Катастрофа на ключово кръстовище в София (снимки)

Катастрофа с кола с белградска регистрация стана тази сутрин на централното столично кръстовище между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски", видя репортер на Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа на ключово кръстовище в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да шофираш в София е нужно или да имаш бронирана кола или да преминеш специален практически курс по управление в автоджунгла. Направо се чудя как чужденците се осмеляват да карат по софийските улици.

По-добре да бяхте видели как кола се беше "набола" или надянала като на игла в чистак новите разделителни мантинели на "Симеоновско шосе". Поне картинката там би по-интересна...

Невероятна новина! Сензация! Викнахте ли CNN и Ройтерс? Репортер на дир.бг видял! Егати невероятния професионален шанс!!!

Това кръстовище стана опасно след като направиха велоалеите по Дондуков. Тепърва ще стават катастрофи там. Досега проблеми нямаше.

А днешната катастрофа на Симеоновско пред Фантастико? На тоя ненормалник двигателя му е на задната седлака...

Странно, там просто няма как да направиш катастрофа, освен ако не минеш на червено. От години всеки ден минавам по няколко пъти през това кръстовище и досега катастрофа там не съм виждал.

Олигофрен със СВ регистрация и олигофрен със сръбска регистрация...

Тоя сърбин е луд, да спре да даде предимство или да предпази пешеходец. Да се направи съощение по сръбската телевизия, че българските джигити не спират , даже когато са зад друг автомобил !

Днес сутринта имаше катастрофа на ключово кръстовище в Бургас! Седем пострадали. Нито ред...

Прочети последния ред.

А ти прочети под заглавието: обновено преди 35 минути Сега е 11:20, а предният коментар е преди 52 минути!

Ало ...... Дира тове е Зафира не Астра . Ама много сте зле .

Удри куме!

И аз забелязвам, че некви катили с некви бракми от моргата Астра Комби 92г. карат много агресивно, защото не му пука за колата, която е взел за 200 лв. Трябва да има някакво ограничение какви кочини се търкалят по улиците!

Моторите на опелите са много здрави.

Много се кефа, като някой отворко ми се пробва нарушение да ми мине отнякъде и моя кенеф го стресира. Ако си караш нормално, няма значение каква е колата, но вие със скъпите коли не можете да чакате, ме хвърчат десетачки от ауспуха на спряло..

Ама не е честно така! Има и други катастрофи, а вие само за тази пишете. Като сте започнали, пишете наред за всички катастрофи! А като свършат катастрофите, поразровете се, все нещо ще намерите. Ето в детската градина едно дете е ухапало друго, пишете и за това, важно е! ;)

Добре де, толкова ли няма какво да пишете? Ако от всяка катастрофа става новина, по цял ден само с това трябва да се занимавате.

той сърбина направо се е същисал от начина на каране в София.

Пробвай да караш в Блеград! Същисаният ще си ти и ще разбереш колко не си прав. :)

београдчанье се возат много полечка у софето - съм забелезал... По-скоро сърбинът се е оплел с маркировки и сигнализации. Или е бил забучил поглед в джипиеса.

мда. У белград не си одил да ги видиш как возят, май?