Търсят избягала водачка за катастрофа с 5 ранени

Столичната полиция и потърпевши от тежка катастрофа с петима ранени издирват млада жена, предизвикала инцидента, но избягала.

Обратно в новината

Коментари - Търсят избягала водачка за катастрофа с 5 ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече не е необходимо да обяснявам. Все една маймуна с бръснач на улицата.

Абе, при отворени въздушни възглавници и поставен колан, трудно се чупи предно стъкло с глава...

Кифли в мерцедесссссссссссс...

униформените в локалното реагирали като казали на потърпевшите да почват да дирят виновника..... браву...

Бе тия там с милиардния бюджет ко праат? ? Да позная ли - местят си го от левия в десния крачол, а потърпевшите ще си водят сами разследването. Аман и от изрещели каки свир..жикйи на по линийка две и кредитни BMW-та и мерцедеси.

Ма някой от тях нямат крачол.

В България всичко на пътя става поради не съобразена скорост. Така управляващите си мият ръцете години наред... пък и вече на народа му стана удобно за това да говори. Когато бачкаш като куче, едва гледаш деца семейство и кола ... купуваш си гуми 2ра ръка от ОЛX-а и после катастрофираш - Това е несъобразена скорост. Когато бачкаш като куче на 2 работи ... и разбираш ли заспиш на път от нощна към дневна смяна - това е несъобразена скорост. Когато треснеш дупка , в която можеш да влезнеш до кръста, спукаш гума и излетиш от пътя - това пак е несъобразена скорост. Когато се поднесеш поради опита си да избягаш от въпросната дупка за която говорех по-горе, и се озовеш в канафката до платното ... това отново е несъобразена скорост Когато катастрофираш поради непочистен от сняг/лед път ... пак е несъобразена скорост. Когато те заслепи олигофрен от среща с би ксенон и халогени, и катастрофираш ... несъобразена скорост. Когато руса овца ти отнеме предимството и те засече и стане катастрофа - отново несъобразена скорост ... Примерите са безброй .. а причината е все една >?!!??!?!?!?! Хора ... или поне подобия.... не сме в ерата на москвичите ... път с 3 ленти в посока + 2 ленти локално ... перфектна асфалтова настилка не е за ограничение 80км/ч. Хората по света нон стоп вдигат ограниченията за скорост ... само ние се оправдаваме с " несъобразена скорост" ... Понякога докато карам имам чувството , че знаците са наслагани за Скейтбордистите и велосипедистите... Нека проблемите се наричат с истинските им имена .. Стига с тая несъобразена скорост .. .. !!!

Купи на всички участници в движението по едно ламборгини, задължи ги да държат изпит във F1 за да придобият книжка, и тогава съм ОК да се вдигне лимита от 80 на 200. Обаче с дебилите по пътищата, и 80 е много. ПРИМЕР: Караш с 180, дебила с таралясника те засича, умирате и 2мата. Караш с 80, има сериозен шанс да оцелеете и 2мата.

Ники тъп си на куче. Марка коли да съм засягал? Къде видя , да съм казал за 200 нещо Седи си в къщи - има шанс да не те засекат. Даже не пий вода , да не хванещ да се удавиш...

Ами да, това е причината, че хората не си съобразяват скоростта с пътната обстановка, ето колко е просто. Като видиш, че има дупки ще караш по-бавно. Като има лед ще караш бавно. И така нататък. Не можете да проумеете, че да шофираш автомобил и да караш кола не е едно и също. Шофиране е да управляваш автомобила и да ПРЕЦЕНЯВАШ ситуациите, карането е да натискаш педалите, да ръчкаш скоростите и да въртиш волана без да те интересува какво се случва около теб.

Гоге ... и ти не преливаш от акъл. Седнал си да ми обясняваш ти аджаба какво е да караш кола , и да шофираш автомобил... Ти самия явно не си Шофирал достатъчно... Караш си нощно време ... еми дупката я виждаш в момента в който влизаш в нея .. нито миг по-рано. Ако беше покарал известно време - можеше и да знаеш това нещо. В закона за движение по пътищата не го пише. Практика си трябва ... :) заледяванията не е задължително да са по цялото трасе. Както и заледявания стават и на +3 градуса ... но такива шушляци като тебе , няма от къде да знаят... знаете да седите и да щракате разни разсъждения по нет-а ....

Someone

Защо потърпевшите обикалят района да търсят записи? Полицията с какво е заета? Да иска по-високи заплати?

Видя ли че дори е имало патрулка там, която оказала помощ. Съгласен съм, че човешкия живот е най-важен но според мен не са искали да преследват двете мутреси.

обирджиите на банкоматите, като ги хване тях, ще почне да търси и овцата с Мерцедеса, предизвикала катастрофата

Черен мерцедес - някой от ЦК или Политбюро ще да е. Да не е другарката Нинова?

snowmark

Видеорегистратор във всяка кола. Задължително!

потерпившите или полицята трябва да тарси запис от камерите, изобщо има ли полиця в тази изоставена страна...

За да избягат или са били пияни,или дрогирани.

Я да питаме и КАТ и Парламент защо ако никога не си имал книжка и те хванат да шофираш глобата е СМЕШНА,.колата по мало падна ли е от незаконно притежавани оръжие.

"Тръгнах да се престроявам в лява лента и не разбрах какво стана" Не виждам изреченията. "Погледнах в лявото огледало. Уверих се, че е празна. Дадох ляв мигач".

а защо потърпевшите обикалят да събират видеозаписи, а не полицията

ПСИХОТЕСТ ТРЯБВА И ЗА ВОДАЧИТЕ НА АВТОМОБИЛИ...ТОЗИ ШОФЬОР ЗАЩО НЕ ПРИЕМЕ ИСТИНАТА...КАРАЛ Е С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ, КОЯТО НЕ МУ Е ПОЗВОЛИЛА ДА НАМАЛИ И ДА НЕ БЛЪСКА ЗАВЪРТЕЛИЯТ СЕ АВТОМОБИЛ ПРЕДИ НЕГО. КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗБУТА ОТ ПЪТЯ И СЕ ЗАВЪРТА...ПАК НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ...

Я НЕ ДРЪНКАЙ ГЛУПОСТИ БЕ ДЕБИЛ.ПО КОЛКО ПЪТИ В СЕКУНДА ТРЯБВА ДА СЪОБРАЗЯВАМ СКОРОСТ И ДА ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ДВЕ КУРВЕТА ЛИГАВИ СА НА ПЪТЯ.ДА ГИ НАМЕРЯТ , КАКТО НАМЕРИХА ОСМОКЛАСНИКА С КАМЕРАТА И ДА ИМ СКЪСАТ ПИЧЕТАТА ДОКАТО ИЗПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ И ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА.ПОСЛЕ НЯМА ДА КАРАТ АГРЕСИВНО И ДА БЯГАТ.

МНОГО СИ СИ ПОВЕРВАЛ, НО СИ СЕ ОБЪРКАЛ

Здравейте, Нека вместо да пишем тук, всеки да подаде сигнал до Зам. Кмета по Транспорт към СО, Зам. Кмета по Екология, Шефът на СДВР - Пътна Полиция през сайта на Столична Община: https://link/bg/Signal/Create Пишете, че искате затягане на контрола на Околовръстен път (северна и южна дъги), както следва: 1. Спиране от движение и сваляне на номерата на МПС, които се движат агресивно и с опасност за останалите водачи (това лесно се доказва с поставянето на записващи мобилни камери на различни места). Комисия от СО и КАТ + граждани ще преглежда записите и призовава нарушителите и/или към мобилните камери се зачисляват по един екип с бързи и специално оборудвани коли и ги размазват направо тарикатите!!! Съгласен съм с парите от моите данъци и Lamborgini, Q7, Porshe S, Ferrari; да им вземат на пътните полицаи като в Дубай, друга опция е просто да конфискуват на някой меганаглец, даже това ще бъде супер стимул :) 2. Спиране от движение на всяко МПС, което бълва черна или бяла мъгла по време на движението си 3. Спиране от движение на всяко МПС, което бъде засечено със скорост над 110 км./час Хайде да го направим!!!!

За какъв сигнал говориш след като патрулката е била на място и нищо не е свършила. Аз не искам да живея в Биг Брадър. Искам съответните органи, взимащи заплати от моите данъци да почнат да си вършат работата

НАГЛИ СА ЗАЩОТО НИЕ ГИ ТЪРПИМ И ТАКА ИМ ИЗНАСЯ! ИНАЧЕ АКО РЕШАТ ЩЕ СМАЧКАТ НАГЛОСТТА ЗА НУЛА ВРЕМЕ.

По-Безсмислен коментар не бях чел . Преди да спреш от движение всички ППС , спри забранените субстанции ( наркотиците )

На околовръстното се движа с максимално разрешената скорост - 80 км/ч и имам чувството че съм спрял на място заради профучаващите слаомисти около мен. Освен това трябва и да се оглеждам на 360 градуса, като пилот изтребител, от къде ще се спусне вражеският самол, т.е. автомобил.

Не разбирам какъв е тоя плач че "трябва да се оглеждам на 360 градуса". Когато караш, е добре да следиш обстановката около теб. За целта имаш 3 огледала -- едно за задно виждане и две странични.

Аз също така карам, за да се напасна към идиотите, които ме задминават отляво и отдясно. Затова гледаме на 360 градуса, защото освен себе си в колите возим и деца. При 80 км. / час, ако отзад идва някой със 140-160 км. и присветква като обезумял, че бърза кво правим? Гледаме си напред само предлагаш?

Ей шушляк, връщай се на село и там ако искаш се засили с 300 и се размажи в някоя каруца. Мамицата ще ви ... на всички комплексирани селяци с джипки.

Абе голяма работа бе. Нали по Витошка нЕма празно. Какво недоволствате.

"В момента потърпевшите обикалят обектите в района и взимат записи от камерите, за да намерят шофьорката." Това не е ли работа на полицията или те само могат да гледат безучастно и да държат морал докато те крънкат за 20лв.??!

Нещо не му е чиста работата. Опитва се да доказва някакви неща, ама май няма да успее. Полицията е на друго мнение. Само подвежда хората. И да намери записите, какво ще ги прави ? Важно е какво пише в протокола на полицията. А описанието на инцидента е малко странно. Участват три коли, той се намира в най-лявата лента и не вижда останалите две ? Че с тази ситуационна осведоменост какво прави в най-лявата лента ? Не е погледнал вляво, назад и вдясно ? Хайде холан. И си мисли, че фейсбукът ще му помогне. Бутнали го били, хипотетичен черен мерцедес.

Те сега имат друга работа, трябва да стачкуват.

Само не разбрах как за избягали? Тяхната кола няма поражения? Ако е по околовръстното пак, значи камерите са видели?! Ако наистина е реагирала патрулката, значи са ги гонили и изпуснали ли?

"В момента потърпевшите обикалят обектите в района и взимат записи от камерите, за да намерят шофьорката." И като добавим наличната патрулка, която реагирала "оперативно", нямам какво да кажа още.

Тия кифли ако не са ги намерили до сега значи си има причина - я любовница, я роднина на някой от "големите".

я сестра на вице премиера :)))

"Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава" защо ли? След като у нас всеки е длъжен да се вози с поставен предпазен колан. Ама нали всеки е тарикат и законите ги зачитат само като им е от полза...

един момче счупил стъкло...

...и отворени еър-беци...!? Как ли главата му се е добрала до стъклото!?

СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ! ВСЕКИ ПЕТИ ЛЪСКАВ АВТОМОБИЛ СЕ КАРА ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ, АГРЕСИВНИ И ВЪОРАЖЕНИ С БОЙНИ/ГАЗОВИ ПИСТОЛЕТИ "МЪЖЕ". СРЕД ОБЩЕСТВОТО НЯМА ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. КАРАМ ЕЖЕДНЕВНО ПО ЮЖНАТА ДЪГА ПОСОКА МЛАДОСТ И ОБРАТНО КЪМ ОВЧА КУПЕЛ. ТОЛКОВА КОНТРАСТИРАТ ТЕЗИ НАГЛИ ВОДАЧИ СРЕД ОСТАНАЛИТЕ НА ПЪТЯ - ТА КАКВО ЗАТРУДНЯВА ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ РЕСПЕКТИРА? СПОРЕД МЕН ИЛИ АПАТИЯТА ИЛИ ПОКРОВИТЕЛСТВОТО! ЯВНО ТРЯБВАТ И ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ЯВНО ТРЯБВАТ ПОЛИЦЕЙСКИ ХАЙКИ. НАРУШИТЕЛИТЕ ПО ЮЖНАТА ДЪГА СА ЕДНИ И СЪЩИ 500-1000 ВОДАЧИ. БАС ХВАЩАМ, ЧЕ КАТО НАТРЪШКАТ СТОТИНА, СВАЛЯЙКИ ИМ И НОМЕРАТА НА МПС, ДРУГИТЕ ЩЕ ПРЕСТАНАТ. ИМА ЛИ ВОЛЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА ИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ СЛЯХА С ОРГАНИТЕ НА РЕДА И СА ТОТАЛНО БЕЗНАКАЗАНИ?

Много кефят хора, които вместо ник ползват същинското си име.

А мен ме кефят такива като теб - с фабричен номер от затвора.

И на мен ми се случи нещо подобно на околовръстното няколко дни по-рано. Пак черен автомобил с две млади жени най-неочаквано и безпричинно според мен ме засече отдясно при нейното пристрояване в моето средно платно. Цяло чудо е, че не стана мазало. Успях рязко да намаля скоростта, без да навлизам в съседното платно вляво, където със сигурност пък мен щяха да отнесат. Чудо е, че и отзад не ме натресе колоната при рязкото намаляване.

В локалното платно е имало патрулка, като униформените веднага реагирали. Kак точно са реагирали дебелаците, щом се налага потърпевшите сами да търсят избягалите кифли?

СТИГА С АПАТИЯТА, УТРЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТРАДАТЕ И ВИЕ, ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО И/ИЛИ РОДНИНИ. В 21 ВЕК СМЕ - МОГАТ ДА ГИ НАМЕРЯТ ТИЯ ПИКЛИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ - САМО ДА ПОИСКАТ ПОЛИЦАИТЕ И РАЗСЛЕДВАЩИТЕ. ИМА ТАКАВА ТЕХНИКА, КАМЕРИ НА ВСЯКА СГРАДА, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И ОТДЕЛНО САТЕЛИТНИ МОГАТ ДА ПОРЪЧАТ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО И ДА СЕ ВИДИ ТОЧНО СБЛЪСЪКА/часа/скоростта и т.н.

УГОВАРЯЙ ЧЕНГЕТАТА !!! ТОЧНО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ НАМЕРЯТ !!!

МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ АТАКУВАТ НЕ САМИТЕ ПЪТНИ ПОЛИЦАИ, А ТЕХНИЯ НАЧАЛНИК, ЗАЩОТО ТОЙ ЯВНО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ИМА ПО ЕДИН ЯВЕН НАРУШИТЕЛ И НАГЛЕЦ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ НА ПРЕМИНАВАНЕ. ГЛЕДАМ СТОЯТ С КАМЕРИТЕ И СНИМАТ И КАКВО ОТ ТОВА? АКТОВЕТЕ ОТИВАТ В КОША . . . ЩОМ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА БЕЗУМИЕ. СИСТЕМАТА НЕ РАБОТИ ЗА ТЕЗИ НАРУШИТЕЛИ, ТЯ РАБОТИ САМО ЗА НАС ПО-ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА.

В сливенския имам за момичетата една много уютна кают..., т.е. килия с емблема на Мерцедес на решетката.

На тва околоМръсно тия мелета са ежедневие, не знам що това конкретно влезе в новините.

Хубаво е, че са будни тези млади хора и си търсят правата!

Бизнес Дама Свиркулана, Чалгаджийка, което не изключва възможността да е Дъщеря или Жена на Депутат. ГАРАНЦИЯ

Катастрофите ще намалят рязко когато престанат да продават шофьорски книжки на тия мастии.

Тежка каторга минимум 10 г. на хляб и оцет, в добавка-единична килия 2 на 2 с кофа вместо тоалетна за кифлата предизвикала кататсрофата. Нека ! Ще !!

ШОФИРАЙТЕ ВЪОРЪЖЕНИ И СТРЕЛЯЙТЕ НЕЗАБАВНО , КОГАТО Е НЕОБХОДИМО !!!

само че преценката кога е "необходимо" ... кой ще я прави ? работя в близост до основен за града ни пътен възел, в часовете "пик" няма 10 минути без клаксони и няма цял час без тлъсти псувни през прозорците или по линията "водачи-пешеходци" ... ако към всичко това се добави оръжие просто ще трябва 'Бърза помощ" или направо моргата да отворят филиал в нашата сграда

ЕДНА , ДВЕ КАСАПНИЦИ, И ЩЕ УВРЯТ ТИКВИТЕ НА ЛУДИ И НЕРВАЦИ !!!! ЩОТО ВСИЧКИ СЕ ЧУСТВАТ БЕЗНАКАЗАНО !!!

"Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава Ето така става като се возиш без колан. А ма нали сте ни лук яли, ни лук мирисали...

намерете тия курви миризливи и ги наврете на кучето в гъзъ

До всички плоски мозъци, дето са забелязали разпънката: Това е S3 и разпънка ИМА ФАБРИЧНО !!! Или Вие си помислихте, че е 1.6 с филтър, генерация и други "тЮнинги" ?!?! Айде образовайте се малко преди да сипете говна !!!!

Кмете ... тъп си . Сините силиконови маркучи не са фабрични за S3.

плюс това позволи ни да сме карали Audi S3 ( L8 ) 210 коня ... никви разпънки няма фабрично :D :D :D :D Щял да ни образова той нашия мушмул ...

та, Кмете, Кмете, кажи ми къде е "разпънката" на снимката от преди време на същото това Ауди: https:// scontent-sof1-1 . xx . fbcdn . net / v / t1 . 0-9 / 109859129382837828508373832765505719368076_n . jpg? oh = 85e005d792d4cb1a3e02a05e08d60d3a & oe = 5A63EC3F

махната е специално за снимката :)))))

Такива агресивни, като слязат да спорят с мен, че карам с максимално разрешената скорост, обикновено завършват с "що ме биеш сега?" А милиционерите да си свършат работата и да арестуват виновната, вместо да се обаждат на тъпкача/баща ѝ и да обясняват каква услуга му вършели.

"В локалното платно е имало патрулка, като униформените веднага реагирали. " Интересно как са "реагирали" "униформените"!?!?! Плеснали са се по челото ли!? Или са казали "И ко прайм сига"?

Не, отишли да са пишат актове на пострадалите за несъобразена скорост и неспазена дистанция

ТЕЗИ КИФЛИ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗДИРЕНИ!!!!!!! НАГЛИ ПИКЛИ ПРИЧИНИЛИ СУМАТИ НЕПРИЯТНОСТИ С ПРОСТАШКОТО СИ КАРАНЕ!!!!! ДАНО ДА БЪДАТ НАМЕРЕНИ!!!!!

НА ДАЛИ ! :-)) ТАТЕ ОТДАВНА Е ПЛАТИЛ КЪДЕТО Е НУЖНО И ВЕЧЕ Е ТИХО !!! :-))

Съжалявам господа, но вие им купувате колите

Търсят, ама няма да ги намерят... ...тези с черните мерцедеси са невидими за съответните институции... За сметка на това си имаме блага вест - чехлю си намери нов чехъл....това е по-важно...народът да ликува и да не се занимава с глупости....аааааа!

Спермоядите са бързали ,ама малко по нагоре има камери и ще го духат

Стига да работят камерите, което е малко вероятно...

А дано са ги снимали! Щото с това описание "черен мерцедес", без модел и номер...

Жена зад волана = камикадзе :)

Ще се самозатриете бе ,Ганьовци !

Без да съм разбирач и без да уневинявам никой , или обвинявам някой ... но това размазано Ауди ... Със разпънки от пред , и сини силиконови кривки по турбо пътищата ... говорят за човек който обича "Рейсинга" ... не ми се чини да е света вода ненапита :)

Мммм ... карам BMW, но съм един от най-кротките шофьори, които можеш да срещнеш на пътя, бъди сигурен. Просто обичам тази марка, която също минава за "рейсърска", но както и да е. Преди 3 години ми се сцепи един от маркучите от кулера към смукателния колектор, трябваше да го сменя. Трябваше да сменя всичките звена, щото и останалите сигурно щяха да дадат фира, нови бяха над 900 лева и аз почти ги бях купил, но майсторът ми като по-спестовен от мен предложи да монтира от "рейсърските" - доста по-евтинки са. В началото се инатих, че няма да ми е оригинално, но в крайна сметка реших да спестя едни 700 лева. Та сега и аз съм "рейсър" - маркучът е син :))

и разпънка ли си сложи за икономия ? понеже нямаш фабрична ? Така и един мой познат като размаза един опел Турбо от зад , каза че голф 3ка е спрял в него... Опела беше смазан до задните врати , а Голфа бил избягал ? след такъв удар... кола с предно не може да запали , камоли да бяга ... та приказките от 1001 нощ сме ги слушали :))))))) не пасем Тревата !

Браво на Дир. И браво на всички медии, които отразяват подобни новини. Това ви прави обществено отговорни медии. А момичетата ще се намерят, камери има на доста места в София. Въпросът е да не би шофьорката да е дъщеря на Шошков, че тогава прокаратурата ще бъде със широко затворени очи :)

са тези на избягалата водачка както и на всеки виновен който бяга от отговорност, това което става в нашия свят е ужасно и ако не отхвърлим игото няма да има връщане назад

ДА ОТХВЪРЛИМ ИГОТО !!! ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНЕ !!! МИСЛЯ ЧЕ , ЕДИНСТВЕНО СОЛИДАРНА САМОРАЗПРАВА ЩЕ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ НАГЛАТА ПАСМИНА !!!

Интересно... А този "невинния", защо има разпънка на макферсоните, защото е примерен водач ли?

И да цъкате минуси и да не цъкате, има нещо съмнително, автомобилите не се продават с разпънки, това се прави после за да стабилизира предницата при резки маневри...

Кой те пита за жалкото ти мнения,я кажи кои бяха кифлите,смотаняк

Не са разпънати,смотаняк,това се слага за заздравяване на коша ,много си тъп

Аха... И за какво се стабилизира коша на Audi A3? Или викаш да не питам, тъп съм...

ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ЛЯВАТА ЛЕНТА Е САМО ЗА ЛУКСОЗНИТЕ КОЛИ НА ПРАВОИМАЩИТЕ !!! МОМИЧЕТАТА СА МУТРЕСИ И ВСИЧКО НА ПЪТЯ ИМ Е РАЗРЕШЕНО !!!