Бивш зам.-министър катастрофира, двама загинаха, дъщеря му е ранена

Бившият заместник-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски" Красимир Катев е катастрофирал край Балчик, предаде БНР. Двама млади мъже са загинали, а 7-годишната му дъщеря и възрастна жена са ранени. Самият Катев не смята, че е виновен.

Обратно в новината

Коментари - Бивш зам.-министър катастрофира, двама загинаха, дъщеря му е ранена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГ КРИВОСЪДИЕ!

незнам дали има Господ,но не е справедливо,неговото дете е оцеляло,а чуждите не..и то по негова вина

така ли стеср да писес ако бесе убил твоя син и все осте безнаказано да се разярва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никак не е лошо Катев веднага да бъде тикнат в дранголника, защото той дъщеря си няма да убие, но дриги сигурно. Такава е руската мафия, на която той е мазен слугинаж - убива и окото и не мигва. А сега следователи трябва да докажат, че всичко е на опаки и убитите от Катев са виновни.

Предполагам, че няма хора, коита се съмняват в това кой е ВИНОВЕН (и не защото е бивш министър!)

Жалко за загиналите, съболезнования на роднините. А този мерзавец веднага развърза кесията за самолети, доктори и адвокати. Нека да видим дали и колко щедър ще бъде за жертвите. Но нека разследващите журналисти да поддържат топъл този случай. Интересно е да се знае какво ще направят КАТ, прокуратурата и евентуално съда.

"..навлязъл в лявата лента по посоката на движението СИ и е блъснал насрещно движещия се лек автомобил "Опел" ..." От 10 баира вода носят за да не напишат директно, че е влязъл в насрещното.

Аз пък си мисля дали тия цигани са били с нужното образование, за да имат шофьорски книжки? И как ли са получили книжките? Като се има предвид, че всяка година около 20 000 взимат незаконно книжки и болшинството от тях са цигани, няма да се учудя, ако наистина този, който е карал колата, не е прочел и един ред от нужните му книжки и не се е явил на изпит. Затова не бързам да обвинявам бившия депутат. Може истината да се окаже друга. Дано момиченцето да се оправи! То е най-невинно от всичките замесени.

Катев със сигурност е грамотен и не си е купил свидетелството за управление, но това не му е попречило да наруши ЗДвП, като при това е причинил смърт, нали??

А смятате ли, че ако загиналите бяха неправоспособни водачи, нямаше с това да започне новината?? Помислете само, бивш зам. министър, въшлив с пари, двама адвокати на място и хиляди начини, по които се опитват да го оневинят, въпреки че той е навлязъл в насрещното.. И без това търсят начин да потулят виновника, вие ще ми говорите за цигани и българи. Няма значение цигани ли са или марсианци - има отнети 2 човешки живота. Някои хора не са наред, само пишат глупости да се намират на работа.

И този ще остане ненаказан защото е откраднал много и ще си плаща.Язък за загиналите,бог да ги прости.

Гадно ми стана снощи, когато слушах новината по националните телевизии - информацията, която е тук и представената там, беше съвсем различна и изопачена в сравнение с текста по-горе. Неустановено било, кой навлязаъл в насрещното, нищо не било ясно, а колите премахнати от пътя. Ако мисленето на властите ни е ''...умрелите лека им пръст, но нека живите да им дадем шанс и не ги наказваме строго''. Останах с усещането, че се замазват и замитат неща, за да се избегне правосъдие.

Дирници, не ме цензурирайте, защото ставате съучастници! Мутренско държание по всяко време! Този трябва да бъде разстрелян с 5 куршума в главата, не с два! А вие карате ли със запалени фарове, подчинихте ли се робски на поредния идиотски закон? Защо "бедната" държава не включва уличното осветление денонощно тогава? Веднага да се промени законът, всички лампи по улиците да стоят денонщно включени, за да се намалят произшествията по пътищата! Така ще се подпомогнат бедните ЧЕЗ, ЕОН и ЕнергоПро, пък те ще се отблагодарят на "лобистите" с тлъсти рушвети! ГЕРБ=БСП=СДС=НДСВ=ДПС=БКП, неоспоримото доказателство е, че никой не потърси отговорност на предишните!! А раята моля да спазва "закона" и не забравя да си светва фаровете, за да печели Валентин Златев. Най-много, да им се подпалят автомобилите, ама нека, мършата го заслужава !!

Картелът иска да лапа парички. Пък електромобила да кара също със запалени фарове, нали? Идиотски комунизъм, по-точно фашизъм. Какво друго да очакваме от тези уроди, отрочета на червенофашистките партии (управляващи) мафиотстващи и мародерстващи България в последните 65 години!

Това е Божията ръка, както казваше Марадона. Дано погали и другите двама наглеци - М. Велчев и Н. Василев съсипали стотици човешки съдби. Вярвам, че от обществените закони може и да се измъкнат сухи, но от природните - никога. Дано детето се оправи и съболезнования за близките на загиналите!

НА МЯСТОТО НА КАТАСТРОФАТА ПРИСТИГНАХА И ДВАМАТА АДВОКАТИ НА БИВШИЯ МИНИСТЪР, ЗА ДА ГО ИЗКАРАТ ПО-НИСЪК ОТ ТРЕВАТА, ПО-ЧИСТ ОТ ВОДАТА. АМИ НАЛИ МОМЧЕТАТА ОТ ДРУГАТА КОЛА СА ПОЧИНАЛИ, НЯМА КАК ДА ГИ РАЗПИТАТ, И ЕСТЕСТВЕНО ДА ЛЕПТАТ ВИНАТА ЗА ПТП -ТО НА ТЯХ. И ТОЗИ БОКЛУК ДА СЕ ОТЪРВЕ БЕЗНАКАЗАНО. НАМЯСТОТО НА ПТП-ТО НЯМА ГРАМ СПИРАЧЕН ПЪТ, ТОЯ ТЪПАНАР Е ЗАСПАЛ И ИСИ Е ОТНЕЛ ВНИМАНИЕТО И Е НАВЛЯЗАЛ В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА И УДАРА Е БИЛ ФАТАЛЕН ЗА ДВЕТЕ МОМЧЕТА. БОГ ДА ГО СЪДИ ТОЯ, А НА ЗАГИНАЛИТЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!!!

Другарят е катастрофирал.. Екстра, жалко само за невинните граждани от другата кола и за невинните милиони жертви от другия електромобил наречен РБ. Ползата от запалените фарове се видя. Дано повече бивши и настоящи министри и техните семейства да измират по пътищата.

Мадридската банда - крадци на царчето е прокълната от един цял народ! Не може да си градищ щастието върху нещастието и сраданието на цял народ! Всички юпита на царя ще страдат по един или друг начин, но ще страдат.

Това е най-голямата наглост, да се оправдаваш с раненото си дете. Като си бил загрижен толкова за детето си къде си се юрнал посред нощ да шофираш и къде бързаш, внимавай, не задминавай, не бързай. Не се извини на роднините, не показа съпричастност, само говореше за своите притеснения и мъка. Но Господ забавя, но не забравя.Спомни си Царя.

Работа на следствието е да установи кой е виновникът за инцидента. Едно, обаче, е сигурно - и шофирането в насрещната лента за движение, и сделката с външния дълг на България от 2002/2003 г са плод на едно и също поведенческо "качество" - НАГЛОСТ!

Ти като знаеше толкова много за курса на долара що не им каза да не правят сделка по дълга. Двете неща са съвсем различна категория.

Започва кампанията по прикриване на истинския виновен, сега и ударът ще се окаже в средата на платното, и скоростта няма да е превишена (поне за джиБа), и фаровете на опелката няма да са били включени, и управляващият опела ще се окаже неправоспособен, вероятно и е бил употребил алкохол. Решението е в ръцете на роднините на загиналите... съдът няма да им помогне.

Шубе го е, защото махнаха споразумението с прокуратурата и може да си полежи малко. УБИЕЦ МРЪСЕН ТАМ ТИ Е МЯСТОТО!!!

за пореден път мутреещите се "посветени" и "недосегаеми" сътвориха безобразие.Жалко и мъка за невинно загиналите и светла им памет . Ако се проследи случая той ще се замаже за порен път. За пореден път ще се мери с двоен аршин и загиналите ще са поредните невинно виновни. Ужас! Жалко за нас живите!

С голям зор събрах пари за почивка,на мене и семейството сега сме в Приморскои разбирам какво е ад под небето.Понеже сме с по-скромни възможности на плажа няма места за такива като нас ,има някакво парче чак завряни до скалите и толкова, а вечер коли и мотори препускат с над 120 км. по улиците е направо ад.Страшно съжалявам че докарах семейството тук, ама сега мълча и стискам зъби.И този тип е един от всички нахалници които карат както си искат а полиция просто няма.

Отиди юни или септември - няма да ги имаш тези проблеми

В Гърция, човече

Най-добре на Лазурния бряг...

Как може съвестта да му е спокойна след като в насрещното е блъснал автомобил и е убил двама малди невинни човека. Няма такава наглост и безчовечност. Дано ти се върне тъпкано, наглец долен. УБИЕЦ!

За пореден път се доказва че важи закона на джунглата.Катев-не може да е винове и съвеста да го гризе, в собствения му имот. Не той е навлязал в насрещното,а двамата са навлезли в неговия имот. И в ЦК на БКП, казваха стадото (за народа). Да не мислите че внуците им са с друго мислене?

Като го гледам не е ненормален да навлиза в лявото платно, което да е ангажирано с друг автомибил, но бих погледнал от друга страна дали не е прекалено самонадеян или да се изживява като "цар на пътя".

подкрепям

Не е виновен навлезлия в насрещното платно Катев, виновен е Турегът му.

Сега ще видим съда, толкова много критикуван дали си е взел поука, или джипа-танк ще излезе невинен, както се предполага. Карал детето си, ама е знаел каква кола кара. Самолет е докарал екип доктори от София. Нагляци мръсни. А колко хора си умират, като нямат пари за самолети и сециализирани екипи

Съболезнования на семействата и близките на така-нелепо загиналите! Дано ранените се възстановят бързо и напълно! ... А колкото до Нас -- Осъдените на Живот, ... пак много въпроси... Вероятно едно поетапно осъвременяване на материала би било смислено, Дир.бг ?! (... то и НДСВ ... и финанси ... и голф ... и `Аврора` ...и `Еврохолд` ... и пътят край Балчик)

Как звучи само - Джип Фолксваген!.. Защо го усуквате така, г-да журналисти, Напииете си го ачик, ачик - че е карал Туарег, и че същия мухльо Катев, се е изживявал като супер автопилот зад волана и е убил, заради самоувереността си двама младежи!!!

всеки от нас може да е на тяхното място, срещу някой самонадеян джигит.

Някой хора като яхнат 10 тонните си чудовища наречени още джипове и се мислят за неуязвими да те може и да не пострадат но тези които ударят с тези машини загива. Корумпираната ни полиция прокуратура и съд е време да започнат да съдят в полза на народа а не в полза на този който им бутне повечко под масата защото рано или късно на народа ще му писне и тогава ще усетят що е то народно правосъдие. Освен това съм безкрайно възмутен от подбора на коментари от страна на дир. Още малко ще ни изкарате че ние сме виновни че някой паралия е карал като бесен и е затрил 2ма младежи.

10 тона джип??? браво бе математика!

Слава Богу, има все още нормално мислещи хора в ненормалната ни държава!!!

това е една трагедя и за двете страни. може да се случи на всекиго, никои не е застрахован за саяление. катев се е движел с малката си дащеря и вазрастна жена, без да е употребявал алкохол. това е нещастен случаи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама вие сериозно ли мислите, че няма виновен или сте от тези които честичко "отскачат" в насрещното.

КАК ДА НЯМА ВИНОВНИ, ТИЯ С ДЖИПОВЕТЕ НА ПЪТЯ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ И НЕДОСЕГАЕМИ, КАКВИ ГИ ПРИКАЗВАТЕ, АКО ВСЕКИ СИ КАРА В ЛЕНТАТА И СПАЗВА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА , НЯМА ДА ИНА ТАКАВА КАСАПНИЦА ПО ПЪТИЩАТА!

Ама ти наистина ли мислиш, че е нещастен случай, или "случайно" познаваш виновника?? Ако си на мястото на родителите на загиналите момчета, ще те питам дали пак така мислиш? Нямало виновен... джипът сам влязал в насрещното, докато водачът или спял или говорел по мобилния..

защо неизвестен извършител,като е ясно ,че джипа е блъснал опела

Странно защо БОГ наказва бедните ,а богатите не.И той е подвластен на многото пари и големите свещи.

да, ниастина в БГ остана лош материял!

Нали никой не си мисли, че нормален човек ще върши глупости зад волана и ще катастрофира тежко, докато вози детето си. Едва ли Катев го е искал, но ... Трагедия поредна по родните пътища - за тази не знам, но други можеше да не се случат, ако всички и бедни и богати имаха респект към закона и живота си и този на другите. Омразата е, защото на ''богатите'' в България винаги им се разминава, омразата е, защото ''богати и известни" карат скъпите и тежки коли срещу теб, не защото не те забелязват, а ти отбиваш встрани за да оживееш, защото КАТ тях не ги спира и глобява, не им отнема точки, не им пише актове.

Я си спомни! "...Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш..." - Хайтов Той не бил искал!!!! Ами и аз не искам много неща, ама си плащам волю или неволю!

И тук започва някакво завоалиране,някакви опити нещата да не се кажат с истинските им имена.Нека да напомня случая с "великия"вратар любимеца на увисналите чалгаджийки Н.М.там дори и полицайте са се опитали да го скрият.Впрочем по този случай започна разследване!Резултат?????

Всички с джипове по над 200 000 лева , подкрепете в Гьонсурат-book подписката :"Долу ръцете от невинний Катев!!!" Пълно доказателство за неговата невинност е това, че той НЕ СЕ ЧУВСТВА виновен! Факт! А и както можеше да се предположи в кръвната проба алкохол няма!!

Където се движи Катев - там е десното платно (или ще кажете, че Царя е лев?) Онези двамата вследствие на 20ч нечовешки труд ( или надлусване с лепило, както ще каже следствието) не са могли, поради ниЗкия си интелект да вденат, че са на обратното на десното според Катев платно... и са платили евтино - с живота си! Ако бяха останали живи и джип "Фолксваген" имаше да плащат

Е, ще го платят роднините им, ти само гледай.

страхотен подбор на избрани мнения. При преобладаващо укоряващи че за хората с власт има самолети от ВМА, за хората без влияние не. Ей, да ни ви е СПОНСОР на сайта????

И аз това забелязах !!!Много едностранчив подбор на ....мненията .Сякаш писани от трима дето мислят еднакво.Като си знаем психологията това е все едно печеливша комбинация от тотото:)))

Цитат :" Самият Катев не смята, че е виновен.".Е как ,когато е навлязъл в насрещното платно? Много нагло..

НЕ Е ВИНОВЕН РАЗБИРА СЕ. Той има власт, той има влияние, за неговата дъщеря цял самолет ще доведе лекарски екип. Как ще има вина. вина носят само нищожествата.

Ще го застрелям и ще го излежа, ако това се случи с мой близки .

може на всеки да се случи, ти си едно просто копеле. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може и да е просто копеле, но е човек и мъж, а ти п*тьо за компа си поредната мишка.

абе на този терлик дядо му Катю ли се е казвал??? о_0

Не Фози, баба му се казва Катя, а дядото уви е неизвестен....

Нека да не съдим, за да не бъдем осъждани. Но простата истина е, че богатството и положението в обществото няма как да НЕ променят мисленето и манталитета на индивида. Този господин кара джип, вероятно последен модел с всички там глезотии, играе си с милиони, не работи за някакви 300-400 лв, отивал е в тузарски курорт, а не в барака без вода и тоалетна. Такава порода хора въобще не забелязват другите нас, мравките и ни газят директно. После с многото си пари излизат невинни. След като е нвлязъл в чужда лента и е причинил катастрофа,е виновен!!! Какво, опелчето да литне отгоре, че да може и този олигарх да пристигне с 160 км. в лукса си?! Вярно, всични ние, дребните, ама много им пречим на ония отгоре. То за това ини трепят - по един или друг начин.

И като зам.министър толкова можеше.С талант на некадърник въведе промени в данъчното облагане, с които направи голяма част от бизнеса неконкурентноспособен на външния пазар. Заради такива като него измислиха глупостта товарните автомобили да не се движат защото им пречат.(то на крив ...... и вълната му пречи). И е нагъл като типичен престъпник - щом си убил двама души значи съвестта ти е чиста- като Б. Великов, като Максим Ставийски и т.н. Тези наглеци нямат край!