Кола на МВР с главния секретар удари пешеходец

Автомобил на МВР, в който се е возел главният секретар Калин Георгиев, е блъснал пешеходец на бул. "Цариградско шосе" в София, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство. Инцидентът е станал около 12.30 ч.

Обратно в новината

Коментари - Кола на МВР с главния секретар удари пешеходец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле,аз не предполагах че тази длъжност още е налице.Та нали след Бойко няма друг...!!!

Тези карат като луди, животът на останалите изобщо не ги интересува. Движат се по свои си правила, на специален режим, да не ти случи да ги срещнеш на пътя.

Въпреки че скоростта е била 50 км???, тя е била несъобразена. Нали?

Този водач на МСП от любимата на целия български народ НСО дали е чувал за ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА и неговия Чл. 20. (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управля-ват. (2) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението. Всички ДРУГИ граждани биха били с акт за несъобразена скорост и ПТП.

Да вземат най-накрая да сложат знак на Цариградско (внимание самооубийци), че няма оправия!

на Цариградско шосе има светофар, че не се сещам?

Има на излизане от София поне 2-3 !

Нямам представа кой крив,кой прав,понеже дори и не познавам мястото на събитието.Обаче ми се иска да кажа,че е крайно време да се вземат мерки и спрямо неизрядните пешеходци. Вярно е че водачите на МПС имаме ниска култура и още по-ниска толерантност,но поне сме учили правилника,докато пешеходците и това не са учили. Сигурно на всеки водач на автомобил ,му се е случвало поне веднъж,някой пешеходец да му изскочи внезапно или пък двама пешеходци ,разминавайки се на пешеходна пътека да спрат по средата и започнат разговор,а когато им "свирнеш",за да ги подсетиш че това не е място за брифунги,те да започнат да негодуват.Или пък да се влачи като умрял някой, пресичайки на същата тая пътека и ли на зелен светофар. Случаи много .

За каква култура говориш и познаване на правилника ?! ОТ 1 седмица съм на колела и още първият ден щях да бие 3 кукли които си мислят , че щом с кола имам предимство пред другите участници в движението ! Щом другият участник не е по-голям от тях значи предимството е тяхното ! Аман от такива с купени книжки ! Говорим се по GSM , блеем си в огледалото и отнемаме предимство щом другият е по-малък като габарите от нас ! Поне едно 90% от шофьорите плачат за проверочен !

Ми той сега не се ли намесва в изборния процес? Човекът няма да може да иде да гласува...

Наистина беше на 50 км/ч само около секунда след като изскърцаха спирачките...

ЧИБА, МЕВЕРЕЙСКИ КОП-ОИ!

Абе барбарасата първо се научи на български и тогава вземай отношение иначе върви пъси козите и не пълни ефира с твоите ГЛУПОСТИ...

Една, ти явно само си чела за "цял свят". И то си чела като Дявола евангелието. Пешеходеца си е пешеходец. А пък и кой смее да твърди, че изобщо някъде по света може да има виновен Цецомобил? Жалко, много жалко, че си ценим повече политикантчетата, отколкото хората. Господ да убие всички българкси политици!

Ти, би ли пресекъл Цариградско шосе, без да си на светофар? Ще рискуваш ли живота си... щото бързаш да занесеш киселото мляко в къщи, като пресечеш Цариградско шосе?

Както и да го въртите, в цял свят е прието - щом пешеходец пресича извън Пешеходна пътека се счита за Самоубиец - и плаща както щетите по колата, така и за лечението при психоаналитици на шофьора - а неговото лечение е за негова сметка! Какво е търсил извън пешеходната пътека този? Господ? Хляба, парите?

Една, ти си малоумница !!!!!! По света човека се цени, не тенекията, наречена автомобил !!!!!!!

На Цариградско е разрешено 80, но не на светофари, Поправете ме ако бъркам на кой светофар е разрешено 80km/h

Голми лвандули сте сички тук! Видях пост актум инцидента, човека лежеше от лявата страна на мпс-то което беше на около 200 метра от светофара на Горбляне посока Пловдив. Колата беше със затъмнени стъкла! Толкова по въпроса.

"Шофьорът на служебния автомобил е карал с не повече от 50 км/ч заради интензивния трафик. Ограничението в тази част на булеварда е 80км./ч." Който и друг простосмъртен да е бил зад волана щеше да пише, че е карал с несъобразена скорост.

Kogato az karam kolata si s ne poveche ot50 moga da blysna chovek,ako se hvyrli vyrhu kapaka na avtomobila.inache shte go predviq.Gorko mu na choveka.Naletql e na mutra

Не е вярно нашият не блъска.Него го блъскат.Пешеходеца е блъснал Калин Орела.

охххх пак ли? тия паднаха но лудостта ги гони

Голям PR за Калинч/тко.

очевидно пешеходеца не е пресичал на светофара нито на пешеходна пътека. по цариградско е пълно със самоубиици

селянчетата от прованса не знаят - това е булеварда, през който влизате откъм Черната котка. Там почти няма място за пресичане на пешеходци (изключения има само на кръговите но те са под булеварда).

Между Горубляне и околовръстното има пешеходни пътеки (при Пежо, при Кръстовищата със Стар Лозенски път и покрай базата на баретите). Отделно след светофара на Горубляне максималната разрешена скорост е не повече от 60 км/ч. Статията е изключително некадърно написана, но въпреки всичко има 270 коментара, в които само времето не е засегнато.

"Шофьорът спира рязко, но мъжът е ударен от страничната част на колата. " аз доколкото разбирам от статията пешеходеца е блъснал колата отстрани,няма как колата да удари него със страничната част-гербаджийска реклама

Може да е спрял рязко на пешеходна пътека и човека да се е блъснал.Те органите често са непредвидими,пранят каквото си искат,защото виновни са винаги гражданите!

На Цариградско няма много места за пешеходци....

и къде е тази пешеходна на ТОЗИ булевард? н99.99 % е пресичал отгоре, за да не минава през подлеза.

Да се провери колата ,дали не е монтирано СРС устройство по време на инцидента.

Това за мен не е изненада.Вместо да помагат,те на пътя се държат като разгащени каубои,които са там за да затормозяват допълнително и без това затормозения до крайност български гражданин.

става въпрос за ударен човек от кола,а не за политиканстване!!!всичко в бг се обръща във въпрос на политика,за жaлост!!!

"Шофьорът на служебния автомобил е карал с не повече от 50 км/ч заради интензивния трафик. Ограничението в тази част на булеварда е 80км./ч. Преди един от светофарите на Цариградско шосе, пресичайки неправилно, на пътното платно, внезапно излиза възрастен мъж." Да питам - къде точно има светофар/и на Цариградско шосе? Ако се сетите - колко е ограничението там? 80 или 50?

Към Горубляне при Практикер има свтофар и ограничението там е 80.

на всеки може да се случи, но с 50 км/ч, кола не може да се занесе на сухо за да удари със страничната си част

Не е нужно да се занесе колата. Просто е извил кормилото и предницата на колата е пропуснала пешеходеца.

Не се сърдете на човек ... до тук ни докараха - "да си образУваме нерви", да се опитваме "да си образУваме" бизнес като пълниме техните партийни каси, да си ... нещо друго, но не и да се и да се образОваме и да имаме качествено образОвание... Ами той самия премиер (бивш) е ниско грамотен човек - не е ли така???

По принцип си прав.Имам си друга работа и бързам повече от колкото е необходимо.Но и редактори и коректори дал Господ.

единственя шанс да останем в европа а не да станем помиина ядрена яма на ссср е ако гласуваме за герб само те категорично заявиха че са против белене затова -номер 15

Ти си поредната калинка на Герб, научи се да пишеш правилно и тогава коментирай, тъпако!

Имате грешка с темата,сбъркали сте форума.

Все ми е тая кой ще спечели важното е да не е ГЕРБ:) Защото който е с ГЕРБ или е гъзолизец убитак като тебе или комплексиран нереализиран шматарок на прехода като Цветанов.

Много си прав тук,и аз днес написах,че който гласува за герб,или е олигофрен,или е гъзолизец или няма чувство за достатъчност.Хора никога вече герб,те осакатиха държавата.

Всеки, който гласува против ГЕРБ, е национален предател и след изборите ще отговаря за предателството си!

Някои хора са се объркали нещо с темата.Надявам се да е само от топлото и да не е фатално. Успех на изборите.

Нашият личен разговор тук е пълен нон-сенс. 1. Не знаем дори името на шофьора и няма да го научим. 2. Аз не съм нито административен, нито правораздавателен орган, за да ти давам обяснение кой и защо е или не е наказан. Ако те интересува, обърни се към МВР и поискай справка за съставен акт за ПТП. После потърси дядото, да питаш ще съди ли водача и следи делото в съда :) Тук е просто интернет форум. Чао, дискусията стана много дълга :)

пълно е с пияни и заспали пешеходци които пресичат където им падне. а ако има и зебра стават безсмъртни.. може да идва към тях кола с 200 обаче те тръгват без да се оглеждат и с наи бавната стъпка. не плюите служебня шофиор а се молете и на вас да не ви се хвърли пред колата някои жмбецил - много са!

Не се сърдете.Лош, много лош материал сме. Поне отидете на 12-ти да гласувате. Че то иначе ще си имаме след това народен Сералник. Прост народ,слаба държава. И след това да не се оплаквате!

Старая се да разбера хора, които призовават други да действат, а по цял ден си пеят колко сме прости и не ставаме за нищо. По какво съдите? По политическата криза? По стандарта на живот? Май не. Просто някои обичат да си припяват на БТВ статистическите песнички дето ни поставят все на дъното на няк'ви измислени списъци. Айде моля ви, по-жизнерадостно :)

И каква ще е разликата ако гласувам и ако не гласувам? По принцип се чувствам добре и не се оплаквам.

Калинчо, Калинчо ... и ти си ми една "калинка" ... до един момент - "all the best", след това подхвана мутренско-просташкия подход на бат'ти Б.Б. Е к'во да правиш баце ... прост народ - мутренско управление. Важен е ритъмът.

Колкото и злоба да изливате срещу нас, ние ще спечелим изборите, защото имаме воля да продължим с възраждането на България, започнало през първия мандат на премиера Борисов! С нас са и МВР, и местната власт, имаме подкрепата на всички честни, работещи българи, на младите и на голяма част от малцинствата! Без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и зловещо робство!

Звучи много добре, като първомайски ВИЦ де!

Много интересно - кои сте вие и кои сме ние. Явно вие (с малко в отпред) сте онези мазачи, лапачи и дупелизци на поредна властваща (по-скоро на поредния властващ самозабравил се простак Б.Б.). Аз не съм от вшите, не съм и от предишните, нито и от по-предишните. АЗ СЪМ ЕДИН ЧОВЕК НА КОГОТО СЪСИПАХА ДРЕБНИЯ СЕМЕЕН БИЗНЕС (КОЙТО УЖ Е ГРЪБНАКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА) И КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО, НЕ ИСКА ДА БУТА ПАРИ НА ВЛАСТВАЩАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА ОЦЕЛЯВА ... ПРОСТО ИСКА ДА РАБОТИ И ЖИВЕЕ НОРМАЛНО. ТА ДА ВИ ПОПИТАМ ВАС ТОПАНИ СМОТАНИ ОТНОВО - КОИ СТЕ ВИЕ И КОИ СМЕ НИЕ??????

Твоята ирония е прекрасна.

Кое възраждате? 1.Бизнесът. 2.Безработицата. 3.Образувание. 4.Здравеопазване. Да продължавам ли? Единственото което възродиха ГЕРБ е търговията с наркотици,като делът на амфетамините е увеличен с 252% спрямо 2009г.Толкова боклуци с фалшиви дипломи не е имало в новата ни история.Така че лъжи по-малко.

ПОСЛЕ СЕ КАЗВА ЧЕ МЕДИИТЕ ОТНОВО ВДИГАТ МНОГО ШУМ НАПРАЗНО

Прахосници на народна пара, в почивните дни гл.секретар на МВР се вози в служебна кола - срамота!!! Избихте хората и косвено и буквално, мъсни мутри! Цялото МВР е превърнато в клоака, хората псуват и тези почтенни полицаи, които наистина се грижат за нашата безопастност, заради мутренските началници! Аман !!!

Какво като е почивен ден. Престъпниците нямат почивен ден, значи и гл. секретар може също да работи.

Ето какво казва днес Председателят на Управителния съвет на АПИ Лазар Лазаров за ремонта на Перохан и какви договори сключват от ГЕРБ крадците- "От Агенция пътна инфраструктура (АПИ) признаха, че е бил плануван ремонт, но фирмата, която е трябвало да го извърши, е забравила".Лазаров добави, не изпълнителната фирма не можела да бъде глобен, както било и невъзможно да се развали договора, защото държавата тогава трябвало да плаща високи неустойки." Вижте как се краде! А Лилито през септември 2011 там направи копка! Какво се чудите, че тази мутра искала да убие човек!

От къде на къде, мутрите агент Буда, Калин Георгиев, Цецо Имунитето и протежето им, Марин Райков, се возят без пари на държавни лимузини и ги охраняват платени от държавата мутри? Докато новият папа се вози в автобус и в метрото и не ползва охрана? Да не би пожарникарят, генсека, апартаментаджията и статиста Маринчо да са по-папести и от папата?

Няма такава клавиатурна подредба, баси...

Ако имахте нещо за Етем, то досега да сте го използвали, но...... и докато Цар Калоян се наводни от пороя, то Бисер се наводни и хората се издавиха от "грижите" на гербера със съветска закваска Аню! Там обаче дадоха едни хора в Бисер по ТВ-то, които твърдяха, че само гербери са се облажили, както в Перник, където само майката и близките на герберите се облажиха, но и там вече нещата влезнаха в прокуратурата и ще ви чакаме на подсъдимата скамейка!

....Знам че сега за всичко са ви виновни герб.Те са всякакви и заради тях се палят хората,блъскат хора на цариградско шосе и т.н. нали така.За вас комунистите само тотално подслушване - навсякъде!!! Само това ще ви оправи и управление на герб.Колкото по-лошо за соцкомунистите -- толкова по-добре за народа!Щом като толкова много реват соцкомунистите значи нещата се подобряват!

Бягай да върнеш партийните книжки на Цецка и Борко! За отрочето на УБО Цветанов засега задръж! И си приберете убийците от улиците пИдали!

За блъскането на хората си прав това едва ли е вина на ГЕРБ. Но за самозапалванията определено съсипаната икономика от ГЕРБ играе роля! Защо нямаше самозапалвания преди ГЕРБ да дойдат на власт?

Да ти напомня - днес само Една доза.На 12- ти ще имаш Три.

Това не трябва да го политизираме.Моля Ви.

А ако СДВР лъже, за да предпази шефа си, какво, да мълчим?

съгласен за закона. по закон и дядото трябва да носи отговорност за неправилно пресичане ;) ще отидеш ли до болницата да му кажеш да си приготви парици за глобата поне?

Нищо ново! Отново гербер и отново нещастие! Че това вече 4 години е ежедневие!

Аз последно не разбрах защо коментирате Калин Георгиев... При ПТП нали виновен е водачът? Научето му името и си следете дали/как ще го накажат... или по- ви кефи политическата дъвка ;)

Ами да - спрял е. Пенсионерът е само с охлузвания. Хайде сега като го изпишат от болницата, да му съставят Акт за неправилно пресичане. Ето тогава бих се съгласил, че законът е един за всички. Защото пешеходците сме много невнимателни, когато пресичаме..