Жена загина, 4 деца са ранени при челен удар край Златоград

33-годишна жена загина, а четири деца са ранени при тежка катастрофа на пътя Мадан-Златоград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина, 4 деца са ранени при челен удар край Златоград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас ... Но то хората са си го казали..." Жена шофьор е като маймуна с граната.." Не че и сред мъжете няма пълни идиоти, НО..........

Само през последните няколко дни сумалък народ се изтрепа. Виновните бяха мъже, ама пък може и да бъркам нещо... Абе сигурно ще да са били жени, преоблечени като мъже. Че и мустаци си бяха сложили... така, за по-голяма достоверност и за да опровергаят твърденията ти.

Неоспорим факт е, че жените като цяло са по-слаби (лоши) шофьори от мъжете. Но при положение, че шофьорите-жени са доста по-малко от шофьорите-мъже, няма как катастрофите с шофьори-жени да не са по-малко. И пак да напиша - много от жените, които шофират са толкова некадърни, че чак да ти се изправи косата!

Чета коментарите и не мога да повярвам колко злоба се излизва за пореден път! А да ви е хрумвало, че Пежо 106 си е старичък модел и колата може просто да се е повредила? За съжаление повечето хора в по- малките градове не могат да си позволят да карат нови коли. Не че новите не се повреждат, но колкото по- стара- толкова по- верятно да и се случи нещо. Така че не плюйте! Не знаете какво е станало, не сте били там! МОжеше да сте на нейното място. Може да е несъобразена скорост, може да е разсейване... а може да не е зависело от нея.

Много правилно казано. Дано детенцето да има късмет и шанс да живее.

Ами като ти е стара колата и не знаеш дали няма да се счупи, карай съобразено с този факт! Това е част от умението на добрия шофьор - да се съобразява с ВСИЧКИ обстоятелства! Като знаеш, че караш "гробница", ще караш по-бавно. Или както е казал старшината - Ако трябва ще караш с НУЛА километра в час!;-)

От критиките към мен отностно новите гуми и скороста с която се кара, разбирам че такива новини ще има още много!!!! Все пак с олигофреничен народ като Българският без смърт на пътя не може!.....Карал той 5ти сезон летни гуми и се гордее....От кое село си?

А стига с тия нови зимни гуми. Виждал съм коли обърнати на таван с чистак нови зимни гуми,лентите още не бяха изтрити.Кой кара колата,задкормилното устройство или новите гуми.

3евзек

И двете.

Ей, ке*еф, не слагай всички под един знаменател и кой си ти, че да даваш определения за българския народ?! Това, че има разни селски тарикати, дето карт 10ти сезон гуми 5та употреба, не значи, че всички сме такива! И тъй като знам, че комплексарчета като тебе говорят за другите, подсъзнателно съдейки за тях по себе си: това, че си олигофрен, не значи, че останалите са такива.

...защо си въобразяваш, че един селянин от някое селп е по-долен от глупак като тебе, а? Може пък ТИ да си по-долен от него. Защото това, че си по-глупав си личи отдалече! ;-)

С купена книжка ,...толкова . Преходът на племето Бг,...цъВти и връзва вече..

Законите на физиката в действие !

Бавноооо и радари с глоби за скороста.

Карах бавно ,когато една "овца "ми съсипа прицепа. А и хиляда радара да сложиш ,пак ще се намери някой... :-(

Защо ми изтрихте коментара бе? Кое я прави тази мъченица? Модераторчето, ние талибани ли сме, че всеки самоубиец с автомобил да го правим мъченик? Ми следващия път един такъв "мъченик" може да те отнесе и теб и семейството ти. Какви са критериите за избор на модератор в дирника - коефициент на интелигентност около нулата?

Трябва да караме по - бавно.

Да ,но по-бавното е и много относително! Карайте според възможностите си и се СЪОБРАЗЯВАЙТЕ С УСЛОВИЯТА! Това е единственият случай ,когато НАИСТИНА важи "съобразената скорост". Карал съм и със 200 ,но се е случвало и да спра /колкото може по в страни от пътя/ когато нищо не се вижда. По-добре закъсней ,но стигни жив!

"Карайте според възможностите си " много грешно, при положение, че Ганьо е комплексар на пътя и там всеки си мисли, че по-способен от останалите - т.е. възможностите му са неограничени, макар и само в собствените му илюзии. Има знаци и закони - те трябва да се спазват.

Тази катастрофа е стрес-тест.

най-вече за теб и списващия тук професионален гумаджия!

Бог да прости тази мъченица! Дано господ помогне на децата да издравеят, а на клетото сираче да се възстанови напълно!!!

Сигурно е била пияна,иначе жените не правят такива неща.

Безотговорна работа! Изглежда нито едно от децата не е било на задължителното за възрастта детско столче!

Щом са живи ,значи задължително са били със ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО СТОЛЧЕ! Стига глупости!!!! Дано се оправят!

3евзек

А може би просто предните седалки са омекотили ударите. Нормално е, освен това децата са по-леки и това им позволява да понасят по-големи ускорения при удар, освен ако са бебета с все още меки кости.

Руиз

Трагична новина! Че и натоварила колата си с деца. Жалко! Все си мисля, че ако е карала с нормална скорост би опазила себе си и дечицата. Но този проклет стремеж да караш все едно самолет!!!!

Това казах плюс че трябва да имаш гуми на не повече от три сезона, особенно ако возиш ДЕЦА!!!!!

А ти смени ли си гумите? аман от познанията ти от 8-ма ръка за гумите и опитите ти за налагане на собствената си "гадателска" представа върху нещастието на две семейства! Ако имаш и най-елементарни познания по конструкцията на ходовата част на един амтомобил и принципите на предаване на въртящия момент от трансмисията към ходовата чест, еле пък на една толкова лека кола като Пежо 106, щеше да се замислиш за още поне 7 причини за загуба на управление на една кола освен гумите. Ще ти дам жокер - започни с амортесьорите!

Просто поредният ужас на пътя !!!

Безотговорните хора вече работят наедро ... Пълнят кола с деца и се трескат в насрещен камион ... Масово поразяване ... Като на вас не ви се живее внимавайте за другите ! Поне тях не убивайте !

не се самоубивайте с коли - застрашавате и други !

Жена "Шофьор"??? Те такова животно нема!!! Жените стават само за едно..., но някои и за това не стават?!

Скоростаааааа. Карате като луди без да се съобразявате с обстановката..... Губите управлението и способността да работите с МПС.

Значи, ако няма нови гуми, колата е опасна и не трябва да се кара бързо!!! Не може гумите да са на 7 сезона примерно а колата да се кара със 120 км в час!!!

по какво разбра причината за инцидента - по звездите? Знаеш ли какво е да караш 3 хлапета например в кола? Откъде знаеш, че на пътя нещо не е било разлято? Бог да я прости жената и дано да е наред всичко с децата, но при такива злощастни събития да се повяват веднага ментори и да раздават теоретичен акъл без да са запознати със съответната ситуация е меко казано пошло!

Вие ме критикувате НО, колко хора са ми казвали че гуми на 5 сезона са ОК за каране!!!! Това е мисленето на Българина!!!! Жената може и да се е доверила на мъжа си който е бил спокоен като със стари гуми ги е пращал на плуване!!!! Ако няма пари за нови гуми, тогава няма да кара тази кола!!!!

серго , там където е станала тази трагедия и с нови гуми не трябва да се кара с повече от 50 км . в час !

Не винаги хората преценяват с колко да карат!!!! Ако са закъснявали за плуването съм сигурен че не е карала с 50км в час а с много повече!!!