Българка чака присъда, блъснала и убила американец

Българка беше призната виновна в САЩ затова, че блъснала и убила американец и ранила внучката му и напуснала мястото на престъплението.

Обратно в новината

Коментари - Българка чака присъда, блъснала и убила американец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там й е добре! Хич да не излиза!

МРЪСНА КУЧКА !!!!!!!!!

Вече ми се изясни тайната доктрина за националната отбрана. Произведжаме и изнасяме шофьори джигити евтино е и при това бързо като изпълнение. Близкия изток си има ИД и Ал Каеда ние си имаме джигити. П смъртоносност са сравними! Вместо да увеличаваме армията просто ни трябват още бг шофьори и сме си Ок. А за стрна която ни е враг "командироваме" на екзурзия или някоя бригада "шофьори" и сме си пак Ок.Тази доктрина трябва да се актуализира към сега съществуващата такава!

и се блъскат хора, нека си дойде в Булгаристан. Тук е разрешено. Задържат те за 72 часа и те пускат! Да внимава само с тяхни величества циганите ! Те са на почит и уважение! Те са електората в Шибанистан!!!

Вчера в Калифорния американец наръга четирима в местен университет и полицаите го застреляха а друг гърмеше по хората на улицата от жилището си.

там поне лежат, а тук са навън и си трепят на воля

Колко жалко! Гласуващите "за" референдума започнаха да намаляват

Боклука си е боклук! Дали ще го наречеш български или хамерикански - истината остава същата

loyola

Интересно че у нас за подобно нещо се разминаваш с условна присъда или те помилват и ти изчистват досието. Виж ако удариш шамар на полицай, вече е друга бира. Но пък ако полицай ти удари шамар на тебе - нищо , пиеш една студена вода.

Както американците налагат наказания, може да прочетем, че съдът налага общо 140 години лишаване от свобода и да изброи няколкото и прегрешения, телесните повреди, убийството и бягството, ЗА КОЕТО НАПРАВО ЩЕ И СКЪСАТ ГЪЗИНКАТА!

Спешно името и да бъде включено в списъка на БХК за "Човек на годината"

Прави впечатление,че самата фамилия на жената Килова,сякаш е съдбоносно?!Защото с моите скромни познания по английски Килър,значи убиец,а фамилията и е Килова.

Много "по на англицки" го даваш. Кила - диалектно - херния. От смях ми се "разви пъпа" (получих кила, исипах се).

Стига сте ни занимавали с този парцал! Голяма част от първата вълна емигранти са от същото тест, както и навремето Първозаселниците от Европа... Да и бият инжекцията по-добре, че иначе ще гние до гроб

съдят за всяко деяние поотделно, след което маказанията се сумират. До тука за напускане на произшествието - 15 години. Но следва присъда за непредумишлено убийство на дядото още 20 години, следва присъда за тежки телесни повреди на бебето - още 5 години. Като излезе от затвора, ще бъде стара, болна, грозна

Що за "потресаваща" новина е това? Всеки убиец на пътя трябва да бъде осъден подобаващо. Нашите съдии да се поучат от колегите си в страните, където има истинско правораздаване.

Не бе, не давай за пример гадните американци! Какво толкова - тук и в Русия 10% загуби в мирно време са си по стандарт...

безумния начин по който функционира нашето българско общество и държава до голяма степен е определено не от Москва, а от Брюксел и Вашингтон. Ние сме в ЕС и НАТО, а не сме в СССР. Просто доста тъповати граждани си мислят, че щом са ни приели в тия колониални организации и вече ще цъфнем - няма такова нещо - Западът просто ни купи от нашите червени феодали и даже и не мисли да налага стандартите които налага у дома си - затова е време да теглим на Запада една майна - винаги само ни е грабил и бомбардирал като се почне от кръстоносните походи със Запада нито армия имаме нито държава, докато сме с тях ще ни убиват и прокуждат и никога НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ и да заживеем човешки

Предлагам да изпратим на Хамериканците примера с условната присъда и глобата на гърка, който пречука момиче в Пловдив. Там е прецедентно право, да вземат да се поучат от правораздаване! После искаме екстрадирането й за България, за да излежи присъдата тук, а Плевнята я помилва като народен мъченик. Хайде със здраве!

Ако беше си стояла в България, нямаше да я признаят за виновна.

А, какво значи "българка"? Американска гражданка от български произход, или българска гражданка миеща чинии в америка?

За съжаление повечето от тях са наистина миячки, прислуга и продавачки във веригите Нищо че постоянно ни набиват, колко са велики Няма срамна работа, стига да живееш достойно - за разлика от България, където е точно обратно!

Не е американска гражданка - нелегална е. Освен това - друго си да миеш тоалетните чинии на руснаците на Черноморието!

самия факт, че си е отпрашила по пътя девойката е много утежняващо обстоятелство там. Не съдя и не искам да слагам етикети - просто като пренесем там тукашния си манталитет ни чакат здрави проблеми обикновено...

Съжалявам за жената, но законите са си закони. Пък и с тази фамилия няма много шансове да се измъкне. Дупе да и е яко.

Хубаво е, че са я осъдили - така е редно. Спомням си обаче един случай преди десетина години, когато пияна американка не беше спряла на знак стоп и се беше блъснала колата на български емигранти, жената и двете й деца бяха изгорели живи, но онази, съпруга на местен шериф, се измъкна само с глоба за небрежно шофиране.

Точно - законът не е за всеки, всичко зависи кой сте и откъде идвате .За нас - максимално, за тях нищо!

...and justice for all.

Българската простотия и малоумие не признава граници?!

Отдавна съм казал, че на цигани и жени книжки не трябва да се дават.

Глупачката си е мислела ,че там законите са като в България и ще и дадат 2 години условно!Ех ,кога ще имаме сурови закони и тук срещу убийците на пътя?Защо никое правителство до сега не повиши наказанията за тези нарушители?Защо????

Не е проблема в размера на наказанието а в прилагането му....