Топ лекар по ин витро е дрогираният шофьор от ”Тракия”

Дрогираният и пиян шофьор на БМВ, блъснал "Бентли" на магистрала "Тракия" в неделя, е един от най-известните специалисти по ин витро у нас - д-р Иван Сигридов.

Обратно в новината

Коментари - Топ лекар по ин витро е дрогираният шофьор от ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много стара новина,освен ако не се оптвате да ни внушите ,е лекаря ще бъде наказан....?

А защо не напишете статия как този човек помага на хиляди жени да си имат бебе. Аз лично мога да разкажа история как всички известни "светила" в България ми обясняваха как за бебето ми нищо не може да се направи и трябва да се прекъсне бременността. Само този човек намери решение и ни помогна. И не случайно пред кабинета му е винаги препълнено с жени.

такива прическаджии не са читави като цяло

Браво, ....доктор за пример!!!!!!!

На работа прави хора с инвитро, в свободното си време ги убива с бйенве.

В Америка това да извършиш престъпление под действието на наркотици утежнява присъдата ти, а тук това е оправдание, че не си бил на себе си, и друг път няма да правш така.

Независимо дали е топ или селски лекар.....!

Кокаинът -скъп ! Ин витрото -още повече ! Парите се търкалят-процедурите -успешни, или не, винаги се плащат ! Има упорити хора- и плащат ли плащат, по 2-3-5 пъти ! К-во да ги прави тия пари-намерил им мястото ! Ще се откупи !

Всеки Божи ден по 50 пъти на ден гледаш ПУКИ, ПУКИ, ПУ*КИ. И така дълги години. Не е лесно да си гинеколог. Трябва да тушираш напрежението с нещо - кокаин и пиячка.

Petrovito, който и да си ти си се появил от мляскаща в...

Представяте ли си този нехранимайко ,толкова известното докторче, в състояние взел наркотици и ежедневно фиркане как прави процедурата "ин витро" ? Ами как ,присяга се до масичката до себе си,ако има "материал" ,взема го,пъха го.....Ако на масата до него има коняк,свинска сперма,сперма от маймуна ....(поставени нарочно) ,той никога няма да разбере каво е взел. Надрусан специалист - надрусани плодове! Горките майки,не знаят какво им е пъхнал докторчето! След 9 месеца може и маймунче да родят. Защо пък не?

Боклуците в тая държава нямат свършване.

Единият известен "най-известен" доктор дето прави бебета ...пиян и дрогиран ...другият с "Бентли" на 31 години от копане на компири в самоковско...

Точно това щях да коментирам, бедна България пък пари за кокаин, Бентлита, БМВ та и хиляди за инвитрота има. Други в нищета И да не забравя да троля: Герб и Бойко са виновни; Комунистите са виновни и Корнелия - все някоя партия ни е виновна за простотията

Леле, колко са богати тези хора! Бентлита, БМВ-ета, толкова пари, че да стигнат и до наркотиците, защото сигурно вече са опитали и са се кефили на всичко, което може да им се даде.

е, па човека си е лекувал нервите... отвориш очи, мляскащи вагини, затвориш пак те...

и по цяла европа е така.карат дрогирани професори .хора на изкуството и науката.глобите са жестоки има си и много други наказания. аз живея в швейцария и всеки ден има хванати и наказани .

ВЕЧЕ ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ОТИДЕШ НА ЛЕКАР!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ ПАЦИЕНТИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ИСКАМЕ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ!!!!

Ако не беше ударил влизащо в паркинга "Бентли" никой нищо нямаше да разбере!

Простака с бентлито е виновен, къде кара ? Не вижда ли, че идва спешния гинеколог ? Тия селяни никога няма да се научат да карат Bentley. :(

Дир.бг тази статия е от 2017. Защо се сетихте пак да я пуснете, за да плюете единственият адекватен специалист по проследяване на проблемни бременности (от личен опит го знам). Май някоя клиника с неадекватни "специалисти" ви е платила да си публикувате така или иначе изфабрикувания материал отново. Жалки сте!

от кой е етнос са тия дето правят катастрофите по пътищата. егати и дрогирания етнос HA TAKA .

... това е положението... Пияно и дрогирано българско поколение - това е горчивата българска истина...!!!!!! Ми направо да му отнемат за винаги книжката и какво друго...?!?!?!

Отнемането на книжката е най-малкия от проблемите му. Очаквайте и следете за развитие на случката.

и все пак... доктор по медицина, дето трябва да е пределно наясно, че и заедно и по отделно алкохола и кокаина правят мозъка на качамак да се качи в автомобил и да кара.

доктора ще си понесе заслуженото ето свалени номера , отнемане на книжка и т,н. спрете да го плюете на професионална основа и за външният му вид.смешници .

нищо ново под слънцето. това е дрогата на богатите и известните, пристрастяването към кокаина не е като към хероина, става бавно. а чистия кокаин е скъп и се само за "богоизбрани", но крайния резултат е НАРКОМАН

каква тъжна ирония - създаваш живот със собствените си ум и ръце и след време пак с тях отнемаш друг живот!

Вижте доктора на снимката. Видът му хич не пасва на докторската професия. Пие, дрогира се и кара. В същият вид прави и бебета ин витро. Кой допуска такива хора въбще да се занимават с толкова отговорна дейност? А за последствията, то е ясно. Ще отърве кожата и ще продължи да се дрогира и да кара, и да прави бебета ин витро. Ако смеете, доверете му се.

Ако не беше този доктор, дъщеря ми нямаше да се роди. Ходихме при 6 "светила" и само този доктор беше адекватен и спаси положението. Потърси малко в Интернет мнения на родители и ще видиш за какво светило става въпрос. Вечно ще съм му благодарен. Така че не коментирай много за външния вид. Да не говорим, че е блъснал бентлито на опделен дебел чичко, така че не се знае колко наистина е бил дрогиран в случая и колко са покрили другия участник в катастрофата.

Пропадане и дъното не се вижда.Липса на страх от закона и Провидението водят до пропадане на държавата ни.

Пробите са фейк... Народният певец с Бентлито има много повече власт от "доктора по инвитро" ... И много бързичко са се случили нещата... Мислете...

Изобщо не са се случили още нещата. А вече мина 1 година.

за такива хванати с алкохол и наркотици едновременно минимум година в панделата. Да шофираш в това състояние си е опит за убийство. А иначе може да си е всякакъв най най.

Не плюйте по човека. За това сме га този хал, бързаме да се "изядем" по между си. Пък после циганите били виновни. Защо не се спазва конфиденциалност на информацията? Значи на циганите и други долни боклуце пишат само инициалите, а на доктор и то известен професионалист снимка, име, професионална биография. Само родословното дърво не са побликували. Тъпаци!! Сбъркал човека. Ще има наказание разбира се. Всеки греши но не всеки получава наказание. Нима тези които окрадоха държавата и ни докараха до просешка тояга не заслужават да им се изтипосат мутрите и имената? Да , ама не!

съм съдия - книжката за година и 6 месеца ефективно...иначе нека да си е кадърен доктора. LA LEGGE E UGUALE PER TUTTI..

Простотия до шия, къв е тоя кеф да се опомияри качествен професионалист, понеже плювачите сте безгрешни девици в зачатие Давай, плюй, ще го бесим или колим....утре ще ходите да ви лекува "Кой" Това ли е националния проблем докторче се дрогирало- има закон- бързо проиводство и санкция Кво го изтипосали с името и снимката барабар да има по какво да се стичат плюнки

Веднага са му изтипосали снимката, а на престъпните мангали една снимка не сме видели. Пазят ги като зеницата на очите си.

Докторе доктореее - пълна деградация! Язък ти за дипломата.

Ако разстрелят и двамата ще е най-коректно за всички наоколо!

И вички искат бяло, но бялото е беля. От толкоз много бяло брадата ми побеля.

Пациент съм на доктора, той е велик професионалист! Винаги е бил много внимателен и прецизен на прегледите, Посещавам го от немалко време. От стандартна кръвна картина е правил предположения за други мои показатели и винаги е бил прав. Свидетел съм как колеги му препращат своите проблемни случаи ...Дано бързо да се възстанови, защото не съм попадала и не познавам друг професионалист като него! И той не се занимава с инвитро, а с пренатална диагностика, пациентките му са изцяло с рискови бременности. Не оправдавам подобно поведение и състояние на пътя, ако това е вярно въобще, защото въпросното Бентли явно не е на случаен човек и има доста коментари, че Бентлито е причина за катастрофата, така че четете новините критично преди да злобеете, особено преди да сте чули версията и на двете страни. С тази новина не следва да се хвърлят камъни по професионализма на доктора!

Мелек, този човек колкото и гениален лекар да е, е убиец на други хора! Обърни внимание, че в кръвта му са открити алкохол и наркотици!!! Вероятно гениалността му е продукт на анаболните и наркотични примеси, които редовно употребява!! Боклук, който се е изсрал на дипломата си! Позор!!

Пиеш ли си хапчетата редовно? Или си си по рождение увреден????

Аз по принцип не пия. Но когато съм пила дори само 1 чаша вино не се качвам на колата... за наркотици изобщо не говорим. Страшно безотговорно е постъпил, а и вероятно не му е за първи път. Може да е много добър лекар, но това не го прави отговорен човек и добър шофьор. Да продължи да си лекува, но не и да шофира.

А представяте ли си, по ирония на съдбата, друсаното професионалистче да вземе да отрепе някое свое ин-витро творение с майката му! Така че, оплодените мами да не скачат толкова да го защитават като изрусена на кичури фризьорка в защита на Бойко Борисов, че друга песен ще пеят, ако горното се беше случило! Престъплението си е престъпление, а за такъв лекар би трябвало да се умножи по 100, а не да се омаловажава! Тези хора трябва да са образец за морал и отговорност, а не новоизлюпени парвенюта с бмв-та!

Утрепе, съжалявам, грешка!

Изрусена фризьорка ли си, оплодена мама ли си, или и двете, не те знам, но с този минус едно е сигурно - умственият багаж клони към отрицателно число!

Тия дето ходят на ин витро трябва да са пациенти на психиатрията!

И откъде научи жълтата преса, та така го изтипоса? Нима други не правят нарушения на Законите? Куцо,кьораво и сакато да го оплюва? Не го защитавам, естествено да си понесе последствията, но чак пък толкова плюене.....

dimka

Мал шанс за човека.

Голяма работа...какво толкова е станало...ако знаете колко пияни и надрусани има по пътищата във всеки един момент, няма да ви се излиза от вас. Иначе имам подозрения че двата субекта имат връзка още преди сблъсъка иначе няма логика този цирк!!

скивай сега ква идилия: "ТОП" лекар ( на 40г.), кара дрогиран, в аварийната лента...следва ...настига Бентли, шофирана от 31г. (к'во стаа в таз държава) от къде???от Самоков??? (лудницата е пълна)....

откъде пари са БМВ нали са бедни лекарите , докъде стигнахме селянин и лекар да са на едно ниво

АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО! Лекар от София да има повече пари от селянин!!! Накъде отива тази държава!

хахахаха хвани единия удари другия... дрогиран пиян доктор ударил самоковец в Бентли !?!?!?

доктор алкохолик и наркоман. Накъде отива морала. Остава да се докаже че и по друг начин е оплождал...

Оплождал е с матреиал от Дания и там им а далавера. Докторът в затвора,както е за всички като него нарушили закона.А тия дето природата не им е дала да станат майки да не го защитават ами да са смирени,че все пак от инкубатора имат деца,

Еми-ии, ако можехте да оплождате... нямаше да има нужда от такива доктори, пък и такива коли да карат... Ама нищо Вие просто си коментирайте, а ние просто ще Ви се порадваме... Ни държава може да оправите, ни циганите, а, бе ни нищо.

Този вече е бил доктор...след подобно нещо и такъв ''светъл'' пример!

Ти полудя ли? Или живееш някъде другаде? Тука правят такива далавери, убийства и кво ли още не и се отървават. Дай да го разпнем! Само, че за разлика от другите ми се струва, че е поработил и май мога до му простя. Но на дъбили, които нямат идея за нищо, ще ми е малко трудно!

защо не си наемат шофьори? ами ако хората започнат сами да си правят бебета по нормалния начин какво ще яде тоя? оставете тази работа за шофьорите! поредната мъжка професия изчезва! също и политици, министри, футболисти, артисти, певци - НАЕМАЙТЕ СИ ШОФЬОРИ. известността ви кара да се самозабравяте. наемайте си шофьори и като инстинкт за самосъхранение!

И точно в неделя се прибирах от морето. Чудех се защо автобуса пълзи по магистралата едва - едва и трябваше да се прибера в 22.00 вечерта в София. девет часа път от морето поради една поредна невъздържаност на пътя и препълнена душа с пари, които явно се чуди къде да дене и за това ги е инвестирал в алкохол и дрога. Ами хубаво като имаш достатъчно пари, защото Бог ти е дал талант в нещо, просто намери начин да ги инвестираш разумно. Съветници за тово колко-щеш. Що ти е да си трошиш носа по магистралите. И добре, че само с това са се разминали. Днешните млади хора изобщо не ценят живота. Уж създава живот - или по точно помага за създаването на такъв, а отива и с лекота - първо съсипва своя - в дрога и алкохол и второ застрашава на пътя още хиляди други животи. Хора ценете живота, той е най- ценното което БОГ ни е дал. Защо ли младите не го съзнават. Парите наистина могат да развалят човек, особенно когато няма финансова култура как да ги управлява. Аз съм убедена, че този доктор е много добър в професията си - четейки коментарите, което показва кадърност и талант. И Уитни Хюстън е огромен неповторим талант и какво става с такива хора - затриват го в земята. Дали пък с тези милиони, които остави Уитни нямаше как да се помогне тук и там. Същото и за докторчето - оставило се парата, дрогата и щенията да го владеят. Е ето дойде момента и мига на прозрение. Дано продължи да е добър доктор и да се поправи, след съдебната процедура, която не се знае какво и колко може да му отнеме. Рано или късно в живота на човека обхванат от страсти идва момент на разкаяние и изправление. Момент от вземане на поука.

а селянина от къде има бентли

донор е на материал за инвитро. много е доходно. и мускули правиш

знам е певец на народни песни и явно добре си докарва по сватби...колата му я кара негов приятел, като при авто произшествието вината е изцяло на доктора, бентлито просто си влизало в паркинга с мигач и т.н.

Жалко за д-р Сигридов, изключителен специалист в проследяването на бременност. Познавам го и не мога да повярвам!

Жалко за хората които имат нужда от такъв специалиат. Този явно е безотговорен.