Шофьор, премазал 3-ма на пътя, избяга в чужбина

32-годишният Бисер Арсов, който през ноември м.г. помете и уби на място трима души на пътя Горна Оряховица-село Върбица, е избягал в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор, премазал 3-ма на пътя, избяга в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли убииство, мярката не може да бъде никаква друга освен задържане под стража. Съдия, който не работи по този начин е добре веднага да напусне системата.

защо само турците убили бели хора бягат от българия?

защото не са синове на прокурори-получаващи условна присъда

Умрелите - умрели ! И той ли да гние затвора? ...Айде, де!

мАже като задкормилни устройства? мАжете могат да карат! те са най-добрите шафьоре на света! що ви го напомням? ми то си е направо АКСИОМА!

В една американска държава пияните и дрогирани водачи на МПС по закон ги разстрелват на мястото на залавяне.Не е ли време такъв закон да има и в БълХария,макар с риск драстично намаляване на електората?

Сакън! Недей!! Не ми туряй такъв грях на главата!

Не, драги коментатори, не търсете лайната в помията, а причината за тях. Защото лайната ги насира "независимият" съд у нас. Тези най-корумпирани служители на Темида са недосегаеми, те не подлежат на критика дори, те са над Господ. И не само съдиите, вижте онези нагли нотариуси, вижте алчните адвокати, вижте оялите се прокурори - това е "цветът" на нашето правосъдие! Еееее, вярно, навсякъде у нас мирише на лайна, но както това е в тази сфера, никъде другаде няма толкова далаври и корупция. И никой нищо не прави по въпроса!!!

А сега май е редно, тези които са го пуснали, да му излежат присъдата.

"""""Той бе осъден на 15 години затвор и през юни м.г. германските власти потвърдиха, че Сюлейманов е задържан в Германия. В средата на януари т.г. мъжът бе върнат в България и вече излежава присъдата си в Софийския затвор.""""Ами браво , по 5 години за невинно убито деце. Деца , които са бъдещето на страна и затрити от един малоумник ,който не може да пише и чете , при това без документи за правоуправление на мпс , отличаваст се с минимални когнитивни възможности безпределна наглост в ,комбинация за недосегаемост

това не е новина, това е нормално и обичайно у нас

Няма такива идиоти и олигофрени като в България-селата масово карат на дръво пияни,газ до дупка и ялате ме вижте-отворкото! манталитет на просто и тъпо селско говедо!Възпитание никакво-тъпунгери и мутри!Срам ме е ,че съм Българин.Навсякъде прости, необразовани кретени....

Така и така убийците ги пускат от ареста, затова предлагам да се запише в закона официално. Ако убиеш някого, те пускат незабавно и държавата ти купува билет до Гърция, Сърбия или Румъния. Ако убиеш двама души - Чехия, Полша ... За повече от двама - Холандия, Швейцария, Франция и ти плащат хотела там. На всички е ясно, че няма закони, поне да се знае официално.

Има практика в една Евроейска страна:човек причинил смърт се задържа 30 дена за да се избегне саморазправа.след освобождаване му се отнема правото да напуска страната.тия нашите граници са като отворени врати

В разграден двор живеем..

абсолютен глупак си. Едвали щяха да те осъдят повече от 3години условно, какъвто е обичая на нашите съдии и прокурори.

И къде е съдебната ни система сега? Кой ще търси отговорност на тези, които са го пуснали? Риторични въпроси...

пуснали го срещу 2000лв. гаранция :О ПРЕСТЪПНИЦИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ГО ПУСНАЛИ! СЪДЕТЕ ГИ!!!!!!!!!

Всеки ден четем подобни истории - хора, извършили престъпления биват пускани ей така, да се поразтъпчат до някоя по-далечна страна. Ето защо и цари и мнението, че каквото и да направиш няма да понесеш наказание, стига да имаш пари.

А чували ли сте, че има затворници, които излизат в отпуск?! Един такъв извърши убийство по вр.на отпуската си!!!!!!! ТОЯ ДА НЕ Е НА РАБОТА, ЧЕ ДА ИЗЛИЗА ОТПУСК?!?!?! ЕГАТИ НЕНОРМАЛНАТА, СВЕШНА, ЖАЛКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!

Извинете но за какво "приятелство" говорим между 32г мъж и 13г момче, и на каква точно "веселба" са били и 13 годишния се прибира след полунощ?....

В такив случаи винаги пожелавам на съдията, който го е пуснал, следващия път някой такъв да сгази я детето му, а родител или някой роднина. Пък да видим тогава дали този някой ще се отърве лесно.

Българска работа и това обяснява всичко.Рай за всички наркомани,престъпници и т.н.

Ох,докога,докога питам

А какво стана с пуснатия под домашен арест и в последствие избягал турчин, който уби семейство мотористи???

"Самокатастрофирал" !? Това пък какво значи ? Да не би вследствие на самодвижение да се е самозанесъл и да се е самонатресъл в еднохендека ?

излиза, че е 665 лв на убит човек....Толкова е преценил съдията!

не осъдят и някой съдия,които "гьотере" пуска под гаранции, така ще е!

За това наркоманче вече няма живот. Какво си мисли? Ще проведат процес без него, задочно и ще го осъдят. Колко ще стои и ще се крие в Холандия? Къде ще отиде после? Не може работа да си намери, няма възможност банкова сметка да си отвори или да се свърже с близките, защото ще го издирят. Може само през трети човек писма да им пише. До кога така ще мишкува? Ще отседне при приятели, на които рано или късно ще им писне, въпреки, че сега ще го къткат ама то такъв товар колко ще го траят? Ще го хранят, поят но никъде няма да може да излезе да не го проверят полицаите какъв е що е? Дори и фалшиви документи да представи на запад такива неща като адресна регистрация и банкова сметка са задължителни. Тоест - сега пак ще е в затвор, само че по собствена воля. По-добре да се предава да спести малко работа на холандските полицаи. За загиналите ... мир на праха им. За идиота, седнал зад волана дрогиран и без книжка - той Господ забавя, но не забравя ...

Та, какво казвахте за това какво била ни отнела демокрацийката? Даде ни Радан Кънев с актовите фотоси, гей парадите и ни отне справедливостта и вярата в държавността като цяло, това показва този случай...е, как тогава човек да има стимул за каквото и да е било тук?

Виновни са тези,които са го пуснали,а сега ще се правят,че го търсят.

Сега съдята който го е пуснал под домашен арест и ръководството на съдебна полиция да влезат в затвора и да излежат поне половината от присъдата на господина беглец

Избирана и назначавана от политиците самозабравилата се шайка, скалъпила безобразни закони, гласувани от безобразни депутати не решава проблеми. Тя е проблемът....Не започнем ли промяна от това мътно блато, всичко друго е ала-бала.Вече десетилетия наред слушаме празни приказки, цял свят ни посочи като най-корумпираните и бедните, какво още чакаме. Как в останалите държави ги прибират веднага след произнасяне на присъдата, а тук ги пускат. Пари ли играят, или само безхаберие, гарнирано с чутовна алчност и некадърност. Как спят спокойно след толкова погубени животи, не ги ли стряскат насън клетвите и воплите на майките? Вече не живеем в държава, а в територия, където полуграмотни, алчни и безскрупулни мизерници превръщат живота ни в ад. Проклети да сте! А стадото да продължава да трае тази безподобна гавра с единия ни животец, преминал в безкраен сериал от безнадеждност, несправедливост и мизерия.

Важното е,че Павлова носи чанта от 5000 евро.

По селата е пълно с напористи чобани, които малко по малко се вливат в градовете и бог да ни е на помощ.

Виж ти...това се казва "новина". Подобни неща в България никога не са се случвали, как ли е станало това"бягство" при "строгите" мерки за сигурност,които определя съдът....

Новият правосъден министър Ц.Цачева ще оправи системата...Майко мила какво ни чака още.

Я каква "изненада", съда в България част от престъпността! Много важна и то!!

Защо му е разрешено и е пропуснат през Бг-граница ??? Който го е пуснал под гаранция , моля да заеме неговото място в затвора ,.... 3 -ма човека по 20 години = 60 години . Докога съдиите в Бг , ще СЪДЕЙСТВАТ НА РЕСТЪПНИЦИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ?

що да не избяга - важното е , че Тиквата пак ще е..

Българския съд може да се нарече подигравателно раздаваща система. Убити 3ма души, избягал в Германия и заловен, но нито дума за увеличаване на присъдата поради факта, че се е укрил в чужбина.

Ало, журналята, спрете да ползвате неподходящи думи в заглавията си - премаза, помете, размаза, зверска катастрофа и тн.

Все пак - това е Надка Христова. Тя толкова си може.

Обективния и безкомпромисен български съд в действие. С умопомрачителни и респектиращи присъди.

В подобни случаи съдиите да понасят сериозни санкции - глоби които да покрият разходите по екстрадицията и отнемане на право да упражняват професията докато бъде екстрадиран пуснатия от тях подсъдим.

Аз предлагам направо да влизат в затвора вместо пуснатия престъпник, и да лежат докато го намерят и вкарат в затвора.

Иметона съдията и къде живее!!!

Крайно време е да се приеме закон, съдия който е решил, че лице, което "Зад волана на форда бе 32-годишният Бисер Арсов от село Върбица. Той и двамата му приятели се прибирали от веселба в Петко Каравелово и отивали на дискотека в Горна Оряховица. Пристигналите на място полицаи установили, че Арсов не притежава необходимото свидетелство за управление на автомобила и е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества" не представлява опасност и може да бъде пуснато на свобода, да бъде обезглавяван.

Напълно съм съгласен!!!

И кой ти каза, че съдията го е решил ей така. Съдията решава на база ЗАКОНИ. Има ли вратичка - има, адвокатът възползва ли се - възползва се. Какво искаш от съдията, да отсъди нещо, което го няма в закона ли? Нали той ще бъде подсъдим. Мислите малко де!

Това е направо страшно, тези джигити правят за смях цялата правораздавателно система в България. След, като не можем да измислим читави закони да копираме такива от други държави и да ги прилагаме. Тези съдии, адвокати и прочие как спят спокойно, че нали този изрод може да връхлети и тях на пътя.

FuckTheEU

Че тя системата си е за смях! Дела се влачат десетилетия, а бандити с по 30-40 висящи дела продължават да вилнеят необезпокоявани!

Да спрем УБИЙЦИТЕ по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

ако управляващите задължат всички телевизии да излъчват това заедно с тъпите им реклами ще има достатъчен положителен ефект ,но може би не ги устройва ?!

у нас е модерно да се умира по най-тъпия начин !

d4

за пореден път доказателство за безслието на съд.система. и за безхаберието на онези, които следва да следят за "подписките и домашните арести".

Всъщност не се споменава ,че това е циганина Арсов!Поредния случай от този етнос ,който изчезва безследно след такова трагично събитие.

Хубаво , че е циганин :) Манго откъде да знае , че в ЕС не може да се скрие и рано или късно ще го опандизят :)

То хубаво ,ама не знаем кой и какво го е посъветвал/ срещу .... нали знаеш?/!

Дано новият парламент се сети и изработят нови закони за престъпността, вкл. и пътната, че ставаме за смях!!! Няма да се учудя, ако някои туристически фирми започнат да предлагат безплатно убийство на Българи...защото кажи-речи това е ежедневие в България...

Законите си ги имаме, няма кой да ги прилага кадърно.

Dobromir Dimitrow

Щом никой не ги прилага кадърно, значи нямаме закони спрямо тези, които си вършат некадърно работата!!! Я в една частна фирма някой да се свърши както трябва работата - к'во ще стане - веднага изхвърча!!! И пак казвам, и в законите ни има празнини и вратички и трябва да се преработят или нови по-добри закони!!!

Единственото полезно на ЕС. Като осъдят някой няма как да се скрие в ЕС.Рано или късно влиза в пандиза , а повечето няма пари да напуснат ЕС и май е по-добре да не се правят на Хитър Петър ;)