8 ранени при 3 катастрофи край Велико Търново

Осем души, сред които 5-годишно дете, бяха ранени при три катастрофи край Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 8 ранени при 3 катастрофи край Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И фаровете са включили и коланите са поставили.

Те първо се започва,само да падне първият сняг,и гледайте само какво ще стане по пътищата,морги за автомобили.

Шилo

Ей, не разбра този малоумен народ, че шофиране на мокро и на сухо са две съвсем различни неща!!!

смятай колко е прост народа в България и все някой друг им е виновен, я политиците, я циганите!

Сигурно и там някой е разлял нафта по платното и пак не са могли да спрат...

Никой и нищо не ни е виновно за целия този ужас с убити по пътищата. Всичко е защото сме прост народ или народ от простаци. Без възпитание и морал не се получава, нищо, че скоро ще заприличаме на Индия с огромен брой висшисти на глава от населението.

друг път съм го писала вече, на нас война не ни трябва и така си намаляваме всеки ден.

По светът са еднакви. Различни им са правителствата, законите и ефективността на полицията. При тези факти за тотално неспазване на Закона по пътищата, полицаите в България,трябва да са най-високоплатените държавни служители по законен път. Общините трябва да са си попълнили дупките по пътищата и бюджета от глоби за неправилно паркиране и нарушение на Закона. Вчерашната катастрофа в тунела показа пълно отсъствие на държавност и неспособност на администрацията за справяне с критични точки като пътища, социални събития, спазване на законността. Това правителство трябва да си отиде заради издигането на кандидати с криминално минало и закрилата им с имунитет, позволяващ им всякакви престъпления. Не справяне с циганските проблеми подобни на Гърмен, Варна, Самоков, вчера Казанлък. Ако тунела Витя имаше полицейски патрули на входовете, които да правят пачки от законни актове на престъпници с "бензин в кръвта", ако имаше с-ма седяща трафика в тунела и променяща допустимата скорост за навлизане в тунела или пълна забрана при катастрофа (още с първата катастрофа на тира с микробуса) ....нямаше да стане вчерашния апокалипсис. Правителството на Бочко даде 250 млн. за следене трафика на телефоните и директно предаване цялата информация на ЦРУ. Чехльо Марийкин ходи на крака да моли Бил Гейтс за пластмасови играчки наречени компютри, вместо да беше се примолил поне за софтуерно осигуряване по някои програми от кралят на Софтуера. Бочковият доминиран парламент отмени камерите по пътищата като законово средство за контрол. После се чудете че някои шофьори нямали съвест и били безотговорни на пътят. На пътят важи Закона за движение по пътищата. Чувствата са за интимна и семейна среда.

аз предлагам в една мега челна катастрофа да закрием дьржавата тапанария

в тая държава няма полиция няма никакво правораздаване -все(ички си правят каквото искат -вчера 76 годишната ми майка е нападната от 4 циганги в амтобус 9 в центъра на софия и в опит да я оберат едва не са я докарали до инфаркт -и след крясъци и викове в автобуса и на сперката никаква реакция от никого -бог викосо цар далеко полицията делка с нападателите и какво става?няма държява няма НИЩО!

Държава има, просто тя не е на гражданите, а на мафията.

Бригадирите са виновни. Строили са го с робски труд и нарочно са го направили крив, за да саботират партийните секретари.

Пуснати фарове и само фаровете, ще оправят работата.

Стига с тези фарове бе глупак,постоянно драскаш срещу тях,аз като водач от 42 гидини ,още на 16 когато си карах "Балкан"-чето си го карах на "фар" ,за да ме виждат ,без никой да ме е задължава ....Днес също карам кола ,всеки ден ,няма с-ма за авт. вкл. и изкл. на фаровете ,понякога ги забравям,но истината е ,че фаровете са средство за ....АКТИВНА безопасност бе глупак ! Виж за друго не съм съгласен ...за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ползване на колани ...Все пак това е елемент от ПАСИВНАТА безопаснаст ...Дали съм с колан или НЕ ,това не засяга и НЕ застрашава останалите участници в пътното д-ние ...Собствен избор ....А рекламата за 8 секунди ...да я духат....Как ще стане това ,когато аз карам предимно градско ,понякога от адрес на адрес за 100-на метра да откопчавам и закопчавам колан ,при условие ,че не се движа повече от 30-40 км/ч,а току виж само след 20-на метра ,ме спре един "УШКО" с въпросоа ...."А сига шо ша пра'м" ....50 лева + точки или 20 в ръка ????

Да вземем да изпратим 20-30 наши шофьора в ИДИЛ.За 1 седмица ще им блокират цялата инфраструктура. Така ще решим и проблема с бежанците.

Какво става всеки ден катастрофи??? Ей хора най-важното е да стигнем там където сме тръгнали, а не кога ще стигнем. Карайте внимателно, намалете скоростта, преценявайте пътната обстановката.

DIDA

Не се чуди бе, пич!!! Караме по пътища, които са проектирани и изградени преди 100 (СТО) години, колкото да се разминат две каруци!!! Днес излезе информация, че нашите пътища са по-лоши от тези в Камбоджа и Танзания!!! Явно е, че рязането на лентички с НИЩО не помага да се спрат катастрофите. И кво прайм тогаз???????

Ами а тогава се блъскайте като говеда, щото ви е тясно и неудобно!!!

още колко ли черна статистика ни чака до края на деня

Ниска култура, голямо самочувствие и избиване на комплекси са причини за катастрофите! За 42 години зад волана нямам нито едно ПТП , а съм изминал над 500 хил. км. Това, което става по пътищата си е чиста война! Куцо, кьораво, сакато, глухо , с две леви ръце и с два леви крака, след две големи гроздови седнало зад волана и колкото повече нарушения направи, толкова повече се мисли за герой!

Намалете скоростта, за да стигнете.

Бас ловя следващата новина ще е от прохода Шипка.

Бе защо като правителството подхване някаква тема и после заваляват "новини"!?!

а сега и тази магистрала (път) да не остане назад и на нея стана катастрофа. т.е. българският шофъор не е дискриминатор - катастрофи по всички пътища, по всяко време.

гориво по 10лв литър и коли от 100 бона нагоре и ще намалеят катастрофите

ами то че сме затворили даржявата ясно ,ама сега и да оставим тези дето са затворени в нея да се предвижват пеша заради маломните вече е много.

Разлята нафта на пътя имало ли е ?

Значи, възмущаваме се когато тоя или оня (например САЩ или Русия) ударили с ракети някой град и избили определен брой невинни хора, а тука по нашите пътища, при все че (да чукам на дърво) от много време не сме имали война се избиваме всеки ден и на никой не му прави впечатление. В никакъв случай не се възхищавам на чужди държави където нямат такива жертви, защото например докато в САЩ жертвите от катастрофи далеч не са толкова много като тук, то за сметка на това жертвите от огнестрелни оръжия компенсират тази "липса".

Напротив. Ена проста проверка на статистиката показва, че в САЩ жертвите на 1 млн население са повече. Има си и причини за това, ако помислиш, ще се сетиш.

Всички видяха какво стана вчера! Днес по Цариградско шосе много коли се движеха бавно сякаш са хлебарки, на които са убити родителите и братчетата, но никой не пострада. Обаче по пътя между Монтана и Враца пак са се изтресли и са запушили пътя. Случилото се в прохода на Републиката е подобно. Важно е всички да заложат на общата сигурност вместо на индивидуалната изява и поставянето на много хора в опасност. Ако всички се движат с 60 км/ч ще стигнат по- бързо, отколкото ако стане поредната катастрофа, пътят бъде отцепен, затворен и се натрупват колони от автомобили. Определено, когато всички виждат, че има струпване на коли в трафик е по- добре да няма изпреварвания и целият керван да стигне с една по- малка средна скорост, отколкото да спре и да изгуби часове. Ако виждате, че има колона, става ясно, че изпреварването не върши работа, а дисциплината на целия керван. Това е обща мисъл за успешен преход до индивидуалната точка и си струва успеха. Това е успех на множеството, който носи удоволствие, също толкова, колкото и скоростта. Проявената дисциплина на множество непознати си струва похвалите после. Определено през тези дни водачи проявяват просташки егоизъм, лошо възпитание, слаби нерви и затова се случват беди. Оценете гумите си и помислете дали и другите са като вас. Много не са и не разчитайте, че като тръгнете и можете да спрете и другите, които се повлекат и подведат ще могат да спрат като вас. Оценете дали само гумите спират колата ви и си оставете още малко време за онова, което не сте видели все още, но след малко ще се появи. И последно! Бог да ви пази! Вчера на два пъти се разминах с тежки катастрофи и вярвам, че Св.Никола ми даде път да свърша работа, но Бог ме опази.

Абе друго си е да се ръгаш - тук един, там двама-трима... После се хвалим кви големи герои сме... (е,това е до време. Както имаше една приказка от "Великолепната седморка" - "Гробищата са пълни с млади и горди")

Отделайте пари за гуми ... мишоци карат ми с джапанките за по 35 лв. след това изгубил управление ... ! Ужас ... Ужас ... аман от икономии ...

Не луд този, който си купува книжката, а този, който му я продава. И освен това комплексари бол.

Бай Ганьо шофира!

Всички бързат и много нервни. Страшно е. Днес една майка с дете на около 8-9 години в колата, мина на червено с огромна скорост. И тя бързаше за работа. Същата майка пишеше в един женски сайт, как хората били безмозъчни и невнимателни.

sawo

Вече всяка катастрофа ли ще става водеща новина ? То бива, бива облъчване, ама... Ако погледнете чуждите медии, ще си помислите, че там катастрофи не стават...

толкова голямо е облъчването, че по повод вчерашната кататрофа в тунела един обясняваше, че в България било ежедневие а във всички останали държави се случвало един път годишно.

sawo

Абсолютни глупости се блещят наистина - някой гледа ли задръстването в Китай ? Това ако беше станало тука, сигурно щяха да искат оставката на правителството, които от своя страна щяха да дигнат застраховки, винетки и данъци 10 пъти, за да намалят трафика... Държава ли бе да го опишеш...

няма сташно останали са още около 7милиона малоумника.докато се изпотрепят без воина има време.

Jвъведете изискване колите да са до 10 години и вдигнете цената на бендцина на 6 лв.

Годините на колите и цената на бенДЦина му виновни на плиткоумника.

васко

Не му се сърди на човека,той не е виновен че се е родил такъв:)

Ако не си търговец на нови коли, с това изказване се слагаш в кофти група.Само за пример ще ти кажа как е в САЩ-страна в която за транспорта нещата са измислени отдавна.Там се движат коли от 50-те години и то без да са с Antique номер.А годишният данък на старите коли също им е най-малък , а и след 15-тата г. са освободени и от преглед на емисиите.Проблемът с катастрофите у нас е, защото демокрацията в този си вид произвежда тъпанари.

Тия как започнаха да се блъскат Скотовете все едно са във блъскащи колички на ток:)

Като ги гледам на какво приличат янвно и тези са карали с 20-30 в час. Най-много с 50.

Защо не карате по-разумно ? То не стига само трошка западна да купиш - трябва и да мислиш като я караш !!! КОМПЛЕКСАРИ!

ОСВЕН - ТЪПУНГЕРИ!!!! - ПРОСТО НЯМА !!!!!

При повечето подобни инциденти, ТЪПУНГЕРА е един, и пак като правило той не е пострадал, а само спазвалите правилата! Защо бе, мама му стара?!?

Изтепахме се ....

Днес пак газ до тенекията, ганьовци.

Вчера па повод тунела писах, че трябва да се почака до 10 и 11 октомври - тогава ще стане по-страшно! Ето че продължават инцидентите.

Хората не си вземат поука и това е...спрете да разливате масло по пътищата, че хората с 50км/ч се избиха...

Имаш + от мен ,защото схванах ....иронията ти ! ++++