Загинал и ранен при катастрофа на Околовръстния път в София

Един мъж е загинал, а друг е ранен при катастрофа, станала на Северната дъга на Околовръстния път в София, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и ранен при катастрофа на Околовръстния път в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали не сте луди, нито пък ние ...заспал, ударил камиона, изместил го ...вие откачени ли сте ...не сте ??? не пишете глупости ...просто капута си е търсил края ...

Така, ами ако не е заспиване какво е? Навик? Такова е, защото нали ги гледам в София на околовръза - кара си по маркировката и по "островите" - там където са отбивките за слизане и включване. Там, където не трябва да се кара. Добавям "бутането" на светофар от лентата за направо в тази за наляво най-отпред. Това какво е? Пак е навик. Изпреварването в аварийната на магистрала пак е навик, нали? Когато обаче с/у навика застане големия и е спрял, четем за всякакви други причини, но не и за истинската - а именно: тарикатлък и грубо погазване на правилата!

Законите за движение по пътищата можеш да излъжеш. Законите на физиката - не.

Трябва да забранят с закон да се спира в аварийната лента! Този с тира сега да го тикнат в панделата и другия път ще внимава къде ще спира. В чужбина никой не спира в аварийната лента!

Тая аварийна лента за какво е? Ивекото не е паркирано, не е вършило товаро разстоварни работи...

За спиране при авария, а не за пикане или почивка. Също така и за линейки, пожарни, полиция когато има инцидент и стане задръстване - тя трябва да е винаги свободна, но все пак това за което говорите не е магистрала, нищо че има аварийна лента.

В аварийната лента винаги е било забранено движението и спирането, освен при авария. За изпреварване да не говорим. Това, че не го спазваме не значи, че не си плащаме цената.

Ей ..."много нервната" ,по полека де ! На теб ако ти е спрял цикъла завинаги ,има неща ,които и с 100 забрани не можеш да ги предовратиш . Как ще забраниш аварийно да спираш ...машина е ...всичко се случва...Ние караме автомобили ,а не самолети ,както казва една тиква ,че като ни загасне двигателя да ....катапултираме !

В тази връзка - редовно се кара в аварийната лента по магистралите у нас!Такова питекантропство и малоумщина не съм виждал никъде другаде!Тарикатите си мислят , че са голЕма работа като карат с мръсна газ в аварийната когато има тапи по магистралите....Не ми се мисли какво би станало ако зад завоя има спрял автомобил в аварийната лента. Но тук отново опираме до КАТ и липсата на контрол!!

В Истанбул да видиш какво е. Там е като най-най-лява лента.

Тарикатите карат в аварийната лента, защото са ни много хубави магистралите, а в нея неравностите са по-малки. Самоубийците, които изпреварват на зиг-заг не минават за тарикати

в сиря са по малко . вечната воина на патя , до кога ?? дано поне сина му да се оправи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Умората по време на път е много коварна. На два пъти да се нанижа на мантинелата или да вляза в канавката.

Както се вижда той вече е бил в банкета ама твърде за кратко явно за да се събуди. Това обаче е спасило сина му. Очевидно заспиване зад волана и малшанс да излезе от пътя точно там където има камион. Но все пак трябва да се има че заспиването е често срещано, просто повечето хора се събуждат я в банкета я в другата лента и се оправят, но трябва хората да вземат мерки за това преди дълъг път или ако не са във форма. Кафенце, кола или дори просто вода.

Нито кафе, нито енергийна напитка нито кола успяват да ме държат буден. джвакане на дъвка или люпене на някакви семки Или кратко спиране и интензивна гимнастика. В краен случай - музиката на макс и пеене заедно с радиото.

Всеки си има начин. И мен кафето по-скоро ме досъсипва. Събужда ме за кратко и после ми се доспива още повече. Колата обаче ми влияе добре, водата средна работа. Семки в колата не съм люпил, но съм сигурен че помага. Просто трябва да се разруши монотонността. На мен винаги ми се доспива само на магистрала когато в близост до мен няма коли. Иначе си имам занимание да ги следя какво правят тези отпред и отзад. Затова обичам първокласните пътища повече от магистралите.

Това със семките го зная от тираджиите,те така правели и имало ефект но лично не съм пробвал

Сигурно е решил да мине по-напряко по аварийната, без да види,че има спрял камион.

Това може да стане само ако вече е бил залепен зад друг камион а отляво ги е изпреварвал трети. Иначе ако е спазвал дистанция е виждал всичко. За мен е заспиване.

TIREX

най вероятно биФшият вече шафьор и човек. се е пробвал да изпреварва от дясно..ей така по тарикатски

повече, загинали от колкото войнaтa в Cирия!!?? ;((

Ами малко трепе Путин.

Добре де,някой може ли със ръка на сърцето да си каже истината,дали построените кръгови движения включващи във магистрали,и излизане от тях,са построени правилно,всичката работа им е такава некъдърна,да не говорим за магистралата която трябва да се включиш от пътя Русе по Магистралата за Варна,какво недоразумение е направена,можеш да се въртиш два пъти,докато разбереш на къде да продължиш,и знаците са подвеждащи,и сложени на неправилното място.Такива кръгови като лабиринти има само във Булгаристан,измислени от Умници като Свинята Пиги Павлова Минетката,и Мутрата от Банкя Батмана Борисов,който е Божд на Племето Герб ХАУУУУУ,и затова повече от една книжка не му е трябвало да прочете,освен Винету Хауууу

На Родината ми, ще викаш "Булгаристан" когато се изнесеш в Истанбул или Анадола! ТЪПАНАР!

gangnam style

Добре де Циганистан,става ли:)Каква родина бе тъпанаре,като утре ще катастрофираш,и умреш като кон без история,а???Покойнико:)Родината му хахахах:)Палячо,разсмя ни всичките със твоята Родина Покойнико:)

Ти братчед, явно не си излизал от България... Навсякъде има кръгови и има и по-зле от нашите. Френските междуселски пътища примерно имат нарочни остри завои и малки кръгови с кофти вход и изход за да не се развива висока скорост. Проблемът тук е, че никой не може да кара в кръгово и не иска и да се научи. Масово на кръговите с две ленти на влизане се слиза от дясна лента директно във вътрешната на кръговото, а мигачите са като някакво митично същество - никакви ги няма.

То знаци си има и пътищата са хубави, ама кой ти гледа знаци! Полуграмотни дебили с купени книжки които си мислят,че само те са с предимство по пътя,знаците са за баламите и светът е създаден за да е в тяхна услуга. Не са виновни нито Павлова,нито Бойко,нито ГЕРБ,БСП,ДПС или Атака. Вината е в липсата на мозък в задкормилвото устройство!

Бог да го прости :'(

...."Заспал"...в 09,30 ...вече през деня ...заспал ...за винаги ... Слава Богу ,че не е приспал някои невинни !

Не всички стават в 12:21 от леглото. Някои стават в 3, 4, 5. Зависи от работата, но като виждаш баничарка трябва да се замислиш.

Нека тук по тези въпроси се изказват само хора със Златни талони като мен,които нямат нарушение от поне 10г,другите обикновените нарушители,да си мълчат,и да се учат от по умните,преди да са хванали и те пътя при свети Петър,какво мислите Покойници а???

Тва да не ти е орден Стара планина?!

Кво като имаш златен талон аз пък имам всички категории.и пак не съм застрахован от птп

Златен талон? Ко праим са?

Значи подкупи даваш, а? ;P

И аз имам златен талон и к'во от т'ва!?! Не съм професионален шофьор, но съм минал 650-700 000, км и к'во от т'ва, к'во ме пази тая работаи и с к'во точно ме прави по-умен от другите?!? Тая работа те прави точно толко по-умен, колко и печалба от тотото. п.п. Да не отваряме дума, че златен талон мое добиЕш и като си дигнеш книжката на трупчета за 6 години - тъва праи ле шефиор от класа, а! Или па да си некой от неделните шефиорчета, дет изпълзяват само у лекио трафик да налеат бидоните със здраве, пардом, с минерална вода.

Всички каруцари са със "златни талони"

Не ви ли се живее?

Жалко, че няма как да се каже на умрелия: "Видя ли се какъв глупак си?"

Не съди, пич, кой умен, кой глупав - секой умира без време от собствената си тъпня, т'ва, че твоята е 'ф' друга област не те праи умен, нит' 'ше те остави да живееш твърде дълго! п.п. Бог да го прости човека, да почива в мир.

Тоя с колата е заспал но това се дължат 50 процента от всички птп преумората.няма как да го удари в аварийната лента .за къв спирачен път кви пет лева като е имало видимост и пътят е прав.добре че той се е убил като е решил да се трепе да се трепе.ако ни беше камион а лека кола спряла щеше да има невинни жертви.

Стига бе! Дори да се объркаш , ама тотално да се объркаш, правила и път и всичко, защото се случва, човек не е безгрешен, карайки с една (да не казвам ниска) но нормална скорост винаги би имал време за реакция, да избегнеш удара или поне да не се размажеш като хлебарка!!

Нито КАТ, нито Бойко, нито Световна Конспирация са ти виновни, че си се ЗАБИЛ С бясна скорост в задницата на КАМИОН спрял в аварийната лента! Това не е първият случай. Преди време един на АМ Тракия с БМВ се беше нанизал в задницата на ТИР, та колата му беше изчезнала до половината, а от него какво е останало не знам!

Пътят е извънградски, ограничението е 90. Прав, с 3 ленти плюс аварийна. Място и видимост бол.

В този участък няма ограничения. Намира се преди моста и отбивката за Казичене в посока Тракия. Пътя е изключително неравен и по-скоро са се опитвали да избегнат дупка. На това място всеки ден тирове и не само, правят непозволени обратни завои през тревата, там където няма мантинели. Това е 100 пъти по-опасно от ограничението 60 под моста, на което редовно снимат. Цялото околовръстно, от Тракия до Нови Искър е под всякаква критика. Отбивката за включване в Северната Тангента се знае само от местните. Има два знака, от които трудно се разбира къде е. Гастербайтерите масово я подминават и след това обръщат през тревата. Пълно е с брони, стъкла има и надгробна плоча. По-надолу, посока Чепинци се отвори преди две години пробив към кариерите. Разбирасе без знаци или маркировка. Осеяно е с части от коли. Мога да описвам още. Трагично е. При това се води международно трасе, европейско...

Дупката я видяли, но не видяли ТИР-а.

Глупости,не е бил имал спирачен път,Герб направиха вместо магистрали и пътища,направиха некачествени писти за гонки със цифра дупки вече образували се за една година,и така хората се лъжат че могат да ускоряват бързи,да почувстват адреналина по пистите на Герб,и накрая ти се появи някоя дупка,или неравност,която те изхвърля от пътя,и те праща направо във стълба или билборда,или като този случай във тира.Гарантирано от Герб,Боко ще ви умори всики ви.

Да започне с теб

gangnam style

Няма как да започне със мен,защото имам Дрисък златен талон,и мисля че за тези години които съм карал разумно,хората са преценили от кат и са ми дали,а ти когато вземеш златен талон,ела ми се обади мършляк долен Селски Гробарски соросоиден Боклук долен.

ех, този Боко,голям трън ти е май...следващия път вземи да управляваш ти..пък нали разбираш и от футбол...оле ЛЕ

Няма спирачен път, защото е изпреварвал през аварийната лента. Вече за никъде няма да бърза.

d4

ако не е дърво, ще е бил-борд. ако не е бил-борд, ще е канавка. ако не е канавка, ще е аварийната лента. ако не е аварийната лента, ще е електр.стълб. дай на българина кола и му гледай сеира. При ПТП сме дали повече жертви, отколкото във всички войни. И продължаваме да даваме...

Да спрем с общи усилия агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

Как? Като станем нормални ли? Това изисква дълго и продължително лечение, но не с наркотични вещества или алкохол или зомбиращи медии....... Изисква психотерапия от дипломирани психиатри, психолози и психотерапевти, не от политици.

Как? Като обществото поеме нещата в свои ръце и осъществява засилен граждански контрол по пътищата чрез видеоклипове и снимки. Контролните органите не могат и не искат да работят, за да осигурят спокойствие по пътищата ни, затова трябва ние да ги накараме да се размърдат!

Шантави хора. Добре, че задницата на тир е уцелил. А не семейство с аварирала кола...

На северната дъга от източната страна.

И къв е дирил в аварийната лента, че и със 100!?

Аварийната лента е за спиране, а не за изпреварване !

И коланите са за слагане, но преди всичко, аварийната лента не е за изпреварване - само шофьори на автомобили с десен волан могат да си позволят лукса да изпреварват там! :)

Съгласен. Само дето при Казичене, ако е някаква дъга, то е "източна", а не "северна". Ама то в дир-а какво ли не сме прочели!

E, другаде беше написано, че е на Северната скоростна тангента, така че каквито ни новинарите, такива и новините.

Перничани се оплакват на Кметицата ни Фъндъкова,да вземела мерки,че във Перник имало страшно много кучета които хи хапели,и във отговор Кметицата Фъндъкова им казала,че ще прати един камион да ги натоварят всичките да ги кастрират,и върнат обратно,но Перничани недеволно и отвръщат,госпожо Кмет,Они не ни ебат,Они ни хапат:)

Оли :)