Две жертви при удар в дърво на Околовръстното (обновена)

18-годишно момиче и 26-годишен мъж загинаха при катастрофа на Околовръстния път в София. 19-годишният шофьор бе ранен. По-късно линейката с него катастрофира.

Обратно в новината

Коментари - Две жертви при удар в дърво на Околовръстното (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли е срам всички-какво пишете,какво коментирате???2 души са починали-млади хора и момче е на прага на смъртта.Вие се майтапите за отсичането на дърветата,за пенсионерите,плюете София.....Вие сте прости човекоподобни,а не хора с душа.Пътищата в цялата страна са под всякаква критика,мокри,без маркировка,с дупки или по-скоро кратери,а не само в София,не само тук загиват хора в катастрофи!Как не ви е срам-това можеше да е ваш роднина,вашето дете-дали щяхте така са се подигравате,хулите или майтапите....Не от другото около вас трябва да ви е срам,а от това,което липсва в самите вас

Дано все така да си отиват тези боклуци - без да има невинни жертви ! Да заповядат следващите !

българи са и те, да не забравяме

mitrandir

http://kat.mvr.bg/Buletin/default.htm На 12.03.2015г. около 08:45ч. лек автомобил БМВ 316 И" управлявано от Х.Н.П. на 19 г. се е движил по пътя от с.Войнеговци към гр.София и на около 900м. преди ул."Околовръстен път" напуска платното за движение в ляво където самокатострофира в крайпътно дърво. Пострадали са: Пътника Т. Н. И. на 18г. починал на място. Пътника Ц. Р. З. на 26г. починал на място. Водача настанен за лечение в МБАЛПирогов с работна диагноза: отстранена жлъчка, наранени тънки черва, фрактура на 11-то и 12-то ребра в дясно, фрактура на първи ломбален прешлен и фрактура на челюста с опастност за живота/.на водача на лекия автомобил са взети кръвни проби по спешност в МБАЛ Пирогов за употреба на алкохол и наркотични вещества. Водача на лекия автомобил е неправоспособен и не притежава свидетелство за управление на МПС. На 12.03.2015г. около 09:30ч. специаен автомобил /Линейка/ Ивеко управлявана от М.Л.С. а 60г. се е движил пътя по ул.Опълченскаи на кръстовището с бул. Сливница участва в ПТП с лек автомобил Форд ндео

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЦЕНЯВА ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР!КАМЕРИТЕ СА САМО ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ФИРМИ ПРИБЛИЖЕНИ ДО НЯКОЙ ДЕПУТАТ!КАМЕРИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ!КОГАТО ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА НА ПЪТЯ С РАДАРИ И ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ КОИТО ДА ВЗИМАТ ТАЛОНЧЕТА ,ТОГАВА ЩЕ НАМАЛЯВАТ ПТП-та И ЩЕ БЪДАТ ОЗАПТЕНИ ИЗВЕРГИТЕ!А СЕГА:НЯМА ПАРИ -ДИЙСТВАЙТЕ!СПОРЕД ДАНС ВСЯКА ГОДИНА ОТ ДДС СЕ КРАДЪТ 3млрд. ,ОТДЕЛНО 2млрд се крадът от акцизи! НЯМА ДЪРЖАВНОСТ!

У Софията само с танк по улиците !!!!

Ама само с Брадли и Шърман,че руските много"слаби",и в танк да са малоумниците пак ще се трепят!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи,няма братче!Нито включени фарове помагат,нито камери и микрофони по КАТаджиите,нито високите глоби/помагат само на бюджета/!Не се ли промени интелекта на българина,трепането ще продължава!!!

беееее мве е една от най-нестабилните евро-каруци. жалко за хората.

Мда, шофьора - 19 годишен, колата - БМВ Е36 на същите години или по-стара, задна дясна гума - резервна, тип "патерица" за макс.скорост 80км/ч.... Положението е било извън контрол още преди да потеглят ! Бог да прости загиналите.

Мразя БМВ! Винаги ли шофьорите му са боклуци с комплекси???

Не винаги , но много често! А най големите идиоти са тези , кото са броили до 1500-2000 за някакъв дръгляк и се мислят за безсмъртни зад волана!

Тия с новите коли са още по-опасни, понеже си мислят че карат танкове. Проблемът обаче не е в самите коли, а в манталитета на шофьорите им. Просто тия дето не са надраснали пубертета, не трябва да имат книжи. Трябват сериозни психотестове за това, защото такива хора са просто неспособни да шофират без да бъдат заплаха за околните, пътниците и себе си. Някои момчета се превръщат в мъже на много късна възраст, други пък въобще не достигат до нея.

На някой да му направи впечатление случайно задната дясна гума? Това не е ли от тия тънките резервни до 80 км/ч? и като я гледам в какво състояние е ...

Да точно такава е ... и е изтъркана

млади хора безрасъдни убиват цели семеиства на нас не ни остава друго освен да си чакаме смъта по пътищата докато катажиите са корумпирани и можеш да се пазариш с тях и ти връщат ресто

имам чувството, че тия коментари са писани от 5-6 човека под различни имена. Първо спрете да си показвате гласно комплексарщината как са ви супер нови колите и какви сте големи шафьорчета и как който карал bmw бил селянин и т.н. Една кола ако я поддържаш редовно и имаш хубави гуми и на 100 години да е пак ще върви. Друг е въпроса, че пътищата и хората не стават в много от случаите. Това важи особено за Софето където всеки 3 е абсолютен некадърник.

С 30 лева данък на година за курниците, откъде да дойдат парите за хубави пътища? Вие хем не искате да плащате данъци, ГО и такси, паркинг и т.н хем искате хубави пътища. Еми не става.

от къде знаеш, че толкова данъка?

Тези 30лв. са местен данък и отиват в джоба на кмета а не за пътища.

Ами винетките????

По пътя към болницата обаче линейката с тежко ранения също е катастрофирала. Тя се е ударила с лек автомобил "Форд" на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Опълченска". 61-годишният шофьор на линейката и 66-годишният лекар от екипа са пострадали при удара и са откарани във ВМА. То това е еваси епопеята!!! Линейката все едно че токущо са я измъкнали от някоя авто морга. Шофьора на 61 години ,доктооката на 66 години. Не е екип ами някакъв си пенсионерски клуб, и линейката и тя пенсионер!!! И това е в София!!! Пълна скръб отвсякаде (((

Къде ги приписа хората към пенсионерите? Ти май не живееш в България и не знаеш на колко години се излиза на пенсия или спомените ти са от социализъма?

Възрастта за пенсиониране ще остане замразена и през 2015 г. - жените ще се пенсионират на 60 години и 8 месеца, а мъжете на 63 години и 8 месеца. ОТВОРИСИ ОЧИТЕ, ПРЕДИ ДА СИ ОТВАРЯШ УСТАТА оКейна )))

Ами като е софия да не би да е изключение от цялостния кенеф - българия???

Диагноза: БЕЗСМЪРТЕН. Стига сте се оплаквали от живота. Никой не ви кара насила да живеете...

Само за момичето съжалявам.

Решението е едно ! Децимация всяка година на всички притежаващи тоя боклук с три букви и по селски - БЕ ЕН ВЕ !!

Чукче /а/, какво точно е БЕ ЕН ВЕ?

Селяндурите така произнасят BMW - БЕ ЕН ВЕ

СЕга да се направи кампания ДА ИЗРЕЖЕМ ДЪРВЕТАТА

да беее, за да започнем да се наводняваме от към околовръстното ... заеби.

Тази кампания я провеждаме адски успешно вече 25 години.. дървета почти не останаха! Работим мащабно - не само покрай пътищата, но и ако по планините решите да правите състезание с БМВ - и там няма да намерите много дървета. Следващата стъпка е да започнем да инсталираме дюшеци, розови пухчета и други предпазни инсталации за идиоти с коли за 800 лева и акъл за 10 стотинки..

В Ловеч преди години две келемета джигити се натресоха в едо дърво където сега е задната страна на Била . Келешите се измъкнаха от колата като посрани но бяха невредими. След няколко дни отрязаха дървото щото бяха келешчета на някакви местни велможи. Понеже често минавах по този път си мислех какво щеше да се случи с мен ако минавах тогава там...

Малка филия с двама рогача в безподобен таралясник. Сюжет за малък разказ.

Ама така ще е, като Бареков не взе властта. Той щеше да оправи всичко и всички НЕМЕДЛЕННО.

Поправете ме ако греша, но задната дясна гума на БМВ-то на това говедце не е ли резервната "поничка"? Явно гъзара няма достатъчно акъл в главата за да е настъпвал газта толкова много и то с една резервна и изтъркана гума! Пълен малоумник - представителна извадка !!!

несъобразена с пътните условия скорост така се лекува безсмъртие не се качвайте при безсмъртни шофьори

Прост народ - слаба държава. Преди да посегнете да натиснете ръчичка надолу, помислете - всичките идиоти по пътищата не са ли от народа, всичките идиоти в политиката - не са ли от народа, всичките идиоти в съдебната система - не са ли от народа...

Булгаристанската измет не струва и никога не е ставала за нищо.

Може и да не струва нищо , ама струва повече от руската !

Какъв ужас за семействата. Тия млади хора са си отишли.

Така са ги възпитали.

Като гледам как се е насбрал у дървото-арабийската е настъпвал. Само като му мерна гумите,и ми става ясно за останалото. То нема такъв балатум! Тоя ербап като нищо можеше да прелети в насрещното и.... За книжка и за преглед няма и да повдигам въпроса...

Много готино се е намаал у дървото. Чак кеф да му стане на човек.

Трагедията е за блъснатия възрастен лекар. Това келеме и говедцата с него и да умрат само ще очистят света. Но най-вероятно ще лежи в реанимация, ще глътне поне 50 000 за лечение, което ще платим всички ние, както стана с оня капут Багата или какъвто беше там самбист-чалгаджия, и после пак ще се качи на кола да трепе хора.

Дира,защо махнахте темата,за Калфин,където иска да асфалтира Пенсиите???

".. катастрофа на Околовръстния път в София. "!??!? Хем "околовръстен" а пък в София!??

А на мен в Стара Загора един се хвърли пред колата ми на пешеходна пътека, падна, и взе да иска 1500 лева обезщетение. няма майтап!

Древен руски номер. Чист измамник, който трябва да лежи в затвора. Разчита или на връзки в КАТ, или на твоята глупост.

колко му даде?(любопитството ми е наи-големия недостатък)

"13-годишно момче от ромски произход удари с автомобил 36-годишна жена на пешеходна пътека. Инцидентът е станал в сряда на кръстовище в Нова Загора. С малолетния водач са пътували още две момчета. " И тук ми се струва подобна ситуация. ДИРа едва ли ще каже.

Само си представете сега какво им е на родителите,особено на шофьора,сигурно се псуват че са му купили това БМВ.

германците не се научиха да правят коли. дреме ми, че колата ускорява от 0 до 100 за 3 секунди, като спира от 100 до 0 за 30!

Ако колата спира от 100 до 0 за 3 секунди, ще те смачка гравитацията.

журналя, я разкажете за сладура, блъснал линейката?

1. Тая кола колко е стара и минавала ли е ИСТИНСКИ технически преглед? В Германия като минаваш на преглед гледат не само спирачки и фарове, а също най-подробно преглеждат окачването, амортисьорите, течове на масло(!!!) от двигателя и куп други неща, които според Ганьо са "глупости и дреболии". 2. Тия младежи поставили ли са си предпазните колани? В цяла нормална Европа те са абсолютно задължителени за всички пътници, включително и на задната седалка! 3. Тая талига с какви гуми е била? Добре изтъркани и вкоравени галоши на пет години или както се полага за сезона - зимни гуми с поне 5мм дълбочина на грайфера? 4. По този път съм минавал доста и всеки път ми е правило впечатление, че на правите отсечки разни ненормалници карат като обезумели. Включително маршрутките! Защо общината или КАТ не са сложили камера, както е редно да се направи в такива случаи? Десетина глоби за джигитите вършат чудеса!

И без камери се вижда, че нарушават безнаказано. Законите не се прилагат в България, това е.

на 3 цилиндъра съм карал по 600 километра, когато се налага. Не е проблема в колите, а в главите!

Не в колата е проблема, а в недораслия комплексар, който го е управлява. Сега мухльото го оперират, докато спътниците му вече са на онзи свят, Бог да ги прости.

1. Ти минавал ли си технически преглед изобщо? Щото аз като минавам всяка година ми гледат не само фаровете и чистачките, ами и окачването, луфтове, течове на масло и нафта.... Интересно що ли не избираш пунктове, в които ще ти прегледат автомобила, а минаваш по лесния начин? 2. Питай ги - направи си един сеанс. Иначе и колан да си сложил, с тая скорост може само на пихтия да станеш - ти колата не я ли виждаш как е сгъната? 3. иди ги измери. Обзалагам се, че са били прилични. Иначе двете си виждат - взимай линиката или... левчето 4. Ми защото не си плащате глобите и няма кинти да окачат камери, пък като ги окачат ги пръскате със спрей... десетина глоби не вършат чудеса, чудеса вършат 10 000 глоби

И 4те гуми на колата са като свалени от някоя конска каруца. Въобще няма да се учудя ако и тримата са били роми. Но напълно нормално е, и да са обикновена булгаристанска измет.

Дано се оправи Шофьора,и да се изповяда пред Господ за греховете си. Секунда не внимание,цял живот страдание.така си е.

вижте сега, това че момчето е на 19 или че кара старо бмв не ви оправдава, оставате си злоради малки душички, потрепващи от радост пред чуждата трагедия. тва е.

това, че момчето е на 19 години, кара старо БМВ и с превишена скорост е убило двама души, оправдава ли го? И оправдава ли и твоята йезуитщина?

Абе от КАТ нищо не казват по въпроса с предпазните колани... Мога да се обзаложа, че и тримата са били без, а шофьора евентуално се е отървал по-леко благодарение на удара във волана или ако евентуално е имало въздушна възглавница.

Шофьора си е жив труп. Хич не се е отървал леко... дано оцелее поне да чуем версията му.

Този таралясник на снимката гуми няма, ти еърбеци търсиш. Това си е бил убиец на пътя и хубаво, че не е затрил невинни хора. Ще се учудя ако въобще и спирачки е имала бараката.

Затрил е спътниците си. Ако имаш предвид, че те не са невинни жертви значи си пълен изрод

Малоумни отрепки! Ами ще мрете! Кой на тая възраст кара БМВ с такава скорост,а??? За такива никаква жалост! Да си носят последствията от неграмотността! Тези кретени и хора ще убият!!! Сган!

С каква скорост, бе, магаре? С каква скорост го е карал, знаеш ли нещо, та квичиш?

nobody

само на мен ли ми се струва, че дясната задна гума е резервна гума тип 'патерица' ?

Ами може. По долу един колега казва, че по този път е пукал гума три пъти. Друг твърди, че на същото място е починал в катастрофа попо на селото.

Простотията се заплаща !

В тази ситуация коментара е излишен.

Какво му е излишното. Ти прочете ли постовете на изродите, дето флякат тук. Тия изроди се радват, че е катастрофирал шофьор на БМВ, плюят го и се гаврят с момчето, защото в момента не може да им отвърне. Гледай в каква държава живееме. Вместо да искат да живеят като хора, оскотяват още повече. Ако в Германия някой загине в БМВ, хората така ли ще реагират. За тия момчето е виновно, защото е карало БМВ и защото е не 19, представяш ли си до къде са паднали. А това, че е млад и с нормална кола всъщност е хубаво. Тех не ги дразнят лошите пътища, дразни ги хубавото.

В Германия ако с такъв дръгел стъпиш на пътя, ще те заключат в килия и ще изхвърлят ключа в морето.

Прав си единствено да критикуваш тези дето се радват на нещастието. Иначе всичко е вечно повтаряща се нашенска простотия. 19 годишен, млад и неопитен, но самонадеян със самочувствие на безсмъртен, яхнал БМВ каквито в Германия отдавна няма и по автоморгите. Виж състоянието на гумите доколкото може да се разбере от снимките. Това говори достатъчно за култура на поведение, дисциплина, поддръжка на МПС, изобщо за един типичен български синдром на просташк и восокомерно отношение към всичко и всички. Разбира това е основната причина. Обективно и пътишата са калпави и контролът е занижен и нищо не си е на мястото. Не виждам защо човек трябва да се пали толкова от мнемията на другите. Винаги има повече от една гледна точка. По-добре е да се извади правилния извод, а тук в територията България дори и това не се удава на повечето.

сигурност 19 годишното катилче с "тежкото" краче върху педала ще оцелее! Ще минат няколко месеца и пак ще си кара така "несъобразено"!И нашето общество услужливо ще го изчака да убие още няколко!

се прави на "голяма работа" е УБИЛ двама млади хора. Но и те, като са разбрали, че не може да шофира, защо не са слезли от колата ии да си хванат такси. НАДЯВАМ СЕ И ТОЙ ДА УМРЕ, КЕЛЕША МУ С КЕЛЕШ!!!

Може и да е можел да шофира. Аз се чудя друго, защо не са карали внимателно до границата и от там с пълна газ към Европа, без да се обръщат. Ако бяха го направили, сега разни вещери като вас нямаше да се гаврят с пометта и нещастието им и да го критикуват и обсъждат. А и щяха да услужат на Бойко.

Поне щяха да пребият някой европеец или да счупят някое европейско дърво!А то тук и дърветата ни кът! Нямам предвид 19-годишните шофьори със 20 годишен стаж!

TИPAMИCУ

Можел да шофира казваш. Като онзи "професионален" шофьор пак с BMW дето влезе на дрифт до стадион Спартак във варна и помете двама на тротоара и недоумявал как е станало щото бил профи.... Коментара е излишен тук.

което се мисли ч е има голяма пишка..А то било малко сополче..И да се големеее че е с БМВ се праи на мъж!

Държавицата се е отървала от два безполезни и безмозъчни паразита. Загубата е никаква.

Как може, бе. Ти нормален ли си. Следващта стъпка е да застреляш някого. Такива психопати като тебе са опасните, с такъв начин на мислене. Не 19 годишните с БМВ.

купил си селяндур кола, повечето стари и мисли, че е хванал господ за шлифера. правят се на шумахер. прост народ - слаба дърява. кои го беше казал? - светата истина.

Не се казва така,хванал Господ за Шлифера,ами Хванал Бойко за Шлифера.

Това БМВ на снимката е егати мизерния дръгел. С такива гуми съм виждал да карат само цигани. Булгаристанските отрепки все повече придобиват цигански манталитет.

хахахахаха

По първоначални данни причина за жестокия удар на Околовръстното шосе е несъобразена с пътните условия скорост. Любимата ми причина - несъобразен скорост! Ако е карал с максимално разрешената скорост вината е на пътя - община или държава, зависи кой го поддържа, а не скоростта!

С тази причина се измъкват всички, а реалните проблеми не се решават. Колко удобно само... изкача ти пешеходец в трафика, ти таман си включил първа и тръгваш за да се преместиш един метър и чук лелчето. Идва КАТ и ти казва: несъобразена с пътните условия скорост. Или подписваш споразумение с прокурора като разбира се плащаш обезщетение или от 3 до 5г.