Млади мъж и жена загинаха след удар на БМВ в дърво

Млади мъж и жена загинаха при тежка катастрофа вчера на пътя между пазарджишките села Братаница и Ветрен дол, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Млади мъж и жена загинаха след удар на БМВ в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честита радост - 2 мангала по-малко !

ВИНАГИ СЪМ МРАЗИЛ ТАЗИ МАРКА КОЛА - МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ПРЕДИ 26Г ПРЕД МЕН ЕДНИ МЛАДИ СИ ПРАВЕХА ГОНКА ПО ЦАРИГРАДСКО!....ПЕТ МИНУТИ ПО КЪСНО СЛЕД СПИРКАТА НА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА ОТ ЕДНО БМВ ГИ БЯХА НАТЪРКАЛЯЛИ ПО ЗЕМЯТА ЧЕТИРИМА ДУШИ, ВСЕ МЛАДИ ХОРА!

Тази марка е карат цигани и тъпаци

Пак ЦИГАНИ!!!

Не обиждайте гласоподавателите на Бакиш те променят вашият вот А дали са платени или не няма отговор

БМВтата имат калпави тампони на предните амортисьори и след скъсване стават неуправляеми. За това спомагат и доволното наличие на дупки по повечето пътища.

Безспорно сте прав. Това напълно обяснява изключително големият брой ПТП и катастрофи с тези автомобили. Трябва да се забрани вносът им, а наличните да се спрат от движение.

А някои шофьори на BMWта имат калпави връзки с главния мозък, за това спомагат и липсата на такъв и простотията!!!

Необходимо е да се заведе дело срещу БМВ. Тези автомобили не отговарят на изискванията за безопасност. Толкова народ загина с тези коли напоследък

А дървото как е. Все пак на негово място можеше да е човек, надявам се да е оцеляло.

Идиота обаче е жив, нали?! Браво на него! Решил да покаже как върви БМВ-то. Показал! Тъй като гледам, това е таралясник на повече от 20 години. Ама нали е БМВ! Не е проблема в марката,а в кухата лейка зад волана. Точно за такива случаи законодателството трябва да криминализира такива деяния и наказанията трябва да са от 20 години до доживотен затвор! Така е в Германия, а във Великобритания сега се подготвя промяна именно в тази насока. Обърнете внимание, че и в двете страни, пътната обстановка е много по добра и идиотите на пътя са далеч по малко от тези в България!

"След удара БМВ-то е било смачкано до неузнаваемост." Добре де, като колата е "смачкана до неузнаваемост", как са разбрали, че е БМВ? Може да е била Хонда, например...

...по задкормилното...то е оцеляло...

да повтарям отново и отново, че тези млади гъзлета са статистически най-честите убийци на пътя, заедно с тунингованите мадами, които незнайно как управляват своите джипове и лимузини с цигара в едната ръка и телефон другата??? На тази група убийци, които са причина за над 80% от всички инциденти със смъртен изход по пътищата, трябва да се отдели специален параграф в закона.

При така смачканата кола скоростта определено е била над 100 км/ч и то на междуселски път.

В тая държавица останаха да действат само законите на физиката...

Тези са се опитали да докажат, че и те не действат на Територията! Опитът е бил неуспешен!

Дървото е расист!

А дали е каран с включени светлени, та да го е видяло дървото..

Да спрем Имбецилите по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Промени в законодателството по отношение на любителското видеозаснемане!

А какво е станало с дървото, пострадало ли е? Защо ни информират само за селския състезател?

Първото най малко препятствие е обърнало колата вертикално и така се е ударила в дървото-вижда се от снимката -изравнен покрив,не челно.Покрива е просто една тънка ламарина.Лош късмет,не говорете за хората ако не ги познавате лично

Пипи (дългото чорапче). В този район циганите натискат колите си до ламарина и не им пука за скорост. Не им пука дали са изправни колите, дали светят фаровете, дали гумите са изправни... на мангалите трябва да им се забрани да карат коли.

Кретените са цигани. В този район циганите натискат колите си до ламарина и не им пука за скорост. Не им пука дали са изправни колите, дали светят фаровете, дали гумите са изправни... на мангалите трябва да им се забрани да карат коли. Така е и в ихтиманско, и в самоковско, Костенец.... Колко пъти са ми настръхвали косите от такива примати.

Ах, какво жестоко самоубийство!!!

За такива селски бегове с БМВта трябва да има статия в закона и да ги съдят за умишлено убийство с доживотен затвор!

А какво да правим с тия ,които не са с БМВ-та?

"300 роми щурмуваха болницата в пазарджик, 25 полицаи с кучета не можаха да ги спрат". Това е заглавие от друга медия. Ако питате, какво общо има с тукашната новина, случило се след като жертвите и пострадалият са били докарани в болницата.

Лекарите са им виновни, че карат като безумни, без правоспособност и се пребиват като кучета. Бира, кебапчета и еФтини бе-еН-вета за еРектората!

Законите на физиката действуват дори и в пазарджишките села Братаница и Ветрен дол,

Задкормилно устройство на селски бег какво може да постигне освен да убие приятелите си ? Няма оправдание бездействието на обществото и липсата на писти в тази държава. Няма къде да се хвърлят денонощно и ужасите са по селските пътища. В държавата са нужни по една денонощна писта във всяка област срещу минимално заплащане. Като се повози няколко часа- обикновено за час са изтощени и най- рано след месец ще се върне. Има военни полигони, не е нужно много, за да се превърнат в писти, където да дрифтират и ръчкат. Не повече от седем писти в държавата ще решат въпроса с шофьорския адреналин за години напред.

Предложението е добро, но трябва да се вземат пак предпазни мерки. Мисля, миналата година беше, на дрифт събор на едно летище, подобен селски бек уби двама. Пак беше с "марката"!

ти вярваш, че ако имаше писта тоя циганин без книжка щеше да отиде там???!!!

Но мисля, че ти отново хващаш бика не за рогата, а за мъдете...Защото ако има "писти", слабоумното ще отиде, ще потренира на тях и след това ще излезе на пътя, за да покаже какво е научило... И на никой от вас няма да му дойде наум, че автомобилите, които караме, нови или стари са "ГРАЖДАНСКО" изпълнение, те не са пригодени за екстремни условия, ако и да са БМВ-та... Първо това трябва да бъде набито "с чук" в главите на слабоумните и пак не е сигурно, че ще го схванат, защото няма с какво....!

Да почиват в мир клетите им души. Кара се с тежки комплекси, причинени от мизерния живот в България, по лоши пътища със стари коли в недобро техническо състояние!

Надявам се твоята каруца да е в изправност но се чудя как една кола в неизправност се движи с такава скорост.......бедни ще сте защото сте мързеливи и чакате някой да ви даде а нали и двиза ви преди е бил,че "бедността не е порок"

Аз карам нова кола. За щастие имам престижна професия в богата държава и мога да си позволя почти всякаква кола.

Как в България да живееш добре и да можеш да си позволиш нова кола по честен и достоен МЪЖКИ начин?

Просто е - двигателят е сравнително в изправност. Първата ми кола беше застава 55 к.с.. Вдигал съм с нея 140 км/час. така, че една кола с фабрична мощност 150 коня и да са умрели 30% от тези 150, ще вдигне поне 180 км/час. Но ако окачване, кормилна и спирачна системи са загубили 30% от фабричните си показатели, бедата е гарантирана.

в комплексите, а в тоталната безотговорност. Относно лошите пътища - аз обикновено превключвам на четвърта и карам с 35-40, за да мога да реагирам на препятствията. Колкото до живота - мизерен е за онези, които го оставят да им се случва без тяхно участие и после се жалват, че живеели зле. Ми да направят нещо за себе си!

Българинът живее бедно, сравнено с народите на развитите държави. Разберете го най- после и се опитайте да промените системата в която сме затлачили десетилетия наред. Гледайте как живеят на Запад от берлинската стена и се опитвайте да извличате положителното от тяхната система и го пренасяйте у нас.

Какви клети души,бе-ЦИГАНИ!Ами ,ако бяха утрепали някое нормално българско семейство,а?Да благодарим на Господ и на крайпътните дървета,стълбове и рекламни пана за добрината!

БМВ и мерцедес са много хубави коли. Дори и стари. Но не са за всекиго. За да караш такава кола, трябва да си доказал се човек. Доказал се с успехи в живота, с поемани отговорности, с преодолени тежки препятствия, с висококачествена трудова дейност (независимо дали управленска или изпълнителна), но дейност, която е позволила на редица други хора да си вършат работата. В съответствие с тези мисли призовавам младите хора, особено момичетата - онези, които не отговарят на горните условия, но притежават БМВ или мерцедес е поне 200 пъти по-вероятно да ви пратят в един по-добър свят отколкото хората с друга марка автомобил. Отбягвайте такива хора.

ChatGPT

както се изразяват феновете на марката: "БЕЕНВЕ, брат!"

Не е виновно BMW-то,макар такива да са на пределна възраст и пробег,не можещи да минат по никакъв начин TUF в Германия,но купени тук за по 1000-2000 лв от малограмотни селски пръчки,помаци и мургавелци с купени книжки! Имам 500 000 безаварийни км с легендарното руско БМВ...,,Москвич -412"/незаслужено вземано на подбив/,също с задно,също в буйните ми млади години,което карах всесезонно и не с зимни/летни гуми,а с ,,ВИДА СПОРТ" до които се добирахме с връзки! Добре е ,че са се спряли в дървото,а не в кола с невинни хора!

Като гледам на картата това е права отсечка от 2 километър. Няма завой. Или е изпреварвал или някой го е натиснал. Друг вариант да изскочиш от пътя няма.

... след правия участък идва завой в който не можеш да влезеш със същата скорост - трябва да намалиш

Ти пък! Това са 5 (пет) километра права отсечка. Повече от самолетна писта за А380. Там ако не пробва колко 'дига бавареца, къде?

Скоростта на колата не е била голяма. Земята се е въртяла бавно.

Млади мъж и жена загинаха при тежка катастрофа вчера на пътя между пазарджишките села Братаница и Ветрен дол, Качил селяндура мацката до себе си, надул мощната кола и уцелили дървото. А е можел да убие на пътя други невинни хора. В случая е убил себе си и едно дърво.

Той е жив, убил е човека до себе си, жената, която е била на задната седалка и крайпътното дърво.

НОГО ВАРИ ТАА ТРОЙКА !!

Еееех, пак БМВ! Лекарство за мъжественост - БМВ

Дървената мафия да вземе мерки.Всички крайпътни дървета да бъдат изсечени.Да спрат да секат горите в планината.

Добре започва седмицата- 2 селтака по- малко.

просто марка БМВ не е кола за всеки!

Одарил са в дървото,а може дарвото да се одарило в БМтето

Не одарил, а ударил. Голям тупан си ей!

Дет мароз, бляд долна, научи се да пишеш!

Писва ми от този термин "несъобразена скорост". Още повече, че за да се смачка БМВ-то до неузнаваемост е била безумно висока скорост (със сигурност много превишена). Бил съм пътник в кола, която с удари челно в препятсвие след излизане от пътя при скорост 60-65 км/ч. Всички сме живи и здрави - и контузен нямаше. А и колата се оправи и собственикът си я кара още доста години.

Не можах да разбера защо ви писна от този термин като от думите ви личи, че сте съгласни, че скоростта е била доста несъобразена?

Вени,явно само в градския транспорт се возиш и волан не си пипвала......каква е скоростта с която карайки не можеш да вземеш завоя????НЕСЪОБРАЗЕНА с пътя е,или превишена както искаш

На този шофер колко ли ще му струва следващата полица ГО?

Нищо няма да му струва. Тия карат без застраховки.

d4

последно - на предната или на задната седалка е била жертвата??? то като гледам фотото, май няма никакво значение.

Скоростта не е вероятната причина. Тя е единствената. Да, винаги може да има и технически проблем, но педалът на газта не се натиска сам все още. А трибуквените коли дават измамно усещане за сигурност и мощ подобно на пистовите мотори. Тъпото е че "шофьора" е жив и е убил двамата пътници. Но не му е било писано да се отърве лесно.

Като гледам колата се убеждавам, че се е движила с не повече от 60-70 километра..

Тя е архив, но е показателна. И марката си личи.

Кухая! забравила си да пишеш 1/единица/ пред 60и 70!!!!!!!!!!!!!!

бмв е диагноза в Булгаристан

но ние живеем в България. Как я наричате вие резняците си е ваша работа.

Оказва се, че BMW водят класацията за най-ненадеждните коли. Най-често катастрофите са с BMW.

се купи диплома за осми клас и после шофьорска книжка. Знае ли се етноса на БМВ-джиите?

Знае се. Цигани.

И селските бекове не се различават много особено когато до тях е някоя селска мома

Трябва със закон да се забрани АВТОМОБИЛА ДА Е ПО-ВЪЗРАСТЕН от шофьора!

само като види човек БМВ и то вероятно втора ръка ясна работата няма какво да се чете повече....

БМВ не е кола, а диагноза, често с летален изход.

На човек му става жал за дърветата при такива новини.

Много вярно111

Да спрем Имбецилите по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Промени в законодателството по отношение на любителското видеозаснемане!