Млад мъж загина при тежка катастрофа в центъра на Шумен

26-годишен младеж от Шумен загина при катастрофа, станала на булевард "Симеон Велики" в града. Инцидентът стана в 01.15 часа тази нощ, предаде БГНЕС от Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж загина при тежка катастрофа в центъра на Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата е като заредено оръжие, играеш ли си, рано или късно ще пострадаш....

Преди десетина дена в мъглата до с. Дунавци един уби себе си и още двама и рани още две жени. Тогава един форумец писа, че "скъпарските" коли били безопасни, удряш се с 200 км/час и нищо ти няма. Освен този с БМВ-то вчера загина и един с ягуар. Моля, водачите на "скъпарски" коли да не се връзват на приказки за безопасност, както вече писаха - Дарвин не прощава.

Карат като ненормални през нощта,а и Форсират двигателите -та да се включат алармите и тук са същите.Е рано или късно си намират каквото търсят.

БМВ и пиян простак= сигурна смърт! Бог да го прости!

Сега ще наскачат нежните но демократични душици.... Станало е най- доброто, което са заслужавали. Защо? Защото не са загинали невинни ХОРА. Защото с тези гени, това възпитание, тази ценностна система и парите, които има, обществото щеше да робува на един наш си, самороден терорист. Нещастни родители!?!- сега сигурно са се сетили за тази си роля, сега ще разберат, какво означават общочовешки, обществени правила на поведение. Да, звучи грозно, но щом пренебрегваш правилата на човешкото общество, бих жалил блъснато от кола куче, а не животни със самочувствие на богове. Срещаме ги ежедневно и ежедевно тровят живота ни- за тях сме нищо. Ако решиш да им направиш забележка, ако просто решиш да ги посъветваш, най- много да си изкараш боя. Е, да ги жаля? Не!

прав си! това, което най-много ме дразни в страната ни е, че когато си потърсиш правата или направиш забележка на някой НАРУШИТЕЛ, то в 9 от 10 случай рискуваш да бъдеш пресрещнат с юмруци, нож, пистолет! И тук не става дума само за безразсъдните шофьори! Собственици на кучета, които ги разхождат без повод; пушачи, които пушат на забранени места; такива, които си изхвърлят опаковката от вафла на тротоара; групичка, която не спира да бърбори в кино-салона; .. все тарикати, които не зачитат никой друг освен себе си! Всички те заслужат съдбата си!

Бърза и къде отиде? Бърза за оня свят. е сега вече няма за къде да бърза, тъпака.

Всички налични предпоставки за поредната идиотщина на пътя,в случая-улицата са налицеБМВ,пил шофоьр,най-вероятно след заведение,малките часове след полунощ..И грам съчуствие няма да изразя този път.Поредният повярвал си "безсмъртник".Хубавата част е,че е убил само себе си.Че не са пострадали други хора,нямащи нищо общо със среднощните му забавления.

Тия новини от Шумен, в Шумен знаят ли ги? Едва ли "пострадалити" ги знаят, нищо ще ги научат от дира.

БМВ в 01.15, след употреба на алкохол и превишена скорост - защо ли звучи познато.....

Добре бе животни да бяхте щяхте да се научите да не карате пили и друсани. Как може толкова прост и тъп народ да има по тази Българска страна

Теорията на Дарвин в действие.

е този път господ си е свършил работата перфектно

Браво на Дарвин !

ЩОМ КАРАШ ПИЯН И КАТАСТРОФИРАШ ПОЕМАШ РАЗХОДИТЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ В КОЛАТА И ОКОЛНИТЕ.ТОВА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В НОВИЯ ЗАКОН ЗА ПЪТИЩАТА.

След появата на "Бързи и яростни" преди години ,се отвори място за един ,инак много атрактивен спорт- дрифтинг,който за съжаление в БГ бе приет като повсеместен и ненуждаещ се от съответната писта.А автомобилите със задно предаване и най-вече Бе Ем Ве -тата станаха диагноза. Всеки хлапак си мисли ,че е до толкова изпечен дрифтаджия,че всяко "кръгово движение" или по-сгоден за целта завой в населено място ,може да се вземе "с вратите напред". Ако не сте ставали свидетели на такива умишлени поднасяния в населено място ,може да ме критикувате.

Под 30години+БМВ+населено място.Къде тук големите експерти от КАТ видяха водач с малък опит и магистрала?А общинарите от Шумен да гласуват помощи за родителите му,че не е успя като в Свиленград да затрие невинни деца на тротоара.Вече имаме такъв идиотски опит.Само салона на БМВ-то от катасрофата в Елин Пелин бе за над 5хил.лв.Явно родителите на загиналия хаймана са крайно нуждаещи се и още повече трябва да се поощряват такива"отговорни"родители.

Такива самоубийци не четат Дир.бг, но нека се запитаме кои са следващите??? Може би в следващите минути още някой ще се потроши или загине??? Днес е Димитровден, голям християнски празник, а за много други е повод да се напият и може би след това ще карат. Дано тази нощ няма жертви, но нека всеки убеждава своите приятели и познати да не карат пили!!!

Алкохол + немски автомобил = смърт

Защо, алкохол + корейски автомобил на безсмъртие ли е равно..? Не убиват колите.

Естествено, че така казано/написано си прав. Друга ми е мисълта, но трябва да се вникне малко...

е доста позната комбинация. Резлутат: един идиот по малко. Много добре! Надявам се Господ да не го прости!

Съболезнования на семейството и близките ! ---- Алкохолът. Ах, алкохолът ! ... Систематични проверки ? .... Стъпално-Повишаващи се Наказания при управление на МПС след употреба ? .... Отнемане на правата за шофиране ? .... Инсталиране на стоп-сензори ? ( в МПС на водачи Вече залавяни с алкохол) Кръвта-Ни е Скъпа И Става Все-По-Малко, Българ(к)и ! => Длъжни Сме да Я пазим !!!

в БГ има 2 вида интелигенция - едната е традиционна - лекари инженери преподаватели и тн - другата е от времето на прехода - БМВ-чалгарска интелигенция. всяко селско момче работи по 15 часа на ден да да си купи такова БМВ за да се влее в редиците на чалга-интелигенцията и да плюе по съселяните си да ги нарича селяндури и тн понеже (все още) не могат да си позволят да дадат 10 хиляди за стара БМВ-трошка. хубавото на втория вид интелигенция е това че си саморегулира популацията по този начин

Тия с инициалите дето ги пишат е ясно какви са.

ами българи , какви ще са

Българи, да, но само по гражданство. В оня край турците и циганите са повече от българите, затова вероятността да не са етнически българи е по-голяма. КАПИШ?

естественият подбор действа!

БМВ ли? Ахам, ясно е...

Да, и сигурно е карал с 50 км/ч., спазвал е дистанция, спирал е на пешеходни пътеки и е давал мигачи навсякъде, където трябва... Нали ви е ясна картинката. Но в този случай е станало точно каквото трябва: виновният - горе, а другите от колата - малко конци и гипс , и са ОК. Дано само те да си вземат поука, че втори път може да нямат този шанс. Млади хора са, грехота е от простотия да мрат. Или простотия в комбинация с алкохол... Все пак - жалко за момчето...

старото БМВ като част от чалгарския култ е взело повече жертви от СПИНа май май

Лека му пръст, ама докога хората ще се тюхкат "след това"? Защо не се мисли преди да се случи нещо подобно? Отговорът е един - няма култура по пътищата. С колко километра в час е карал в центъра за да се случи това? Предлагам да се направи паметник на това място, като паметника е смачканата кола, за да се замисля всеки когато минава оттам.

По-често искаме да чуваме такива новини!!! И именно като тази - без невинни жертви!

В ТОЯ ШУМЕН, КОЙ СЕ НАПИЙ И ВСЕ В РЕКАТА СКАЧА!

да не би да ги броиш..у ващо село как е...

.

Ти да не си чалма, че викаш сус. Ако е така умри.

Какъв бизнесмен(мутра) е бил, че кара такова БМВ? И чувството за безнаказаност, от къде ли е?

Аз не съм мутра - имам малък бизнес и мога да си купя такова БМВ - стига с тоя селяндурски манталитет. Има хора в големи фирми вземат по 5 -10 хил заплати на месец - без да са бизнесмени и мутри

Сигурно споменатите от теб са с друг манталитет?

струва това БМВ? В Германия изкарваш пари за такова за два месеца. Всеки кадърен младеж може да поработва в Германия. А и заем може да се изтегли тук ако работи. То ако е решил един да се трепи може и с друг автомобил да го направи

Казваш "да се трепИ". Абе от кой край на България си, та говориш така (на И) - да се трепИ, да си вземе пилИ. да нарежИ зелИ - да не си от град РусИ, а?

ББ е виновен, блъснал ги е нарочно

джигит или джАГА - господ и алкохола не питат!