Коментари - Трима младежи загинаха на пътя в Разградско | dnes.dir.bg
назад

Трима младежи загинаха на пътя в Разградско

Две момичета - на 19 и 20 години и един 22-годишен младеж загубиха живота си при две тежки катастрофи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи загинаха на пътя в Разградско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и съм сигурен какво се е случило.....в Дянково населението е матово и неходило на училища.....в една друга тема писах че при много висока скорост не помагат ни колани ни въздушни възглавници....оплюха ме но ето резултата.....вътрешните органи на човек може да издържат ускорение но без СТОП....късат се.

Да ви разкажа и аз. Наближавам 40 години, не съм първа младост, но книжка взех 96-та година, а учебната ми кола беше лада2107. За тези години смених 8 автомобила, някои мощни други не. Имам над 160 000 км ( без да броя служебните), правил съм и нарушения, но не съм застрашил никого. Скоро имахме среща на класа, и един от съучениците, с които стоях на един чин ми се похвали, че е взел книжка, от 5-тия път, и почна да разказва: ами тръгваме каза с колата,всичко беше наред, докато не ме накара да спра и да тръгна срещу един остър баир, ама колата, разбираш тръгна назад, аз докат усетя какво става онзи натисна педалите и хвана волана... Ми случва се,казвам, на всеки може да се случи. Какво да му кажа - голям тъпак си, и нищо не си научил, а дори и да го кажа какво ще се промени... ще си остане същия. Вторият път , каза, ме карат да правя ляв завой, ама все идват насреща и няма стрелка, разбираш...и аз, а да мина, а да мина, светна оранжево ( пак че не каза портакал ) , светна, тя колата газ като дадох угасна, ,и там останах. И това се случва казвам... ама вече ми е смешно, и едвам се сдръжам. Третия път каза ме кара да паркирам, амато разбираш едно тясно, набутах се аз криво ляво, и кат се наместих аз, се оказа, че не моем вратите да отворим, и после ме накара на друго място да паркирам, ама там не стана, тя колата , дето ми я бяха дали като че завиваше повече наляво, отколкото надясно... ( все едно ми говори за трактор ЮМЗ в някое АПК ) и този човек е с книжка... А тебе като те гледам, ти как паркираш само на огледала, и то с ладата като беше, дето ни вози, помниш ли... Абе къде ще помня, ладата я карах 98-ма година, ама явно го е впечатлило какво мога и знам, още тогава. Има и безмозъчни хора, но не мога да приема че за 30 часа ги правят "шофьори"... въпреки че аз 96-та година карах 25 кормуване, и движението във Варна нямаше нищо общо със сегашното.

Поредно потвърждение,че з КРИВОТО КОЛЕЛО прав път няма.БОГ да прости загиналите.

Селяндури + БМВ = СМЪРТ! Добре поне, че няма невинни жертви!

Простолюдието намалява. Надявам се, че само глупаците от биемвето са дали фира? Че за нормалните хора ще е тъжно.

Та искам да кажа, че се срещат и изключения, рядко ,но ги има. За това иде реч, ако не сте ме разбрали правилно.

Вече съм го разказал. Ще го повторя, щото за мен беше хубава картинка. На кръстовището на Кауфланд - Русе чакам да премина. В отсрещната лента едно Черно, огромно Канвасаки и едно момиченце, изтупано от краката до главата - като хората. Кротко се е прибрало най-дясно в лентата отсреща. Моторът работи с тих, но ясно мощен двигател. Дойде зеленото и моторът и мацето тръгнаха. Ей така бавно, леко и кестенявата му дълга коса под каската леко се вейна ... като На Парад - красота...

девойка на 19 години ??? няма такова животно , тая се е плющяла и за умрелите

се влага в смисъла,че е младо момиче,неомъжвано,не в смисъла,който ти слагаш с мръсното си поздсъзнание,нещастник,и самия факт,че има разлика в наименованията на жени според възрастта им и семейното положение говори за мачизъм и неандерталско мислене,ама бай ти ганя да мисли,зарежи,сложно е за неговия мозък,дето се побират само ракия,салата и пари(крадени)

кога според теб да се плющи ако не на 19, можеби като стане на 70 и мирише на вкиснало?

Момчето е бързало да се прибере в дома за хора с деменция преди 12, ама е закъсняло. Ето какво става, когато домовете налагат безсмислено строга дисциплина на питомците си.

И ти ли си от Дома за хора с деменции, дядо?

Само двама ... мислех, че са повече. Всъщност да мрат, колкото и жестоко да звучи. Че те и без мотори са същите Житейски лекета- комплексари. Полза Никаква за обществото.

Сегашната младеж е зомбирана, Кръгозорът им се събира в екранчето на телефона и простотиите във фалшивите "риалита" по телевизията. Нито може да пие, нито да шофира, но самочувствието им чупи глупомера. Няма желание за работа, няма желание да създаде здраво семейство. Всичко започва в семейството, продължава в училището и свършва в някое дърво посред късна доба. Амин! А на политиците и управляващите, барабар с европейските джендъри, точно такова поколение им трябва.

Децата на България си отиват нелепо, а обществото нехае. Трябва всеки от нас да го боли, всеки да се чувства виновен за безвъзвратно изгубените млади животи. Всички хора от по-възрастните са длъжници на младото поколение. Всички да се молим през наближаващите светли празници да не стават подобни трагедии.

Децата са ни длъжници, защото ние страдахме, /караха ни като студенти, ученици и войници да работим принудително за ТКЗС/ за да живеят те днес по-богато от нас. Те сега карат джипове и БМВ, но техните родители не са ги възпитали на труд и слагане на коланите!

Ти карай с над 150 че колан ще те спаси...

Дъщеря ми е почти на 19, семейния джип го кара само в наше присъствие ... джип ще кара сама, само след като си го купи. Прости, арогантни и нагли родители, възпитаха така и децата си и не разбраха, че за разлика от човешките закони, природните такива не се съобразяват с "знаете ли кой съм аз". Жалко за децата : (

на дъ..... ти

Аааа, то има кой да го такова. Даже са двама.

Закона на Дарвин за Естествения подбор в пълната си сила. Добре че статичните участници не са дали жертви , за останалите да им е честито бързото стигане до ... Терминал(НО)2

донори, поне за първите трима

Естественият подбор ни отърва от още няколко неграмотни некадърника. Давай следващите. Ако можеше само малко по-често, че с този темп много време ще мине докато останат само нормалните на пътя.

Шилo

Тъпак с БМВ - това става.

Напълно безполезно е аз да съм добър шофьор,след като винаги може да се намери някой не толкова добър и да стане катастрофа.

Двама дебили с BMW се пребили - това не е новина. Новина е, че не са утрепали някой покрай тях. Някаква 19 годишна се обърнала и изпаднала от колата. М-да, коланите са за глупаците.

Младите нямат страх. Аз като млад съм излитал от пътя сигурно 5 пъти, ако не и повече. Но просто ми вървеше, и даже щетите по колите бяха сравнително малки. Сега ме е страх вече, и си карам с 70 даже на извънградските пътища. Но не на всеки му върви. Нищо не може да се направи според мен, младите хора са си такива.

Освен листовки на кандидат шофьорите трябва да се провежда и курс,на който с примери от действителността да им бъде разяснена възможността да се очистят от глупост и липса на опит.

Да ти кажа какво стана аз като си взимах книжката, 2009та година, в русенския КАТ. Влезе един Катаджия и почна да ни чете статистика, пуска снимки от катастрофи - мозъци, черва, коли намачкани до неузнаваемост. И един урод взе да нервничи и да се тюхка. Какво има господине, пита ченгела, какъв е проблема? И оня като се размрънка - Кво ме занимаваш уе чуек, вика, давай ми книжката и да си ходя, няа цял ден тук да вися. И човекът вика и другите ли мислите така? И повечето овце викат дааааааааа! И той вдигна рамене каза ок, извади списъка за получаване и ни ги раздаде и това беше. Така че повярвай и други са се сетили за това ама както виждаш полза няма. Той Ганю не иска никой да му пречи, а да си прави каквото иска и да плюе другите, че правят каквото си искат. За него другите са балъци и мишоци, а на него такова нещо не може да му се случи. А онова момченце сигурно е станало донор.

Домът за стари хора е срещу болницата в Разград. Можете да си представите колко безнадеждно е било положението на тия двамата. А пътищата из Община Кубрат отдавна трябва да загубят правото да се наричат така.

дебилите се избиват, дано не пострадат невинни

Айде татко, купи пак на дебилчето БМВ или джип.....

Класика в жанра, селянин с БМВ и празна кратуна. Селянията убива!

То и между гражданите има големи серсеми