Петима, сред които и бременна жена, бяха ранени при катастрофа в тунел на Е-79

Три жени, едната от които бременна в третия месец, и двама младежи, са пострадали при катастрофа в тунел на ГП Е-79 в Кресненското дефиле. Движението в региона през тунела бе спряно за часове.

Обратно в новината

Коментари - Петима, сред които и бременна жена, бяха ранени при катастрофа в тунел на Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уточнения: Аудито идващо от Сандански, движещо се в насрещното движение, реши да изпреварва в тунела и се удари първо джипа, след това в друго Ауди и накрая в Рено Еспас! Малкото момиченце пътуваше в удареното Ауди, което беше зад джипа, а не в Реното! Джипът НЕ се е удрял в бордюра! Виновните за катастрофата са от ромски произход и никой от тях няма шофьорска книжка!

Вместо да има сто хиляди пътни полицай (просяци), да наслагат камери и внушително ще намалят произшествията. Например в този тунел ако има камера да ги снима и тогава всеки ще кара с 60км/ч в тунела!

вместо да драскаш коментари, хвани и се научи да пишеш грамотно.. на колко години си, че още не знаеш кога се пише И и кога Й?? по мои сметки.. някъде на 7..

Ivan Angelov

Добре бе, проста правописна грешка! Не ми костваше нищо нали? Само отворих абзац за такива хейтърчета като теб! Мисля си за 200 неща бе човек, някак си не ме трогна с твоя коментар...

Правилно! Камерите ще възпитат шофьорите, но ще секне рекета!

идиоти с книжки. А като им пишат актове или фишове реват , жалят се, все са невинни. И нашия милостив съд, търси винаги под вола теле за да отмени глобите на тез лумпени. Не е хубаво , но пожелавам на съдиите редовни премеждия на пътя.

Уточнения: Аудито идващо от Сандански, движещо се в насрещното движение, реши да изпреварва в тунела и се удари първо джипа, след това в друго Ауди и накрая в Рено Еспас! Малкото момиченце пътуваше в удареното Ауди, което беше зад джипа, а не в Реното! Джипът НЕ се е удрял в бордюра! Виновните за катастрофата са от ромски произход и никой от тях няма шофьорска книжка!

Мангалите бяха БЕЗ книжки! И се държаха изключително нагло с всички! Изобщо не чувстваха никаква вина и доре не се извиниха!

С колко 120 са навлезли в тунела? Жалко че не са пострадали по-тежко.Явно некой хора се учат да карат само и единствено след челен удар в бетонен стълб..

На този тунел има ограничение 60. Ама на мачовците им е бавно, та затова се удрят странично и челно, като в лунапарк.

А представяте ли си този участък след няколко години,когато и от двете му страни ще има магистрала. Направо ще трябва в Стара Кресна да открият погребално бюро.

петима са в мбал-бл само бременната жена е под лекарско наблюдение.другите 4 за какво са там....егати и журналистическото писане

Дано да се оправят невинните и най-вече бременната жена. Бог да им е на помощ!

НИКАКВИ МАГИСТРАЛИ. ТРЕПЕТЕ СЕ С КЕФ ТЪПЪНАРИ

Що не ходиш да се гръмнеш бе,герберски сопол

и мутри с АУДИ, удрят друга кола в тунел , в насрещното движение! Дано бременното момиче се възстанови бързо и няма последствия!

Ти пък от къде знаеш какво Ауди е било, може да е било 80-ца или 100-ца или някой друг старичък и широко разпространен модел. Трябва си сериозен комплексар да си мислиш, че определени марки ти карат само мутри.

Първо да кажа, че Аудито, предизвикало катастрофата е било с компания цигани. Вие циганин в учебна кола виждали ли сте? Отделно, колата е била с десен волан. Циганин - Ауди, а иначе нямат пари за парно, ток, вода... Защо не се замисли някой какво преживяват останалите невинни участници? В едната кола е имало бебе на годинка. Бременната циганка сте седнали да жалите. 15км на зиг-заг са карали, идващи от купон. Да видим кръвните проби какво ще покажат.

Пише се еърбег - на английски се казва airbag

В този тунел колко дебили не можаха да го преминат. То не бяха тирове, не бяха и джипове. Ми направете нещо де. Първо го осветете още де. После го подсушете да не се лъзгат в него и не на последно място спънете скоростта при навлизане в него. Ама наистина я спънете да пълзят олигофрените докато го преминават. За да може и ние нормалните хора да преминаваме спокойно през него.

А бе какво хлъзгане? Майстора на волана от София изпреварвал в тунела цялата колона. За такива лек няма.

Май е била майсторка...

Дай им на младите кола и им гледай сеира. За съжаление повечето завършват в болница.

или в гробищата