Москва реагира на обвиненията на Полша

Обвиненията на Полша във връзка с катастрофата със самолета на Лех Качински вредят на руско-полските отношения, смята руското външно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Москва реагира на обвиненията на Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така руснаците виновни? Такова животно няма!

Как така, ще са невинни? Путин е виновен!

Как може да се вярва на поляците, като те сами на себе си не вярват? Отговорност за полета носи преди всичко пилота!!! Тук няма подвеждаща информация от наземните служби, военен самолет преди тях е пренасочен към запасен аеродрум и полския пилот решава, въпреки предупреждението, да каца на Смоленск. Не са открити и неизправности по полосата за кацане. Троловете да кажат къде е вината на наземния персонал? И как да вярваме на поляците, като дори ЕС не им вярва - случая с Туск, случая с СП2, отметнаха се от сделката за бойни вертолети с французите... Та, тролещите, не пишете плюсове и минуси, очаквам смислен коментар, моля!

Проблемът е в антиполските наостряния на руската бреза, ударила и свалила самолета на полският президент.

И за Катин отричаха 50г ,ама имсе видяха кирливите ризи. Русофилството е болест.

Господи не му зачитай тази простотия,той е болен и не знае какво драска.........

За Катин - докладната на Берия до Сталин за разстрела на поляците е фалшива. Има я в интернет. Всеки който е виждал секретна кореспонденция веднага щом я погледне му става ясно това. Отделно Сталин такива ги е пращал да режат дърва вместо да ги разстрелва. Аиначе поляци и руснаци много имат да си връщат един на друг по комшийски.

От 1920г руснаците искат да завладеят Полша и Тухачевски е разбит пред вратите на Варшава.После руснаците избиват офицерският корпус на Полша в Катинската гора.Отношенията между двете държави не са добри и ще се влошават.

Чел си нещо ,но не си разбрал.В главата ти е абсолютна какафония или може би така ти е наредено да интерпретираш?

Нищо подобно! Човека се е интересувал от истинската история, а не от кремълските съчинения по картинка! Такаче той е прав и то много!

Са щели да я завладеят. Тях, Хитлер не можа да ги спре, та някакви наср*и полячета ли? Изобщо не им е било нужно да разстрелват, когото и да било. Още по малко, пияни и надрусани полски униформени. Които преяли и препили, недоразбрали се за проститутките, взели, та се изпозастреляли. А последните оцелели, като изтрезнели, разбрали какво би ги очаквало, ако се разбере истината и пуснали великата лъжа, че неясно какви, от къде, някакви руси, били дошли и ги избили.

С пълна пазва на проветриво далече се стига.

Има какво да покаже, показва го. Ти да не би да завиждаш

Тази изцепка на поляците е ярък пример за чалгата в политиката.

Попитали един поляк: -Трябва да убиеш един германец и един руснак, кого би убил първо? -Германеца, естествено-казал поляка - Първо работата, после удоволствието!

Трият коментари яко.това дир стана червена армия.сегашните модератори все едно са назначавани от Кремъл.неприятно.

черната кутия: Влиза в пилотската кабина командира на ВВС и настоява да кацнат в Смоленск. Пилотите отговарят, че това е опасно и смятат да се насочат към друго летище. Командира им казва : Не мога да рапортувам това на президента, на всяка цена трябва да кацнем в Смоленск!

Прекалено голямо съвпадение е катастрофата.не следя нещата отблизо но от информацията която дори Русия публикува авиодиспечерите са давали противоречиви указания. умишлени или не но са спомогнали за катастрофата.същата история като със Боинга в Украйна:Русия твърди че не са те и това е.определено имат вина но каква?доказването на умисъл е трудна работа при липса на доказателства.това остава черно петно в руско полските отношения.още повече откъде ще мине северен поток и кой чии ръце извива?

Se taia

Факторите са комплексни, но основна роля за това произшествие, уви, си остава твърдоглавия пиян президент на Полша. Черните кутии го доказват без капка съмнение.

Русанците публикуваха разговорите на диспечерите и екипажа. Слушах ги и намаше ниокавка противоречива информациа. Атмосферно налягане, видимост и т.н както си е по устав. Основният причина за мен е калабалъкът в кабината, заради който пилотите не са изпълнили както трябва инструкциите. На командира му беше настроен неправилно барометричният висотомер. Това в комбинация с непонаване на терена на летището и по специално на дерето пред него води до грешна преценка на височината. Барометричният висотомер е показвал по голяма височина, и радиовисотомера също е показвал по голяма височина, защото е мерел до дъното на дерето. Когато командира се е усетил и е дал газ, вече самолета е почнал да чупи дърветата преди пистата. решението да каца при почти нулева видимост не го коментирам, но при спазени иструкции шеше да кацне. най много да излезе от пистата.

единствения народ които поляка мрази повече от германците, е руския. Така, че им дреме на шапката.

Полската шляхта винаги се е славила с безразсъдната си храброст след литър водка. Сега тъпото копиле Качински експлоатира нелепата смърт на брат си за да саботира Северен поток 2. Няма да му се получи защото парите, а не емоциите въртят света.

Поляците хем се дървят на Русия хем газа им е по-евтин, това е ...

Поляците са печен народ и руснаците не пеят пред тях.

Руснаците не предат пред поляците така беше през комунизма така е и сега.

Браво на поляците те са пример на българите.Икономика имат държава имат всичко имат.

дадоха ни по един камион с рубли, да пием по една бира.

абе дупето го въртиш за безплатно пред сорос

пак са им пуснали некои лев на тея тролове от нпо . бая се набират

Руските блядини мазни да предадат на Полша останките и веществените улики!!! Не да плямпат едно и също тея парцали, руския народ ще ви беси по стълбовете Маро! Щом вече почнахте сами да си трепете хората с бомби в метрото- пътници сте!!! Ако искахте да сте по-убедителни и да не ви хваната спатиите-трябваше като америте на 11.09 да пожертвате повече хора!! Можеше да вдигнете в небесата Кремъл-досущ като на мисията невъзможна! Даже оня дребния, плешив швестер можеше после да обвини чичо Дони и да стане още по-весело! То и без това дребния с високи токчета това иска-война. Ама още не сигурен дали са му на място топките!!

Много черни облаци над плешивата главица на Путя се струпаха-2 протеста на недоволните от корупцията във властта в рамките на седмица, бунт на превозвачите заради повишените с 200 % пътни такси и потушаването му с участието на новосъздадената Росгвардия, обвиненията на полската прокуратура.....много тежко стана и хората започнаха да разбират реалното положение в руската кочина ...и изведнъж "терористичен" акт ...вероятно организиран от руските специалисти. За да се отклони вниманието на хората и отново да изпаднат в скудоумие пред трагедията! Я Марчето Захарова да каже, след като руските свини са невинни за свалянето на самолета с полския Президент-защо руската страна вече 7 години не иска да предаде намерените останки от самолета???? Много интересно, хем сте невинни-хем задържате веществени доказателства?!?! Или ви е страх, че ще се докаже отново намеса на специалните ви служби????

Тъй като тези приказки вредят на политическите ни взаимоотношения, те може и да са истина, но я по-добре си мълчете там...

Путин ще отговаря не само за това престъпление Крим Донбас МН-17 Немцов и тн и тн

А ти ще отговаряш пред българите за това, че си предателче-соросоидче.

Бай Ставри

Аз съм българин. Ние българският народ на изборите се преброихме. Ние - българите сме за ЕС и НАТО А вие - руснаците не ми пука как сте

Поляк е професия!

Диагноза е. Професията е полякиня.

Самолета е на поляците (пък било и май Ту-154). Пилотите са поляци. Диспечерите май са им казали по-добре да не кацат там заради мъглата. Но явно тези в самолета много са настоявали да кацнат. Трагедията е от закачане с крило на дървета. Не е техническа. За да са виновни диспечерите трява да са ги насочили да кацат, а те са им казвали май според черните кутии, да не кацат. Извод: Виновни са руснаците. ;) Все пак имаме нова студена война.

Целият свят е виновен на руснаците-айде че ни омръзна тая опорна точка

Пак не си разбрал! Обратното е - на американците и техните марионетки за всичко са им виновни руснаците! Лошото е, че сред марионетките се редим и ние, начело с ББ!

Поляците търсят под вола теле, беше доказано, че пилотите под натиска на височайшите пътници правят опасна маневра и се забиват в дърветата около летището. Имаше цяло предаване по Дискавъри с коментар на всички подробности, вкл. разговорите от черните кутии.

който спасява евреи скъпо и дълго ще плаща ,може и до безкрай. изглежда, има "раси" ,които не заслужават нито съчуствие нито съжаление .

Блядовете се заобградиха с врагове. Дори и близките им украинци не могат да ги понасят тези агресивни примати. Да не говорим за поляци, латвийци, литовци, естонци, норвежци или финландци. Навсякъде в тези страни руснак е мръсна и гнусна дума, сещайте се защо. Ама Путин е велик се, кефете му се. Със северна Корея нали сте приятели уж, само те ви останаха.

Трябва да се вярва на международната комисия за катастрофата на Качински - руските авиодиспечери нямат вина. Трябва да се вярва на международната комисия за взривяването на малайзийския самолет пълен с холандци над Украйна - самолета е свален от руска ракета изстреляна от руснаците - сепаратисти в Донбас.

Зная че двамата братя Качински са евреи. Това е достатъчно за знаещите.

щом е така ще почерпя !

черните кутии доказаха истината и за двете катастрофи.

Комисият разследваща падането на самолета на Качински ...беше Полска! Полската комисия категорично заяви и доказа ...че вината е на Пътуващите в самолета Политици и висши Военни ..Отказали да отклонят самолета към Безопасно за кацане летище !! Това са Фактите ...от Полското разследване преди няколко години с Пълен достъп до мястото,останките черна кутия свидетели ..всичко !

А черната кутия от падналият самолет ..Доказа еднозначно : -Качински Не е искал да се връща и заобикаля, ..Военни-подмазвачи са Краещяли на пилотите да Кацат ..Въпреки Отчаяните опити на пилотите,многократно да Предупредят за Смъртна Опасност при опит в много Густа Мъгла...практически с 30 метра Видимост=Няма видимост ! Руснаците Многократно са Предупреждавали да Не се опитва кацане !!! Пияните Поляци са го приели като Забрана ...и Напук са насилили Пилотите си да ...Разбият самолета ! Това е!Другото е Хибридна война от най-евтин вид !

Научи се да пишеш правилно!

ЩО МИ ТРИЕТЕ ПОСТА БЕ,,,,,АЗ НЯМА ДА ВАДЯ ЗЪБ НА ЩЕРЕВАТА МАЙКА! САМО ША Я .....НАЛИ

Шило

Единият близнак- пиян в кабината, втория- пиян от русофобия. Още в самото начало беше ясно, какъв ще е резултата.

Тъпи Поляци , те винаги са били особняци ! Нищо вярно в обвиненията , с една дума всички са били пияни и са влизали в кабината и са псували и давали команди най различни с което объркали пилотите и те решили да кацат въпреки предупрежденията за мъгла и слаба видимост на пистата !

"Разследването показа, че руските диспечери нямат нищо общо с произшествието и Варшава много добре знае това", допълни тя."- Даже получили орден Путин първа степен за обезвреждане на враговете на съветската нация убила хиляди в Катин.

Съветските дрогаре убиха 21 857 поляци в Катин!Ама поляците разваляли отношенията ...Ми те не са идиоти като нас ,да си обичат окупаторите и да им издигат паметници!

Е, чак толкова много евреи, че те станаха повече от жертвите от холокоста! Еврейска им работа. Нали и Феликс Едмундович Дзержински, мечът на революцията, избил хиляди руснаци е полски евреин.

Понеже русофобите сте като ислямските фанатици,ще ти разкажа един факт от преди 100 години. Когато Първа конна армия на Будьони ,решава да пренесе революцията на полска земя .,Срещу него се изправя конницата на Пилсудски, от армията на току що освободилата се Полша. Червената армия търпи разгром . 40000 червеноармейци са в полски плен. От тях поляците избиват 22000 и само 18000 оцеляват. Така ,че крушката си има опашка и понеже Сталин ,Будьони ,Ворошилов са съратници от гражданската война ,приеми съдбата на катинските поляци като око за око.