Пиян шофьор на цистерна уби един и рани шестима край Смолян

Мъж загина, а шестима са ранени при верижна катастрофа между цистерна, микробус и кола на изхода на Смолян в посока Мадан. Водачът на цистерната е бил пиян.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор на цистерна уби един и рани шестима край Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-тъпо животно от български селяндурин, управляващ превозно средство не се е родило на света

Страхувам се да пътувам ло -лътищата на България.То ако не са пияни са дрогирани .УПРАВНИЦИ И ОТГОВАРЯЩИ ХОРА ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБУДИТЕ ИЛИ ЧАКАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ С ВАС ИЛИ С ВАШЕТО ДЕТЕ .Този къбадаалия шофьора сутринта преди да тръгне на път от местостоянката на автомобила това е най голямата фирма в Смолян къде са хората които му дават пътен лист проверяващи за алкохол .Те са виновни да държат отговорност на тях най напред .А на шофьора веднага да бъде свален от колата без право да кара повече автомобил .Този го питайте как е взел книжка.

ало дира, насрещно платно или лента???

Водачът на цистерната е бил пиян...В тази цистерна има взривоопасно гориво!!! Ако например се беше взривил в някой квартал какви ли щяха да са последиците!??!?!?? Матряла е най-лошия в цяла Европа!!!

ПИян помак е трашно нещо..

Като чета такива новини разбирам колко съм щастлив, че живея в София, на място с метро. С метро ходя до работа, до приятелката си и т.н. Друго превозно средство ползвам извънредно рядко и много се радвам за което. Защото с метрото едва ли нещо подобно може да се случи, освен, ако някой не ме бутне на релсите.

Помисли за бъдещите си деца, как ще пресичат на пешеходните пътеки, пред които спират около 30% от колите. Страшно е, нали?

Не карайте колата си с по-голяма скорост, от тази с която лети вашия ангел-хранител!

Човека може да не е почивал 10 - 15 дни което е недопустимо и е завършил с фатален край.Има Инспекция по труда си вършат работата за което им се заплаща.

И затова е пиян???

dionisiosd@yahoo.com

Ами,сигурно са сгрешили и не е бил пиян,а опиянен от радост,че ще има почивка от утре,разбираш ли.........

И к`во праим сега - условно 1 година, без книжка 3 години, и след това отново пием и убиваме.....скапана държава, тъп народ....

21 годишен шофьор на ТИР. Честа практика в България!

това е мечтата на помака, да се качи на нов автомобил, да си пусне кючек и да взема 2000 лева заплата. Районите с най-много ТИР-аджии до 25 години са именно помашките и турски краища, онзи който изблъска рейса и падна в реката до Бяла през 2005 година или 2006 пак беше 21-2 годишен каращ 30 тонна Мадара с жито.. Загинаха 19 души, инвалидите отделно.

А убеден ли си, че там не беше виновен и шофьорът на автобуса?

Кой да пипне твърдичко? А Народът иска... Демокрацията ни взе да се асоциира с мекушавост и нищоправене

Съболезнования на близките на загиналия. А на пияни шофьори, и то на ТИР-ове, трябва да се забранява да упражняват професията си. Много ще кажат, смърт или доживотен затвор, но нека помислим - защо? Доживотен затвор - 30 години да го храним, смърт - настъпва внезапно и след нея виновника нищо няма да усеща. Такива трябва да им отненат правото да шофират, да го вкарат в някоя фабрика цял живот дрегери да сглобява, и половината заплата - на семейството на загиналия!

Югославия 1991г. Малката,но богата,европеизирана и цивилизована Словения реши да скъса пъпната връв с наситените с дивотия,кючеци и бедност Сърбия,Босна,Македония,Косово,Черна гора. Може би подобно нещо трябва да се случи и във Вулгаристан. Една независима област с подбрано население според стриктни критерии. Нова България в територията на изгнила Вулгария. Ако трябва- оградена отвсякъде със стена.

Айде пак дежурният вой. Според статистиката на МВР, в годините на соца жертвите на ПТП почти не са падали под 1000 годишно. Миналата година бяха 660. По жертви при ПТП на глава от населението сме по-добре от Гърция, Турция и Румъния (данни на СЗО за 2013-а). А ако КАТ си вършеха работата да обезопасяват опасните участъци, жертвите щяха да са значително по-малко.

Браво!! Много полезна статистика!! С нетърпение очакваме да се появяваш с тези статистики и когато се обсъжда здравеопазването,образованието,пенсиите,смърт от недохранване или болест,покупателната способност,данъците,престъпността и разни там други темички......

Въпросът е друг, а именно, че се преекспонират нещата, за сметка на недоекспонирането по соца. И на мен ми беше странна въпросната статистика, но е факт. А ти ако имаш данни за посочените от теб показатели, може да ги споделиш :)

Качеството на живот се подобрява, когато се сравняваш с по-доброто, а не с по-лошото. Това че, сме по-добре от времето на соц-а, Гърция, Турция и Румъния, не означава, че сме добре и трябва да се примирим с положението. Ако бъдеш засегнат лично от проблема, тогава друга песен ще запееш.

Плюсът е от мен за това, че не трябва да се примиряваме с положението. Въпросът е, че не трябва и да представяме нещата с твърде черни краски. И другият въпрос е да се подхожда трезво, КАТ да си гледат собствените статистики и да се работи поне малко адекватно. Доста глупаво е да си отчел едва 8 ПТП (0.1%), причинени поради превишена скорост и 168 ПТП (2.5%) поради алкохол, и същевременно да твърдиш, че превишената скорост и алкохолът били убиец No 1 по пътищата.

Да се забрани тотално,да се шофира след употреба на алкохол!!Никакви "еди колко си промила" и такива глупости!!Според телесната маса в килограми,мазнините в организма,това дали си ял или не,дали си пушач и в какво настроение си,има случаи които замъгляват мозъка,дори с 0,35 промила!! За нарушителите,никаква милост! Отнемане на свидетелството за правото на управление на МПС доживот и отнемане на превозното средство в полза на държавата!!Законът да изисква,всяка кола да има трегер и шофьорът да е длъжен да "духа" преди да тръгне с колата.Данните да остават в паметта на трегера и да се използват като доказателство за умишлено тежко престъпление в случай,че пробата е положителна и въпреки това,шофъорът е тръгнал да кара!! Фиктивен затвор за нарушителите,равняващ се с наказание за "опит за предумишлено убийство",съпътстващ се от тежък физически труд!! Или не пиеш,или не караш!! същото и за тези които карат без да са положили изпити за книжка!! Точно и ясно!!

Да не забравя... "Фиктивен затмор",не е грешка!! Да се принуждават да копат 4-5 часа на ден за няколко години,пък вместо да ги храни,пои и топли държавната хазна в затвора,да се оправят сами!! След като имат за алкохол и за щети след пиянски катастрофи,ще имат и за ядене!!

"всяка кола да има трегер" Ако знаеше какво си написал :P Известен ли ти е фактът, че вече не може да се извиняват отсъствия по семейни причини от страна на родителите. Защото циганите злоупотребявали. Същото е и с алкохола. Понеже единици са безмозъчни по принцип, като карат пили правят глупости (не че и иначе не ги правят, но като са пили правят повече). Иначе според статистиката на МВР за миналата година, от над 6700 ПТП причинените поради употреба на алкохол са едва 168, т.е. 2.5%. Според същата статистика ПТП, причинени поради превишена скорост, са едва 8. Най-големият убиец на пътя е несъобразената скорост в рамките на ограничението -- над 2000 ПТП, след нея е отнемането на предимство на пешеходна пътека -- над 1000 ПТП. За последните две КАТ не прави абсолютно нищо. Защото е сложно за контролиране и трудно за рушветиране.

dionisiosd@yahoo.com

Много добре знам,какво съм написал,не се притеснявай...:):)) Значи,според логиката която прилагаш към моето предложение за трегерите,дай да ходим на улиците или да пътуваме,без никакви документи бе!! Заради едни безмозъчни единици там,дето са престъпници,документи да носим всички,да ни проверяват-срамота......

Знам какво съм написал. Дрегер на всеки служебен автомобил и невъзможност за стартиране на двигателя ако шофьра е пил. За личните автомобили е само добро пожелание. То българина не можеш да го накараш да си смени чистачките които струват 3 лева или гумите на които се крепи живота му, камо ли дрегер да вгради за много пари. И да ни задължат, някои хора ще карат децата си да духат за да може да карат пак пияни. Тук е и ролята на съзнанието. Но всичко започва с контрола. А иначе ти какво казваш, понеже статистиката е такава да неглижираме каращите пияни и да се занимаем само със скоростта. Ама пак идваме на съзнанието, защото тя колата или стои на едно място или се движи с колкото я настъпиш. И както при пушката важи правилото - Не убиват оръжията а хората!!! Така че, знам какво говоря. Знам и защо Норвегия е на светлинни години от нас по развитие, въпреки техните си проблеми които имат разбира се. Никой не е идеален, но винаги можеш да си по-добър.

За информация: Във Франция всеки шофьор е длъжен да носи в себе си еднократен комплект за проверка за алкохол, който се използва при спиране за проверка от полицията.

dionisiosd@yahoo.com

+

ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ РАБОТЕЩИ С ОТНЕТИ ЛИЦЕНЗИ И БЕЗ ЛИЦЕНЗИ.ОТНЕТ ЛИЦЕНЗ ИЛИ ИЗОБЩО ГО НЯМАШ УПРАВИТЕЛЯ НА ТАКАВА ФИРМА ДИРЕКТНО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА В ЗАТВОРА.

Затвор за всички шофирали без книжка или с алкохол над 1.2.

loyola

Война по пътищата - дръжки. Война е когато едни се бият срещу други... В нашия случай обаче един убива други.

И аз така мисля и зради това смятам, че вече трябва да се промени формулировката "Непредумишлено убийство". Причината е, че когато наглеците тръгват да изпреварват и убиват хората от насрещната кола, те не тръгват да изпреварват неумишлено или в неадекватно състояние, а с ясното съзнание, че някой може да пострада, Естествено те се надяват да не са ТЕ самите. Същото е с алкохола. Пият напълно умишлено и колкото и да са пияни като се качват много добре знаят че са пияни...

Да споделя нещо което видях в Норвегия. Ще кажете даааа Норвегия те са богати и т.н. Не мисля, че технологията за която ще разкажа е чак пък толкова скъпа. Освен това е еднократна инвестиция. Защото и 1000 евро да е ако един такъв тъпак ти разбие ламионоа за 500 000 евро и застрахователя не зачете застраховката кой е на кирия??? Та така. Качавам се в туристически автобус в Норвегия. И понеже съм любопитен разглеждам и наблюдавам всичко. Качва се шофьора. Сяда си на работното място пред кормилото о се пресяга нанякъде. Дърпа една гофрирана прозрачна тръба и духа в нея. Оставя я обратно и чак тогава пали автобуса. Естествено разпитах защо. Духа за алкохолна проба и чак когато пробата покаже че е негативна, апаратурата му дава възможността да стартира двигателя... Има ли нужда от повече коментар. Кажете по скъпо ли ще е от един, два няколко или много човешки животи?!?! Да не говорим за материалните щети които могат да ощетят още хора и семействата им, без да ги убиват. Както винаги казвам ако не можем да измислим нещо което да ни води в правия път поне да отидем в белите страни и да "откраднем" техния положителен опит!

Простете за грешките, но като става дума за убити хора по пътищата се вълнувам и не се интересувам много от грешките на пръстите ми :)

Отнемане на книжката и всякакви АДР сертификати итн. до живот и съответно правото да упражнява тази професия завинаги.

Те сега тоя ядоса вече много Биби!

Единственият начин за неутрализация на голяма част от опасните за живота и околната среда олигофрени-вулгаропитеци е един режим от типа на ИДИЛ.

Като ти вземат детето за органи, защото е със сини очи, например, ще те питам дали ти харесва режима на ИДИЛ.

Не ми харсева режимът на ИДИЛ. Откровено сатанински е. Но също не ми харесва беззаконието на разпасаните вулгаропитеци. Те също отнемат живота на невинни деца със сини очички.

Горкият работник! Светла му памет! Как пиян вода на цистерна, бе?! Къде е полицията, Бъчваровааааааааааа?! /ама че фамилия за министър, който трябва да отговаря за неупотреба на алкохол/

Вулгария няма никаква воля да се справи с безбройните си безмозъчни дегенерати....

Каква воля!? Това е политиката на държавата. Да се избиваме избиваме по пътищата, да има висока престъпност, да няма съдебна система, образованието и здравеопазването да са на най-ниско ниво... Така народа живее в страх, а прост и страхлив народ се управлява лесно.

Коя е тази "държава" ? На кой адрес е настанена? С какъв цвят е? Марсианци ли я съставят? Калифорнийци? Или алчни и безскруполни вулгари произлизащи от самото стадо-народ?

Безмозъчните дегенерати са на власт. Проблемите на движението по пътищата не ги засягат, те се движат с кортежи. Единственото, което ги интересува, е как по-дълго да стоят "там горе". Най-сигурният начин е чрез поощряване на неграмотност, невежство и простотия.

ПИЯНИЦИТЕ ПО ПЪТИЩАТА НА КАТОРГА!!!

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ СЪЩИЯ КАМИОН НАРЕЧЕН ЦИСТЕРНА МИ СВИРЕШЕ ДА МЕ ПОДМИНЕ ПРЕДИ ТУНЕЛИТЕ ЗА БАЧКОВО.КАРАМ МНОГО МОЩНА КОЛА AUDI RS6 580 К.С НЯМА ШАНС.РЕДНО Е ДА ГО ПРОВЕРЯТ ЗА ПСИХИЧЕСКАТА ГОДНОСТ.

Редно е да го вкарат в затвора.

.... или да го застрелят. Що да го храним? Той само за пиенье ще мисли.

по пътищата е по- зле от бежанска криза- направо война

Слушайте Георги Марков пред bTV, много е прав.

камиказета---повечето имат половин гънка в кухината

про толкова трупаве на пътя и от космос се вижда че по пътищата са изтървани шофьори с купени книжки или без книжки -----положението си е военно

Микробус "Фиат" на маданска фирма е возел работници към ТЕЦ-а край смолянския квартал "Устово". Дираджии, жълтата фанелка е във вас. Откога имената на кварталите са в кавички? Това нова мода ли е. Устово в кавички, това не е марка автомобил, а населено място.

откакто циганите станаха роми, пeдepacитe гейове, негрите афроамериканци, сираците мангали 'деца в неравностойно положение в обществото' и т.н. Просто светът върви към едно лицемерие и изкривяване на информацията, като основен дезинформатор са медийте. За това им се плаща и то добре.

А ти много знаеш,но българския,майчиния си език не си научил-медиЙте не са ти виновни.

TIR-аджия: потно хемороидно копеленце, каращо (да не се бърка с управляващо) превозно средство над 20 тона. Най-често TIR-aджиите са нагли турчаля засичащи, блъскащи или избутващи нормалните хора от пътя. Също така са и тъпи селяни качили се на нов автомобил с 2000 лева заплата, а вътре пуснат Кондьо той бос и до него мургава кака, предлагаща предплатени услуги тип 'кавали, УТпреди или УТзади'

Такива са. Най-лошото е, че има висшисти, които говорят по 2 езика и взимат по-малко от тези. А тяхната единствена отговорност е да въртят геврека трезви и адекватни.