пуска детето си със кола на купон и каква му е съвеста та да го пусне таксита няма ли ми си прехвърлят топката не бе инструктори небе нам какво си вината е в самия родител няма ред няма и дисциплина ако е имало няма да е допуснало затова сме на това ниво та мие интересно да не би и родителя да пие както сам и виждал ама и нехае

Как успя да напишеш всичките тези думи, без дори да направиш опита да ги вложиш в изречение. То обикновено започва с дума изписана с главна буква и завършва с точка; а ако се наложи се ползват и други препинателни знаци, запетаи, тирета, удивителни и пр. Иначе искаш да споделиш мнение, да бъдеш чут/а, изразявайки безформена маса от думи. Как да стане това?

Как се застига с бус, камион, и се блъска в него и се изтрепва... аз не мога да си го представя!!! Ама май се сещам за думата - мърлящина!

Един вариант - тира набива спирачки, понеже някой "джигит" изпреварва колона и в последния момент вижда насреща кола... В този случай трябва да реагират поне трима - този насреща да натисне спирачки, съответно тези, между които опитва да се "мушне", за да се прибере в колоната, трябва да му направят място... единия също бие спирачки, другия натиска... Мила родна картинка :(

Бойко Борисов е виновен - той прави карашика по пътищата!

А преди пак той ли беше виновен? Мен ако питаш точно ти си виновен, щото нищо не си направил да спреш това. Само за сеирджии ставате, понякога.

Бойко Борисов е виновен за много от катастрофите в България, защото в него няма воля като принципал да се регулира движението правилно - конкретно в случая се ду*и на ЕС и Турция, затова пуска тежкотоварни камиони заедно с автобуси и лекотоварни превозни средства. Голяма лудница е по пътищата и заради този натоварен трафик хората бързат, изнервят се и правят грешки. Очевидно шофьорът на микробуса се е надънил в задницата на камиона, който е намалил рязко, може би заради някой, включващ се в трафика от някой страничен път. Прав сте, че не правя нищо друго освен да мърморя - аз съм отпадък, на който не позволяват да работи това, което е учил. Единствено ми остава да критикувам тиквите и кратуните, които се правят на знаещи и можещи повече от тикви и кратуни.

Дир представете си някой близък на загиналите да попадне на тези кадри с жертвата. Дир представете си ако това се случи на ваши близки и попаднете на подобни снимки. Представете си и ако все още не знаете, че им се е случила такава трагедия... Просто си представете!

абе вие нормални ли сте? махнете снимката с загиналите.

Няма лошо - нека гледат останалите кандидат-загинали! Даже трябва да бъдат задължени всички веднъж седмично да гледат филми от катастрофи!

Ей, племето.. не гледате ли телевизия? Там всеки ден показват по една такава катастрофа. Дори животните имат най- естественият инстинкт- ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ!. Къде е при вас ПЛЕМЕ?- ДОЛНО, НЕУКО, ПИЯНСКО, САМОДОВОЛНО, РЕВЛИВО, НЕГРАМОТНО, ЧАЛГАЛИЗИРАНО, КРАДЛИВО, МЪРЗЕЛИВО, ТАРИКАТСКО, ОБИДЧИВО НА ИСТИНАТА КАЗАНА В ОЧИТЕ.... Повръща ми се от вас- ШИБАНО ПЛЕМЕ! Вие и нация не сте вече! За съжаление и аз съм българин... Това вече става обидно за мен- да съм част от такова ИДИОТСКО И ЗОМБИРАНО племе!

Не сме виновни ние. Той Путин е виновен. И Русия.

За задълбочен анализ, кой как взима книжка, при кой инструктор и кой изпитващ, нещо подготовката на кадрите, а и контрола съвсем се е изгубил..

Те бусовете са все големи шофьори. Явно имат динамика дизеларките. Един такъв веднъж изпреварваше 3 коли на завой и ми изскача насреща. Добре че бях сложил новите гуми и то летни. Успях да намаля до 50 на асфалта за да се хвърля по-сигурно в банкета - добре че нямаше мантинела.

Ужасно съжалявам, трагедии напоследък толкова много...

Дир така сте сложили снимка с мъртъв човек? Все пак според морално-етичния кодекс в журналистиката, снимките и кадрите с мъртъвци не са най-предпочитаната гледка за показване, пък особено и необработени. Можехте да блърнете човека в буса, ние щяхме да се досетим какво му се е случило...

Изтрили са ми коментара за това колко са тъпи ДИР-а без дори да го маркират като изтрит. Смотаняци скапани :)

леле, това е всеки ден, няма ден в който да няма пример колко е опасно безумното каране и новини, че пак са се утрепали джигити, и не са вразуми малко тоя безумен народ, съвсем без разум ли останахме, хора?

Средно по 2ма на ден.

Оправете си клиповете. Няма нито един, който да не насича. Къде ги качвате и как ги пускате нямам идея, но са отвратителни.

33.7% от произшествията през 2014 година са ПРЕДИЗВИКАНИ от водачи на Фолксваген, БМВ и Ауди. Това е официална статистика, а коментарите оставям на вас

33.7% от населението кара стари такива, защото са по-здрави за употребявани коли.

По-евтини-да, но за това дали са по-здрави може да се поспори

По-интересно е какъв процент от тези произшествия са тежки.

Болшинството от тежките са също от хора , управляващи такива автомобили.

Поредните цигани натоварени в ковчег на колела са си направили кушия със стотина турбодизелови коне.Резултатът трима в гробищата и 1 пътник.

около 150 HP - тава е ясно за всеки.

Ако не греша този микробус ме изпревари малко преди това. Правеше много рискови маневри. Движеше се в в пакет с друга кола на разтояние 5-6 метра. При всяка маневра от задна дясна гума излизаша нещо като пушек. Маневрите му бяха мноно резки и на висока скорост.

Бус резачка! Дига 200 от раз.

Някой Ви е изпреварил неправилно и малко по-късно сте го видял катастрофирал.Ако не бяха жертвите,щях да кажа,че като шофьор бихте могли и да сте доволен.

Момченце, опита ти да се правиш на Фройд (ако си имаш и някаква представа кой е той ) е изключително нескупосан. Просто интелекта ти не е на ниво за да можеш да правиш психоанализи. Аз написах това което видях. Някъде да съм споменал, че се радвам за това, че е станал инцидента? Никога не бих се радвал на чуждото нещастие. Що се отнася до ваша милост моята психоналализа е че сте саможив егоцентрик с нисък интелектуален капацитет.

Бързи, прости и яростни - всеки ден нова серия

Едно време заради разстреляните в Ст удентския град десетина години не гледахме "Кръстникът".Колко хора трябва да загинат по пътищата,за да не дават филми като "Ббързи и яростни.

Е, не бъркайте филмите с действителността?! На неграмотните по пътищата, филмите са им виновни?! Да спрем храната на всички, че някой може, случайно да се отрови (не, че не се случва)... Що за логика?!

Тези нещо са се сдърпали за нещо и микробуса е тръгнал да гони камиона. В последствие увлечени в гонката, тира е "цъкнал" на спирачките и буса се е нанизал отзад. Може и да не е имало някакво спречкаване а просто да са карали бързо и този с камиона да е натиснал-цъкнал на спирачките. Виновен е този който е отад винаги..Поне по Европейските правила за движение. В България всеки случай е различен и се третира така както го тълкуват полицаите на място.

Ако караш със 130 при ограничение 70 нищо чудно задницата на камиона изведнъж да те удари отпред.

има едно ново откритие при движение по пътищата, нарича се дистанция. ако я спазиш, няма вариант задницата на тира изведнъж да те удари отпред, освен ако не си абсолютен дебил. и като отчетеш че удара е бил отзад в движещ се камион, с каква ли скорост се е движил буса, за да се нахендри така

TИPAMИCУ

И двамата сте прави но ако водача на буса си е "викал" падна ли ми, падна ли ми? Де ще бягаш и не е видял как го "удря" задницата на камиона.. Жалко за загиналите но дистанцията е водеща в избягваненето на такива нелепи случки.

sawo

Тировете са ограничени до 80км/ч, трудно могат да участват в гонки...

Ограниченията лесно се премахват..., от всеки!

ограничени на теория, на практика почти всички са го премахнали. Много често може да се видят ТИР-ове които изпреварват в лява лента със 130 на Тракия, не по надолнището.

махнете я тая снимка . човека има близки хора. д,ба и лешоядите без капка морал!

Отново катастрофа с микробус. Ще продължава и за напред. Докато действа порочния европейски регламент 561 ще е така. Тези МПС до 3,5 тона, кръстосват страната денонощно без спазване на време за управдление. Преди месец бях в Италия и там народът е вдигнал ръце от евроглупостта.

"Тира" е виновен,карал е с разрешената за пътния участък,скорост!Крайно време е да се разбере,че в България се кара с 30 до50 км.над ограничението и такива примерни тираджии пречат на транспортните схеми на търговските дружества и на естествения подбор и регулация на българския(и ромския)гено-фонд!

Българите в България не знаят, че на път на който ограничението е 80 се гара с горната граница - 80 км/ч. С по-малко си по-опасен за околните, отколкото с по-висока скорост. Бавната скорост не е по-безопасна скорост.

Как да го обчсниш на тези охлюви дето затлачват пътъщата,създават опасни ситуации и си мислят че са прави.Милите некадърници

на нас война не ни трябва..ние сами се избиваме по родните пътища...

Олигофрени, ей! Това няма ден без някаква такава новина. То не е бързане, то не е състезаване. Спрете се, бе, смотани СЕЛЯНДУРИ! Около вас има и други хора, които возят децата си, близките си, просто са тръгнали на разходка, без да очакват някакъв СЕЛКСКИ БЕК да ги връхлети! Като искате да си се трепете - има достатъчно места къде да го правите - пропасти, скали, ниви, реки! Не повличайте и други с вас!

Явно мухльото дал минус е точно такъв мръсен селяндур-състезател :)

Вулгаросе малоумний,от 25 години всичките ти говняни правителства методично и безпрецедентно съсипаха най-сигурният и екологичен транспорт на товари и пътници - железопътния. Хак ти се сега да се вреш под мамалигарски и анадолски гуми:;) Давай,газ!

Вулгаросите сте най големите шофьори и разбирачи ... Па сте и най умните и на красивите...

Газ,вулгаросе! Давай! Искам те първи! Искам те пред Сомалия! Имаш още 7 месеца да биеш всички рекорди!

До ДИР: Нямате ли журналисти, нямате ли редактори? Текстът на новината се повтаря 2 пъти 1:1, да не говорим, че е ясно още от заглавието.

в официален документ не пише, че този сайт е медия, или има нещо общо с журналистиката.

Там нали откриха лъскава частна болница,защо го карат в държавната?

Тези двамата дори нямат нужда от правосъдната система на България.

И това ако не е "Ти му приказваш, то ти говори". Лукови главИ, ей! Сигурно единия от загиналите е невинен. Жалко за него...