Почина една от ранените при катастрофата край Микре

Жертвите на тежката катастрофа край ловешкото село Микре станаха 10, след като в столична болница почина една от ранените жени.

Обратно в новината

Коментари - Почина една от ранените при катастрофата край Микре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости и тази нещастна Душа! Дано да е последната с тази съдба от пострадалите! Но недоумявам,ЗАЩО СЕ СЪБИРАТ СРЕДСТВА по линия на ,,ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ" за лечение на ранените, отпускане на средства от Бюджета на Общините по местоживеене за погребения на загиналит?! А КЪДЕ СА....З А С Т Р А Х О В А Т Е Л И Т Е ? ? ? или те мога само да ИСКАТ,ПОВИШАВАТ И ...МНОЖАТ /вече сс сигурно над 30 агенции/ и ....ТРУПАТ ПЕЧАЛБИ а все ,,реват",чеса на границата на оцеляването! Водач съм и плащам застраховки и данъци за МПС от 1974-та...до днес! При ,,лошият социализъм",застраховането беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ....ДЗИ и БУЛСТРАД /за външно/ !

А здравната каса за какво е нали цял живот затова си плащаме, когато имаме нужда да ни лекуват. Тоя мошеник от червения кръст пак иска до богат е на гърба на нещастните хора. Аз ако искам да помогна директно на тях ще им дам не на него.

Над 50 хиляди лева ще са необходими за лечението и възстановяването на незрящите хора, ранени тежко....извинявайте, но кой събира пари за тези хора и след като те са пострадали лечението им колкото и да струва се поема от здравната каса. Как така се събират пари за лечението им в България, като то им се полага по закон??? Кой ги събира тези пари на гърба на тези нещастни хора и как смята да ги използва?

ГЛАВНАТА ПРИЧИНА Е НЕИЗГРАЖДАНЕТО НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ РЕГИОНИ. ВТОРАТА Е СЪСИПИЯТА НА БДЖ С КОЕТО СЕ РОДИХА 10 000 ТИРА ПО ПЪТИЩАТА А ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАРУШИТЕЛИ ,НАГЛИ БЕЗОЧЛИВИ И МИРИЗЛИВИ. КОГАТО КАРАШ ПРЕЗ ДВЕ ДЪЛГИ СЕЛА С ИЗНЕСЕНИ НА КИЛОМЕТРИ ТАБЕРИ И ЗАВОЙЧЕСТИЯ БОАЗ 10 КМ ПЪЛЗЕЙКИ ЗАД МИРИЗЛИВ ТИР НА МИКРЕ НАТИСКАШ КОЛКОТО МОЖЕ.АКО БЕШЕ МАГИСТРАЛА НЯМАШЕ КАК ДА Е ЧЕЛЕН УДАР.

Е то не беше ли в конкретния случай автобуса навлязъл в насрещното платно? И не беше ли в конкретния случай катастрофата преди да влезне в боаза? Еххх, все някой друг е виновен, че някой не мисли а само натиска газта и върти геврека. Да, магистрали трябва да се направят, но акъл, акъл как ще се налее???