1 г. условно за румънката, блъснала Боян Петров

Румънката Ана Фечея, която блъсна с колата си и рани тежко алпиниста Боян Петров и еколога Андрей Ковачев, получи условна присъда.

Обратно в новината

Коментари - 1 г. условно за румънката, блъснала Боян Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де, не може ли просто Боян Петров да плати на румънката 5 бона, да признае, че не е внимавал при приближаване на колата и да приеме условна 18 месеца с доживотна за се придвижва около шосета.....

Не е необходимо да сме кръвожадни. По важното наказанието да е неотменимо, но не само при тежките нарушения. Ако КАТ си бяха вършили работата и глобяваха хилядите безумно каращи румънци, нямаше да се стига до такива нещастни случаи толкова често. Превенцията е разковничето, а не наказания когато е прекалено късно.

Срам и позор за българина е заобикалянето и погазването на закона за престъпността.Който се възползва и срещу кървави пари оневинява престъпник,умишлен или разсеяно-тъп рано или късно го сполетява същото.За подобно деяние в братска Швейцария десет години са ти малко и заплащаш лечението а самата санкция плащаш доживот ако не си богат.И забрана за влизане в страната и шофиране изобщо.

Ако тебе те блъсне и потроши безотговорен водач няма да се чустваш справедливо натрошен,вярвай ми.

платила е на некой дебел г-з от 'правосъдието'.

Наистина ли това е наказанието, потресена съм!

lu4ka

Толкова много!?

Справедливо е, мисля. Не е имала място на банкета, както и пешеходците.

Ако тебе те блъсне и потроши безотговорен водач няма да се чустваш справедливо натрошен,вярвай ми.