Коментари - Верижна катастрофа край Мездра блокира Е-79 | dnes.dir.bg
назад

Верижна катастрофа край Мездра блокира Е-79

Верижна катастрофа е станала около 14.00 ч. в началото на пътната отсечка Мездра - Ботевград, в близост до ВЕЦ-а на река Искър.

Обратно в новината

Коментари - Верижна катастрофа край Мездра блокира Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз чаках в задръстването от 16:00 до 17:30 и си мислех, че е било много, а сега разбирам, че тези по-напред в колоната са чакали към 3 часа и половина. Според мен бе прекалено много да се разчисти платното, а накрая минаха няколко патрулки и пожарна при положение, че нямаше нужда от нея. А за капак мина и един камион, който опесъчаваше платното при положение, че то беше абсолютно сухо, а температурата на въздуха 10-15 гр. Камиона с пясъка мина с такава скорост покрай колоната коли, така наръси с пясък и камъни, че всички шофьори излязаха да си гледат стъклата и фаровете. Простотия българска, някой насмел тапанарите и те взеха, че се престараха.

Дираджии хайде най после научете че ТИР не е превозно средство ,а международна спогодба за превоз на товари,следователно няма как лека кола да се удари в ТИР .колата се е ударила в камион.

То и Джип е марка автомобил, но е станало нарицателно за високопроходим автомобил. Това ли е единственото което Ви направи впечатление от статията?

Някой

Когато седите с теб на чашка и си говориме може да казваме джип ,ТИР ,хилти ,ксерокс и тн.но когато се имаш за журналист ,професионалист и с това си вадиш хляба трябва да се изказваш правилно .иначе какъв професионалист си?

Без да засягам темата с културата на поведение на пътя, чисто технически, тази отсечка е ужасна. Тесен двулентов път, който освен това е международен транспортен коридор, тежък, натоварен трафик, много тирове и завои. И това е в продължение на 200 км. от Ботевград до Видин. Пътуването е изнервящо и кошмарно. И докато Южна българия е облагодетелствана от към инфраструктура, то в Севера положението е видно. Хората с право протестират. Когато плащаш наравно с останалите, следва да получиш същата услуга, което в случая не се получава.