Съпрузи загинаха при челен сблъсък край Пазарджик

Мъж и жена от панагюрското село Попинци (Пазарджишко) са загинали в резултат на тежка катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Съпрузи загинаха при челен сблъсък край Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единия от участниците в тази катастрофа край попинци е полицай

Преди месец пострадах тежко при ПТП. Насочиха ме към добри адвокати : link

Много си е прав човека. По Пътищата у нас е пълно с плужъци дето се чудят как да си избиват комплексите.

Щом не могат да се контролират и само се трепят по тия пътища,по-добре да нямат изобщо коли и мотори за масова употреба.Да се возят с грАдския транспорт а автомобил да притежават само обществени служебни лица като полиция,бърза помощ, пожарната и още 1-2 институции.Да не се разрешава притежаването на оръжие от Сулю и Пулю,както и обществено опасен домашен любимец-да хапе целия квартал и никой нищо да не може да направи.Не знам дали идеята ми е абсурдна,но ако спаси човешки живот си заслужава.

Искам да обърна внимание и на един все по-тревожен факт. Често ми се случва да настигам някой, който кара очевидно по-бавно и когато тръгна да го изпреварвам с много добра видимост, той да натисне газта и да не дава изпреварване. А завоят наближава. Такива са за разстрел. Друг тревожен факт е неспазването на дистанция с възможност за спиране зад мен. Качил се на задния ми капак, пред мен нямаляват внезапно и боклукътзад мен ме удари.

т.е казваш, че всички трябва да изчезнем от пътя, когато ти караш... просто спрете със селските номера по пътя.... най-вероятно тоя, който се опитваш да изпревариш кара със 95 при разрешени 90 и на тебе ти се вижда бавно, а трябва и път да ти направи ....

Никой не е казвал, че трябва да изчезнеш от пътя. Ама, когато някой те изпреварва, трябва да не даваш газ и да не му пречиш, защото създаваш предпоставка за катастрофа с отсрещните коли. И още един принцип - когато някой те е настигнал, значи кара по-бързо от тебе. При първа възможност трябва да го пуснеш. И не ми казвай, че караш навсякъде с 90.

Това за Бг си е типично

На всички каращи ГОЛФ да им се издава по една глоба на година превантивно от 200 лева.

...семейство от село Попинци. Те са предприели изпреварването. --------------- Така както сте го написали, тези са управлявали коата колективно. Не ечудно тогава, че са се пребили.

Човек май ти е трудно да правиш само по една правописна грешка на дума, а смисъла ти нещо не се схваща, това обезсмисля поста ти!

честно да ви кажа като се кача на колата много ме е страх да карам като знам кви има и несе знае как ще се прибереш

Я-Я, ПАК МИ СЕ ОТВОРИ РАБОТА...

Шофирането е като разрешителното за лично оръжие - почти всеки може да го има , но далеч не е за всеки. дали някога ще разберем каква огромна отговорност носи всеки , който сяда зад волана. Шофирането си е точно толкова рискова дейност , колкото да се разхождаш из МОЛ-а с изваден пистолет , вкаран патрон в цевта и пръст на спусъка!

Много се ядосвам на такива шофьори. Иначе са много смели, а като видят автомобила насреща, защо не слезат те в канафката, обикновено чакат другия срещу него да го стори. Аман от малоумници. Един такъв се връщах около 50 километра на обнратно и го смелих от бой. Първо взе да ми чупи ръце, че какво толкова е станало (аз слязох в канавката почти), и му смлях голфската мутра.

Правилно си постъпил. Ама аз, като съм дърт пергиш, как да го набия? В САЩ са го решили проблема демократично. При първо такова изпълнение плащаш здраво. При второ - пандиз. Доколкото съм чел, де...

Напълно подкрепям. Вече всеки втори е имал такова преживяване. Нашето се случи между Нова Загора и Сливен. Голф с хасковска регистрация предприе изпреварване в гъстата мъгла, и ни спаси по някакво чудо отбивката, която използвахме. Иначе кой знае - канавката или нещо много по-лошо. И сте прав, че точно виновниците никога не се отклоняват в канавката. Обикновено те си продължават безнаказани, а за пострадалите - стрес, травми и ремонт на автомобил. Но как човек в такъв момент да запомни регистрационния номер. И как да научим шофьорите на по-отговорно държание по пътя?

...но от щуротиите, които пише възмутения! Наистина ли вярваш в това, което си написал, или пишеш само колкото приказка да става? И ако въобще би го направил с какво си по-добър от другия глупак?

Да някой пак чете фантастика. Как тоя срещу теб макар и кретен ще влезе в канафката. Или мечтаеш за челен удар извън пътя

Не , не мечтая за челен удар. Мечтая за разумни шофьори. А влизането в канавката става като неправилно изпреварващия отбие вляво! Т.е. за по-голямо разяснение: разчиства пътя на правилно шофиращия гражданин!

Хубавото е, че е загинал този, който си го е търсил, а не нищо неподозиращи пътници.

Какво хубаво да напише човек за случая.Представете си ,че вие с вашето семейство се движите и спазвате правилата за движение и някой идиот връхлети срещу вас .Призовавам глобите да са изключително високи.Ако може да се вдигнат до 10-15 пъти.Човешкият живот е по ценен.За привишена скорост глобата да не е по ниска от 1000 лв.Тогава съм сигурен, че драстично ще намалеят жертвите.

Поредната катастрофа с идиот, качен на Гоуф и помислил, че е центърът на света и хората трябва да му правят път! Като гледам това кюфте от ламарина, скоростта трябва да е била поне 100 км, рано сутрин между две села ... Къде се е разбързал толкова?! Сигурно са били пияни като кирки и са тичали да си допиват някъде ... Още два идиота по-малко. Дано другият шофьор да се оправи!

Горките им деца и родители!

Хайде малко човещина и състрадание, моля. Бог да ги проси загиналите!

Къде ли ще е човещинката ти, когато автомобил на скорост ти връхлети в твоето платно? Знаеш ли колко пъти съм се спасявал в канавките от такива. Бог си знае работата!

Някои така и не се научиха, че като няма видимост НЕ СЕ ИЗПРЕВАРВА. Не ми е жал за починалите. Пътищата ни са пълни със самонадеяни идиоти, които постоянно застрашават какво своя живот, така и на останалите водачи. Хазартните изпреварвания се превърнаха в национален спорт. Жалко за другия човек. Дано няма сериозни последствия за него.

Някой наскоро каза "Когато се качиш да шофираш, тогава се разбира каква ти е културата!"

А ти вероятно си поредната самоубийца на пътя, която не й пука кога се изпреварва и кога не.

Подобни коментари, към човек, който НЕ познавате, автоматично ви поставя в границите на определението, което давате за другия!

Голфаджия

естествен подбор

Ами какво има да разследват, то е ясно, че са били пияни на кирки!