Фатален завой довел до самолетната катастрофа в Непал

При катастрофата на бангладешкия пътнически самолет, разбил се при кацане на международното летище на Катманду, са загинали 49 души и 22-ма са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Фатален завой довел до самолетната катастрофа в Непал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали бангладешки екипаж не е по-зле и от женски екипаж.

Какво наакване беше преди няколко години, когато пътувах от Катманду до Кукла (в тройката на най-опасните летища на света) с едно разбрицано зелено самолетче, не истина. За планинските пътища няма да споменавам дори. Удивителна страна със запленяваща природа. Не бих могъл да забравя престоя си в Непал и величествените Хималаи. Останах завинаги привързан към това място. Жалко за загиналите. Дано Буда се погрижи за душите им. И мир на праха им.

*Лукла, а не Кукла. ( Ауто-коректор, какво да се прави?) :)

Малко са умрели!

Аз така исках някой ден да отида до Непал,но тези самолетни катастрофи ме отказват !

Тея канафски бомбардиери напоследък взеха да падат един след друг. Първо кадъната дето се струполи преди двс дни в Иран,ся пък тоя.

...И по чудо останал жив само...огнярът! Или друга мъдрост /леко видоизменена/: миг невнимание във въздуха и после цял живот - мъртъв!

Каквото и да говорим, броя на загиналите при самолетни катастрофи в света, за годината, е по-малко от броя на загиналите в България при автомобилни катастрофи.

Става въпрос за трагедия разбира се, но един въпрос възниква?! Нали компанията беше американска, съгласно предишни публикации, а сега се оказва, че става въпрос за ДЖОЙ БАНГЛА, което ще рече на техен език да живее Бангладеш!

Не е здравословно да лешиш нависоко, трябва да си по-земен и да не се изхвърляш. Ако летиш, поне се оглеждай и не блей към Еверест. И Копитото е достатъчно за начало. Степ бай степ.

се опитват да вменят вината на пилота заради великата надежност на американските самолети

американски казва... не... хич не си трол... дори не си прочел статията. палячо.

А бе крети, като се намерят черните кутии нали си на ясно, че никакви опити няма да им помогнат на канадците, ако има повреда в самолета, а не в пилотите, които вероятно са роднини със снежния човек!?