Коментари - Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка | Днес.dir.bg

Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка

20-годишна шофьорка блъсна смолянски бизнесмен, докато се качва в джипа си. Мъжът е с ампутиран крак, а другият е много натрошен. Лекари се борят за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка | Днес.dir.bg

Коментари

Епилептичен припадък ... Значи епилептичка ... Хм, епилепсия ... "В много страни по света правото на епилептиците да шофират се ограничава или отнема (особено през активните периоди на пристъпи), но повечето от хората с епилепсия успяват да си възвърнат правото на шофиране след определен период на затишие от пристъпи" ... А при начинаещите и без епилепсия е лоша работата ... А бе сложна материя, но момата приключи май, а жертвата й кой знай ...

"Нашата работа е да ви подготвим така, че да вземете изпита. После вече как ще карате, си е ваша работа" ?

Господ забавя, но не забравя!

Хубавото в лошото е, че е бизнесмен и сега няма да умре от глад на една пенсия от 130 лева, така както ако беше някой обикновен човечец, който не е бизнесмен ... А кифлата - не знам - каквото и да я накажат - тя просто няма да проумее и да разбере какво става - сигурен съм !

баси и "държавата" - продават книжки и паркират по тротоарите !? никога няма да се оправите!

Аман от прости малки келеши. Грабва една кола и откача.... нали нямаше да имат право да карат без придружител новите шофьори.... пак ли оставиха откачалките да се правят на състезатели....?

Може да се каже че двете катастрофи са на една и съща улица, макар че името се сменя на Родопи, реално улицата е по-скоро продължение на Петър Берон.

Ох, само като ви прочета коментарите и ми се повдига. Малки комплексирани драскачи.... к'во, като прочетохте "бизнесмен" и край, значи е крадец и изедник, пада му се ..... пък и сина му .... дребни душички сте, хеееееей. Малки човечета които се радват на чуждото нещастие защото така се чувствате малко по-по, ама не сте. Да сте чували за човещина, състрадание, съчувствие ...... ОТВРАЩАВАТЕ МЕ

Хапни зелена мухоморка, ще ти олекне.

Дразнещо е двамата участници в инцидента да се характеризират с бизнесмен и млада шофьорка, а поясненията след това за сина му наливат допълнително масло в огъня.

Аз съм един от хората, който е коментирал, че след като са удовлетворени от условната присъда за смърт по непредпазливост, не би трябвали да имат претенции към подобна присъда за телесни повреди. Не мисля, че съм лоша, злобна или завистлива!!!

"който е коментирал" .... Не мисля, че съм лоша, злобна или завистлива!!! .... Аз пък мисля че си ДЖЕНДЪР

Що, не е ли крадец - я докажи, да съм спокоен, че не знам.

Значи всеки който си купи джипка и го кръстят бизнесмен е крадец .... АЛООООО многознайко ... човека е жертва.

До шията в разпространението на цигари. Връзки с един депутат гербаджия с братовчед шефа на НСО. Нормален български бизнесмен, израстнал с лични умения и честен труд.

възвишения от друга планета. Тук се живее зле и две от хилядите причини за това са, че бизнесмени могат да станат само определени хора, другите нямаме шанс, и невъзпитаните синове на същите хора, карат пияни, дрогирани, с превишена скорост и убиват обикновени хора, като нас, защото знаят, че ще им се размине. Иначе щяхме да сме щастливи, ако ги нямаше едрите душмани.

Заложи, ипотекирай на банката пръдливата си панелка, взимай кредита и действай! Що да е забранено на обикновените хора да правят бизнес. Нали точно от панелното простолюдие се навъдиха едни бизнесмени и охранители, дето станаха убийци, поръчители, наркотрафиканти, .... Недей да гледаш от пейката пред блока, а действай!

Чудиш се, че хората злобеят... Ами виж каква присъда е получил синът му - година и половина условно за скорост 115 км/ч при ограничение 40 и причинил смърт. Ами не ти ли се струва твърде мека тази присъда? Всички тук смятаме, че тати е платил сополанкото да не лежи ефективно. А може и книжката да му е купил. И не опира до злоба или злорадство, а до илюзията, че справедливост има. Това е, което дава на хората надежда, че изедниците един ден ще страдат. И затова на едни други статийки са им спрени коментарите - защото народът съчувствие и милост за сатрапи няма и не може да има.

Много много тьжна и нелепа история! Но това което ми прави впечатление са грозните обидни и ужасни коментари на бьлгарите които не спират да дишат злоба

Язък за човека. За съжаление това е поредният случай чрез който се доказва, че изобщо не учат кандидатите за шофьори на основни и елементарни знания и умения... а недай си боже да си е платила книжката. Та в тоя ред на мисли: тия дето разкриват престъпните схеми ги уволняват, за да си върви грозният/мръсен бизнес с купени книжки. Язък за тази малка и свестна държавица и за останалите с мозък в нея.

Е, в случая май приказката, че Господ забавя, но не забравя, се е изпълнила!

АМИ ТЯ(ТО) НЕ Е ВИНОВНА ! И ЩОМ ВЕЧЕ ИМА(?) КНИЖКА ЩЕ СИ КАРА И КАКВОТО ТАМ ГОСПОД Е ОТРЕДИЛ !

Тротоарът не е място за паркиране. Да беше паркирал на платното, дамата щеше да се забие в жипката.

Ами, всезнайко, НЕ е забранено паркирането на тротуарите!При определени условия, разбира се.

????

На вашите "тротуари" може и да може. Даже е препоръчително, ако не ти трябват крака.

Няма данни определените от закона условия да са били налични.

А познайте в кой град се купуват най много книжки

Ако в София са 2 милиона, а в малък град 50 хиляди, къде ще да са повече купените книжки?

"паркиран на тротоара" Интересно. Не, че девойката е невинна.

Ами ако не знаеш да ти кажа - не винаги е забранено паркирането на тротоара! И освен ако не си запознат с конкретната ситуация, то не знаеш правилника за движение.

Законът за движение по пътищата позволява паркиране на тротоар, на места, където не е изрично забранено със съответния пътен знак. Дори урежда паркирането да бъде успоредно на сградите и на отстояние от поне 1,5 метра от сградата.

По другото дело, затвор за поне петима, гледали гусин министерина да се качва да кара пиян, отсичане на виновното дърво, както и доживотен на който го е сял.

Тъй, тъй, и никакви дървета и пънове в радиус 10 км от пистите. Всички дървета и пънове само в министерски съвет и народното събрание.

когато предупредиш властта за неправомерно придобита книжка излизаш виновен, а не трябва да е така

И кой е дал книжка на епилептичка?! При това толкова млада - значи, няма никакъв шанс да оздравее някога и да стане нормален човек с нормални реакции? А защо нейните родители, близки някакви, домашен лекар, не са ѝ обяснили, че шофирането, особено при неспазване на правилника и резки истерични движения по завоите, може да бъде фатално за нея и за околните? А за бизнесмена какво какво да пиша?! Каквото повикало - такова се обадило - и той е големият умник, като така е възпитал и научил сина си да кара, че е убил приятеля си, и той самият сега е половин човек и кой знае колко ще изкара ... После лекарите ще бъдат виновни, че не са направили чудеса, за да му спасяват крайниците и да му налеят малко акъл в главата ... Отврат, много дебилен народ, изтрепа се по шосетата само от собствения си дебилизъм!

На човеко не му остава нищо друго освен да поиска да му ампутират и другия крак. Така поне достойнството му ще стига до земята. Уви, в днешния хуманен и демократичен свят няма адекватни наказания, които да възпират и сведат до минимум такива прояви на безотговорност.

,,Уви, в днешния хуманен и демократичен свят няма адекватни наказания, които да възпират и сведат до минимум такива прояви на безотговорност." НАКАЗАНИЯ и ЗАКОНИ има,ама в кочината ,наричана все още България, вместо БълХария, няма нито КОЙ да ги налага, нито КОЙ д ги прилага.Властва ЦАР МЪНИ /т.е. парите, де/.

краката му щяха да са здрави, джипът щеше да е по-встрани, 20 годишната щеше да вземе завоя и т.н.

Напълно съм съгласна с теб.И не всеки гърч е епилептичен. Жената е възможно да не епилептичка. Гърч може да се получи и от висока температура.

ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.

20 ГОДИШНО (! ПО ИК!) ЕДВАМ Е УДЪРЖАЛО МАШИНАТА ОТ НАГЪЛ МЪЖ, СЕКСИСТКИ ПРОТЕГНАЛ КРАК !!! НЕКА СЕ РАДВАТ НА ТЕКСТА ОТ ЕС !

Срещу неизвестен извършител??? Сериозно???

Е ПРОБУТАЛ ПОВРЕДЕНА МАШИНА НА БЕЗГРИЖНО ПЪРЗАЛЯЩИТЕ СЕ И Е ПРЕДИЗВИКАЛ КАТАСТРОФАТА !

,,божият дух,, е ,,управлявал...а ,,него,, не го съдят,,...,,!!!

ЗАЩО НЯМА КОМЕНТАР ПОД НОВИНАТА ЗА МИНИСТЪРА НА ШЕЙНИТЕ

и я от 3 дена питам,пил ли е бакана де утепа чавето ама они мълчът кат пукали

Дирничетата пак ме тръкнаха. Нейсе. Щото в нашата безпристрастна и свободна журналистика няма цензура. Всички смърти се коментират, кой как може, но долу мръсните уста от гусин министъра. Аз все пак ще си кажа. Коментарите могат и да изтрият или ограничат, ама детето на великана министър си отиде без да пита журналя и партийци. И си отиде точно поради пълната некадърност, смонадеяност и чувство за недосегаемост на гусин министъра. Аз ако бях на негово място щях вече да съм се самоубил, ама той е велик и цяла вселена ще му е виновна за случката, само не и той. Господ си знае работата. Ще почакаме.

какво има да се коментира? Висшият върховен съдия, дето няма превръзка на очите и "всичко вижда" е произнесъл присъда. Без право на обжалване

Ами ей така по логика за ... причиняване на смърт по непредпазливост - година и 6 месеца условно, за причиняване на тежка телесна повреда /един ампутиран крак и един премазан/ - година, условно ... ми се вижда спаведливо!

от секо дърво свирка не става! Като са млади си мислят, че морето е до колене. Язък за човека.

Бъдете малко по-добри, малко по-етични, по-малко злоба и гледане в чуждата паница.знайте че магарии с пари и връзки в България се рвзминават, къде с познанства в полиция, следствие, съд, прокурори.Не забравяйте за Върховната вселенска прокуратура, наречена Бог!

За пореден път се убеждавам, че живота е кръгъл.

Просто му се е върнала на човека магарията на сина му. Сега дали ще се съгласи на условна присъда на шофьорката?

Що така под някои информации има възможност за коментари, а под други - не. Нещо като цензура ли е това, що ли? Смешно и срамно и нямам думи...

Аз само да попитам, ако може...? Тази епилептичката поради що има книжка? Питам и отговор не искам!

абе я па да питам,пил ли е бакана дето утепа чавето?

Винаги има първи път, сещаш ли се? И ти не си застрахован!

А ако не беше "бизнесмен" какво, нямаше да го отразите ли?

Всичко се плаща тука добро и лошо горе отиваме разплатени

ми сега и за шофьорката 1.5 години условно с 3 изпитателен след споразумение и ще има неква справедливост ми се чини

"...паркирания си на тротоара джип..." Аз само това прочетох от новината.

Е на завой не се спира, ама бизнесмен с джип. А ченгесарите като видят такива нарушения освен да се изпърдят и гледат в другата посока друго няма. Е браво на жената.

Складова база. Предполага се, че е извън града.

Тротоар - има ги в градовете само.

Е , чак "браво"!!! :-(

като бумеранг ми се привижда... синът ... условно ... бащата

Коментари - Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка | Днес.dir.bg

Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка

20-годишна шофьорка блъсна смолянски бизнесмен, докато се качва в джипа си. Мъжът е с ампутиран крак, а другият е много натрошен. Лекари се борят за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Отрязаха крака на бизнесмен, блъснат от млада шофьорка | Днес.dir.bg

Коментари

Епилептичен припадък ... Значи епилептичка ... Хм, епилепсия ... "В много страни по света правото на епилептиците да шофират се ограничава или отнема (особено през активните периоди на пристъпи), но повечето от хората с епилепсия успяват да си възвърнат правото на шофиране след определен период на затишие от пристъпи" ... А при начинаещите и без епилепсия е лоша работата ... А бе сложна материя, но момата приключи май, а жертвата й кой знай ...

"Нашата работа е да ви подготвим така, че да вземете изпита. После вече как ще карате, си е ваша работа" ?

Господ забавя, но не забравя!

Хубавото в лошото е, че е бизнесмен и сега няма да умре от глад на една пенсия от 130 лева, така както ако беше някой обикновен човечец, който не е бизнесмен ... А кифлата - не знам - каквото и да я накажат - тя просто няма да проумее и да разбере какво става - сигурен съм !

баси и "държавата" - продават книжки и паркират по тротоарите !? никога няма да се оправите!

Аман от прости малки келеши. Грабва една кола и откача.... нали нямаше да имат право да карат без придружител новите шофьори.... пак ли оставиха откачалките да се правят на състезатели....?

Може да се каже че двете катастрофи са на една и съща улица, макар че името се сменя на Родопи, реално улицата е по-скоро продължение на Петър Берон.

Ох, само като ви прочета коментарите и ми се повдига. Малки комплексирани драскачи.... к'во, като прочетохте "бизнесмен" и край, значи е крадец и изедник, пада му се ..... пък и сина му .... дребни душички сте, хеееееей. Малки човечета които се радват на чуждото нещастие защото така се чувствате малко по-по, ама не сте. Да сте чували за човещина, състрадание, съчувствие ...... ОТВРАЩАВАТЕ МЕ

Хапни зелена мухоморка, ще ти олекне.

Дразнещо е двамата участници в инцидента да се характеризират с бизнесмен и млада шофьорка, а поясненията след това за сина му наливат допълнително масло в огъня.

Аз съм един от хората, който е коментирал, че след като са удовлетворени от условната присъда за смърт по непредпазливост, не би трябвали да имат претенции към подобна присъда за телесни повреди. Не мисля, че съм лоша, злобна или завистлива!!!

"който е коментирал" .... Не мисля, че съм лоша, злобна или завистлива!!! .... Аз пък мисля че си ДЖЕНДЪР

Що, не е ли крадец - я докажи, да съм спокоен, че не знам.

Значи всеки който си купи джипка и го кръстят бизнесмен е крадец .... АЛООООО многознайко ... човека е жертва.

До шията в разпространението на цигари. Връзки с един депутат гербаджия с братовчед шефа на НСО. Нормален български бизнесмен, израстнал с лични умения и честен труд.

възвишения от друга планета. Тук се живее зле и две от хилядите причини за това са, че бизнесмени могат да станат само определени хора, другите нямаме шанс, и невъзпитаните синове на същите хора, карат пияни, дрогирани, с превишена скорост и убиват обикновени хора, като нас, защото знаят, че ще им се размине. Иначе щяхме да сме щастливи, ако ги нямаше едрите душмани.

Заложи, ипотекирай на банката пръдливата си панелка, взимай кредита и действай! Що да е забранено на обикновените хора да правят бизнес. Нали точно от панелното простолюдие се навъдиха едни бизнесмени и охранители, дето станаха убийци, поръчители, наркотрафиканти, .... Недей да гледаш от пейката пред блока, а действай!

Чудиш се, че хората злобеят... Ами виж каква присъда е получил синът му - година и половина условно за скорост 115 км/ч при ограничение 40 и причинил смърт. Ами не ти ли се струва твърде мека тази присъда? Всички тук смятаме, че тати е платил сополанкото да не лежи ефективно. А може и книжката да му е купил. И не опира до злоба или злорадство, а до илюзията, че справедливост има. Това е, което дава на хората надежда, че изедниците един ден ще страдат. И затова на едни други статийки са им спрени коментарите - защото народът съчувствие и милост за сатрапи няма и не може да има.

Много много тьжна и нелепа история! Но това което ми прави впечатление са грозните обидни и ужасни коментари на бьлгарите които не спират да дишат злоба

Язък за човека. За съжаление това е поредният случай чрез който се доказва, че изобщо не учат кандидатите за шофьори на основни и елементарни знания и умения... а недай си боже да си е платила книжката. Та в тоя ред на мисли: тия дето разкриват престъпните схеми ги уволняват, за да си върви грозният/мръсен бизнес с купени книжки. Язък за тази малка и свестна държавица и за останалите с мозък в нея.

Е, в случая май приказката, че Господ забавя, но не забравя, се е изпълнила!

АМИ ТЯ(ТО) НЕ Е ВИНОВНА ! И ЩОМ ВЕЧЕ ИМА(?) КНИЖКА ЩЕ СИ КАРА И КАКВОТО ТАМ ГОСПОД Е ОТРЕДИЛ !

Тротоарът не е място за паркиране. Да беше паркирал на платното, дамата щеше да се забие в жипката.

Ами, всезнайко, НЕ е забранено паркирането на тротуарите!При определени условия, разбира се.

????

На вашите "тротуари" може и да може. Даже е препоръчително, ако не ти трябват крака.

Няма данни определените от закона условия да са били налични.

А познайте в кой град се купуват най много книжки

Ако в София са 2 милиона, а в малък град 50 хиляди, къде ще да са повече купените книжки?

"паркиран на тротоара" Интересно. Не, че девойката е невинна.

Ами ако не знаеш да ти кажа - не винаги е забранено паркирането на тротоара! И освен ако не си запознат с конкретната ситуация, то не знаеш правилника за движение.

Законът за движение по пътищата позволява паркиране на тротоар, на места, където не е изрично забранено със съответния пътен знак. Дори урежда паркирането да бъде успоредно на сградите и на отстояние от поне 1,5 метра от сградата.

По другото дело, затвор за поне петима, гледали гусин министерина да се качва да кара пиян, отсичане на виновното дърво, както и доживотен на който го е сял.

Тъй, тъй, и никакви дървета и пънове в радиус 10 км от пистите. Всички дървета и пънове само в министерски съвет и народното събрание.

когато предупредиш властта за неправомерно придобита книжка излизаш виновен, а не трябва да е така

И кой е дал книжка на епилептичка?! При това толкова млада - значи, няма никакъв шанс да оздравее някога и да стане нормален човек с нормални реакции? А защо нейните родители, близки някакви, домашен лекар, не са ѝ обяснили, че шофирането, особено при неспазване на правилника и резки истерични движения по завоите, може да бъде фатално за нея и за околните? А за бизнесмена какво какво да пиша?! Каквото повикало - такова се обадило - и той е големият умник, като така е възпитал и научил сина си да кара, че е убил приятеля си, и той самият сега е половин човек и кой знае колко ще изкара ... После лекарите ще бъдат виновни, че не са направили чудеса, за да му спасяват крайниците и да му налеят малко акъл в главата ... Отврат, много дебилен народ, изтрепа се по шосетата само от собствения си дебилизъм!

На човеко не му остава нищо друго освен да поиска да му ампутират и другия крак. Така поне достойнството му ще стига до земята. Уви, в днешния хуманен и демократичен свят няма адекватни наказания, които да възпират и сведат до минимум такива прояви на безотговорност.

,,Уви, в днешния хуманен и демократичен свят няма адекватни наказания, които да възпират и сведат до минимум такива прояви на безотговорност." НАКАЗАНИЯ и ЗАКОНИ има,ама в кочината ,наричана все още България, вместо БълХария, няма нито КОЙ да ги налага, нито КОЙ д ги прилага.Властва ЦАР МЪНИ /т.е. парите, де/.

краката му щяха да са здрави, джипът щеше да е по-встрани, 20 годишната щеше да вземе завоя и т.н.

Напълно съм съгласна с теб.И не всеки гърч е епилептичен. Жената е възможно да не епилептичка. Гърч може да се получи и от висока температура.

ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.

20 ГОДИШНО (! ПО ИК!) ЕДВАМ Е УДЪРЖАЛО МАШИНАТА ОТ НАГЪЛ МЪЖ, СЕКСИСТКИ ПРОТЕГНАЛ КРАК !!! НЕКА СЕ РАДВАТ НА ТЕКСТА ОТ ЕС !

Срещу неизвестен извършител??? Сериозно???

Е ПРОБУТАЛ ПОВРЕДЕНА МАШИНА НА БЕЗГРИЖНО ПЪРЗАЛЯЩИТЕ СЕ И Е ПРЕДИЗВИКАЛ КАТАСТРОФАТА !

,,божият дух,, е ,,управлявал...а ,,него,, не го съдят,,...,,!!!

ЗАЩО НЯМА КОМЕНТАР ПОД НОВИНАТА ЗА МИНИСТЪРА НА ШЕЙНИТЕ

и я от 3 дена питам,пил ли е бакана де утепа чавето ама они мълчът кат пукали

Дирничетата пак ме тръкнаха. Нейсе. Щото в нашата безпристрастна и свободна журналистика няма цензура. Всички смърти се коментират, кой как може, но долу мръсните уста от гусин министъра. Аз все пак ще си кажа. Коментарите могат и да изтрият или ограничат, ама детето на великана министър си отиде без да пита журналя и партийци. И си отиде точно поради пълната некадърност, смонадеяност и чувство за недосегаемост на гусин министъра. Аз ако бях на негово място щях вече да съм се самоубил, ама той е велик и цяла вселена ще му е виновна за случката, само не и той. Господ си знае работата. Ще почакаме.

какво има да се коментира? Висшият върховен съдия, дето няма превръзка на очите и "всичко вижда" е произнесъл присъда. Без право на обжалване

Ами ей така по логика за ... причиняване на смърт по непредпазливост - година и 6 месеца условно, за причиняване на тежка телесна повреда /един ампутиран крак и един премазан/ - година, условно ... ми се вижда спаведливо!

от секо дърво свирка не става! Като са млади си мислят, че морето е до колене. Язък за човека.

Бъдете малко по-добри, малко по-етични, по-малко злоба и гледане в чуждата паница.знайте че магарии с пари и връзки в България се рвзминават, къде с познанства в полиция, следствие, съд, прокурори.Не забравяйте за Върховната вселенска прокуратура, наречена Бог!

За пореден път се убеждавам, че живота е кръгъл.

Просто му се е върнала на човека магарията на сина му. Сега дали ще се съгласи на условна присъда на шофьорката?

Що така под някои информации има възможност за коментари, а под други - не. Нещо като цензура ли е това, що ли? Смешно и срамно и нямам думи...

Аз само да попитам, ако може...? Тази епилептичката поради що има книжка? Питам и отговор не искам!

абе я па да питам,пил ли е бакана дето утепа чавето?

Винаги има първи път, сещаш ли се? И ти не си застрахован!

А ако не беше "бизнесмен" какво, нямаше да го отразите ли?

Всичко се плаща тука добро и лошо горе отиваме разплатени

ми сега и за шофьорката 1.5 години условно с 3 изпитателен след споразумение и ще има неква справедливост ми се чини

"...паркирания си на тротоара джип..." Аз само това прочетох от новината.

Е на завой не се спира, ама бизнесмен с джип. А ченгесарите като видят такива нарушения освен да се изпърдят и гледат в другата посока друго няма. Е браво на жената.

Складова база. Предполага се, че е извън града.

Тротоар - има ги в градовете само.

Е , чак "браво"!!! :-(

като бумеранг ми се привижда... синът ... условно ... бащата