ТИР с тухли се обърна и блокира ”Хемус”

ТИР, натоварен с тухли, се е преобърнал на магистрала "Хемус". Движението е блокирано, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - ТИР с тухли се обърна и блокира ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бреййй, много нестабилна тая конвенция TIR бе! Ту катастрофира, ту се обръща.

Тахографът дали е манипулират с магнит, за да шофира 168 часа без прекъсване!?

dir.bg и вие ли сте в групата за спонсориране?! Три дни не пуснахте нито ред за фалшифицирания доклад на БАН за АЕЦ Белене. Пишете за всичко друго, но не и за скандал засягащ поне няколко поколения в България. Колко пари прибрахте? Струва ли си? Кой виждате в огледалото?

Редакторите - от кога с ТИР може да се превозва каквото и да е ????

След време, ще плащаме ТОЛ ТАКСА, за да обикаляме по обходни маршрути.

Това не е ли почерка на БСП/БКП саботьорите?! Оня ден тир напречно на двете ленти на магистралата, сега същата работа?! След малко ще излязат онези с ....''защо давам 100 лева за винетка ...ма?'':)))

ама погледни какво и как си го написал, върни се в първо отделение да си доучиш и не забравяй, че е по-добре да мълчиш и да те мислят за прост, отколкото да говориш, в твоя случай да пишеш и да го докажеш.

Аре пращайте и камиона с варта и да почваме къщата , че си отвисяхме тук в тоя студ. И пратете и един камион кюфтета , ама ако може по-леко да се обърне , естемар, да не се разпилеят надЪлече!

А тира със шарани къде се е обърнал ?

Разбалансиран товар, най-вероятно.

Да те е страх да тръгнеш за някъде по родните "магистрали" или на отиване или на връщане ще висиш 3-4 часа заради някоя катастрофа или инцидент породени от пълни малоумници!

Ало оо всезнайко ,в чехия на магистралата след Бърно за Прага висях 2 часа,защото Тир беше исипал дърва преди около 1 година.Само тука ставали некадърен тъпак,а пък вече имаме и специалисти разбалансиран товар.От разтояние тъпото е преценило.

Хората няма ко да ядът, тия тирове тухли, мухли ше ми возат.

НАЙ- БАВНОТО ПРИДВИЖВАНЕ :-))

Този не е на ски. Какво ли е станало?

Необработени пътища и лед. Сега ще обвинят човека, че е карал с несъобразена скорост.

На това място няма лед и необработени пътища. Има пияни и недоспали шофьори на ТИР-ове с гуми "галошки" и с претоварени и неукрепени товари на задника си!