9 нелегални мигранти загинаха в катастрофа край Пазарджик

Микробус с нелегални мигранти катастрофира на АМ „Тракия”, край Пазарджик. В болница са приети 17 души, 10 са починали от раните си, 7 са хоспитализирани.

Обратно в новината

Коментари - 9 нелегални мигранти загинаха в катастрофа край Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с 16 годишен зад волана е ясно -циганска работа.

Проверки на документи на всички съмнителни лица трябва. Нелегалните незабавна депортация, разноските от техните държави.

Безспорно това пътно транспортно произшествие е с висока степен на обществена опасност, защото е било възможно да загинат и българи. Но най голямото престъпление не извършват тези, които искат да изхвърлят боклука в комшиите /Сърбия/, а престъпниците, които допускат мигрантите в България. Като тежко престъпление трябва да се квалифицира допускането на мигранти в страната. Необходими са промени в НК и други закони. Доброволци трябва да имат право да защитават грницата. Дебелият русенски македонец, агент Иван да не приказва глупости за наборна армия, а ако е патриот да организира чети по границата.

това е един камикадзе , един български камикадзе , с микробус, ето това е нещо което ал джазира може да оповести а ислямса патагония да НЕ поеме отговорността ...

получило се е консерва със афганистански свински пастет..... сега във бусове, скоро ще почнат да ги карат въоръжени и със бронетранспортьори...

Ако не пълнят "Тиквонний" джоб, няма начин мигрантите да минават безпрепятствено и масово границата.

Нелегалните мигранти пълнят джоба на Тиквата.

Това няма начин да не се контролира на най- високо ниво, където се взима лъвски пай от трафика.

Може, може, всичко може, зависи от зора! Когато хванат трафикант на мигранти, и когато хакнат 5 такива трафиканта в тежкия затвор да ги тряскат яко, с по 20 годишни присади, ТОГАВА с сгигурност няма да чуем, за подобен случай, каот този ! Само, че нямаме закон !

ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГРАНИЦАТА ДОПУСНАЛИ НАРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА!ЗАТВОР ЗА КАНАЛДЖИИТЕ!

Ако зависеше от мен и аз бях на мястото на Боко Борисов, щях да закрия Мвр , и щеше да караме без полиция! Според вас , ако се закрие полицията , ще стане ли проблем, мисля че пак ще е , както сега , нищо по-различно !

тия бусове що толкова малки ги правят брей .... а можеше да събере поне 30-35 парцала

Емигрантите, мангалите и трафикантите си правят каквото си искат в Булгаристан.

Нали има направена скъпоструваща ограда а също и границата се охранява.От къде са минали?

Светът е шокиран от тази новина.10 убити и още 7 може да ги последват.Не на страха! Да се хванем за ръце! Да обявим национален траур.Светът е с нас и с Бойко.Сега е момента да докажем, че сме против терора.Следващия шофьор на бус ще бъде 13 годишен и ще избие още повече.

papion

И понеже не им знаем имената на загиналите, да се погребат в общ гроб и сложим паметник на незнайния боец от ИД, защото няма да са последните.

Време е нашите и европейските управници да се събудят! Изгубили си документите ?! Как ли пък не, все си губят документите, а парите и телефоните никога, хайде бе, шегаджии! Време е да спрат да пускат в Европа без документи

идват без документи, преминават нелегално границите ни. По нашите закони са престъпници. Да бе да - изгубили си документите, а парите си пазят - с 5-6 хиляди евра или долари. Повечето българи и на картинка не сме виждали толкова пари.

идват само мъже и то млади, щото жените за нищо не ги имат -те са като инкобатори. Да бе - били гладни, бедни, убивани от войната. Само тях лови куршум, а жените, децата, старите хора те да мрат. Такъв им е моралът, за разлика от нашия,за които на първо място са жени, деца и възрастни.

Хайде, уважаеми властимащи, разплетете канала, арестувайте всички по веригата от долу до горе и оповестете публично имената. Защото това цигане НЕ МОЖЕ да свърши само тази работа. Има граници, има огради, има изминат път от петстотин километра. Действайте. Чакаме отговор.

Въпросът е за какво по-точно служи оградата по турската граница, за която наляха и продължават да наливат милиони наши пари? Какво точно работят тези от Гранична полиция? Че и подразделения от БА. Ако случващото се не е част от строго йерархична организация, здраве му кажи. Покровителите ли, ами...

Предлагам на всички МАЛОУМНИЦИ,които защитават мигрантите ,да си зададат ВЪПРОСА:ЗАЩО само мъже идват насам?Там ЖЕНИ няма ли,или идват само ТЕРОРИСТИ?

Уважаеми г-н многоумник, ако решиш да бягаш в чужбина , първо жена си ли ще пратиш или ще отидеш ти, за да провериш на място как стоят нещата? Освен това наясно ли си, че в Афганистан жените са нещо средно между робини и овце?

Изглежда си много по малоумен, толкова години все мъже , а жените още никакви ги няма!!! Не трява ли по твоята логика поне на 2- 3 микробуса един са жени, че арабските мъже станаха милиони в Европа и търсят европейки за жени.

Разграден двор лъжи и кражби.

Защо са приети в болница като не плащат осигуровки?

оградата и имигратският натиск ще намалее

вози 10 год. цигане и да се засили на макс за да се отървем от всичките,а не да ги лекуваме с нашите пари!

Хора, слагайте си колани като пътувате! Тия бежанци са ги натъпкали като стока в някой микробус без задни седалки и са излетели като тапи през предното стъкло, когато микробусът се е бамнал в някакво препятствие... А посред нощ е ясно защо са пътували - да не ги спира никой! Но реакциите на шофьорите са забавени нощем, а има едни тарикати, дето пускат дълги светлини... Ако някой го е заслепил, секунда само трябва разсейване и краят е фатален... Да не обвиняваме само непълнолетният шофьор, криминално проявен при това... Може нещо да е изкочило пред микробуса - например скитник, бездомно куче, див звяр... Не вярвам да е заспал - нали пари падат от тая работа! По-скоро са го смазали тия отзад като са се изстреляли напред или и той е бил без колан и просто е катапултирал...

ДО ИВАНОВА ОТ 12:25-МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!

И КАКВО ПРАВИМ СЕГА?КОЙ БЕ,КАК МИНАХА ГРАНИЦАТА,АМИ,АКО БЯХА НАПРАВИЛИ АТЕНТАТ,КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН-КОЙ???КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ОТГОВАРЯ?ИМА ЛИ ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНИЦИ???

Сега да видим, кой ги пусна през границата!?

Да да само така

Новият бизнес преди всичко на циганите.Пишат някои журналисти.Организатори на каналите са цигански барони, които прибират сериозна печалба срещу услугите, предоставяни на бежанците.Пътниците са превозвани във ванове и микробуси.Цената за преминаването на България била 1500 евро.За София-Таксита денонощно товарят и разтоварват нелегални чужденци в центъра на столицата. Нелегален бизнес за милиони левове се върти денонощно в центъра на София под носа на полицията, видя на място Nbox.Nbox се срещна с трафикант, който без да подозира с кого разговаря разказа охотно схемата за износа на сирийци, иракчани, афганистанци и африканци като стока през границата и тарифите по които това става.Кой покровителства трафика на имигрантите ? В бизнеса с талибаните участват гранични полицаи, служители на Съдебна охрана, дори пожарникари, твърди водачът Х.Талибанджийството вирее благодарение на таксите спокойствие, които се плащат на граничарите .Талибанджийството се извършва пред безучастния поглед на местната областна полицейска дирекция, независимо, че през същите канали за хора се прекарват и бусове с нелегални цигари за Западна Европа и наркотици. Къде е прокуратурата, ДАНС и МВР ? Някъде там.

Най-хубавото от цялата работа е, че не са ударили друга кола. Защото това 16-годишно камикадзе щеше да затрие някого. Сега трябва да го наградят посмъртно за борба с нелегалната емиграция - такъв резултат няма никой друг.

Показвай милост за да ти се покаже милост.

Аз питам министър председателя ,министъра на вътрешните работи ,главния секретар ,военния министър и всечки незнам какви си земестник премиери ,как тези хора са навлезли в територията на страната ни и се намират до Пазарджик ...и не ми внушавайте ,че някой ви "клати "правителствотото...Некадърни сте и си подавайте оставката !

И аз съм отвратен от информацията , сутрента бяха 12 сега само 9

Да се намери веднага по какъв начин тия мигранти са влезнали в страната и кой е организирал превозването им. Всички замесени в затвора моментално!

Очевадно е, че има здраво структурирана система за пропускане и придвижване на мигранти. Никои не може да ме убеди,че всичко това е случаино, изключая катастрофата. И на малките деца е ясно, че при добро желание, трафиците по прословутата ни единствена магистрала от юг до София магат да се прочистят и ликвидират за три дена. Но геният Ботев го е казал...само знаите за парата, като човек що да прави, продава си и душата....изяда си и месата. ЧЕ ИМА ЗДРАВО СТРУКТУРИРАНА

Така ни се пада! Ако бяхме вече купили 2 ескадрили свръхмодерни (за 1960 г.) ироплани, щяха ли тези мизерабъли да посмеят да влязат в земя като една човешка длан, под хубавото ни синьо небе, зорко охранявани от доблестната ни армия и полиция с помощта на миролюбците от НАТО. Нали така?!

Много си тъп, Гоше. Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук.

Абе приятел, този номер 28102, да не ти е служебния код. Като 007, например. Иначе съм си тъп, щото, ааа да повярвам на политиците ни, и то вземат, че някакви афганци и пущуни да ги опровергаят. Не вярвам умните да им вярват. Нали така?!

Корнелия Нинова не се ли е изцепила нещо по тази тема още? Къде е изостанала?

Ти да не би да й сменяш дамските превръзки, та си се "загрижил" толкова за госпожата. Лъскай си кротко бастуна и не си пъхай гагата в женските...гащи, гербав чикиджия!

На 10 престъпници, нарушили държавната граница, бяха изпълнени присъдите. Кога ще осъдим останалите 7? И, между другото, аз ако се явя в болницата без документи за самоличност, ще ми окажат ли необходимото "внимание"?

Ако си след катастрофа или те намерят на улицата, ще ти окажат. Без документи си има процедура, как да те запишат и кого да уведомят.

че странно, как имат пари и мобилни пък документи не. Все "забравят" да ги вземат.

Корупиранта Тиква праща ежедневно стотици мигранти към Европа и пише съболезнователни телеграми. Лицемерие от класа!

ТЪПАНАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нали кОнтролираха притока ? МВР и МО пари искат за ЗАПЛАТИ ?

Че това си беше част от контролираното прехвърляне към западна европа.

аз съм палячо признавам си.

Всички пари от нелегалния превоз на мигранти влизат в джоба на Тиквата.

Тиквата да коментира как захранва Европа с нелегални терористи ежедневно. Представяте ли си колко са некатастрофиралите безпрепятсвено преминаващи и оставащи в ВГЕТО

antani

А се очаква от това младото поколение да внася осигуровки за да можем ние по дъртите да взимаме пенсии ......

Ако ти като млад си бил като тях, ясно е защо няма пари в пенсионния фонд. Аз обаче съм работил над 38 години и винаги съм плащал осигурителен данък за да получавам сега пенсия, а не подаяние! И не сегашните млади са ми изработили пенсията! Спомни си кой ограби пенсионния фонд: Костов и Дянков - и двамата върли седесари-антикомунисти! После крадците грачат: Комунистите ограбили пенсиите!

Браво 10 терориста по-малко !!!

10 загинали 17 ранени 7 хоспитализирани... 34 маймуни... А преди време ,на мен ,български гражданин, с 35 годишен опит като водач кат. АВСЕ...едни "съвестни" полицайчета ми изпраскаха АКТ за превоз на един човек (работник ) отзад в тов.отделение на "баничарката" която карах която по талон са води с пасажеровместимост 1+1... Много спорих ,но нищо не помогна ...платих си го като поп...

Еяала на юолицаите!

Това е голяма загуба за либерализма, тези мъченици загинаха нелепо в малка България, превозвани от едно малко цганче. Язък, толкова много камикадзета отидоха на вятъра.

Къде е тиквата да каже -защо още по пътищата на България се разхождат чужди престъпници и ще бъдат ли наказани тези които са ги пуснали?!!