Трима загинаха в катастрофи, роднини нападнаха линейка

Трима младежи загинаха, а други петима бяха ранени при три жестоки катастрофи, станали снощи в Русенско и Ямболско, съобщиха от МВР. Две от загиналите момчета са братя, а техни роднини атакуваха линейката на Бърза помощ, защото се забавила.

Обратно в новината

Коментари - Трима загинаха в катастрофи, роднини нападнаха линейка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами,някои зададе ли си вапроса -кои им даде клучовете на колата или пак имат ли книжка за управлениве на мпс.парво разгледаите причините ,застото много често чуваме подобни новини.

Заглавието трябва да бъде - роми нападат линейка. И да бъдат изписани циганските имена на ромите. Ако са българи - ще им напишат и трите имвена, че и какво училище са завършили, че и история на семейството им.

За много неща можем да обвиним циганите. В случая обаче трябва да се поучим от тях. Когато повкаме линейка, когато повикаме полиция, когато повикаме пожарна ... те трябва да идват по възможно най-бързия начин. (обикновенно пожарната това го прави, защото огънят се разраства и им се увеличава работата). Те трябва да знаят, че лошо им се пише, ако не се отзоват на нечия беда.

Единственото спасение от тези същества е да се оставят на естественото си развитие. Не трябва да бъдат съжлявани и спасявани. Трябва да бъдат оставени да живеят според собствените им "традиции и култура" без да се допуска никаква интервенция. Нито цивилизацията да се намесва в живота им, нито да се допуска те да замърсяват цивилизацията. Проблема ще изчезне най-бързо ако се остави да се развива по естествения си път.

Прочетете повече за индийския щат/провинция Пенджаб, който сега е част от Пакистан. Има какво да се научи.

Медицинския персонал в България, трябва да се военизира, със съответните ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!

Отделете едно парче от България и изолитартйте в него този тумор на Европа. Ако ви трябват "хирурзи", готови сме с безплатна помощ да се включим в "проекта".

"изолитартйте" да се чете "изолирайте". Весела Коледа.

Става катастрофа, умира ти детето/роднината, чакаш линейка която не идва 30 минути - според теб, а 15 минути според тях. Накрая идват, но полза няма. Те естествено нямат и никаква вина, защото потърпевшите са одавна починали, но естествено си заслепен и на момента не мислиш изобщо, а си изливаш гнева на когото ти падне. Гледаш линейката я кара ром , от което по правило ти кипва кръвта - защото естествено ромите нас не си обичат, както и ние тях и почваш да си мислиш че нарочно са се забавили.... и нападаш с бой.

В едно демократично и правово общество индивиди с животински инстинкти, независимо от обстоятелствата - трябва да си понесат наказанието. Ами ако погледнем от следната гледна точка - бърза помощ се вика в тежки скучаи, много пъти те завършват трагично,може ли всеки път оказващите първа помощ да бъдат малтретирани от роднините? Вие бихте ли се съгласили да работите такава работа да плюете на живота и човешкото си достойнство, да бъдете плют и бит, не защото сте виновен, а просто защото роднините са ядосани и растроени?

Според мен на мангали не бива да се праща бърза помощ. Защо държавата да хаби средства за една група хора, които не само, че не допринасят с нищо, а само вредят - кражби, убийства и т.н. Трябва да бъдат лишени от всякаква държавна помощ.

евала на циганите че имат смелост да турсят отговорност от "лекарите" а балгарските мишки мълчат и търпят!

Абе нали се сещаш кво ще се случи с българин ако потроши линейка или ПАТРУЛКА, барабар с полицаите?

Заради хора които мислят като Вас, никога няма да живеем добре, сигурно и свободно като останалите европейци. Търсенето на отговорност по този начин не е присъщо на цивилизованите хора, а на талибаните. Утре при изпълнение на служебните си задължения Вие също може да се сблъскате с тумба недоволни роми. Как ще реагирате тогава?

Бог да прости загиналите деца,но е време държавата да озапти нападащите.Само кауша и бой ще ги спре.

Не могат да се подпишат , а имат книжки! Ще ни избият по пътищата.Който посегне на лекар-затвор.

От детските пият и сипват бензин. А медиците защо не са офейкали и да оставят родата да ги лекува, ами се оправдават. Който е с циганите е циганин!

Не разбирам какво са виновни лекарите ! Да мрат като са малоумни , има и закон и правилник за движение а все пак е и зима . Добре е ,че не са ударили и друга кола и да загинат невинни хора . Трябва да се кара по-бавно ! Зима е ! Хора имате семейства и другите имат . Това ,че ще отидете с минути по-бързо където сте тръгнали не е важно, важно е да не застрашите не само вашият живот но и на другите около вас . Да умреш от глупост.....

Искаме компетентни и отговорни лекари. Е няма как да стане това, докато всеки мангал без да плаща мед. осигуровки се чувства свободен да малтретира медици, щото така му отърва след n - наброи питиета. Добрите, отговорните и свестни лекари отиват в нормалните страни, където за труда си получават добро възнаграждение и уважение. А за нас каквото остане.

добър подход на природата и естествения подбор....след като досега не се намери друг начин да се спре бедствието/регресия в следствие на долнокачествена експанзия/ дано съдбата ни избави от боклуците. В противен случай все някога ще се наложи сами да вземем метлата наречена катана !

Докога линейките ще ходят при мангалите? Докога? И миризливите му цигани, не им стига, че са дошли лекари да спасяват жалкия им животец, а ми и с претенции.

така е щото големите ни селски адвокати с още по големото си селско самочувствие, за некви 1000, 2000 иляди лева. правят на мангалите фалшиви дипломи и им издават фалшиви книжки, АЙ сега Велчев да излезе и да лаже това ЛЪЖА ЛЕ Е???

Абе тия мангали карат без книжки защото са неграмотни и нямат право на книжка,а тези които имат са я взели по втория начин.Та гадното е когато убият някой невинен.

Сериозни ли са щетите по линейката?

Дядо Коледа донесе блага вест. Още няколко мангала по-малко. Жалко, че няма толкова много калибри та да се изтрепят всички мангали. Абе да ви кажа - мед ми капе на сърцето. Добре, че не са хора тия та да ми се развали празника.

Точно!!

евала за коментара

кой дава книжки на тия мангали?я да си карат каруците!

Изтрепете шибаните мангали. Те къде си мислят че се намират та да трошат линейката и да се саморазправят с лекарите? Чудя се защо въобще линейката е отишла при положение че става въпрос за мръсни мангали.

лондон не е целия запад мойто момче

За някой края на света настъпи преждевременно. Амин! И честита нова година.

Никои не споменава за алкохолна проба?Полицаите нито са защитили екипа на спешна помощ нито споменават за извършена проба за алкохол?????Цветанов,в кои от апартаментите си се заврял??Няма ли наи после да вземеш мерки срещу тая пасмина?Сигурен съм 100% че миризливите мангали са били пияни.Добре е в случая че се изтребват помежду си,но не винаги е така.С тези цигански ферарита изтребват и невинни българи.Б.Б. и Ц.Ц,ако мислите че нямате сили да се борите с изстъпленията на циганите появете се един до друг и заявете:не можем да се справим с циганите.Искаме помощ!Но вие просто не искате да направите никакви усилия.Вие ги толерирате и по този начин те добиват смелост и вилнеят.След като те са извън закона призовавам да се направи специален закон отнасящ се само до мангалите с наи строги присъди и санкции, нещо като бившия закон за защита на държавата.Първо да се започне с незаконните им бараки и къщи/всички незаконно-събаряне/,плащане на всичики сметки-ток вода данъци/при

при неплащане на сметките спиране на ток и вода без условности,ревизия на всички мангалски шоф.книжки,получаване на книжка само с истинска диплома поне за 8кл. които не може да чете и пише никаква книжка,относно децета им-глоба като в Китаи за повече деца,които не ходи на училище никаква соц.помощ, а тези които я получават да бъдат ангажирани масово за извършване на някои деиности в общините/безплатно/

Той Ц.Ц се бори, колко усилия вложи! В борба с всички, работещи в здравеопазването. В обиди, набеждаване и пр и пр. Всички цивилизовани средства.

бай мангаууу егати пауууера

на село ако не си на три домашни ракии ти взимат книжката - очевидец

Не мога да разбера от къде идва това желание да влезеш в един тон желязо и да искаш да се смачкаш, в него. Моля ви преди това пробвайте с цинкова кофа, сложете си я на главата и се блъснете в гардероба. това ще ви накара да се замислите, какво е с един тон метал.

бе какви млади хора са тези цигани! на 18 години сигурно имат по три деца, ако бяха поживели до 30, щяха да са горди получатели на детски надбавки за още десет.

лоша работа са тия Калибри, кой ги знае тия индиянци с каква скорост са се движили

"Опел Калибра" или "Циганско Ферари". На цветнокожи книжки за управление на МПС да не се дават ако не са завършили най-малко средно образованние с минимум 4.50 успех (без 3-ки, минимум 4-ки) и след като са минали порядъчен психиатричен тест! Всъщност това трябва да важи за абсолютно всички малоумници избиващи комплексите си с автомобилите, които управляват! Да почиват в мир, все пак е жалко като умират млади хора по такъв нелеп нначин.

Е то ако мислите, че мангустите карат с книжки или че някой ги спира и им държи сметка - ЖЕСТОКО се лъжете.

Изобщо не е жалко

Ааа, те били цигани, да са живи и здрави...

Съболезнования на семействата и близките на загиналите ! И дано пострадалите се оправят !(не-само здравословно, а и мисловно ) ......... По темата : 1.Двегодишен начален период в режим `чирак` ? (т.е. шофиране задължително с пълноправен шофьор в колата) 2.Про-рата застраховане ( И цена книжка ! ) съобразно стаж и история на кормуването ? .......А какво стана с онез-там Предложения от миналата година ?! Да-да, точно за : а) взаимоспомагателното откарване след забава (горещ телефон, на който се намират доброволци/ки ; идващи при повикване да откарат даденото возило с пътниците ) б)специализирани бързодействащи комплексни екипи за адекватно справяне със сложни ПТП . ------ Всъщност, Хора -- защо да не облекчим Дир.бг и да въведем строга метрика на Разговора по Темата ?! (, вече-Отворена знаете къде )

Лека им пръст на момчетата!Сами ти изказа съчуствие, виж ги другите как злобеян, но не са прави все пак хора са загинали!Бог да ги прости!

Благодаря Ви ! ----- Позволете да се надявам че няма да ме изпонапопържате ако си призная, че при едно евентуално кандидатстване за работа в стъкленодомния мол от момиче като Стоянова -- определено ще я взема . (, за ужас на Дани/Елена и-ииии ... след надлежно обсъждане в подходящ амбианс с Чарли ... и с Тони разбира се )

ДОКОГА БЕ ХОРА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ КНИЖКАТА НЕ ПРАВИ ЧОВЕКА ШОФЬОР КОЙ МАЛОУМНИК Е РАЗРЕШИЛ НА ТОВА МЛАДО МОМЧЕ ДА КАРА САМО.

В малките населени места Е МАСОВА ПРАКТИКА ДА СЕ ШОФИРА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ. МНОГО АЛКОХОЛ. Там е дръга България - няма полиция, няма закони. Така е в Северозападна България, Лудогорието, Ямболско, Хасковско и къде ли още не. Чудо е, че катастрофите не се случват ежедневно в тези региони. Местните жители са взели страха на местните полицаи - ако някой посмее да напише акт, трябва да чак вечерта тумба роми пред къщата си - готови за саморазправа. Затова много избират по-лесното - да вземат някой кев "джоб параса" -те знаят, че пияният ром няма да ги изпорти на Инспектората. Трябва да се правят систематични проверки за алкохол в тези райони, но от полицейски екипи ОТ ДРУГИ РЕГИОНИ. Всяка нощ. Резултатите ще впечатлят и забият всяка статистика. Освен това - много коли там са технически неизправни, без платени данъци, винетки и се карат от неправоспособни шофьори. Мнозина имат "купени книжки" - с фалшиви дипломи за основно образование.

Много си прав,но за тази цел трябва да имаме Полиция и Съд,каквито нямаме(освен много хора взимащи заплати и подкупи,за такива,но не вършещи нищо)!И това е от десетилетия и не може да се каже,че е само при цигани-всички са като обезумели на пътя,особено ако са местни дерибей или пишлегари и за тях законите не важат,нали познават полицая,пият си с него...