Двама загинаха при челен удар край Сливница

Двама души са загинали при тежка катастрофа на пътя Калотина-София тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинаха при челен удар край Сливница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По този път всеки се чувства безнаказан-там не важат ограничения на скоростта,няма и правилник за движение по пътищата,няма и полицаи.Джунгла.

Към тези, които пишат за дебили: От няколко милиона Българи - 565 жертви -явно Вие сте дебилите, щото не знаете колко са 80%. И имаме по-малко от два месеца, за да "подобрим" миналогодишния рекорд...

565 жертви е два пъти по- малко от времето преди построяването и завършването на магистрала "Тракия". След завършване на магистрален път до сръбската граница, високоскоростния път Велико Търново- Русе, магистрали Струма и Хемус трагично загиналите ще се ограничат до 100- 120 души. ББ е на много прав път като прави пътищата.

Иво Христов го каза - 80 процента от българите са дебили.

На разклона за Сливница, е тия пред полицейския пост ли са се ударили? Ни полиция, ни камери могат да ни накарат да намалим скоростта :(

Тъкмо кат няма да ходи много далече... Дано не са дошли след 2-3 часа както обикновенно...

спад на 80 % ! За сега ! Щото , мамка му - други се раждат !

Когато правилните хора се срещнат на правилното място, резултата е неизбежен.

Гледай "умнико" да не те срещне и теб правилният човек !!! Какво е виновен Росен на 35 готивайки на работа към София ,че срущу него лети малоумник с бясна скорост в мъгла ,тъмно и хлъзгаво....удря го и го убива ?????

знаете ли точно как е станала катастрофата? Не знам как е карал другия шофьор (не Росен)точно тогава. Знам само, че беше кротък тих човек, и че не беше от малоумните шофьори.

Естествен подбор!

Неееее ..... Што малоумието на някого да прави естествен подбор на мене, а ......

шото така ...

Мирослав

За единият от двамата - да. Другият е просто жертва на убиец.