Камион с бежанци катастрофира на АМ ”Тракия”, има ранени

Товарен автомобил с 21 нелегални мигранти е катастрофирал на АМ "Тракия", съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Камион с бежанци катастрофира на АМ ”Тракия”, има ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Упорито наричат нашествениците с понятието бежанци. Тъпа американска пропаганда.

Връщат хора,българи, че не са здравно осигурени, ще лекуваме чужденци..... Да, човещина е, но те са незаконно дошли в България.

Предлагам основното меню в места за настаняване да е "СВИНСКО". Те сами ще отидав в Германия да се взривяват! Но уви гледах един "документал" как ги хранят саме с телешко и пилешко (крадели помощите)! Ех, майка му мечка - та нали и помощите са ОТКРАДНАТИ ОТ ПЕНСИИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нашите родители не са толкова важни. Даже правителството ще е щастливо, ако намалеят още възрастните в България. Ама то всичко се връща на този свят.

Вече ги возят натам на камиони, а ще ни ги връщат със самолети. Голямо возене пада.

голямо извозване пада. и извозените сме ние дето им плащамеда си живуркат и после да ни тероризират.

Ма нале вардехме дуваро бе.....

погледнете го от добрата му страна,само прекарваш от едната до другата граница и един българин забогатява, бедните са с един по-малко, трябва само търпение малко по малко

лошото е че не е баш така....стоварва ги в София..

Всичко това е вярно, само че се е случило на 23.07/събота/ аз лично ги видях. МВР много късно дава информацията сигурно са били притиснати от хиляди запитвания на хора минали между 16 и 17 часа от там.

Tрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа. И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "opkи". И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те ни полуробски години.

А кой доведе България в това положение/демографска катастрофа/през последните 27г.Колко човешки съдби,разбити семейства,прогонени от България/работещи като слуги/...не трябва ли да има видов ден за ДС-мутри,тоталитарни изроди...много е лесно да се приемат всякаква паплач!!!

vasil

Моделът 1-2 деца на жена специално сред етническите българи не е от 1990,а от 1957 насам,след създаването на ТКЗС-тата и изсипването на повечето млади българи в градовете.

Сега ще ги полекуват с нашите здравни осигуровки, а после ще ги похранят и понастанят с пенсиите на нашите родители. Нашите, подчертавам, не германските.

Демографското полжение на България е толкова катастрофално и безнадежно, че неизбежно ще се наложи интегриране и заселване на бежанци за да компенсират огромното обезлюдяване. Бежанците от Афганистан и Пакистан са най-предпочитани, защото са с близък до прабългарите корен и манталитет.

ти остави манталитета-по важна е религията...в името на алаха вършат всичките простотии..

СА ЕЛЕМЕНТАРНИ!!!ОСВЕН,ЧЕ ДРАЩИШ ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И РАЗЛИЧЕН ШРИФТ!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ,СОРОСИ ГАДНИ-НИКОЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА ОТДАВНА НА ЛЪЖИТЕ!!! КАЖЕТЕ И НА ТЪПИТЕ СИ СПОНСОРИ!!!АКО ЩЕ СЕ КАРАЩИСВАМЕ-ИМАМЕ СИ БАНАТСКИ БЪЛГАРИ И ДР. ТАКИВА!!!

НЕ бежанци, а ИМИГРАНТИ!

Мигрантите са 50% лекари и 50% инженери, ама тази партида явно е била само от инженери. Иначе и сами щяха да се излекуват!

Чий го дирят в болниците в Ямбол и Сливен? Здравни осигуровки имат ли? Отпечатък дадоха ли?

Абе к'во толкоз сме се загрижили за тия? Ще ги полекуват у нас и после всичките до един ще се взвривят я във Франция, я в Германия...може и и в Брюксел!

а защо не в софия , пловдив, бургас , варна , русе !!??

Ами така пиша щото е нормално да предпочитам да не са "в софия , пловдив, бургас , варна , русе ...", ама кой знае?!

аз от колко време ви говоря че тия камиони и влакове от турция са грашкани с бежанци. трябва да стана като в кале - всеки камион да се проверява щателно и да се запечатва. а шофиорите да бхдат ретирани като трафиканти ако се намеря бежанци в камиона.

ти остави проверката,директно да ги гърмят..от втория камион нататък всички ще са празни ...

Браво!Това ли се споразумяха преди време Ердоган и Меркел:Ердо ги праща,Боко ги превежда,Мерки ги приема...е те така се правят много пари...а какво мислят хората-нека си блеят като оФце пред заколение.

Само ние Българите ли виждаме:От преди година Българските форуми тръбят какво,ще се случи...и се случва.Ние пророци ли сме или,,западняците,,са с промити мозъци...явно Българина много е лъган и препатил...сега предстои,,запада,,да го преживее

КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МАЙМУНИТЕ- ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ... А НАС -ЕБ -С НИ...

А по-късно, ще трябва и да ги пенсионираме!!!!!

Вече няма съмнение! САЩ и НАТО ще тръбят, че Русия е заплаха за европейците и ще тъпчат Европа с бази и ракети до последния европеец!

Външното митов нали каза,че са подписали за реадмисия с турция и ще ги връщат!?

Турция не може със сила да вкара бежанците в България. Ние ги пускаме. Отново повтарям, че извънредните събития изискват извънредно законодателство. Такова законодателство, което да увеличи наказанията за каналджийство. Специално законодателство за него. Да се помисли какви законодателни мерки могат да се приемат за затваряне на границите ни за мигранти. Патриотите да се събудят и да измислят нещо в тази насока различно от задължителна военна служба и изборен кодекс. Изборния кодекс няма да върне мигрантите а задължителната служба няма да даде бързо резултат, а времето ни притиска.

Аз предлагам по границата да се развъдят стада от свине. Да обикалят насам-натам като гранични войски, пазени от свинари-полицаи. Най-фанатизиране елементи от мигрантите ще бягат през глава, за да не се допрат до "дявола"... А свинарите ще ядат суджуци и сланинка по Коледа, ако добре гледат стадото свине и го опазят от вълците /в овчи кожи/...

Добре, ама нали затова най-предвидливо беше унищожено и свиневъдството в България!

И сега по този повод започват проверки на камионите. А защо отново след дъжд качулка?!?

Супер, сега ще ги и лекуваме безплатно, ще ги нахраним, напоим. Иначе за здравноосигурените българи много често им е отказвано да ги лекуват, ако не се бръкнат в джоба, да не говорим пък не дай си Боже да им се налага линейка. Следващия път като ми се наложи мед.помощ веднага се самоопределям като афганистанка.

да ги върнат в изостаналото им котило! Да кланят глави и лият чела на аллаха си! Къде са тръгнали? Какво очакват? Други да ги хрантутят? Ама стига вече разходи по тази измет! Това НЕ СА бежанци, а нарушители на границата! Борисов да си стегне редиците! Да не стане по-лошо за всички ни! То бива, бива толерантност, ама вече прекалиха. Човешки - с хората. Тези са ретроградни елементи. Джамии ще искат утре. Ай сиктир!

Готиното е, че всеки пришълец у нас по закон се третира като здравно осигурен, а аз съм връщан от "Пирогов" след трудова злополука с циркуляр, без малко да ми хвръкнат пръстите тогава. Добре че имаше човек с мен който се бръкна и плати, иначе... Войната ли е страшна? АЗ ЗА ВОЙНА СЕ МОЛЯ!!!

Трябва да ги интегрират и заселват в България. Те са нашето бъдеще, само те могат да компенсират 2-та милиона избягали българи.

Как, че те компенсират бе, они сметат да ни тепат! Сега стоплили или още не моеш да включиш?

Интересно,как ще ги компенсират?? Като архитекти,инжинери,математици,езиковеди...? Как? Или като само още гърла за хранене на врата на сиромашкия ни бюджет и като организатори на небогоугодни дейности по ръба на закона?

Те тез 'предложения' - са Непродаваеми Дори И за Воистине-Бежанци, Колега. ... Знаете Защо.

Ще му хванат дедовия на шофьора, щом е избегал, начи камиона се води на някоя баба.При тия курсове сичко е съгласувано.

Се твърди че Керванирането (особено у Нас) - Е Бетер калабрийска/сицилианска/козаностра процесия...

И в Пакистан ли има войни..

Основната опасност за държавата не произтича от авганистанци, пакистанци, иранци, сирийци и пр., а самите българи.

Казват - 5К евро на парче...добавете и фондоДоенето докато го изкарат парчето от у Нас...

ненчев каза че границата ни се пази.явно това е поредната нагла лъжа на перуката !

С тая прогнила и корумпирана администрация няма как да опазим границата си! И проблема не е в 'лошия материал', а в мизерните доходи, които принъждават даже и свестните хора да се продават...

Абсолютно !

Свестните не се продават!

Не ви ли стана ясно, че България не се управлява от милеещи за нея политици , а от олигофрени. Лошото е , че олигофрени продължават да избират олигофрени .

Шмекери, Колега. ... Дребни махленски шмекери.

И ние вървим към преврат - няма да е военен, но все на някого ще му писне да гледа като теле в железница, ще направи я партия от нов тип, я ще призовава хората да спрат да плащат данъци и налози на 131 000 паразита на държавната трапеза плюс техните дружки бежанци, но очевидно такава държава - разплута и прогнила отвсякъде, не е добра за мнозинството, а само за малцинството "управляващ елит".

Си стоя Твърдо на Предложението към Нас-Всички.

Това е отворена икономика от нов тип. Ххахаха

Живо се интересувам, дали са минали границата с камиона или пеша.Помагайте!

А оня банкянскио - Ни се фръцка я по катери, я по КППта, а 'обяснява' незнамквоси ... ... Във Всяка държава - Има ПонеНякаква мафия...докато у Нас -> 'наште' Си спретнаха държава-на-Мафията Им !

Хихихихи...резна го от движение:) Както съ казва-от Бръснеш полет! Един път и ти да спуснеш нещо ъъъ"адекватно"! Адмирацие,ама са Веднага и за Путягата тре измислиш нещо...Аджеба,нема ли и той пръС у таа работа?

С Вовката - на Срещата у Нас, Колега. (Която Е ВсеПоБлизо.)

Г-да управляващи,вземете пример от Виктор Орбан...прочетете речта му за да разберете как трябва да пази странат си един достоен политик. link

"Готвим се за тежък проблем с бежанците" - каза Боко наскоро. Питам се камион IVECO с 21 на борда достатъно тежък ли е? Шофьорът е избягал най-вероятно с придружаващ го ескорт. Къде са проверките по магистралата и за каква сигурност на границата говорим?

и не пишете вече "бежанци", защото те не са такива, тия са измет най-долна, пропадналяци без никакъв шанс там откъдето са, понеже там са много и с 0 образование и култура какви да станат? след 10-15 години и ние ще сме такива де, "правилната политика" натам води

Защо с моите пари Лекувате тая измет???!!! Убийте ги-по-евтино ще ни излезе!!! Да си стоят у шибаните държави и да мрат там!! Стига с тия изроди-да ги церим за да ни убиват!! УБИЙТЕ ГИ !!!

А, не така! А българите, които са отишли в Германия, Франция, Англия, Италия, Испания - така ли да ги третират?! Нали Християнството учи: "Както искате да постъпват с вас, така постъпвайте с другите!"

и държавата катастрофира самостоятелно , нищо , че си имаме някакъв премиер , който за разлика от нас не е лош мат'рял .

Граждани на Афганистан, Пакистан и Ирак значи! Вече са толкова сигурни в ЕС-гостоприемството, че не се налага да се представят за сирийци, както бе миналата година. Че и ще ги лекуват в наши болници! Безплатно! Без пръстови отпечатъци!

болниците още наши ли са ?

Като оздравеят, ще заложат бомбата, от благодарност ще изпратят Ганьо бързичко при Алах.

Е, нали се пази границата, ... или само на приказки???

Може и да са бягащи джихадисти от ИД.Да докажат с документи какви са.За нелегално влизане в страната -съд затвор или да целуват кръста и да изядат свинско( и пак затвор).

Че какви други да са джихадисти? И ако не са от ИДИЛ са или от умерените или от неумерените канибали. И не са бягащи, ами изпратени от чалмалията, който ги събира от цяла Северна Африка и половин Азия и после ги праща в Европа да станат калабълък, че да си пра'й халифат. А сирийските бежанци от войната в Сирия ги гърми още на границата, както писаха неведнъж западните медии, дори официозите.

Шофьора не е виновен-вади си хляба и по важното е,че ги извозва за Европа.За съд са тези,които ги оставят в България.18% от българите вече са в чужбина,всяка година намаляваме / поне засега/ със 45-50 000.Тук ще живеят други-мюсюлмани,азиатци, авриканци и чат пат житани.Това вече е решено в ЕС и затова провеждат политика по обезлюдяване на България.

как разбра , че шофьора ги извозва за европа , след като е изчезнал и е изоставил терористите да си правят каквото искат ???според мен това са роми-каналджии,вкарващи терористи със съгласието на царя-слънце .

Трябва да катестрофира камиона за да хванат бежанците .Държава няма има необразовани мутри на власг

Аман от тарикати,които забогатяват на гърба на народа.Да го намерят,да му отнемат превозното средство и по 2000 Е на бежанец да го накарат да плати...пък дано му дойде акъла в главата ... проста.

..по-добре е ДА МУ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА на трафиканта и ТАКА ДА Е ЗА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ, а не сега да ги лекуват ТЕРОРИСТИТЕ-КРИМИНАЛНИ-НЕЛЕГАЛНИ с нашите париииии, че нашите родители, деца и млади безработни ЩЕ ГЛАДУВАТ ЗАРАДИ ПАРАЗИТИ!!! ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ в тиквите си бе Управници ИЗКУФЯЛИ???????? ПФУууу иде ми да се самоубия, че живея във време на ОВЛАСТЕНИ ОТКАЧАЛКИ !

А тия как са влезли през "най-добре охраняваната граница в ЕС", която през ден е инспектирана от Бойко, Бъчварова и Ненчев ? Нали и джипове МУ подариха ? Сега ще ги лекуваме, нали? Пръстови отпечатъци ще им вземат ли в болницата ? И ако нямаше катастрофа, сигурно щяха да ги заловят чак в София или направо край Сърбия?

Тези са били от по-бедните. По-заможните ги извозват таксита и се гощават в KFC и Burger King по Тракия.

Какво значи "са се самоопределили като граждани на Сирия и Ирак"? Ако нямат документи причината за това може да е само опит да се скрие истинският им произход. Ако не спазват процедурата за търсене за закрила - да се товарят обратно на камиона и да си ходят.

Ето така се пази външната граница на ЕС...Каза премиера!!!

А СЪРБИТЕ КАЗАХА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РАЗГРАДЕН ДВОР А БОКО ИМ СЕ УБИДИ....

България е разграден двор! Некадърници управляват държавата и нехаят за сигурността и!