ТИР виси между платната на моста след Витиня

Турски ТИР, пълен с риба, е катастрофирал на моста на магистрала "Хемус" между тунелите "Топли дол" и Витиня".

Обратно в новината

Коментари - ТИР виси между платната на моста след Витиня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тая магистрала си е за ремонт от като я наприха преди 80 те

.....лявата му страна "виси" в дупката.... - няма ли по-подходяща дума от дупка?

Това е е най-кошмарния път в България! 70 км. а имам чувството, че съм карал цял ден! Лоша настилка,бабуни,дупки, постоянно затворен и тунели а много често и изцяло затворена заради малоумниците,които карат(вчера в най-големия сняг поне 4-ма задминах,които караха без включени светлини).....могат от Хемус да я прекръстят на Адската дупка! И за да се движим по нея плащаме 100 кинта винетка........спим народееее!

"Пътят към София" ! Ти знайш ли кво е тва, бе?.. И то -зимно време?

Путин е виновен!

Сакън, Путин не е виновен, виновен е Путлер!

Ето една "културна" катастрофа. Човекът си е полегнал между платната, никого не е ударил, не пречи на движението и по 2 те платна, че и рибата му, май, не е разпиляна по пътя.

Мани го тоя ТИР бе! Рибата още жива ли е! Кога ще я докарат в Пирогов?

Висът му мъдете на който го е писал.

Неграмотни журналисти, какво значи за вас думата 'виси', при условие, че камионът е легнал върху мантинелата. Със същия успех може да се каже, че камионът плува, рови или стърчи. Чудя се дори защо не писахте 'избухнал'. Уважавайте българския език, там всяка дума си има значение.

като не го знаят. идете в първи курс в някой университет да видите...уникални неграмотници идват!

Зависи от гледната точка. Реално отдолу си виси, отгоре стърчи, отстрани е полегнал, а в средата е страшната действителност.

А риба останала ли е !

Много е просто - МАГИСТРАЛАТА СТОПАНИСВАНА 10 Г. ОТ БОЦКО И КОМПАНИЯ Е ЗАЛЕДЕНА ...

Смисълът на казаното от теб е ясен и правилен, но май някой не го е разбрал и ти слага минуси.Точната дума е "замразена", в смисъл , че мутрите нещо не са пипнали по нея и през двата си мандата!

Сега като се вдигнат температурите Витиня ще замирише на утки и ички

Никъде не виси-дупката е широка 1 ч. и камиона не може да падне през нея

Ами заледена магистрала как ви се струва ? - мина зимата, що да хабим сол и нафта ?

Чакайте, бе хора! Какво е крив ТИР-ът, па макар и турски?! Нали нашето слънце Боко, Плевньо, а после и Лили Кюфтето, при всеки мандат проверяваха, строяха, ремонтираха, обезопасяваха пътищата и магистралите? А сега какво - катастрофи, злополуки, падащи парчета от мостове, дупки, колкото тях голями,падащи камъни по пътя и е просто невъзможно да се кара по шосетата!

Обезопасяване срещу 20 тонен камион е меко казано безумно. За да го удържиш, трябват много твърди огради, а точно това се избягва - гледа се да бъдат еластични, за да не убият пътниците в блъснала се в мантинелата кола. Такава е политиката във всички цивилизовани държави - набляга се на сигурността на колите, а не на камионите.

Предполагам ,че сте виждали пясък или сол?

Доста катастрофи със заспали турски шофьори има. Трябва мерките за такива водачи да са сериозни и да не ги допускат повече в България като шофьори на камиони докато не платят всички средства, отишли за ремонт на щетите!

Хайде, напред, да "спасяваме" стоката! :))

Е , какво толкова. ТИР-а се е уморил и е полегнал за малко.

Винаги съм се чудила кой плаща щетите по съоръженията от тези каскади на чужди шофьори.. Имам едни тежки подозрения, ама няма да ги споделям...

Това е републиканска пътна мрежа, значи... средствата са от републиканския бюджет.

както всички съоръжения (табели, мантинели, бензиностанции и т.н.) по пътищата имат задължителна ЗАСТРАХОВКА и застрахователят поема разходите по ремонта(или кражбата). Друг е въпроса да ли АПИ правят навсякъде надлежните протоколи за ПТП(или кражба съвместно с МВР) както е необходимо и после колко време им трябва за възстановяване....

Знаете ли колко струва на превозвачите преминаването през страната/застраховка и Свинетка? Знаете ли колко ТИР-а на ден ги плащат?

Надето, авторката, се опитва да бъде честна към себе си поне, но не може засега. Полегнал буквално е вярно, и трябва да се пише без кавички. Като го е написала в кавички, излиза, че той не е полегнал, макар на снимката да се вижда, че е. А лъжата е "виси". Правилно в текста го е написала в кавички, защото е невярно, но в заглавието няма кавички, и така Надето тиражира една лъжа.

На това му се вика върхът на простотията. Комбинацията турски тираджия и "българското" АПИ, е направо размазваща.

в България железопътна мрежа има почти на всякъде, но ние не използваме предимствата, чистотата и сигурността на товарният жп транспорт - не, защото трябва да поддържаме транспортните лобита, всеки се е сдобил с некво товарно мпс и си превозва, че и всички анадолски братя транзитират. Толкова ли е трудно - всички тирове натоварени на влакови композиции на границата и свалени на изходната граница - няма замърсяване няма птп-та

Ами помисли дали самата жп.мрежа го позволява. Колко е висок един ТИР като го качиш на вагона? Ще допре ли до жицата и какво би станало?

Вече повече от 20 години не се возя на БДЖ - влаковете са мръсни, студени, подпалват се и дерайлират където и когато най-малко очакващ. Ще се кача отново на влак в България когато БДЖ стане собственост на ДойчеБан

Идеята е налудничава, тъй като не може да бъде реализирана - няма подходяща гъстота на ЖП мрежата, няма и пунктове да се разтоварват тировете. Налудничавостта ти е стигнала само да премислиш за два пункта - на границата. А за останалите направления?

Предлагам да се направи една международна магистрала само за румънци и турци, за да се пльоскат , защото само руснаците от техните скечове "Почему любит России" са по- зле. Няма толкова лоши водачи като турците и румънците. Ние направо сме в пъти по- готини и предвидливи. Не, че нямаме уруди, но като съседите толкова големи нямаме.

Тези тиражии не се спряха да си правят селфита по мостовете на Витиня.

В петък извънгабаритен ТИР беше съборил светофарите на входа на Правешкия тунел.

Почистващите фирми пак са били силно изненадани от снега.

От снимката не личи да са били изненадани.

"Черен лед" не се вижда от водача ,та не да го видиш на снимката. :-(((

Пак АПИ не си е свършила работата с почистването :)

турски тир ,немски тур ,френски тур ,румънски тир македонски тир тия магистрали само чужди тирове.После стават катастрофи правим магистралите и ЕС ги паи за чужди тирове.Нес мъ минал по повече от тия магистрали обаче ме дерат за винетка .

Къде видя немски и френски тир, че не помня?

Оня ден друг тир беше катастрофирал в участъка към Варна...нямаше ли забрана за тировете да се движат по магистралите през уикенда?

Имаше, но правителството на боко я отмени преди няколко години.

сладка дрямка...

Много пясък е имало на "магистралата" ,та е поднесъл.