Коментари - Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай | Днес.dir.bg

Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай

ИД пое отговорност за свалянето на руския самолет над Синай, Русия категорично отрича това, а египетските власти сочат технически причини.

Обратно в новината

Коментари - Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай | Днес.dir.bg

Коментари

Най-вероятно става въпрос за грешка на пилотите вследтсвие на изпито голямо количество водка.

АРАБИТЕ КАЗАХА, ЧЕ ЩЕ СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА ЖЕРТВИТЕ, ЖЕНИ И ДЕЦА, НА РУСКИТЕ БОМБАНДИРОВКИ! ОЩЕ МНОГО РУСНАЦИ ЩЕ ПЛАТЯТ С ЖИВОТА СИ ЗАРАДИ АГРЕСИЯТА НА ПУТИН! А , ЖЕРТВИТЕ, БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!

Идиот номер 2 ... що направо не отидеш в ИДИЛ? Като те гледам - отговаряш на всички изисквания. Такива кретени, като теб там ги търсят под дърво и камък. Тамън ще имаш възможност да се запознаеш с ВКС на Русия непосредствено.

Ей, това боклуците, много ви е жал за братята ви от ИД?

N 2 да ти .... майката ...

На руските самолети не им трябват ислямски терористи -- те сами си падат. Впрочем кое е по-гадно -- алкайда да ти свали самолета или той сам да се изтърбуши?

ИД, бре, не Алкайда... Гадничко е да ти се счупи самуледа от само себе си в сюблимният момент....

самолета е Ербъс !!!

Мир на праха им и упокой на душата им.

Боклуци, спрете се бе. Тези центове са ви промили главата. Загинали са невинни хора. Защо злорадствате. Семейства нямате ли, или сте се пръкнали от НПОтата?

Ти къде си видял невинни кумунисти бе миндил?

Ако не си малък, съм сигурен, че си бил комунист тогава! В момента пребоядисан.

От вас се научиха хората. Най злобни сте . Най много сертадвате на чуждото нещастие.45 г, избивахте.

При комунизма станахме 9 милиона, а сега при вас за 25 години се стопихме, и избягаха над 2 милиона, а народа измря от болести заради липсата на медицинско обслужване. Изверги сте вие.

Да, вижда се по коментарите, кои боклуци злорадстват. Ще ви се връща.

А сега 25 години мизерстваме и умираме бавно.

Боклуци, спрете се бе. Тези центове са ви промили главата. Загинали са невинни хора. Защо злорадствате. Семейства нямате ли, или сте се пръкнали от НПОтата?

Точно самолет с руснаци , точно над Синай, точно след като Русия започна война с ИДИЛ в Сирия? И колко бързо и категорично откриха причината?!

причината не е открита още официално. но какво ще кажете за новината: точно в пловдив, точно велосипедист и точно на светофар?

Снегорин, водка , руснак, самолет,французин, катастрофа.

Браво!!! Много си проницательностью, направо при БОКАТА за полицай ...

пиянде

В черните кутии едва ли, ще открият принудителната софтуерна грешка, а ИД само си приписва свалянето, за да си вдигне рейтинга пред баламите, и да отклони вниманието от истинките извършители. Щом почнаха да свалят самолети за щяло и нещяло поне на пръв поглед то, някои трябва да се замислят дали да купуват чужди самолети и доколко те са уязвими за чужди вмешателства без да може да се докаже това..... Факти си имаме бол, и за нула време се блъскаха, и изпопадаха маса самолети без видима причина, че човек да го хване страх да пътува с тях. А най после тия, които трябва да се чукнат по челата и то има защо. Нищо случайно няма даже, и най малкият на вид инцидент независимо, от къкъв характер е той и без значение къде е....

Бог да ги прости невинните хора, а причината за нещастието дано да се изясни....

причината е безхаберие, ненужно спестяване от ремонти и поставяне на печалбите над сигурността на хората, които не струват и един цент, щом могат да бъдат стригани за мънгизи, които се оказаха еднакво зли, както идил, което е създадено пак за пари.

Над Синай кои да са виновни. Или е Ербъса или ислямистите. Русия тръгвай както Америка да си отмъщаваш. Не искаме празно да остане

Шило

Технически проблем. Не са нито американци, нито идилци, нито еърбъсци. Не е необходимо да ходи никъде.

Vladimir Borisov

Е как можеш да си сигурен? Когато се лети покрай изроди всичко е възможно.

за душите на умрелите ще се погрижи Бог, а за душите на роднините трябва да се погрижим ние - хората. не е жалко, а е ужасно и грозно подобни теми да се превръщат в тепих за пехливански политики. ужасно е да се гледа, как съвременни хора злобеят по повод смъртта на други. що за изчадия адови сте вие?

Улисани да правят хакерски атаки срещу България, не им са останали ресурси, да си опазят самолета.

Е краваритета си счупи пет самолета за 2 часа и 4000 души ги изтрепа ..Ха сега гледайте какво ще стане. Тая рускиня от снимката и даите брадва върти,върти нема жив сорос да остане

Бог да ги прости !!!

Е краваритета си счупи пет самолета за 2 часа и 4000 души ги изтрепа ..Ха сега гледайте какво ще стане. Тая рускиня от снимката и даите брадва върти,върти нема жив сорос да остане

БАБА ЯГА ГО Е СВАЛИЛА! ЧУГУНЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ КРЕМЪЛ ЗНАЯТ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ! ВЕДНАГА ДАВАТ СТАНОВИЩЕ! ЖЕЛ ЕЗНИ КОМУНИСТИ!

Друго не остана на подлогите на САЩ, освен да свалят руска гражданска авиация от слабост. Защо не свалят военна машина? Отговора е прост, най-големия страх на американците е да не си купуват бора в рубли в собствената им държава.

Тоа па - интелектуалните ти и алитични способности са сравними само с умствения потенциал на застреляно в главата куче, ама не се спираш! Тия дето не харесват рашките, всичките били "злобни и зомбирани сососоиди", обаче ти не си сбъркан, колкото и да политизираш ВСИЧКИ новини и да пръскаш слюнки, като бясно животно по каквито и да е теми?! Това е нещо, като двойния стандарт на соца - "всички равни", ама някои бяха по-равни - та така и твоята - САМО русофилите може да се изказвате и САМО вашите позиции са верни , справедливи и правилни, видиш ли - който не кефи на руснаците е "соросоид", "платен" и какво ли не още, обаче е абсурд просто собствено да не ги харесва особено много!!!

Така е - Западът произвежда марки, Изтокът - продукти. Марките се създават от маркетингови специалисти и се защитават от адвокати, продуктите се планират от инженери и учени и се произвеждат от опитни техници. На там вървят нещата, човекът е такова същество - възползва се от търговските възможности, дори и те да обричат бъдещето на страната му. Сега обаче говорим за катастрофа, може би поради немарливост, може би не, ще разберем. Немарливост беше и това, че никой не е забелязал психически лабилния пилот през пролетта - също толкова опасна като техническото недоглеждане (ако разбира се не е послужил за извинение). Както и да е малко е вероятно от над 6000 самолета летящи почти 20 години да има сериозен вроден недъг, който досега да е останал скрит. В Египет все още е неспокойно, такива неща се отразяват на поддръжката, няма нищо чудно, ако се окаже, че пилотите са рискували - да руснаците са по-склонни на рискове от повечето други народи, но това е и добро и зло като всичко друго - не ги прави зла империят. Спрете с глупостите и гледайте реалността вместо да превръщате целия си (и ни) живот в някаква запалянковщина. И може да не ви харесва, но именно русофобите са далеч по-яркоизразени запаляновци, готови да повтарят щампи като някоя мръсна песничка на стадиона. Паднал ви е случай да се изявите, но ефектът е обратен ще знаете - показвате що за стока сте.

Мир на праха на жертвите. Дано се изясни този случай и да се накажат виновните. Прекалено много станаха инцидентите без наказани

Путин бил ли е в самолета?

За съжаление........

Бог да ги прости и съболезнования на семействата!!!

За съжаление думата на Россия тежи почти толкова ,колкото и на резаците от ИС... Ще трябва да изчакаме няколко дни преди да оповестят поне разговорите от ''черните'' кутиии....дотогава всичко е в ръцете на форумните конспиратори

защо сега никой не крие черните кутии както руснаците ги криха в украйна.

Пробвай пак...

Ква е приликата между Путльо, Сайдера и Трактора?-Всички отричат очевидното! Жалко за жертвите!

КРЕМЪЛ ОТНОВО Е НЕАДЕКВАТЕН И ЗАБЛУЖДАВА ! КАГЕБЕЙЦИТЕ НИКОГА НЕ КАЗВАТ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА! ЖАЛКО! КОЛКОТО ПО - скоро обесят Путин., толкова повече са шансовете да спасят РУСИЯ !!!

Съболезнования към близките на загиналите особено за децата. Презрение омерзение отвращение от тези които злорадстват, и едва ли не празнуват.

а за близките на онез 80 деца на борда на онзи самолет свален от руската армия поради некадърност нещо ще кажеш ли ?

Да съболезнования и за тях и за всички невинни загинали където и да са каквито и да са. А дали руската армия го е свалила едва ли ти ще кажеш след като година и половина авиационни експерти от няколко страни не го казват.

Какви ли са тези българи които ти слагат минуси на съболезнование за деца????? Изроди !!!!!

И аз не мога да разбера дори не намирам думи, да кажа или да коментирам какво чувствам към такива.

E то е ясно, това са злорадстващите!

Лелее! Какви ли са тия "човеци" които могат да ти сложат минус на написаното?????? И то за центове!

Трактора не е бил мишена на килъри. Сайдера не е бит от тоя, дето го би. Самолета не е свален от тия, дето са го свалили. Все едно, че един им пише сценариите на всички. Жалко за пътниците. Те са косвени жертви.

След като ''веднага'' като излетиш и откриеш технически проблем, да поискаш да се върнеш от където си излетял? Самолетът е бил на 9000 метра височина когато е започнал да пада! Няма как да имаме повреда ''веднага след излитане'' и да се вдигнем до 9000 метра! Има нещо което се крие и това е най-гнусното в цялата трагедия!

Добре че самолетът не падна до Украйна, че сега щяхме да разглеждаме 286 версии като при оня Боинг миналата година в Донбас, само за да се скрие вината на руската армия

..(или на някоя друга)

Браво бе! кога успя да "произведеш" Путин във император?

Император - кървав тиран Той сам се произведе не аз

Дълбок поклон! Най-искрени съболезнования на близките на загиналите. Това е човешка трагедия и от нея не трябва да се прави капитал. Злобата и омразата са неуместни. Разследването тепърва предстои,но общо взето вече се знае,че става дума за технически проблем. ВЕДНАГА СЛЕД ИЗЛИТАНЕТО ПИЛОТЪТ Е СЪОБЩИЛ,ЧЕ ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ И Е ПОИСКАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА КАЦАНЕ В КАЙРО! Черните кутии на самолета също са налице,така че всичко ще се изясни. Жалко за хората!

На такава височина няма начин да е свален с ПЗРК. Използването на по-мощна ПВО система неминуемо ще е било засечено от ВКС на РФ действащи в САР. Данни за това засега няма. Остават вариантите с внасяне на взривно устройство на борда и тех. неизправност на самолета. Най-вероятно се касае за последното.

Така ли? Ама миналата година какво пишеше тука бе мършо? Как укрите са можели да го свалят по 5 начина и без зенитна ракета

Тази ISIS от богинята изида от тройката изида сет и хор, каква стойна информационна организация са имали. Тяхната информационан агенция е свързана със световните агенции за масова дезинформация коитио неуморно затвърждават в съзнанието на хората заблудите на века, за да им правят пиар и да внушават че това е реална държава а не банда наемниците служещи на каузата за световна фашистка диктатура.

Глей сега колко е смотано: кажеш ли, че са ИД защо се намесихме в Сирия; кажеш ли, че не са ИД смотани ни са самолетите! Кажи сега Путине как да те подкрепям???

Но не сте само смотан а и прост, де...

Обаче Еърбус НЕ СА руски самолети.Поне мислете преди да пишете глупости. Както и да е,жалкото е за тези невинни хорица на борда,независимо каква е причината. Бог да ги прости!

Според някои агенции пилотът не е искал разрешение за аварийно кацане и не съобщил за никакъв проблем (???!!!) Самолетът е изчезнал почти внезапно от радара ,като при падане - като при бомба на борда ? Самолетът лежи на земята е разцепен на две - от взрив ? Френските и германските самолети спират да летят до тез дестинации до изясняване на случая... За пореден пък когато Москва каже нещо излиза ,че е лъжа ....

При взрив самолета ще е на парчета,не на 2. Какво искаш от руснаците? Да говорят без да са направили разследване,без да са анализирани черните кутии?

малко взривно устройство е достатъчно да разхерметизира самолета без да го прави на парчета

зависи от количеството. достатъчно е да направи голяма дупка, но не и да е атомна бомба.... нали така... така че без Савушкински измислици и "компетентни коментари"

Pesh0

Самолета е паднал вертикално ! Разцепен е на 2! Останките са в радиус от 5 км !

ами вие явно сте очевидец на падането щом знаете ,че е падал разцепен на две...много интересно !

Ако е бил взрив на борда по вмреме на полет (9000м) , частите на самолета биха били на много голямо растояние , а те не са.

По последни данни децата са 27, а не 17. ...

Много тъпизми има тук! Навремето имах възможността да посетя г. Набережные Челны в Татарстан, където произвеждат двигателите за Камаз. Една седмица преди пристигането ни целият град знаеше за посещението ни и това беше истински празник за града, макар че бяхме обикновени търговци. Посрещнаха ни като богове! И знаете ли защо? Защото бяхме българи!

А в тоя форум русофобите ни заливат с лъжи колко е гадно в Русия, колко са диви и изостанали, а Путин за тях е диктатор. Явно руснаците не мислят така, щом си го избират. У нас като се гласува за ГЕРБ защо троловете не казват, че Бойко Борисов е диктатор?

коя година това или просто реши да ни излъжеш? Аре после ще ти кажа кога Камаз са произвеждали двигатели :))))

Излъга ли ни или.... я ни кажи коя година Камаз са правили двигатели... :))))

Камаз вграждат всякакви двигатели - и ЯМЗ, и Каменс, и Мерцедес, и Рено, и Ман... Зависи от пазара! На теб какъв ти е проблема? Може би неправилно споменах единствено двигателите - сорри!

Според някои агенции пилотът не е искал разрешение за аварийно кацане и не съобщил за никакъв проблем (???!!!) Самолетът е изчезнал почти внезапно от радара ,като при падане - като при бомба на борда ? Самолетът лежи на земята е разцепен на две - от взрив ? Френските и германските самолети спират да летят до тез дестинации до изясняване на случая ? За пореден пък когато Москва каже нещо излиза ,че е лъжа .... Прочети още на: link

Aбе, заври си табуретката отзад, Hеграмотнико!.. името си, не можеш да напишеш! Bиж, как си написал шах??!!;)

27 деца са загинали,затвори си мръсния плювалник!

нещо като подобно на станалото в Швейцария, ама там обиниха пилота, измислиха разни суперм мега оръжия за конспиративни теории. Да не са окаже само че Аирбъса има ДЕФЕКТИ и лепилата и композитните материали се разпадат при определени условия, щото Аирбъс се хвалат именно с използването на лепене вместо занитване и композитни материали.

Коментари - Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай | Днес.dir.bg

Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай

ИД пое отговорност за свалянето на руския самолет над Синай, Русия категорично отрича това, а египетските власти сочат технически причини.

Обратно в новината

Коментари - Руски самолет с 224 души на борда се е разбил над Синай | Днес.dir.bg

Коментари

Най-вероятно става въпрос за грешка на пилотите вследтсвие на изпито голямо количество водка.

АРАБИТЕ КАЗАХА, ЧЕ ЩЕ СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА ЖЕРТВИТЕ, ЖЕНИ И ДЕЦА, НА РУСКИТЕ БОМБАНДИРОВКИ! ОЩЕ МНОГО РУСНАЦИ ЩЕ ПЛАТЯТ С ЖИВОТА СИ ЗАРАДИ АГРЕСИЯТА НА ПУТИН! А , ЖЕРТВИТЕ, БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!

Идиот номер 2 ... що направо не отидеш в ИДИЛ? Като те гледам - отговаряш на всички изисквания. Такива кретени, като теб там ги търсят под дърво и камък. Тамън ще имаш възможност да се запознаеш с ВКС на Русия непосредствено.

Ей, това боклуците, много ви е жал за братята ви от ИД?

N 2 да ти .... майката ...

На руските самолети не им трябват ислямски терористи -- те сами си падат. Впрочем кое е по-гадно -- алкайда да ти свали самолета или той сам да се изтърбуши?

ИД, бре, не Алкайда... Гадничко е да ти се счупи самуледа от само себе си в сюблимният момент....

самолета е Ербъс !!!

Мир на праха им и упокой на душата им.

Боклуци, спрете се бе. Тези центове са ви промили главата. Загинали са невинни хора. Защо злорадствате. Семейства нямате ли, или сте се пръкнали от НПОтата?

Ти къде си видял невинни кумунисти бе миндил?

Ако не си малък, съм сигурен, че си бил комунист тогава! В момента пребоядисан.

От вас се научиха хората. Най злобни сте . Най много сертадвате на чуждото нещастие.45 г, избивахте.

При комунизма станахме 9 милиона, а сега при вас за 25 години се стопихме, и избягаха над 2 милиона, а народа измря от болести заради липсата на медицинско обслужване. Изверги сте вие.

Да, вижда се по коментарите, кои боклуци злорадстват. Ще ви се връща.

А сега 25 години мизерстваме и умираме бавно.

Боклуци, спрете се бе. Тези центове са ви промили главата. Загинали са невинни хора. Защо злорадствате. Семейства нямате ли, или сте се пръкнали от НПОтата?

Точно самолет с руснаци , точно над Синай, точно след като Русия започна война с ИДИЛ в Сирия? И колко бързо и категорично откриха причината?!

причината не е открита още официално. но какво ще кажете за новината: точно в пловдив, точно велосипедист и точно на светофар?

Снегорин, водка , руснак, самолет,французин, катастрофа.

Браво!!! Много си проницательностью, направо при БОКАТА за полицай ...

пиянде

В черните кутии едва ли, ще открият принудителната софтуерна грешка, а ИД само си приписва свалянето, за да си вдигне рейтинга пред баламите, и да отклони вниманието от истинките извършители. Щом почнаха да свалят самолети за щяло и нещяло поне на пръв поглед то, някои трябва да се замислят дали да купуват чужди самолети и доколко те са уязвими за чужди вмешателства без да може да се докаже това..... Факти си имаме бол, и за нула време се блъскаха, и изпопадаха маса самолети без видима причина, че човек да го хване страх да пътува с тях. А най после тия, които трябва да се чукнат по челата и то има защо. Нищо случайно няма даже, и най малкият на вид инцидент независимо, от къкъв характер е той и без значение къде е....

Бог да ги прости невинните хора, а причината за нещастието дано да се изясни....

причината е безхаберие, ненужно спестяване от ремонти и поставяне на печалбите над сигурността на хората, които не струват и един цент, щом могат да бъдат стригани за мънгизи, които се оказаха еднакво зли, както идил, което е създадено пак за пари.

Над Синай кои да са виновни. Или е Ербъса или ислямистите. Русия тръгвай както Америка да си отмъщаваш. Не искаме празно да остане

Шило

Технически проблем. Не са нито американци, нито идилци, нито еърбъсци. Не е необходимо да ходи никъде.

Vladimir Borisov

Е как можеш да си сигурен? Когато се лети покрай изроди всичко е възможно.

за душите на умрелите ще се погрижи Бог, а за душите на роднините трябва да се погрижим ние - хората. не е жалко, а е ужасно и грозно подобни теми да се превръщат в тепих за пехливански политики. ужасно е да се гледа, как съвременни хора злобеят по повод смъртта на други. що за изчадия адови сте вие?

Улисани да правят хакерски атаки срещу България, не им са останали ресурси, да си опазят самолета.

Е краваритета си счупи пет самолета за 2 часа и 4000 души ги изтрепа ..Ха сега гледайте какво ще стане. Тая рускиня от снимката и даите брадва върти,върти нема жив сорос да остане

Бог да ги прости !!!

Е краваритета си счупи пет самолета за 2 часа и 4000 души ги изтрепа ..Ха сега гледайте какво ще стане. Тая рускиня от снимката и даите брадва върти,върти нема жив сорос да остане

БАБА ЯГА ГО Е СВАЛИЛА! ЧУГУНЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ КРЕМЪЛ ЗНАЯТ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ! ВЕДНАГА ДАВАТ СТАНОВИЩЕ! ЖЕЛ ЕЗНИ КОМУНИСТИ!

Друго не остана на подлогите на САЩ, освен да свалят руска гражданска авиация от слабост. Защо не свалят военна машина? Отговора е прост, най-големия страх на американците е да не си купуват бора в рубли в собствената им държава.

Тоа па - интелектуалните ти и алитични способности са сравними само с умствения потенциал на застреляно в главата куче, ама не се спираш! Тия дето не харесват рашките, всичките били "злобни и зомбирани сососоиди", обаче ти не си сбъркан, колкото и да политизираш ВСИЧКИ новини и да пръскаш слюнки, като бясно животно по каквито и да е теми?! Това е нещо, като двойния стандарт на соца - "всички равни", ама някои бяха по-равни - та така и твоята - САМО русофилите може да се изказвате и САМО вашите позиции са верни , справедливи и правилни, видиш ли - който не кефи на руснаците е "соросоид", "платен" и какво ли не още, обаче е абсурд просто собствено да не ги харесва особено много!!!

Така е - Западът произвежда марки, Изтокът - продукти. Марките се създават от маркетингови специалисти и се защитават от адвокати, продуктите се планират от инженери и учени и се произвеждат от опитни техници. На там вървят нещата, човекът е такова същество - възползва се от търговските възможности, дори и те да обричат бъдещето на страната му. Сега обаче говорим за катастрофа, може би поради немарливост, може би не, ще разберем. Немарливост беше и това, че никой не е забелязал психически лабилния пилот през пролетта - също толкова опасна като техническото недоглеждане (ако разбира се не е послужил за извинение). Както и да е малко е вероятно от над 6000 самолета летящи почти 20 години да има сериозен вроден недъг, който досега да е останал скрит. В Египет все още е неспокойно, такива неща се отразяват на поддръжката, няма нищо чудно, ако се окаже, че пилотите са рискували - да руснаците са по-склонни на рискове от повечето други народи, но това е и добро и зло като всичко друго - не ги прави зла империят. Спрете с глупостите и гледайте реалността вместо да превръщате целия си (и ни) живот в някаква запалянковщина. И може да не ви харесва, но именно русофобите са далеч по-яркоизразени запаляновци, готови да повтарят щампи като някоя мръсна песничка на стадиона. Паднал ви е случай да се изявите, но ефектът е обратен ще знаете - показвате що за стока сте.

Мир на праха на жертвите. Дано се изясни този случай и да се накажат виновните. Прекалено много станаха инцидентите без наказани

Путин бил ли е в самолета?

За съжаление........

Бог да ги прости и съболезнования на семействата!!!

За съжаление думата на Россия тежи почти толкова ,колкото и на резаците от ИС... Ще трябва да изчакаме няколко дни преди да оповестят поне разговорите от ''черните'' кутиии....дотогава всичко е в ръцете на форумните конспиратори

защо сега никой не крие черните кутии както руснаците ги криха в украйна.

Пробвай пак...

Ква е приликата между Путльо, Сайдера и Трактора?-Всички отричат очевидното! Жалко за жертвите!

КРЕМЪЛ ОТНОВО Е НЕАДЕКВАТЕН И ЗАБЛУЖДАВА ! КАГЕБЕЙЦИТЕ НИКОГА НЕ КАЗВАТ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА! ЖАЛКО! КОЛКОТО ПО - скоро обесят Путин., толкова повече са шансовете да спасят РУСИЯ !!!

Съболезнования към близките на загиналите особено за децата. Презрение омерзение отвращение от тези които злорадстват, и едва ли не празнуват.

а за близките на онез 80 деца на борда на онзи самолет свален от руската армия поради некадърност нещо ще кажеш ли ?

Да съболезнования и за тях и за всички невинни загинали където и да са каквито и да са. А дали руската армия го е свалила едва ли ти ще кажеш след като година и половина авиационни експерти от няколко страни не го казват.

Какви ли са тези българи които ти слагат минуси на съболезнование за деца????? Изроди !!!!!

И аз не мога да разбера дори не намирам думи, да кажа или да коментирам какво чувствам към такива.

E то е ясно, това са злорадстващите!

Лелее! Какви ли са тия "човеци" които могат да ти сложат минус на написаното?????? И то за центове!

Трактора не е бил мишена на килъри. Сайдера не е бит от тоя, дето го би. Самолета не е свален от тия, дето са го свалили. Все едно, че един им пише сценариите на всички. Жалко за пътниците. Те са косвени жертви.

След като ''веднага'' като излетиш и откриеш технически проблем, да поискаш да се върнеш от където си излетял? Самолетът е бил на 9000 метра височина когато е започнал да пада! Няма как да имаме повреда ''веднага след излитане'' и да се вдигнем до 9000 метра! Има нещо което се крие и това е най-гнусното в цялата трагедия!

Добре че самолетът не падна до Украйна, че сега щяхме да разглеждаме 286 версии като при оня Боинг миналата година в Донбас, само за да се скрие вината на руската армия

..(или на някоя друга)

Браво бе! кога успя да "произведеш" Путин във император?

Император - кървав тиран Той сам се произведе не аз

Дълбок поклон! Най-искрени съболезнования на близките на загиналите. Това е човешка трагедия и от нея не трябва да се прави капитал. Злобата и омразата са неуместни. Разследването тепърва предстои,но общо взето вече се знае,че става дума за технически проблем. ВЕДНАГА СЛЕД ИЗЛИТАНЕТО ПИЛОТЪТ Е СЪОБЩИЛ,ЧЕ ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ И Е ПОИСКАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА КАЦАНЕ В КАЙРО! Черните кутии на самолета също са налице,така че всичко ще се изясни. Жалко за хората!

На такава височина няма начин да е свален с ПЗРК. Използването на по-мощна ПВО система неминуемо ще е било засечено от ВКС на РФ действащи в САР. Данни за това засега няма. Остават вариантите с внасяне на взривно устройство на борда и тех. неизправност на самолета. Най-вероятно се касае за последното.

Така ли? Ама миналата година какво пишеше тука бе мършо? Как укрите са можели да го свалят по 5 начина и без зенитна ракета

Тази ISIS от богинята изида от тройката изида сет и хор, каква стойна информационна организация са имали. Тяхната информационан агенция е свързана със световните агенции за масова дезинформация коитио неуморно затвърждават в съзнанието на хората заблудите на века, за да им правят пиар и да внушават че това е реална държава а не банда наемниците служещи на каузата за световна фашистка диктатура.

Глей сега колко е смотано: кажеш ли, че са ИД защо се намесихме в Сирия; кажеш ли, че не са ИД смотани ни са самолетите! Кажи сега Путине как да те подкрепям???

Но не сте само смотан а и прост, де...

Обаче Еърбус НЕ СА руски самолети.Поне мислете преди да пишете глупости. Както и да е,жалкото е за тези невинни хорица на борда,независимо каква е причината. Бог да ги прости!

Според някои агенции пилотът не е искал разрешение за аварийно кацане и не съобщил за никакъв проблем (???!!!) Самолетът е изчезнал почти внезапно от радара ,като при падане - като при бомба на борда ? Самолетът лежи на земята е разцепен на две - от взрив ? Френските и германските самолети спират да летят до тез дестинации до изясняване на случая... За пореден пък когато Москва каже нещо излиза ,че е лъжа ....

При взрив самолета ще е на парчета,не на 2. Какво искаш от руснаците? Да говорят без да са направили разследване,без да са анализирани черните кутии?

малко взривно устройство е достатъчно да разхерметизира самолета без да го прави на парчета

зависи от количеството. достатъчно е да направи голяма дупка, но не и да е атомна бомба.... нали така... така че без Савушкински измислици и "компетентни коментари"

Pesh0

Самолета е паднал вертикално ! Разцепен е на 2! Останките са в радиус от 5 км !

ами вие явно сте очевидец на падането щом знаете ,че е падал разцепен на две...много интересно !

Ако е бил взрив на борда по вмреме на полет (9000м) , частите на самолета биха били на много голямо растояние , а те не са.

По последни данни децата са 27, а не 17. ...

Много тъпизми има тук! Навремето имах възможността да посетя г. Набережные Челны в Татарстан, където произвеждат двигателите за Камаз. Една седмица преди пристигането ни целият град знаеше за посещението ни и това беше истински празник за града, макар че бяхме обикновени търговци. Посрещнаха ни като богове! И знаете ли защо? Защото бяхме българи!

А в тоя форум русофобите ни заливат с лъжи колко е гадно в Русия, колко са диви и изостанали, а Путин за тях е диктатор. Явно руснаците не мислят така, щом си го избират. У нас като се гласува за ГЕРБ защо троловете не казват, че Бойко Борисов е диктатор?

коя година това или просто реши да ни излъжеш? Аре после ще ти кажа кога Камаз са произвеждали двигатели :))))

Излъга ли ни или.... я ни кажи коя година Камаз са правили двигатели... :))))

Камаз вграждат всякакви двигатели - и ЯМЗ, и Каменс, и Мерцедес, и Рено, и Ман... Зависи от пазара! На теб какъв ти е проблема? Може би неправилно споменах единствено двигателите - сорри!

Според някои агенции пилотът не е искал разрешение за аварийно кацане и не съобщил за никакъв проблем (???!!!) Самолетът е изчезнал почти внезапно от радара ,като при падане - като при бомба на борда ? Самолетът лежи на земята е разцепен на две - от взрив ? Френските и германските самолети спират да летят до тез дестинации до изясняване на случая ? За пореден пък когато Москва каже нещо излиза ,че е лъжа .... Прочети още на: link

Aбе, заври си табуретката отзад, Hеграмотнико!.. името си, не можеш да напишеш! Bиж, как си написал шах??!!;)

27 деца са загинали,затвори си мръсния плювалник!

нещо като подобно на станалото в Швейцария, ама там обиниха пилота, измислиха разни суперм мега оръжия за конспиративни теории. Да не са окаже само че Аирбъса има ДЕФЕКТИ и лепилата и композитните материали се разпадат при определени условия, щото Аирбъс се хвалат именно с използването на лепене вместо занитване и композитни материали.