Мъж загина при сблъсък на автобус с деца и кола

Автобус, превозващ деца и лек автомобил катастрофираха рано тази сутрин на пътя Севлиево-Варна.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина при сблъсък на автобус с деца и кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hehe haho коя година имате впредвид???

ВАЛЕНТИН РАДЕВ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА !!! ОБВИНЯВАМ ГО В УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, НЕ МАНГАЛИ ... ВАЛЕНТИН РАДЕВ ОТ ВОЕННОТЕХНИЧЕСКИЯТ ИНСТИТУТ НА МНО...ЧЛЕН НА БКП ...И ГЕРБ ...

Я вно много си падате по такива 4новини" и не пропускате, просто не минава ден без да ни "информирате" с лек мазохистично-черен привкус! Можехте поне на Цветница малко да се въздържате и да сложите това заглавие по-надолу и по-нататък! Все пак, на общия световен фон и страсти, не изглежда да е за първа страница, но вие си знаете, нали за това сте учили /ха-ха/!

Добре че няма пострадали деца (въпреки че психическата травма при някои ще остане за дълго). Добре е и че един малоумник е приключил завинаги курса, размазвайки се в предницата на автобуса.

От материала не е ясно кой е виновен за сблъсъка.

мъж загина при сблъсък на автобус с деца и кола родна реч, омайна сладка, реч на мама, баба, и на татка, що си толкоз трудна ти за журналята??

Затопли се малко и се почнА. Мотористи-камикадзета... шофьори-атентатори... и секаква сган излезла на асфалта да се самоубива и убива... Хора осъзнайте се... изживейте си живота достойно и доживейте старини...

Петима загинали за 24 часа,като на война. Явно някой не си върши работата за която получава заплата.

Уточни, кой не си върши работата. Че са ми много смешни такива клавиатурни многознайковци като теб, дето пляскат приказки на едро.

...ами ченгелите и най-вече тези от КАТ и всички останали навързани по веригата от законотворците до тези,които трябва даги прилагат! Карам от 1973-та....до днес...всеки ден....ловя се на бас,че от Варна до София ще видя максимум 3-4 коли на КАТ и то скрити на пусия с ....КАМЕРИ ! Дремят и се правят на фотографи,при това на автоматичен режим....ама този дето е профучал с 50+ скорост....НИКОЙ НЕ ГО СПИРА....ДАПРОВЕРИ,книжка има ли,пиян ли е или дрогиран... По времето на соца,ченгетата бяха денонощно на пътя...с ,,Жигулки",,,Москвичи", че и на мотори....Спирали са ме нощно и дневно време ей така,без нарушение,просто за проверка в рамките на 20-на км между две съседни РПУ-та! Днес ,коли имат,станции,телефони интернети а ТЯХ НИКЪДЕ ГИ НЯМА,освен под някоя сянка на гюме или крайпътно барче.....на кафе ! Те това е...МИХЛЮЗИ.... Знаеят само: ....,,Оппааа,я кой не си е сложил коланчетоооо?Ся,ко шъ праим? А?"