50-годишен мъж направи няколко катастрофи в София

50-годишен мъж с лек автомобил предизвика поредица от катастрофи в София тази сутрин, като нанесе леки материални щети на около десетина коли.

Обратно в новината

Коментари - 50-годишен мъж направи няколко катастрофи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те тоа не е за убиване, ми направо за кьотек!!!

Човекът очевидно е болен, а ти много зле възпитан.

Забавна новина, но за съжаление не е за смях!!!

Веднага да бъде приет в партия Атака. Ще си пасне идеално с Болен и компания.

Е какво толкова, вчера един такъв караше автбоус 9 в района на Орлов мост, само мина на много червено през пешеходците на пътеката, ама няма проблеми нема убити, нема проблеми :).

как да е, но кагато след него връхлетят и 12 апостола, те тогива положението ще се усложни леко.

Не се подигравайте на човечеца. В тази държава всеки може да изкрейзи.

Продукт на дебилно общество.

Защо го прибрахте човечеца бе!? Дайте му една бяла пластмасова маса, мегафон, един микробус с пици, и на следващите парламентарни избори щеше да е в парламента и да пази "матушка Россия" от лошите. Чат-пат щеше да отскача до Парижкия хотел Риц и до Варадеро.

Четем-четем, явно е трудно да го удържат и да му вземат документите. Все пак е Исус Христос! Добре, че не е Аллах, че можеше да се взриви ... няколко пъти!

Каквито политиците, такъв и народа:))) Българина изтрещя окончателно.

Пак добре че е викал Исус Христос... Че ако беше викал аллах акбар щеше да е кофти ситуацията :) :) :)

Човека е един от мнозинството в тази държава.

Болничните легла в психиатриите не трябва да се намаляват. От амбулаторното лечение на такива болни няма ефект, те трябва да бъдат под постоянно наблюдение.

само да не си като тая дето я даваха много по медийте с новородените, че тогаваще я втасяме всички

ТАКИВА НОВИНИ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ИМА НА ВСЕКИ ПЕТДЕСЕТ......ГОДИНИ

но си имаме мвр, данс, гдеебоб и т.н. и те ще оправят всичко

Значи ако тресна някого и съм без предимство ще казвам че съм Христос. Ако обаче аз съм бил с предимство ставам същински сатана...

винаги казвай че си Месията, ако уцелиш някое луксозно возило казвай че си треснал Дявола:)

Кога КАТ е почне да прибира книжките на хората с медицински проблеми. Почти всеки ден срещам един дето е абсолютно неадекватен и си има медицински проблеми но като си бъркат в носа - или кара с 20 на булеварда или спира на средата на кръстовището и половин час се опитва да си спомни къде е и за къде е тръгнал.

Освободете Месията, тези коли са били Дяволът и са го нападали.

Ето ви един линк да видите,кой източи КТБ .................................... https://www.youtube.com/watch?v=Au7ACxAwhb0

А к'во общо има т'ва с темата?!

Свиквай! В резултат на "благоденствието" ни, лудите ще се увеличават... Народът масово започна да хвърля масло и съвсем изтрещя от мизерия и простотия.

Това потвърждава теорията ми за френските коли, че във всички случаи поне една участва в птп. В този случай имаме вест от "Спасителя". И още! Виждате ли колко прекрасни са християните! Ако лицето изповядваше ислям щеше просто да гръмне, докато вика: "Аллах е велик!".. А никой не ги брои за хора с психични отклонения.. А ако беше с Кришна съзнание щеше весело да си подмине, да подхвърли бонбони и да пее "Харе, харе, харе Кришна" и толкова. Освен това, все пак говорим за водач на Рено!

Според статистиката, най-много катастрофи има с участието на стари БМВ-та 3-та серия... Но твоята теория, в крайна сметка си е лично ТВОЯ и никой не може да ти я отнеме, независимо, че е абсолютно грешна и глупава... И не забравяй все пак, че за ПТП-тата, обикновено не е виновен автомобила, а зад-кормилното устройство. Е, ти си ГУМА сигурно знаеш по-добре;-)

Значи и ти си с френско возило. Би ли ми казал къде да видя статистиката ти? Може старите тройки да са в повечето птп, но другата кола обикновено е френска- това е моята теория. Нищо лично нямам към френските коли. Опитвам се да ги харесвам и уважавам производителите им, защото и аз исках един ден да има български масов хечбек с прилично окачване, добра скоростна кутия и добър двигател. А вече е време за българска електрическа кола.. Един електрически хечбек ще изразява много мои мечти.

продължава, това означава че лицето наистина може да е И.Х., изчакайте службите да си свършат работата:)

Вчера един с ОПЕЛ в съседната лента твърдеше, че е Наполеон.

сигурно има, ама аз не съм разбрала - ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. Всички шантави и не чак толкова шантави да са по улиците и да чистят, ако не друго. То такова не е нито за затвор(да го храним там), ни за лудница, че не е чак пък тъй луд.....

Доста луд е, за да крещи, че е Господ.

мисълта ми е - че много често по-голямо наказание ще е да си отрабоптят гяволъка, отколкото за една броня (образно - не се хващай за примера) да се мъчат полицаи, съдии и тн.н. да го вкарват в затвор или още по-тъпото условна присъда. Това последното е баш ни лук ял, ни лук мирисал.

Поредния побъркан русофилстик от павианите атака на врабча!Миналата година един се обяви за опълченец и скочи от покрива,преди 3 дена атакаджййска откачалка пищя в лондон пред Бойко,крадене на бакалии,бомбене на натфиз сега този урод !

Жалкото в твоя случай е, че не осъзнаваш, че ТВОЯТА психопатия, всъщност е по-сериозна от тази на въпросният "Исус"...

За идиоти като теб,"Спрете психопатите!" решението е само 9 милиметра!!!

човече, имаш маниакална дистрофия на хипофизата и утренчване в червеното на светофара...... Пъзи съ!!!!

Всеки си има своите 15 минути слава. Явно сега е разбрал, че преходът ще продължи за него вечно и решил да си ползва 15 минути

Сутринта пак със синя кола с номер С8888СХ друг вилня по бул Джеймс Баучер и стреля с пистолет през шидаха се беше показал,никой не реагира на спирките на трамвая 10 на Якубица и Милин камък

Я, пак! През КАКВО се бил показал?! През "шидаха", а!!!... :-D Не се ли казваше "шибедах"?... Браво, развесели ме!!!

шибИдах

Поредната благинка на монетаризма ("демокрацията") - хората взеха да откачат вече от ГМО-боклуците и беднотията....

бреей, веднъж Исус да слезе при нас и да не го познаем! Язък начи... :-(

Сладур!

Може пък наистина да е Исус Христос. Проверихте ли му личната карта?!

Вижте какво прави исус. Затова съм атеист.

Това е първото българско камикадзе.Става опасно в София.

хайде обратно към провинцията, както дойдохте с всичките с идиотии така се махайте, а като се въведе гражданството тогава първо ватман после батман!!!!!!

От кое село са майка ти и баща ти.Че се пишеш софиянец.Софиянците отдавна заминаха да живеят в чужбина.

Селинджър .....ако не знаеш какво е да ти кажа .......кореняк софиянец със ограничено мислене до .....табелата София

Идва Второто пришествие !!!

Смятайте в,каква държава живеете... Психично болен освидетелстван има шофьорска книжка!!!?!!! Цигани,които нямат образование и не могат да пишат и четат,защото са неграмотни също имат шофьорски книжки и карат коли само ,както те си знаят... Пародия на държава сме,а нацията е пълна скръб!

а дали има книжка?

Купил си я е,като и циганите! Тук шофьорски изпити не се изкарват,а се купуват!!!Както и дипломи за висше образование,всеки,който има пари може да стане доктор - професор!

Не поставяй диагнози защото може наистина да се казва Исус,или да е пиян,или друсан.

Не четеш новината,не е бил пиян нито друсан!!!!

Тоя е готов за премиер на България.

Искрено се смях на "новината"! Ми сега, ако се окаже, че не е с психични отклонения (информацията е "неофициална" нали така?!), ще излезе, че наистина е Исус Христос :) Така ли дами и господа журналисти?!

Жена му да не е направила някъде беля и той да е научил.

Тоя,ако е влезнал в парламента и се е развикал,че е Аллах и е дошъл да прибере праведните,а грешниците да избие,да са се насрале всичките до един,защото знаят,че няма ни един от тях да не са е облажил на гърба на народа!!!!!

Такива като тоя ни управляват на всички нива и в трите власти, достатъчно е да прочетеш форумите на новините за топлофикация и ще ти стане ясно каква е ситуацията.

Неофициалната информаия е ясна,а каква е официалната?

и да целува ръка на съдията

Браво на шофьора !

Тези софиянци все повече изтрещяват.Елате на село няма стрес еко храна всичко ще ви е наред.

Ей селтак, за твоя информация колата беше с пловдивска регистрация .... карах зад нея за кратко - беше брутална гледката. Добре че няма пострадали хора ....

Ами на това мога да кажа само едно: "Джизъс!!!" Добре,че няма жертви. Лудите и престъпниците-навън,на чист въздух. Демокрация.

Добре, че не се е представил за мене.

Мат'ряла е повреден. Теглете му ножа на място!

май май всички луди са на свобода

DIDA

За такива боклуци като този по времето на лошия социализъм гостоприемно бяха отворили врати доста затвори и лагери, където прекарваха няколко петилетки. От там излизаха (който оцелееше разбира се) меки като памук и кротки като агънца. След 10 ноември 1989 г. такива тюфлеци ги обявиха за десиденти и борци за демокрация. За това сме на това дередже цели 25 години...

Като гледам, какво си написал, повремето на лошия социализъм, щеше да си пациент в едно от тези заведения, за които говориш.

Всеки втори циганин носи името "Исус". Не познавам човек, който да е достоен да се нарича с името на нашия Господ. А иначе въпросният шофьор е за лечение. За съжаление здравната каса покрива само психиатричната (туширане на симптомите) а не психотерапевтичната (работа по причините) интервенция.

Вероятно няма да ме разберете, но човек, който твърди че се казва Исус Христос е толкова болен, колкото и човек, който твърди, че никой няма право да се нарича Исус Христос.

Каквато ни е държавата, такива са ни и терористите. :-) Това с насмешка, ама ако моята кола беше сред ударените, да съм го обърнал по таван още на Цариградско тоя дебил и ич ми не дреме колко луд е. В онзи момент аз ще съм бил по-луд. гаранция!

Лелеее, колко си страшен...

Някой всевишен наистина клати правителството!