Кола ”кацна” на дърво в старозагорски парк

Лек автомобил "кацна" между две дървета в старозагорския парк „Артилерийски” рано тази сутрин. Шофьорът е избягал.

Обратно в новината

Коментари - Кола ”кацна” на дърво в старозагорски парк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле

КокаКола или Пепси

Манджа.

Я пак.

15 (ПЕТНАДЕСЕТ ЧАСА) след инцидента полицията все още не може да установи КОЙ е собственика на колата, КОЙ е карал и КЪДЕ е той! Както се пее в песента " нашата полиция ни пази...."

Тиквеник с кола.

Кат изтрезнее, сам ще се обади. Нали трябва да си прибере железото.

Ами не е избягал, а си е направил сутринния джогинг.

Няма начин да не е член на ГЕРБ. Те и по-големи номера от този вършат всекидневно.

ето това се казва майсторлък. хайде нкой да паркира като този и му давам ключовете от апартамента си. страхотен шофьор. такива не живеят дълго.

Ииииибаси майстора... !!!

Седалката на водача суха и чиста ли е?

Пияни, заляни, дрогирани. Хубаво, че не имало хора на пешеходната алея. Опитайте се да си представите на колко години е пишман шофьорът и с колко е карал. В България всеки божи ден по пътищата се върти страхотен екшън. Екшънът е у нас, а мерки се вземат в Англия, Шотландия и Уелс. Имам предвид предложението за доживотни присъди. Ха сега де! Логично нали? Ние както винаги се почесваме и чакаме оня горе да ни реши проблемите!

Младо гъзле, замаяно от белия прашец.

е всичко друго, но не и парк. Само коли не бяха "паркирали" там и още само мечка на синджир не сме виждали. Щото ги прибраха в Белица. Има тротоар и велоалея, много оживено място и само Господ е запазил хората. В този град всеки ден хващат пияни и дрогирани, ама дебилите свършване нямат. Защо ли е избягал нашият?

Аз съм от Стара Загора. Парка е хубав и осмисли бивши пущинясали казарми. Ст Загора става все по-добро място за живеене, ама ти откъде да знаеш. И да дойдеш, само ще гледаш какво да наплюеш Не си добре дошъл. И все пак не е паркинг. Паркинга е отсреща. Късмет че не имало хора наоколо в 5 сутринта.

то от снимката се вижда че " става все по-добро място за живеене" щом взеха да паркират между дърветета значи заралии са си вдигнали благосъстояниети и са си напазарували коли поради което не достигат паркоместата,да сте живи и здрави и да си вдигнете и самочувствието още 100%

Сигурно е избягал в Холивуд да става каскадьор.

Имам само един въпрос. КАК е успял да го направи?

На пътя откъдето се е "изстрелял" има "легнал полицай" ! Ако е от града и не се е съобразил с това със сигурност е бил "намацан".

но как е успял да се паркира на две дървета:)))) Легнал полицай и ала- бала...пробвай се утре да направиш същото:))))

А сега, де! Не е BMW/Audi, а Ford. Не знам какво да мисля ...

форд ама фокус

такова изпълнение и най-добрият каскадьор не може да направи:))

Колата на търг,тоя дето е бегал/не казвам шофьор/,защото явно е без книжка,пил или насмъркан да се издири и поне 10 годинки. Никакъв волан докато не докаже,че е поумнял.Късмет,че не е насмел някой!

на стъклото си личи къде пътникът на предната седалка го е праснал с глава. сигурно не е носел колан, защото 'найте ли колко ора са изтрепаа с колани?'

дамаджани се леят,и пияници пеят

това е самороден талант, трябва да го издирят да каже как го е направил.

..Ша ти кажее. .!

Не издирвайте нищо! Това е ,,апарат,, на извънземни!?