Петима тежко ранени при жестока катастрофа край Арбанаси

Петима души са пострадали при катастрофа, станала край Арбанаси. Сред тях има и две деца - на 4 и на 10 години. Двама души загинаха при Ребърково.

Обратно в новината

Коментари - Петима тежко ранени при жестока катастрофа край Арбанаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавна забрана за колите с десен волан!!!!!!

Буса с ДЯСНА дирекция на волана,еееее как да види дали идва нещо отсреща ТИЯ АНГЛИЙСКИ БОКЛУЦИ-----ТОТАЛНА ЗАБРАНА

Ляв волан, десен волан - все тая, ако "задкормилното устройство" си е наред! Само че, като гледам поведението на нЕкои "задкормилни устройства" по пътищата, все повече се отчайвам. В неделя се прибираме към Бургас и едно такова "чудо"прелетя покрай нас - вярно магистрала, ама чак пък да летиш по нея... след няма и километър го видях навирил колелата в канавката! Дано е жив!

Десен волан за ляво движение е ок.Но в държави със дясно движение се изсква повече внимание.особено при изпреварване.Видимостта е почти сведена до нула.Повече внимание при каране не пречи и спасява живот!

Първа катастрофа с кола с десен волан ... Айде разбирачите много да не псувате, че волана ви виновен. Я вижте колко са жертвите за неправилно изпреварване с нормален волан ... Да вземе да ви спрат колите изцяло, че да спрете да се избивате! Говедото си е говедо, без значение къде му е волана ! И се казва НЕПРАВИЛНО ИЗПРЕВАРВАНЕ, не заради намалена видимост !!!

Наистина ли мислиш че е първата? Порови се малко да видиш какъв процент коли са с обратен волан и какъв е процента на ПТП-та.

Абе я вземи си виж статистиката за нормалните волани и тогава ми говори! Катастрофите сравнение с колите с този волан са в пъти по-малки като съотношение отколкото с нормалните ! Да не си говорим наизуст само !

за ефекта на "десния волан". Всички които го защитават, ако имат мъничко мозък, би трябвало сега да проумеят проблема. Ако и сега не могат - господ да им е на помощ.

И какъв е тоя ефект бе лъолъо ? За колко години чуваш за първи път за катастрофа с десен волан ??

Трябва да се забрани десния волан!

Ей,донори,избихте се бе

Утре може да си ти, не особено умен човече.

Просто е, но не е за прости хора: Спазваш правилата - риска намалява, не спазваш правилата - риска се увеличава, жертвите растат.

Аре всички с лева у лево.

Войната по пътищата продължава,явно този дебелоглав народ не му стигна, че преживя толкова много назад в историята си, ами продължава упорито да се самозатрива, българи, българи, кога ще се научите да цените вашия живот, вашия - какво остава за чуждия!!!

десен волан и левак зад него , ако не бях спрял тоя с меседеса тръгнал да изпреварва на ляв завой 3 коли . палеn идиöт , такива има много по пъти6тата на БГ , дано сами да се изтрепват , да не убиват невинни хора педера.....те.

НЕ МОЖЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ПО-ВЕЧЕ ДА СЕ ТЪРПИ.НЕ МОЖЕ ДЕСЕН ВОЛАН.ТОВА Е ИДИОТЩИНА.ВСИЧКО С ДЕСЕН ВОЛАН ДА ВЪРВИ НА АВТОМОРГИТЕ.

"....товарен бус с десен волан, при неправилно изпреварване, навлиза в насрещната лента и се блъска челно ..." Каквото и да говорите, десния волан е неприятен за шофьора, с липсата на нормална видимост при опит за изпреварване! И нека не скачат разни "разбирачи", но трябва да бъдат забранени. Не са за нашият тип движение!

За ''нашия тип движение'' всяко разположение на волана е неудачно.

Десен волан!!!

И неправилно изпреварване......поне това да не беше!

разгеле чувам парво птп с десен волан. забранябаите ги. а какво да правим слевите волани преценете вие....!

На този път през Арбанаси всеки ден става по минимум една катастрофа!!!!!!!!! Няма ли най-сетне да бъде ремонтиран и обезопасен, за да издържа постоянния трафик?!?!?!?!?! И няма ли да сложите камери, да видим тогава кой как ще кара!?!?!?!?!? Не държава, а пълна жунгла!!!!!!!!!!!

..... и катастрофи стават няй-вече от местни шофьори -полу и истински джигити. Нали тук познаваме всеки заяой всяка неравност по пътя и рендосваме кой с колкото може. /... и аз съм понякога съм в това число/

Баси трагедията. Освен за джигити с леви волани трябва да се пазим и от изпреварващи бусуве с десен волан на завои.а

Докато са разрешени десните волани...

Докато битува мнението, че със забрани се решават проблемите... Не става само със забрани, трябва и акъл!

Да не коментираме. Бог да е с тях.

бог или алах ?

аЛЛах