Намалиха присъдата на Йоско, погубил двама в катастрофа

Софийският апелативен съд намали присъдата на Йосиф Йосифов-Йоско за причинена от него катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на Йоско, погубил двама в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя феномен, българският инвалид се оказва много страшен, бе! Като чета новините, все инвалиди правят престъпления. Ама как си мечтая да прочета, че лекари от ТЕЛК са осъдени за фалшива диагноза - идея си нямате. Само дето няма да стане, щото тук е най-измислената "държава".

ами такае в бг селаня мафя мафя и мафя незнам как на приеха в европа такае и сетне циганите са виновни вище какво става сас балгарите един дру ще се пребивате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Конкретно колко е била разрешената макс скорост на мястото на катастрофата? По времето на инцидента и по правилника и действащите знаци - айде юристите тука - дайте малко гювеч на ползу роду. Как точно Ге класа прави траекторията, която е направила с пет километра в час само над тогава разрешената скорост на точно това място? ПП Колко минуса ще има това мнение и каква е в общи линии обосновката? ППП Има и промили! Не е маловажно чак. Или пък?!?

......НЕ с домати .........а с гранати !

В коя държава по света доказаните наркотрафиканти се наричат бизнесмени. Дори в Колумбия и Мексико са си наркотрафиканти. Тук при нас са бизнесмени. Защото тъпите драскачи "жулналисти" им лъскат имиджа и им целуват ... защото си плащат на всички. И как да очакваме правосъдие над бизнесмени които пазаруват съдии, прокурори, полицай, политици, журналя на килограм за жълти стотинки.

.......тоя от утре пак ще гази наред

По- бързо се спасявайте скъпи сънародници!Тази съдебна система е срам за България!Отвратена съм от собствената си държава,пълни нещасници.Къде си Бойко сега,лаладжия мръсен???????

Ще му писне на някой и ще почне да излива гнева си върху съдиите.Рано или късно ще стане!

ТЕЛК- КОРУМПИРАМ СЛЕДСТВИЕ -КОРУМПИРАНО СЪД-КОРУМПИРАН Малкият човек е винаги от губещата страна. Време е да се въвъде правото на дивия запад и съдията Линч. Явно, че нямаме нужда нужда от гореизброените инститиции и трябва да се въведе правото на НАРОДА- чичо ЛИНЧ.

Когато ежедневието ни поднася такива факти трябва да се сещаме, че дори Закона за движение по пътищата беше променен под диктата на силно "демократичните" американски, английски, турски и др. посланници. Нали не мислите, че довчерашната върховна прокурорка и днешно вице по своя идея и воля предлага да аминистира стотици убийци и изнасилвачи "с един удар". Знаете ли, че Герб миналият месец, без много гюрултия отново промени закона за движение по пътищата намалявайки (не премахвайки! - останаха само глоби) наказанията за каране в насрещното движение ?! и за неправилно паркиране ?! Всички тези средства поддържат геноцида над българското население прилаган от "демократите" от запад и осъществяван от БГ компрадори като ГЕРБ, СДС, БСП, ПРЪМОВИЦА-КУНЕВИЦА-КОБУРГОТСКА

После да не се чудим защо европейските доклади за България са такива

2.5 промила алкохол плюс длога и двама убити е лавно на 6/шест/години затвор!?!?!?!?!?!? Хвала на такова правосъдие!?!!!!??? АБЕ ВИЕ СРАМ НЯМАТЕ ЛИ БЕ НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА!!! защо не вземете направо да го оправдаете, пък и едно обещетение да му дадете на боклука! Та нали и той е боклук като вас! извинявам се за сравнението но с тези си действия сте ТОЧНО ТАКИВА! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС! СРАМ МЕ Е ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!

и мен ме е срам.поне да бех циганин...

споко ........всичко е наред нали обама ни ПОХВАЛИ........ това е демокрация ....КОЙТО ЦАКА НЕЛЕЖИ В ЗАТВОРА

От всичко става ясно, че такива трябва да бъдат ....

А бе не бе, то това на всеки може да се случи, защо го мачкат момчето. Всеки може така да го завърти живота, че да продава наркотици на децата и да подкара брониран като танк джип в неадекватно състояние! Такава му е съдбата. Да вземат да го пуснат и роднините на убитите да му платят обезщетение за стреса, причинен от вече покойните им близки! А да - и нека съдът да помисли за някакъв документ с който да може да гази и смила хора без да го занимават полицията и съда след това. Просто за удобство за Йоси ;)

Да стягаме куфарите и да изчезваме от тази проклета държава. Навсякъде само мафия, чалга, мутри, цигани, корумпирани съдии. Може да живея мизерно но да е цивилизована държава

Магия, мафия, мафия.

За "щастие" Господ си знае работата!

Ха ха, знаете ли къде пребиваваха такива като този убиец при Тодор Живков??? В затвора, където им е мястото. Цар Киро също беше там докато не дойде ЖелюЖелев и не му даде амнистия като на "борец против комунистите":)))))))) "Кирил Рашков през 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник на Белене. До 1990 година Кирил Рашков има общо 7 присъди, за които е осъден на общо 30 години затвор. След 10 ноември 1989 година е освободен и отваря завод за алкохол Цар Гого край Катуница"

На тоя съдия му пожелавам да му се случи същото... При толкова много омраза не може да няма последствия.

Ами тоя нещастен съд, да вземе и социално обезщетение да му даде НА БОКЛУКА- УБИЕЦ... Това е то... БЪЛГАРСКИЯ НЕЗАВИСИМ СЪД!

А вицето М Попова каза, че би застанала срещу целия свят в защита на престъпниците.

Тази тъпа "гъска задремала"!

тоя шмекер е тъп ама знае на кого, кога, колко.

сляпа, много сляпа е темида, но явно не е глуха за кеша

Темида е сляпа, но парите си имат знаци за незрящи...

Къде е онзи уж "дисидент" Кольо Босия, да хвърли по един домат по сградата на Апелативния Съд? Или тези там са от нашите и срещу тех не протестираме? А момчетата ти от фейсбук групата "Томатина" дали ще протестират и те? Дали ще направят "...една вълна от протести, която да се увеличава...", понеже българския червен съд се е самозабравил? ЕДВА ЛИ! Смешници! Лъснаха ви червените наполеонки

Човека беше подготвил 6 домата, за всяка от вкиснатите ни институции. Ама 40 ченгета го арестуваха още на Народното събрание.

Преди време семейството взехме решение да напуснем Бойколандия. Явно сме взели правилното решение. П.С. Бас държа, че на трета инстанция или делото ще бъде върнато обратно на първа инстанция за преразглеждане, или г-н Йоско ще бъде оправдан поради недостатъчни доказателства. Да живей независимият и справедлив български съд!

В голяма грешка си! Тези в апелативния съд са обаче от държавата КОМУНЛАНДИЯ, в която всички са равни и която 1989 уж престана да съществува!

тои сьден ли е?нали е под закрила на закона!тои е от из4езващ вид,закона ги пази такива

Ако има още едно разглеждане на някоя друга инстанция ще се окаже, че човекът даже не е бил в София!

В Българиа случайни инциденти на бизнесмени НЯМА,и каквото и да направят -добро или лошо:НЯМА ДА БЪДАТ ВЪЗНАГРАДЕНИ ИЛИ НАКАЗАНИ..просто губят от момента на случката останалото им..наречено ЖИВОТ ЗАВИНАГИ

Поредната гавра с нас обикновените хора. За каква равнопоставеност в ЕС и какъв Шенген ни говорят родните ''лидери", когато в никоя цивилизована страна и коя да е друга членка на ЕС подобно ''правораздаване'' и наказание след двойно убийство няма! Държава, която винаги е в полза на отявлени престъпници

Европата, ако следите положението в България, трябва да ви е ясно, че с тези управници, магистрати и пр. положението в БГ няма да се оправи...до тогава никъв Шенген, за да може всяко полугодие да питат премиера дали е измазал КПП- то и да ни спукате от негативни доклади относно правосъдна система... само така може и да се промени нещо към по-добро в тази иначе така хубава страна!!!

Ето за това Европа ни показва рседен пръст,но ние и това заслужаваме.Избираме си политици престъпници(вече 20 години и повече)те си парашутират съдии и прокурори които да им крият бакиите които бакии пък ги изпълняватгадни плужеци като въпросния Йоско.И така кръгът се затваря а ние избирателите ще се радваме че избутахме и до тази коледа при незнайно откъде появилата се в България двадесет годишна криза.

неподкупната независима съдебна система гарантира отстъпки срещу плащане в брой

Добър си е нашия съд,няма да оставят ,,бизнесмена "да гние в панделата с кокошкарите я?

Какво се оплаквате бе, идват празници Коледа, НГ, Ивановден и други! Знаете ли какви разходи са, а и джиповете трябва да сменяваме с нови модели, любовници подържаме, сменяваме мебелите и ние сме хора!

Аз предлагам направо да го пуснат! Ебати и държавата сме! Криминално проявен убива една камара хора и после 3 години? Ужас!смршна държава сме! Саморазправа е истината!

Абсолютно си прав!Искам да имам един час на самое с тоя юначага.. Ще му вържа оная работа около врата няколко пъти, д'ба боклука..Искам я ко да го заболи... Ама много яко.

Защо прокуратурата не моге да потърси отговорност на експертите от телк които лъжат в писмена форма??? Всеки човек трябва да стои зад думата си и ако лъже да може да се подведе под отговорност особено, когато е по служба...

Ми после прукурорите кат додът при мен за експертиза - 1000/евро кво шъ получат

деер

Да му е гадно на "гражданското общество" , което го няма в България!!!

преди месец гледам по една западна зелевизя,дават че някакав краино опасен криминал избягал от псинятрята.предупрездават хората да са предпазливи,ама лицето му не го дават.срал сам аз на таз демокраця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е правосъдието в BG.без думи.

имал парички,платил си човека... блазе му ,че живее в това подобие на държава... съдиите ,които са му я намалили - лоша болест да хванат, пачката за лекарства да я дадат !!!!

Такива новини направо ми "сгряват" душата, така ми я сгряват, че направо ме пали с 200!!! Иначе за съда - под достойнството ми е да го коментирам въобще!

Нашият условен съд пак се прояви според очакванията. Сега остава и ВКС да отхапе 2-3 годинки. Така че живот и здраве догодина за Коледа Йоско-пехливан да си е в къщи.

Нека горят в ада тези съдии ако има висш съд !

И май милост wqe, ми кво шъ праят роднините без тях, айде не ги разделяй поне до 9 коляно.

Парализиран от кръста на долу, а е бил видян да се разхожда, свободно из София. За "НЕЗАВИСИМИЯТ СЪД", това е достатъчно доказателство,че лицето Йоско, притежава инвалидна количка.

Хубавата новина в кавички е,че идва 21 декември,а лошата,че такива продажни съдии ще се наредят с мен пред райските порти и пак ще трябва да им гледам муцуните,но ако има Господ той ще знае какво да прави с такива.Между другото ако съдията чете да го питам може ли спокойно да спи???

Колко ли би получил Йоско в Германия.......? Срам....

Cледващият йоско да убие дете на магистрат или депутат .дано да видим каква ще е присадата тогава .скоро да е амин!1

колкото и да е противен и нагъл някой съдия, прокурор и т.н. детето му не заслужава това...

детето не, но съдията- да!

И ДА ДОБАВЯ-ВИЦЕТО ПОПОВА Е ХОДАТАЙСТВУВАЛА ЗА ПРИСЪДАТА НАЛИ НЯМА ДА ИМА СМЪРТНИ НАКАЗАНИЯ?

в бг отдавна няма правосадие и всеки ден имаме доказателства за това. стигам до извода че ако искач да убиеч някои-наи-сигурнят и ненаказуем начин е: прегазвач го с колата си и заминавач. наи-много да ти дадат 2-3 месеца-условна присада. безобразие, всичкаста тази паплач от садии, адвокати и прокурори е сас заплати от данаците които народат им плачта. по добре да си седят в качти -безработни и да видят каде серат гладните и да става каквото чте. по- зле от това правосадието ни няма да стане. герб си ритна канцхето...ха ха ха

Какво толкова е направил - убил двама човека пиян . За хора с джипове това е съвсем нормално в измислената държава Булгаристан , и нейните магистрати.Бог да ги прости жертвите на мутрата, у нас справедлива присъда не може да има , поне засега.Дано някога не е така , но не се знае кога може да стане това , докато в съда и прокуратурата седят старите подкупи муцуни.