Шофьор припадна зад волана и блъсна дете

50-годишен шофьор е блъснал 12-годишно дете, след като е загубил съзнание зад волана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор припадна зад волана и блъсна дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е, че пешеходците трябва да внимават и да пресичат само ако са сигурни, че колата спира. Иначе какво го топли човек, ако на гроба му пише: Умрял с предимство!

След 40 - 45 годишна възраст трябва да е забранено да карат кола.

... и до 35 години също, щото са неопитни :)))))

не че нещо към възрастните хора ама....на 80г и да кара...я по добре не.

Някои живеят над 100 години.

Извънградски път. Катаджия забелязва кола, движеща се с 20 км/ч и решава да я спре и провери какво става. В колата са 4 бабички на около 85 години, едната шофира, а другите пребледнели и се кръстят. Какъв е проблемът, господин полицай? пита шофьорката. На знака пише 20 км/ч и аз карам по правилата. Госпожо, това 20 е номерът на пътя. Ограничението е 60! отговаря полицаят, след което се обръща към другите бабки. А вие защо сте така уплашени? Ох, синко една през друга се оплакват те току що минахме през път номер 210

сега ще ни представят случки със старци, а доколко са верни не е ясно. Истината е, че хиляди млади наркомани и алкохолици правят около 90% от катастрофите, а също и разни каки с джипове се шмугат агресивно и безумно по улиците.

Нема акъл да не гази ората по тротоарите, ама има оправдания да измисля!!!!

Имах голям късмет с инструктора, когато карах шофьорски курсове. Научих от него много не само за колата и зад волана, а и как се държи умният пешеходец. Лесно и просто за запомняне: "да не забравяме, че човекът мисли и може да спре на мига, но колата е машина, която не винаги слуша водача." Минаха години, но до сега помня думите му. Внимателно се оглеждам и даже да съм до пешеходна пътека, пак преценявам дали да мина пред идващата кола.

от диабет или високо кръво, поне да бе изчакал закона

...ако на човек много му се ходи до тоалетна също може да припадне.

Колко удобно!

Чукай на дърво да не ти се случва!

Един познат, супер изряден шофьор, винаги колани и т.н. по подобен начин загуби съзнание и се удари в дърво. Почина жена му. Оказа се, че имал тумор в мозъка. Това е още една причина пешеходците също да се пазят.

Абсолютно същото с мой познат - пак тумор в мозъка, но се отърва със смачкан Форксваген.

И как по-точно се доказа, че е загубил съзнание? Шофьорът ли казва така? Колко удобно - блъснах детето, защото загубих съзнание и нищо не помня! Невинен съм! ;-)

Чукай на дърво да не ти се случва! Един познат, супер изряден шофьор, винаги колани и т.н. по подобен начин загуби съзнание и се удари в дърво. Почина жена му. Оказа се, че имал тумор в мозъка. Тогава беше на под 40 г. Това е още една причина пешеходците също да се пазят.

Дай сега заради случаи с вероятност 1 на 10000 всеки да почне да се оправдава, че е припаднал и нищо не си спомня! Припаднал-неприпаднал, щом е убил човек, да си носи последствията! Какво е виновен убития, че някой си е припаднал?

нека младите да мрат щото на дъртите им се кара кола...

Дъртите на 50 години???? Ти май не си добре с кратуната, или си някакъв пъпчив пубер! Я отивай да си оправиш акнето!

Виж вторият случай - 80 годишен шофьор блъска 63 годишна.

Има "дедовци" на 80 г., които са в много по-добра физическа форма от доста 20-годишни. Така че възрастта е просто число, останалото е до човека.

Има,ама има и такива, дето съм виждала,как не могат да си извадят документите от джобчето с документи по 15 минути,а не знам какво става с реакциите им зад волана

най скорошния ми случай е от град Троян.... на правилно кръстовище сме аз и един дядо който караше шкода дядката е със предимство и го чакам да си мине.... да ама не уцели улицата и се заби в дирека до мен.... слиза и ми вика: -момче не уцелих улицата аз му викак: -поне уцели дирека

тука ме нападнаха някви дедки май... пичуви не съм пубер, и съм със всичките категории в книжката от поне 15 години... ама виж сега, ако си кьорав, сакат, или със разни епилепсии нямаш място на пътя.... превозните средства са и оръжия...