Млада жена загина в катастрофа при челен удар

Млада жена загина, а млад мъж е с опасност за живота след катастрофа, станала в петък вечерта на обходния път на Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена загина в катастрофа при челен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиот, БМВ, Враца... на кой не е ясно продължението.

Да ! На всички продължението е ясно- всички врачани -при жена ти!

Не стига това, че очевидно си глупак, ами и не четеш това, което коментираш! Каква Враца те гони? Не прочете ли, че участниците в катастрофата са от монтанско село и от Врачеш? Брей, тъп народ, бе! Май ще излезе прав Иво Христов! ;-)

Съжалявам за жертвата- не оправдавам и не обвинявам никого...версите и фактите може да са различни...но човека от камиона ще преживява дълго травмата си , че е бил участник в това ПТП...

Бързали са да се приберат за секса в 12:00

в Метковец са само чернокожи, ясна е работата.

Врачежанинът с тира е напрвил скоростно изпреварване, при което водачът на БМВ-то, който е карал културно и, забележете, с цели 6 кмч под ограничението...

Дъртите баварци и дъртите голфове са медицинска диагноза.

Възпитание липсва, и първите 7 години. Не са ли му казали другарите по BMW, че идва сезона, в който "бавареца" да си стои на топло и сухо. Познати с такава марка се чудят - да им слагат ли зимните гуми, или да се качват на Nisana-a :) Е, видяхме колко е велик шофъора - май не е прочел какво казват производителите на автомобили - технологиите помагат, но не отменят физичните закони (сайта на VW, частта за Haldex)

30 год.автомобил БМВ,21 год.шофьор от село БГ Класика

Добре че водача на тира не е пил някоя бира тогава той щеше да бъде виновен че е бил на този път където пишлемето се е изявявало като космонав

Абе какъв мъж на 21?! Това, че има БМВ очевидно не го прави мъж! Интересно по селата на тази възраст как може да изкараш пари за луксозна кола? Да не е бил в застрахователния бизнес - "елате вие, за да не дойдем ние"?

Минал е покрай мъжкото. Каква луксозна кола бре човек? Актуална обява, 192 кс BMW 528 e39, 2900 лв. Наточено с джанти 19тки Tomason, селска радост. Читава гума за такава джанта започва от 200 лв бройката.

с много работа

Добре ,че насрещно движещият се е бил в тир ! Можеше да заплати с живота си ако е бил в по-малка кола ! Извод : Карайте , тир ако искате да оцелеете по пътищата на Родината !

или Танк, защото и по магистралите има яки дупки.

Селския бек се е показал.

На село как е -да ви кажа.Най -хубавите пичета се ловат по правило с гъзарите-БМВ на 20 години,позлатен ланец,менте часовник от илиенци.Понякога можем да ги обвиняваме за злата им участ.

какво им е хубавото, разцепен дроб...

Искаш да кажеш...,,селските кифлички"...

Чета че някои наричат шофьора пич. Явно тази дума се употребява неправилно. В случая е пишлеме защото ако беше пич щеше да върти волана на дясно за да подложи себе си на удара. А не невинното момиче.

Пич не е глупак, нито пък нереално митично същество. Няма начин да победиш първичен инстинкт - за самосъхранение - за миг, трябва повече време на интелекта, не се изисква такова за да си пич. Освен това, накъде е въртял волана - е твоя измислица, не е написано тук. БМВ-то поднася, защото е със задно предаване и е по-неустойчиво, а младежът е пич, защото си е позволил да го кара. Не мога да разбера, защо сега стана модно да ни делят по възрастов принцип на стари и млади. Преди това се считаше за неприлично. Такова деление в речта е признак за ниска култура на автора и предпоставка за сегрегация и дискриминация по възрастов признак, която е по-примитивна, и по-рано отречена от половата дискриминация даже.

В книгата си "С безопасна скорост" Собьеслав Засада казва: Много по-лесно е да не допуснеш колата да се завърти ,отколкото да я "укротиш" след като вече се е завъртяла. След изминати ...много километри и години зад волана смятам ,че го е написал по-добре отколкото бих могъл аз.

Келешът е летял с неуязвимото БМВ като Мистър Америка. Като е видял насреща си тира се е насрал и е скочил с двата крака на спирачката. Много конски сили, малко акъл и толкоз. То не, че загиналата е невинна като се е хванала с такъв, ама баща й ако е на място, ще му завърти главата на 360 градуса и ще го прати да и прави компания в отвъдното.

Жалко за загиналите...ама това е поредното гъзарче, качило се на BMW и поради това мислещо се за безсмъртно!!!

Тук имаме следните неща: - шофьор на 21, който трябва да се покаже корав и печен мъж пред момиче на 20. - БМВ със задно предаване и вероятно с летни гуми - огледала. Малко газчица трябва за задните колела да превъртят, а предницата да поднесе. - мокър път. Щеше да е истинско чудо нищо за не им се случи при тези условия.

виновни са ромите и бежанците.ние сме добри хора,не се трепем помежду си

тоя път келемето е българче,така че можеш да вървиш в гетото за разплод

Само не ми е ясно, какво общо има ПРОБАТА ЗА АЛКОХОЛ НА ТИРАДЖИЯТА? Защо въобще се споменава, и му се прави проба за алкохол, когато вината е 100% на БМВ-то? А ако бе положителна пробата му, щяхте да го обвините за смъртта на малкото лекенце ли?

трябва да кипи безмислен труд и да се отчита дейност! Какво общо има тук логиката? Бас държа, че в отговор на малоумната постъпка на келеша ще има някакъв мъдър отговор-например ограничение 40 км/час!

Нещата не са толкова прости. Ако беше с алкохол щеше да изникне съвсем резонният въпрос дали е направил всичко възможно да избегне катастрофа, което по закон е длъжен да направи. Вината на пишлигара е безспорна, но вина би могъл да има повече от един човек.

Къщата ми е на завой. Основата на дувара е от солиден бетон. Два пъти вече, момчета с висока скорост се забиват. Възниква "съвсем резонният въпрос": - ЗАЩО СЪМ НАПРАВИЛ ДУВАР ОТ БЕТОН И НАПРАВИЛ ЛИ СЪМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПРЕДПАЗЯ САМОУБИЙЦИТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ГЛУПОСТ?

абе бг тъпаци, не разжрахте ли че няма значение модела, когато караш като идиот!!!! рано или късно си заминаваш!!!

Има значение модела. Обикновено старите БМВ-та ги карат идиоти

Малкото лайно утрепало момичето.

21 г, пичка, БМВ, мокър път. Явно никакви глоби не помагат. Утрепал момичето. Тираджията казва (прочетох в друг сайт) - "видях ги отдалече как навлезе в насрещното, отбих максимално вдясно и почти спрях и те се удариха в мен." Решение - застраховка 5000 за всички коли със задно и над 150 коня. Ефективен затвор за шофьора ако го хванат да такава кола без застраховка, а колата се унищожава за скрап. Така ще останат само баровците, но те малко и ще тряпят по-малко народ. А питъщата ще бъдат изчистени от пишлемета с 20 годишни БМВ-та.

Браво - пробвай се в парламента с такъв законопроект. Не си написал каква валута са тези 5000, но както и да е, явно за теб е маловажно. И, понеже мощността и застраховката не са свързани с катастрофата, явно няма да решат проблема, както ти си мислиш. Ще следва поредно - 5000 този път за всички с мощност над 100 кс и т.н. до безкрай, но пък все изменения на закона, кипи труд, ти ставаш пич... Ама май си от тези които не могат да карат автомобил.

Прекалено е лесен достъпа до мощни коли. 20 годишен 170 коньов барутник със задно се продава за 2000-3000 лв. Не му се знаят километрите и състоянието. Такъв собственик най-често няма пари за нови гуми, а ако е сложил фешън тунинг джанти, цифрата за гуми става х2. Качва пичка, надува чалгата и става белята. Материала е изтърван, прав е оня с 80те процента. И аз съм правил глупости. Но едно е да се качиш на голф 2 70 коня, друго е на 170. По мое време такива коли караха мутри и бизнесмени. Масата караше коли под 100 коня. Пак имаше катастрофи, но такава простотия каквато гледаме сега - никога не е било. Затова - труден достъп до наточени коли. Това е оправията. Щом глоби и закони не работят.

Само в България като член ЕС в неделя пътуват товарни камиони. Статистиката показва 53 % от жертвите са в почивни дни между товарен автомобил и/или той е предпоставка за ПТП.

Перо една статия не може да прочете, ама иначе статистика чете. Катастрофата е станала в петък, не в неделя, а и неделя е утре...

А бе, перуш, като си толкова сведущ по трафика в ЕС, аз да те питам - какво е виновен ТИР-а и водача му? Или ти се ще това келешче да вкара в гроба някое семейство в скромна колица?

А ако беше ти на мястото на ДАФа с лек автомобил щеше ли да можеш да пишкаш глупости във форума !?

Не е виновен камионът. Ако не беше той щеше да е някое дърво....или още по-лошо - някоя друга кола с невинни хора. Глупостта не може да бъде спряна от нищо!!!

Ти не си Перо, а Путьо и затова не разбираш, че на 20 годишен глупак с БМВ не му е нужен тир за да се пребие. Той може и на самолетна писта да се пребие. Аз карам от 34 години. От тях 12 от "Захарна фабрика" (София) до Младост и 22 от "Борово" до "Младост". За непознаващите София това са 24 км отиване и връщане през центъра на София всеки работен ден. Отделно почивки и командировки (много) извънградско. Нямам даже счупен мигач или огъната ламарина. Работата не е в тировете, билбордовете и дърветата, а в празните глави и достъпните мощни (на всичкото отгоре стари и неподдържани) автомобили на съвременните гъзарчета.

Добре го каза ,колега!

Напълно съм съгласен че 80%са ДЕБИЛИ!Може и ПРИМАТИ да са.

приматите

Прав си. Май приматите са по умни от дебилите.Жалко,че тоя дебил погуби девойката.Господ да я прости.

и кво? българия загина при челен удар с демокрацията! и кво?

Правилно комунистите за 70 години превърнахте България в кенев !

кенеФ е празната ти кратуна.

силно препоръчвам да не се качвате по никакъв повод в кола шофирана от водач употребил алкохол. Преди 20 дена едвам отървах кожата с един такъв киртак. Още ми държи влага как караше в насрещното срещу тировете с двеста.

БМВ ако не е 4х4 на мокро време са много нестабилни.Ужасни изказвания за момчето.Аз имам две момчета и дано съм ги възпитала добре,но съм възмутена от коментарите за младия шофьор.Горките млади и родителите им.Що нещо млад народ си отиде при катастрофи -направо ужас.И без това намаляваме,а колко се потубват сами-направо ужас!

ама надали

а ма лили,заради такива родители сме на това дередже,щото купувате на синчетата си книжки и коли от които те не разбират,ако бмвето беше 4 по 4,значи повече загинали,щото тогава келемето ептем щеше да е безсмъртно с пичката отдясно

кой знае ква барака караш

значи не си възмутена от това, че младия пишкодръп за да се направи на мъж е пребил момичето, а си възмутена от коментарите... пак ли щеше да си толкова възмутена, ако вместо камион, беше ударил лек автомобил с пътуващо в него семейство с деца. хубавото в ситуацията е, че за всеки идиот има дърво или камион.

Лиле, BMW-то ако ще да е 8х8, когато задкормилното устройство е 0,1х0,1 (от 80-те %), резултатът ще е същият! Защо се възмущаваш от коментарите каквото търсил, това и намерил!

Виж какво Лили, синът ми започна да кара на 21. Сега е на 31. Той кара в същите условия, в които е карал тоя келеш, НО НЕ КАРА КАТО НЕГО и затова е със златен талон за липса на нарушения. Колата или пътят са виновни в 1 от 1000 катастрофи. Във всички останали 999 е виновен шофьор.

Начин да се справим с тези гъзлета - просто им се забранява самостоятелно да карат таралясниците си до 23 години и толкоз! Защото те са най-честите убийци на пътя, заедно с тунингованите пачаври, които с цигара в едната ръка и телефон в другата, предизвикват статистически най-тежките катастрофи.

Че тоя хубостник да НЕ Е карал сам? Имал си е придружител-ка. И защо границата да е 23 години? Не може ли да карат с един инспектор от ДАИ и един комисар от КАТ поне до 45 годишна възраст? Плиткоумните изводи БАЗИРАНИ на ЧАСТНА гледна точка за БЕЗПОЛЕЗНИ. ИМА (и то не малко) 18-19 годишни младежи, дето са възпитани шофират внимателно и не правят катастрофи. От к'ъв зор ще им забраняваш (от твой'та си камбанария) да шофират самостоятелно?

Именно. И какво, като станат на 23 да не би акълът да им е уврял? И кой ще ги храни още 5 години? Има хиляди младежи, които си изкарват хляба с шофьорската книжка. Техните заплати кой ще ги изкарва, докато те се чудят какво да правят?

Много съжалявам за изцидента. Дано момичето почива в мир.

Това не беше ли някъде в северозапада? Няма нужда от коментари...

некъде на макя ти у шундата селяндурска

от преводач и психиатър.

как са осъмнали тези майчици...

са на гурбет в чужбина, изкарват пари за бегачки на келеметата

у нас положението е по-катастрофално от сирийското ,за радост на тиквените приятели и началници .

а бе не вярвам тиквата да е виновен че ти си плиткоумен галош

мокър път,келеме без книжка с бмв,пиче на дясната седалка,и келемето вече е безсмъртно,язък за младия живот,тираджията е в шок от идиота

тираджията с каква регистрация е -бг или турска ?

пише в статията бе,а като не си видял какво меле беше си трай,лекарите се борят за живота на келемето,а би трябвало да го оставят на милостта на природата,щото тя си знае работата,добре че не е нацелил някоя кола със малки деца вътре келемето с беемвето

и кво значение има с каква е, ако ще и занзибарска да е, лайното е намерило това, дето е търсело. а иначе като гледам, единстевните дето се радват на катастрофите са дебилите като тебе, щото могат да ги използват за плиткоумната си пропаганда.