Коментари - Братът на Катя Лерца: Полицаят е допринесъл за смъртта си | dnes.dir.bg
назад

Братът на Катя Лерца: Полицаят е допринесъл за смъртта си

Братът на 40-годишната Катя Лерца, която блъсна и уби на място 36-годишния полицай Делян Палазов, обвини медиите, че създават негативен образ на сестра му.

Обратно в новината

Коментари - Братът на Катя Лерца: Полицаят е допринесъл за смъртта си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УБИЙЦА ........

Бате, сестра ти си играе на иху-аху по дискотеките, а човекът гние

Чл. 282. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28/82 г.) Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, точка 6, или с поправителен труд.

Лъжата ти че е "умишлено" убийството не допринася за справедливост, единствено за подклаждане на омраза срещу подсъдимата.

Защо толкова скромно мълчат за скоростта с която се е движила в населено място. Второ това е точно един от случаите когато се прилага "несъобразена с пътните условия скорост" Събор, голямо струпване на хора, това предполага възможността да се наложи екстрено спиране. Така,че вината си е безспорна. Това че полицаят е действал непрофесионално също е вярно, такава ни е полицията като цяло, но това е отчетено защото получава минималният възможен срок.

Според протокола тя в момента на удара е била със 99 км/ч тоест преди това е карала по бързо.там ограничението е или 50 или 60.спиране при 110 км/ч отнема 40-50 метра.това го е убило.В България се кара прекалено бързо и това е резултата.освен това защо присъдата е намалена при положение че тя не признава вината си?освен това я хванаха да кара без книжка след катастрофата според пресата.това всичкото не говори в нейна полза.

Ако караше с ограничението, щеше все па кда има време да натисне спирачка и удара щеше да е с много малка скорост, от такъв удар се оживява, но като мине през човек със 99км/ч няма начин ... Че полицая има вина, никой не спори, за това присъдата не е 6 години.

Крайно време е съдиите да стачкуват не за заплати, а за несправедливи и лоши закони.

неоспоримо е убийца, защото е убила. За това наказанието трябва да е поне 30 години при строг режим

И З В Е Р Г И

Разбира се брат е ще я защити. Но дали ще е така ако някой самазабравил се шофьор, който кара с превишена скоростубие сестра му. Ако караш с нормална скорост винаги можеш да отреагираш.

,,наглите,, са ...навсякъде...!!!

Дори и във форума на ДИРа.

Ама разбира се! Полицаят е тичал с превишена скорост срещу Лерца.

Тази и брат и верно май са на Херца Говорим от човешка гледна точка - няма спирачен път има каране с 40 или 50 км над ограничението. След това я хващат че кара без книжка; след това се снима в дискотека аху ихи - няма ли срам и тя и брати и човек е починал по нейна вина а тя се държи като пълен дебил- само за това заслужава да гние в затвора. И накрая група в нейна зашита егати безочието

в затвора поне 50 години!

Законът не забранява преминаване от крайна лява, във средна лента.Но като сме казали А да кажем и Б.Преместването от лента в лента става с предварително пуснат мигач и чак когато водачът се увери, че маневрата е безопасна.Така пише в закона, щом ще се позоваваме на него!А и в този закон ясно е записано, че трябва да се движим на "съобразена със скоростта дистанция", т.е , ако скоростта е 50 км/ч за населено място , дистанцията не може да бъде по-малка от 20 м, като зависи и от автомобила, пътя, климатичните условия и т.н.

Е, ти премина към глупости. Тя е извършила маневра за да избегне катастрофа. Не виждам някой да оспорва, че е виновна за станалото. Но и е очевидно, че журналистите здраво лъжат против нея, като не казват всички обстоятелства за случката. Това, което иначе би било хитрост и лукавство, за журналята е лъжа, умишлена при това. И действително вредят на обществото.

И няколко месеца след катастрофата, като я хванаха да кара без книжка, пак журналистите бяха виновни нали ?

Лерца е голяма терца...Но е длъжен да опита все пак... А може би семейството на полицая да плати някой лев на сестричката му с "тежкото краче"...Доколкото си спомням случая не беше констатиран никакъв спирачен път на джипа...

А мигач дала ли е,че предприема изпреварване и сменя посоката на движение и не е ли длъжна да спазва дистанция и съобразена скорост? Ами ъбийца си е по всички данни,особено в град .

Наглост!!! Да, на всеки може да се случи. Но, да обвиняваш мъртвец за собственната си смърт - това вече е лудост. Най-искренни саболезнования на жертвата!

Лудост е, но е истина.

С ръка на сърцето да признаем- всички сме убийци. До тук са 195 коментара и съм сигурен , че всички караме по идентичен начин , само че все още ни се разминава. Коментарите са от злорадство , а не от възмущение. Това е истината , само че не Ви стиска да си го признаете.

Моят коментар е от възмущение, поради което твоят коментар се обезсмисля.

... и не отлепваш от 50 нагоре в града нали ?

Аз нямам какво да си признавам, защото нямам книжка и не шофирам, но Ви предлагам, щом си признавате, че карате така, да се замислите и да промените начина си на каране. Не бъдете толкова сигурен, че високите скорости могат да Ви превърнат само в убиец. Могат да Ви направят и самоубиец. Добре си помислете! И проучете какво е злорадство. Каква радост ни носи случката? Утре аз може да съм на мястото на полицая. Тя след 3 години пак ще кара кола. Аз бих го нарекла инстинкт за самосъхранение.

Тези всички сте група младежи с желание разбира се, но със слаба подготовка за шофиране. Аз например не карам така. Да не говорим, че не казваш "как". Може би да си някой от групата поддръжници, но кажи нещо конкретно - как е карала тя, какво каране имаш предвид? Ако е за 100 км при ограничение 50 - абсолютно невярно е, че всички така карат. Аз не карам така, и не познавам хора да го правят.

Не знаех нищо за тая Фльорца, но след тази статия съм убеден, че е пълен боклук, както и брат й, а и сигур целата й рода ! НАГЛИ БОКЛУЦИ !

ти си боклук очевидно

В България има една порода хора: нагли дебили

Тези явно са брат и сестра нагляри възпитани от такива родители- нагли.

Благодаря ти,за номера ще ти се обада да направим лично една статийка за Лерца?

Егати наглеца-да защитаваш една убийца.

Лошото е, че тази Терца не се чувства виновна и като излезе от затвора ще продължи да кара пак по този безумен начин и може пак да убие друг човек/ хора.

Лошото е, че тя няма въобще да влезе в затвора. Ще е само домашен арест. Това го показва практиката.

Когато караш със 100 км/час в населено място има вероятност да убиеш някого. Когато преминаваш през участък с необичайно струпване на веселящи се хора със 100 км/час има много голяма вероятност да убиеш някого.

Особено ако полицай излезе внезапно в платното което караш.

Наказанието и е твърде малко-нормално е след такава УМИШЛЕНО престъпление е поне 20 (Двадесет) години строг тъмничен затвор-без преразглеждане на присъдата!И защо се допускат създаване на такива групи които защитават престъпници?

и аз мисля така. Нооо... Законодателят е приел т.нар. "съкратена процедура" при която се дават по-ниски присъди. И е прието по този начин не за да има справедливост, а за да могат престъпниците да получават безумно ниски присъди. Крайно време е да се протестира с/у тази процедура - да бъде променена (или отменена) така, че да бъде в интерес на справедливостта. Не обвиняемият да я иска и съдът безропотно да я приема, а обратното.

Полицая може и да е съпричинител на ПТП, но неспазването на закона за движение по пътищата от страна на флерца и много други като нея е довело до смъртта на човек. А фактът, че е хваната да шофира без книжка след това убийство е много по-красноречив от глупостите на брат й, сестра й, адвоката й, и т.н. НО ПРОБЛЕМА НЕ Е ДАЛИ КАТЯ ЛЕРЦА Е ДОБЪР ИЛИ ЛОШ ЧОВЕК, ЛОШОТО Е ЧЕ С ТАКИВА ЗАКОНИ СЕ НАСЪРЧАВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ВМЕСТО ДА СЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ. След като има минимален (най-малък) размер на наказанието за дадено престъпление, как може да има присъда с размер на наказанието по-малък от най- малкия?

Убийца това е Катя Лерца! Освен присъда за убийство , трябва да бъде проверена от НАП , откъде има средства за супер скъп адвокат. Изкарала ги е от жалката си фирмичка с 2 лева платени данъци ?

Полицаят се е хвърлил пред джипа като е видял как едни 50 лв. хвърчат с 100 км/ч към него, но не е останало време да зададе вълшебния милиционерски въпрос "Ко ши праим?"

А аз съм съгласен. Всеки е виждал как ченгетата като спрат някой, пътят все едно става техен. Маха със слънчогледа и тръгва да излиза на лентата както му дойде като някое говедо. На магистралата или междуградски път са особено опасни като се опрат на спряната кола или се наведат към прозореца, а задникът им стърчи отвъд ограничителната линия право върху лентата за движение. Стъпват си там и хич не им дреме, водачите да се чудят как да ги пазят при тая висока скорост.

явно и брат и е "у средната лента"...

Тази нагла куха лейка , не трябва да излиза от затвора.За нея доживотна присъда.

"VІР" семейство, че ни занимават непрекъснато с тяхната безбожна наглост? Явно яко цакат кинти и за френдове във ФБ, и за публикации - тоя бик брата кара кола, дано колегите на убития го впишат в тефтерите и да му покажат кон боб яде ли. Иначе от цялата патаклама става ясно, че фльорцата ще отърви полагаемата присъда и че е перде. С пари и връзки. Нагло долно племе... ве пак дано не им се размине, но едва ли.

ако беше ВИП нямаше да има присъда-справка про-кур-орското синче

не съм запозната изцяло с този случаи, но да не забравяме онзи пиян руснак дето е карал кънки: защо за него нямаше затвор и отнемане на българско гражданство?

мръсни албанци брат и сестра

изобщо спряла ли е? Натиснала ли е спирачка в който и да е момент? След като предната кола набива спирачки, значи има някаква причина, нали? След като я има за предната кола, има я и за другите, нали така?

Съда може да се ебава само че господ не забравя и неговия съд е винаги справедлив.

Тук не е съда, а прокуратурата. Защо са се съгласили с "приемане на вината" и намаляне на присъдата!? Съдът не може да даде повече от предвиденото в закона по искането на прокуратурата.

какво ни убеждава , че сестра му не е виновна, след като полицая е спасявал други хора, да не ги прегазят и сам е загинал, но всичко отгоре се вижда и тя ще бъде наказана

от написаното от брата да се разбира, че полицая е трябвало не да спира със стоп-палката безмозъчните, а да се качи на пилотната кола, да пусне цветомузиката, и да ги преследва из цял жр тракия. и даже да повика за подкрепление и още патрулки

... аааа... не... направо трябваше да извади пистолета и да стреля в гумите на нарушителките...

ги е спрял, защото са карали с твърде висока скорост. Значи първопричината е тяхното нарушение. Ако си бяха карали с 50 км/час в средна лента нищо нямаше да се случи. Защо са карали с превишена скорост, виждайки че обстановката е необичайна?

заради такива безмозъчни слагат легналите полицаи, та и ние дето караме нормално и спазваме правилата да си чупим колите

Смърт за убийците на пътя Който не цени живота другиму, не заслужава другите да ценят живота му

тези наглеци още малко ще изкарат, че полицаят самоубийствено е изкочил на платното и се е хвърлил под колелата на въпросната лерца. жалко за човека!

може да пробваш да изскочиш на средната лента на Цариградско или Т Александров например - няма да можеш да ми кажеш резултата

ами ти можеш да пробваш да прегазиш човек и на тротоара, като някои други джигити. и после ще си правите компания на топло с лерца

Да, може и полицаят да е застанал неправилно?! Но... 1. Тоя брат сам признава, че въпросната "лерца" се е движела с ВИСОКА СКОРОСТ!!! Това в един град си е опит за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО 2. Въпросната "лерца" изобщо не е осъзнала какво е направила!!! Нали преди няколко месеца я изтипосаха в някакво заведение да се забавлява с други кифли!!! Да, на всеки може да се случи, но поведението на тази сочи - направих и пак може да го направя, не ми пука... Трябва да се махне от закона тази възможност за намаляване на наказания при смъртни случаи!!!!!

А на Би-серчо Андреев някой знае ли за поведението- чалготеки, дрога, и т нт

Dobromir Dimitrow

И той е същата смет!!!

И при 50 км в час спирачният път е такъв че щеше да бъде прегазен

Пълни глупости, ако кара с 50 км/ч и спазва дистанция няма да й се налага да прави рисковани маневри и да застрашава останалите участници в движението.

наглост на квадрат! същата тази терца беше снимана да се подвизава в чалгария и да танцува кючек вечерта преди заседанието на съда. отгоре на всичко не признава вината си, че е прегазила човека, а наглият и брат се опитва да изкара полицая виновен, че е бил прегазен... наглост до безумие!

ами да очевидно е искал да се самоубие.....

Чиче, нема да се косиш, някоя патица като сестра ти пък ще допринесе за твоята

Амин!